неделя, 30 юни 2013 г.

ПОДГОТВЯТ НОВ ГРАБЕЖ НА СПЕСТЯВАНИЯТА НИ



Минчо Христов:

Политическата олигархия търси финансова дестабилизация за да ограби влоговете. Влоговете не са гарантирани реално. Колко може да открадне финансовата мафия за една нощ? Къде ни води новата тройна коалиция - БСП, ДПС и Атака? Кого в действителност обслужват новите енергийни закони? Лъжите на Атака относно партийната субсидия. Двата пътя на Орешарски. Премълчани истини, Евроком, 29.06.2013

ТЪЙ КАТО НЕ МИ СЕ ДАВА ТУК ДА ГО КАЧА ДИРЕКТНО ,ЕТО ВИ ЛИНК:
http://www.youtube.com/watch?v=aMieTax_6PE

вторник, 18 юни 2013 г.

ДОНТ УОЧ БИТИВИ



Ционистката медийна доминация не е случайна. В последните години собствениците на медии в САЩ и по света са станали все по-малко; т.е все по-малко хора притежават медиите.

Едва ли масовото недоволство от тенденциозната медийна политика на БТВ ще изчезне и хората ще видят нещо по-различно. Новият собственик на БТВ Медия Груп вече е Тайм Уорнър – още по-могъщ еврейски медиен гигант. Тайм Уорнър притежаваха 96 медийни издания, като със закупуването на БТВ и други медии от Балканите и Източна Европа – Чехия, Унгария, Румъния, Словакия и Словения. Тайм Уорнър са закупили цялата CME (Central European Media Enterprises). От медийната корпорация притежават и телевизионни канали като CNN.

За световното еврейство е изключително важно да сложи ръка (което е факт) над масовите медии, тъй като те са невидимия инструмент, който контролира цели нации и държави.

Следващите редове съдържат факти потвърждаващи доминацията на ционистите в американските масмедии и как тяхното влияние е използвано, за да трансформира американската култура. Повечето от изложените факти могат лесно да бъдат потвърдени във всяка голяма библиотека или в уеб сайтовете на самите медийни гиганти.
“Холивудските евреи създадоха могъщ набор от картини и идеи … толкова могъщи, че в известен смисъл те колонизираха американското въображение … в край на краищата се стигна до там, че американските ценности да бъдат определяни от киното, което евреите правеха”.
Ню Йорк, NY: Crown Publishers, 1988
Кои са ционистите, които формират политиката, културата и съдбата на Америка?
Електронни медии:


Съмнър Редстоун (по рождение Мърей Ротстейн)-CBS; Viacom; Blockbuster; Prentice Hall;Simon & Schuster Publishers; Pocket; Showtime; MTV; Nickelodeon; Black Entertainment Television(!);многобройни кабелни телевизии и радио компании.
Джоузеф Е.Рот - Disney Pictures; Touchstone Pictures; Hollywood Pictures
Стивън Борнстейн - ESPN; A&E; Lifetime; ABC Radio Network
Роб Рейчблуум - Good Morning America, Exec. Producer
Пол Фридман - World News Tonight, Exec. Producer
Джералд Левин - AOL/Time Warner; Time; Sports Illustrated; HBO; CNN
Норман Пърлстейн - Fortune; Time; Sports Illustrated; People
Майкъл Ейснър - Disney; Capital Cities/ABC
Питър Чернин - Fox; Fox TV; 20th Century Fox; NY Post
Ниъл Шапиро - Chief of NBC News; Exec. Producer, Dateline
Ролонд Пирелман - New World Entertainment; Revlon
Стивън Спилбърг,Джеф Катценбърг,Дейвид Джифън - Dreamworks SKG
Едгар Бронфман (президент на Световния Еврейски конгрес) –Potygram /MCA; Universal
Джон Долджън - Paramount Studios
Ал Берман - CBS morning
Майкъл Шулхоф - Sony America
Алън Ливайн - Sony Pictures
Робърт Сарноф - NBC
Андрю Лак - NBC
Джеф Цукер - NBC Entertainment
Уейнстейн Брадърс - Miramax Films
Дани Голдбърг - Warner Bros. Records
Шери Лансинг - Paramount productions
Стюърт Блуумбърг - ABC Programming
Лаура Зискин - Fox 2000
Леонард Голденсън - ABC
Уолтър Исааксън - CNN
Рик Каплън - CNN
Роджър Бърнбаум - Caravan
Стюарт Херш - Warner Video
Питър Рот - Fox Entertainment
Виктор Нюфълд - 20/20, Exec. Producer
Рупърт Мърдок (1/2 евреин) - News Corp.
Джонотан Уолд - Today Show Producer
Мелвин А. Кармазин - CBS TV
Доминират ли евреите в пресата?
Еврейските босове в печатните медии
Артър О. Сълзбъргър – издател и председател, New York Times;
Boston Globe; Family Circle; McCall’s; 33 вестника; многобройни телевизионни и радио компании
Донолд Грахам -Washington Post Co.; Newsweek; Gazette
Newspapers; International Herald Tribune; различни радиостанции
Питър Канн - Dow Jones Co.; Wall Street Journal; Barron’s; различни вестници
Мортимър Цукерман -NY Daily News; US News & World Rpt.;
Atlantic Monthly
Нюхауз Брадърс - Адванст Пабликейшънс (вестникарски конгломерат);
Коунд Нест Груп;Рандъм Хауз; - Parade; New Yorker; Vanity
Fair; Vogue; Mademoiselle; Glamour; Bride’s; GQ; House & Garden
Роджър Алтман Таблоидс - National Enquirer; Globe; Sun; Weekly World
News; National Examiner
Ричард Снайдър - Western Publishing (детски книги)
Макс Франкел - главен редактор, NY Times
Джоузеф Леливелт - уредник на списание, NY Times
Майкъл Силвърман - уредник на списание, Associated Press
Jonathan Wolman – главен редактор, Associated Press
Франк А.Бенак,младши
Frank A. Bennack, Jr. – президент, The Hearst Corporation
Леонард Щерн -Village Voice
Хю Хефнър - Playboy

неделя, 16 юни 2013 г.

ЗА МАМА


ПЕСЕНТА Е ЗА МОЯТА МАМА И ЗА ВСИЧКИ МАЙКИ  НА ВАС ЧИТАТЕЛИ!
И ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ НЯМА ДРУГ ЧОВЕК НА СВЕТА, КОЙТО ЩЕ СЕ ДАДЕ ЖИВОТА ЗА ВАС, ОСВЕН ВАШАТА МАЙКА!
МНОГО СИ ТЕ ОБИЧАМ МАМО!!!

НЕВМЕНЯЕМИТЕ

Невменяем Лидер, Невменяема Антибългарска Партия-БСП


Това наистина само БСП го може! Никой не е в състояние така да ядоса хората и да ги изкара на улицата като тях. Сякаш имат някакъв исторически патент. Политическа генетика, граничеща с колективна невменяемост. Патологична способност да се удряш в един и същ стълб по различни начини. Подобно умствено затъмнение е впечатляващо, защото с остър замах самосъсече един от най-големите подаръци, които „столетницата“ е получавала. Вместо да се възползва от него, тя превърна вековната си историческа референция в политико-биологическа диагноза.

Подобно самоубийство наистина е за учебниците по политически науки! В рамките на часове мъдрите социалисти успяха да съединят точките на граждански гняв, който се трупаше от години и да запратят в ъгъла спомена за предишните безумци. Направиха Цветан Цветанов да прилича отново на объркан глуповат лекоатлет, вместо търпеливо да разкрият разрушителния му рейд из институциите. Върнаха усмивката на объркания Бойко Борисов още преди да е научил кьошетата на Парламента. Сринаха си всякаква възможност дори за едногодишен кабинет и изпуснаха и малкото тактически гласове, които получиха преди месец на изборите. За няколко часа успяха да извадят от дрямка посланиците на Франция, Великобритания и САЩ и отново станаха партията на неизбежния европейски провал. Изкараха на улиците хората точно, когато те се възхищаваха на турските протестиращи и тайно си пожелаваха подобно българско лято. И всичко това за има-няма няколко седмици. Да се окажеш по-глупав политически от предходните юнаци е наистина впечатляващо постижение! От следващата есен всички курсове по политически науки могат да започват с тази история.

Подобна невменяемост идва и от историческа арогантност. От контрола върху почти целия период след 1989 година, когато спокойно успяха да си разположат пешките и да ги накичат в различни цветове. От несъстоялата се отговорност за националната катастрофа в средата на 90-те години. Дори от това, че отново някъде из нейните недра се пръкна треторазредната плака, която ни сервираха като „нова десница“ и която сега хихика на идиотията на собствените си създатели. Арогантност, която сега реши, че неизбежния залез на ГЕРБ ще й освободи всички политически ширини. Арогантност, която в глупостта си реши, че крахът на десните партии идва, заради изчезването на десните хора в България. Арогантност, в чието разбиране за живота единствено мъката на тялото е в състояние да го накара да изстене, редуциран марксизъм в най-безпомощния си вид. Предоверяване на обилната култура на тихото отчаяние, в което трайно изпадаха стотици хиляди българи през последните години.

БСП и жалката й задкулисна клика никога няма да разберат и сегашния протест. Той надгражда, допълва първата вълна от недоволство, макар да е различен от него. Ако през зимата доминираше яростта, безпомощността и битовата сметка, сега към нея се добавя гласът на тези, които виждат още по-ясно връзката между постоянно връхлитащите ни бедствия. Много е трудно да начертаем общия път между тези две линии, но те вече носят рутина, ежедневие на протеста, наченки на навик. За невменяемите български политици това не е добра новина. На тях ще им е все по-трудно да разчитат, че между две изригвания на хората имат спокойно десетилетие. Хлябът и бедността остават важна, но вече не единствена причина за протест. След зимния изблик повечето от тях се отпуснаха във фалшивата увереност, че „населението“ е извършило ритуала на ритмичната ярост и могат без проблеми да продължат обичайните си безобразия. И получиха втори шамар. Не е ясно и от него колко поука са си извадили и затова остава нуждата от постоянна готовност за трети удар по безогледната дружинка.

Няколко пъти съм си позволявал да напиша, че нещо в България се променя. Пълзяща промяна и готовност за гражданско действие и непримиримост. Не грандиозна, не величествена, не бляскава, едва забележима, но осезаема, нова, с бъдеще. Тя още не може да застане рамо до рамо до мощните и безпардонни политици и олигархия, но започва да просмуква бавно и настъпателно ежедневието ни. И хората успяват да запазят градинки или улици, да извоюват промяна в някой устройствен план, да спасят нечий живот, изпаднал от здравната „система“. Последните протести са в тази графа, те са на достойнството, на сгазеното чувство за безгранична арогантност, на нови „червени линии“ в отношенията с гражданите.

И понеже невменяемите ни политици обожават „уличната социология“ да им подскажа нещо от тези дни. Те услужливо подадоха една физиономия, която обобщи и катализира събуждането на хиляди. Върна ги на площадите, за да продължат започнатото преди много години, но сега те са там с децата си и купуването на еднопосочни билети далеч не е единственото, за което мислят. Тази България може и да не е много голяма, пътят й към политическата система остава неясен, но тя е отново тук. Историческа ирония ще остане, че нейното събуждане е започнало от едно злощастно антропологическо отклонение.

четвъртък, 13 юни 2013 г.

КЪДЕ НИ Е БЪЛГАРСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ?




Една тема вълнува силно много българи /също мен и сигурен съм- читателите на този блог/ от години наред. Това е темата за българската аристокрация. Защо нямаме благороднически титли след Освобождението през 1878 г., защо нямаме графове, барони, маркизи, князе? Къде се губят старите благороднически титли ичиргубоил, кавхан, канартикин? Ето само част от титлите и тяхното значение в Средновековието: Чъгубоил - Пръв най-важен боил, занимава се с вътрешните работи на ханството, Боил - висша знатна степен, Багаин - нисша знатна степен, Богатур - буквално означава юнак, герой, Боритаркан - командир на тежката бронирана конница, в по-късни времена комендант на аул (крепост), Тументаркан - командир на един тумен (10 000 конника), Таркан - командир на 1 000 конника (хилядник). Особено ценни са и данните за боилските родове - Ермиар, Дуар, Кюригир, Кубаир, Чакарар, Ерми, Дуло, Вокил, Укил, Угаин.
С падането ни под османска власт държавата изчезва и с нея изчезва и държавническата традиция. Тези родове обаче остават, те или се разселват, или намаляват, или се преселват, или просто емигрират, но не е възможно да са изчезнали напълно, защото данни за подобен геноцид не са известни.
Българска аристокрация безусловно е имало. Били сме царство, монархия, което само по себе си говори категорично и недвусмислено. Въпросът е къде са наследниците на тази аристокрация, има ли живи такива и защо нищо не се знае за тях днес? Говорим за Първа и Втора български империи, както пише сър Стивън Рънсиман. Тази държавна форма се управлява от елит, който е с благороднически произход по дефиниция. Смесването на българските благородници с византийските също е доказан исторически факт, което още по-ясно посочва, че благородници по нашите земи не просто е имало, но те са били цели изявени фамилии, които са управлявали държавата на различни нива и са били признати за хора със „синя кръв“, тоест за истински аристократи. Може би „благородничеството“ не е било чак толкова разпространено по социалната ни стратиграфия, както да речем в старата Византия, но фактът е факт - българска средновековна аристокрация е имало.
Близо 500-годишното ни владичество от Османската империя не би могло безследно да изличи корените на аристокрацията, просто защото те са дълбоки, жилави и са се пръснали при завоеванието ни в края на ХІV в., което вероятно и ги е спасило. Къде обаче са те днес?
В периода 711-718 г. днешна Испания е завладяна от маврите /араби и бербери/. Между VІІІ и ХV в. продължават борбите за отхвърляне на чуждото господство. Реконкистата завършва през 1492, когато Фердинанд II Арагонски и Изабела I Кастилска изгонват последния мавритански владетел от Иберийския полуостров. Говорим за около 800 години арабско владичество! Днес Испания е съхранила своите благороднически титли, монархически символи и звания, нещо, което в България не е съхранено, при това при по-кратко с няколкостотин години владичество от османците. Въпросът е, как испанците са успели да запазят благородническите си титли, ясни са фамилиите, а ние не знаем нищо за тази част от нашата социална история?!
Оказва се, че липсата на информация за българската средновековна аристокрация не е чак толкова голяма! Неотдавна във форумите „Бойна слава“ излезе информация за стари родове, които по всяка вероятност „съхраняват“ във вените си "синя кръв". Макар и твърде „размита“ през вековете, тя все пак е „синя“ или поне със „син отенък“. Публикуван беше списък на фамилии от някои градове и населени места, за които има данни, че са били с благороднически произход. Такива са: Андрейнин от Чипровци, Баласчеви от Охрид, Балина от Никопол, Бимбеловци от Факия, Бойчик от Кратово, Дебелянови от Дебелец, Джамджиеви от Килифарево, Екзарх (Стоилови) от Стара Загора, Живодер от Враца, Зикови от Ниш, Кършовски от Елена, Лолови от Медвен, Лупу от Разград, Лютови от Рила, Мавър от Драгалевци, Соимирович от Горно Лука, Радивой от Кремиковци, Раковски от Котел, Стратемирович от Арбанаси, Селимински от Сливен, Шишманоглу от Видин и още много други. Интерес обаче представляват фамилиите от Копиловец. Те са общо шест на брой - Джоджин, Качамаг, Митрович, Пешин, Прентич и Франкович.
Изследване на швейцарския институт по генетика Игенеа доказа, че в българите тече 49% тракийска кръв, 15%-славянска, 15%-елинска, 11%-древномакедонска и 8%- финикийска кръв, съобщи БТА. Това е доказателство за приемственост във всеки един смисъл на думата. Тя може да се илюстрира и по още един начин.
Неотдавна вестник „България“ публикува статия за българин, който пътува до Америка в началото на ХХ в. Това е Захари Гачин от село Копиловци. Неговият правнук Йордан Йорданов преди време разказва родово предание за австрийски престолонаследник, който идвал в село Копиловци, до днешна Монтана, но се криел, че е наследник на царски род. Легендата разказва, че по времето на династията Шишмановци /1323-1396 г./ самият цар плащал на специалисти от земите на Австро-Унгария, които да помагат за добива на злато и олово. Постепенно оловото придобило по-голяма цена от златото, защото приложимостта му във военните действия била много по-голяма. Някъде по това време в село Копиловци - Монтанско пристига някакъв млад мъж, облечен в монашески дрехи, за когото се говорело, че бил най-малкият син на австрийския престолонаследник. Според легендата, именно той основал рода Гачини в днешното село Копиловци. В същото време форумът „Бойна слава“ коментира, че що се отнася до фамилиите, оцелели до днес - повечето извън тези от Чипровци и Копиловец (които са католици и се преселват в Австрия) са оцелели. Твърде вероятно е топонимът „Копиловец“, който се споменава в списъка с фамилиите, да е именно част от днешното село Копиловци, защото легендата разказва именно за „австрийски престолонаследник“ там. Разбира се, отчитайки факта, че по това време държавите са се наричали по друг начин, все пак не можем да отречем, че има, при това не малка, вероятност преданието постепенно да е било видоизменяно, за да достигне топонимът „Копиловец“ до съвременното село Копиловци. Това по неоспорим начин доказва и връзката на рода Гачини с австрийските престолонаследници, като правим уговорката, че доказателството зависи от коректното предаване на легендата през годините. Оказва се, че не е невъзможно фамилията Гачини да има истински благороднически произход, който води началото си още от Балканското Средновековие. 

                                       Столицата Търновград в края на ХІV в.


За това все още не са открити исторически доказателства. В същото време Йордан Йорданов споделя, че в една книга преди години открил дворец с името “Гачини” в Санкт Петербург. Едва ли това отново е просто една случайност. Предстои обаче историците и специалистите от помощните исторически дисциплини - етнолози, археолози и архивисти да проучат легендите и да отсеят наслоенията на фолклора. Това е необходимо, за да разберем до къде се простира историческата истина и къде легендата е замъглила, или пък /защо не/ предала точно истината.
Шишмановият род не е единственият, чиято история се проследява и до наши дни. Много по-древни фамилии могат да се посочат като потомци на великите български царе Асеневци, чиито корени навярно са чак в древна Троя, които също имат доказани наследници. Те обаче междувременно са се установили на остров Корфу, където живеят в свой собствен замък под Асеновски герб, съобщава сайтът forum.bg-nacionalisti.org. Друг въпрос е доколко такива родове, заселили се далеч от родината преди столетия, не са се поддали на чуждо влияниe в случая на Асеневци - на италианско, или по-скоро гръцко.
Потомци на най-древни византийски императорски династии живеят по нашите земи, например на Палеолози и Кантакузи. В село Факия пък продължава да съществува родът на Момчил войвода, родът на Стефан Караджа, който е излъчил за България редица световни олимпийски шампиони. Дирите на последната владетелска династия на Средновековна България се губят след разпадането на Втората българска държава, когато Константин (синът на Иван Срацимир) и Фружин (синът на Иван Шишман) изчезват от погледа на историците. Освен за връзките им с унгарската аристокрация, сведенията ни за тях са твърде оскъдни. Преди около тридесет години в архивите на Анкара и Истанбул сръбската османистка Душанка Лукач се натъква на нова информация. Фружин заедно с тримата си сина се завръща в България, където служи на османската власт. Така в района на Чипровци се заселват католици, потомци на българската и унгарската династия. Родове, като например този на Пеячевичи, нямат нужда от друго доказателство за аристократичния си произход - те със сигурност са потомци на свитите на Фружин, сродили се с Шишмановия род. Освен това тази фамилия има големи заслуги по време на сраженията в региона, за което получава и баронска титла и обновява семейния си герб. След това родът се развива в Австро-Унгария, един от техните потомци дори успешно управлява Хърватска. След Освобождението на България и този род се числи към възможните претенденти за българския престол като сигурен потомък на Шишмановия род.
Разбира се, има и много други родове, историята на които може да се проследи много назад във вековете. Едни от най-значимите постижения в тази насока са стигнали до началото на ХVІІ в. Това са само някакви си 200 години след завоеванието от османците през 1396 г., с превземането на държавата на Срацимир, с което България изчезва от политическата карта на света. Двеста години не са чак толкова голям период, за да се забрави един род или неговия благороднически произход, ако е имал такъв, дори и в условията на остра политическа криза и демографски срив, които по всяка вероятност са съпътствали онези страшни години.
Откриването на доказателства за българската средновековна аристокрация и нейните наследници днес не е самоцел. Акцентът не е някои българи да имат шанса да сложат на главите си корони и да се титулуват с някакви звания. Това е част от историята ни. Историята е не само битки и завладени или изгубени земи, историята е история и на народа, на хората, на отделния човек. И ако личността в историята нямаше никакво значение в марксистко-ленинската битност преди години, то днес историците знаят, че личността има важно място в историята, защото личностите правят историята такава, каквато е. Ако ние днес познавахме наследниците на старите родове, фамилиите, които са управлявали страната ни преди векове, традицията щеше да бъде толкова жива, че едва ли щяхме да имаме такава остра нужда от елит, каквато изпитваме в момента. Елит означава заслужили, достойни хора. Не че днес ги няма, но елитът се изгражда, той е бил граден и у нас, но по някакви странни причини днес елитът ни отново се изгражда, но сме забравили стария си елит, а него го има неминуемо, защото няма как просто да се е изпарил. Известни са фамилии от императорските родове на Византия. Има хора, които днес претендират да са наследници на византийската златна корона, макар, че Византия я няма от 559 години. България обаче я има, но като по чудо благородниците й са изчезнали сякаш безследно и безвъзвратно.
На 8 септември 1946 г., в присъствието на съветски войски, в България се провежда референдум. Според официални резултати от 4 509 354 гласоподаватели в референдума участват 4 132 007 гласоподаватели (91,63%), като 92,72% от гласувалите се обявяват за премахването на монархията и обявяването на страната за република. Резултатите от референдума са оспорвани от монархисти, които смятат, че намиращата се на територията на България Червена армия е оказала влияние върху тях. На 15 септември 1946 г. е провъзгласена Народна република България. Невръстният цар Симеон II, майка му царица Йоанна и сестра му княгиня Мария-Луиза са принудени в срок от няколко дни да напуснат страната. Те се отправят към Египет, а през 1951 г. - към Испания. България е република вече почти 66 години. Едва ли някой днес, след като дори бившият цар стана министър-председател на републиката, би имал амбиции да се окичи с благодорническа корона и да се разхожда с пурпур и хермелинова мантия. Важно е обаче да познаваме историята си, да познаваме хората, които са управлявали държавата ни и да отдаваме заслужена почит на тях и на техните достойни наследници.

НЕОСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО: ГЕНОФОНДЪТ НА БЪЛГАРИТЕ- НА 7800 ГОДИНИ


Последното проучване на Националната генетична лаборатория показва, че българите носим ДНК на 7800 години. Оказва се, че българите сме смесица от местно население и много други народности, преминали през земите ни.

“Доскоро мислехме, че сме смесица от прабългари и славяни. Но при изследванията открихме, че 22 на сто от мъжете у нас носят генни характеристики на мъже, които са живели по нашите земи преди около 7800 години. Те нямат нищо общо със славяните, прабългарите и траките”, каза пред “Монитор” шефът на лабораторията проф. Иво Кременски. Според него, ако нашите генетици ползват информация и за женската ДНК, чак тогава ще успеят да установят с голяма точност каква е генетичната ни история.

Проф. Кременски, цитиран от БЛИЦ, допълва: „ДНК-то ни е много добро. Българинът е оцелял толкова време и продължава да оцелява именно заради многообразието си от генетични комбинации. Трябва да се променят нещата извън нас. Защото богатите хора са и щедри, и здрави, и усмихнати. Затова мисля, че не трябва да пипаме гените, а да променим битието си”.

Проф. Кременски допълва, че освен чрез гените, учените могат да получат подробна информация и по състава на кръвта.

Към казуса около генетичния профил на българина добавя още един щрих и доц. Андрей Андреев, директор на Националния център по кръводаряване: „Неотдавна имаше едно изследване, което показваше, че по кръвта българите много приличат на французите. И то по-специално на хората, живеещи в Южна Франция. Това си има своето историческо обяснение – та нали кръстоносците са тръгнали от там и са минали през нашия регион. Няма как да не са оставили наследници”.

Според думите му, след още няколко века този състав може отново да се промени и да се окажем родствени и с някоя друга нация.

ЗА ДЕМОНИТЕ- ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ



Много хора не вярват в съществуването на дявол или демони. Те смятат, че откритията на съвременния научен век правят невъзможно за интелигентния човек да приеме в действителност съществуването на зли духове.

Те осмиват разпространеното схващане за един карикатурен образ с рога, копита и опашка, като намекват, че Библията представя Сатана като някакъв анимационен герой. Но Писанието не описва дявола и неговите демони по този опростен начин. Напротив, те предупреждават за съществуването на една пагубна сила на злото, която движи всички греховни структури и събития в света и предизвиква всеки натиск на съблазън и изкушение, който тегне над хората.

Въпреки, че днес много невярващи отхвърлят идеята за съществуването на някакъв “дявол”, те често окачествяват даден случай или човек като “зъл” или подтикван от “злото”. Хората назовават тази сила с много различни имена, но Библията я нарича “дяволът” и неговите “демони”.

Пагубните сили на злото имат вече хиляди години практика и са се усъвършенствали до такава степен, че знаят всички възможни човешки слабости и уязвими места. Те са придобили богат опит в убеждаването дори на вярващите, че удоволствията от секса, парите и властта са за предпочитане пред Божия съвършен път на чистота, простота и служение.

Действително, Сатана до такава степен контролира света, че ние живеем в общество, което приема дяволските фалшиви идеи за секса, парите и властта и ги разпространява като нормални, добри и приемливи.
От Библията знаем, че дяволът безспорно е победен на кръста, но все още не е напълно разгромен. Живеем във времето между неговото поражение и пълното му унищожение – точно в този момент съществуват две равностойни и противоположни мнения, които го задоволяват много добре –

Първо: Той се наслаждава, когато хората са преангажирани с него, когато го обвиняват за всичко, виждайки образа му навсякъде, когато говорят за него непрекъснато и се държат така, сякаш победата на кръста никога не се е състояла.

Второ: Дяволът е доволен, когато хората се отнасят скептично към неговото съществуване и приемат, че той не притежава въобще никаква сила. Наслажава се, когато хората го игнорират, иронизират и приемат като образ, подходящ за средновековните митове, но не и за съвременния век. Това му дава пълната свобода да действа в света с голям размах, вещина и увереност, така че само малцина го приемат насериозно.

Вярващите християни са уверени, че има сила, която е крайно ужасяваща, изключително злонамерена и тотално противопоставяща се на човечеството. Убедени са, че има сила на злото, която стои зад всички останали беди – общи, физически, морални и духовни. Сигурни са, че Сатана е реален и че той е обединяващият център и фокус на всяко зло и съответно на всички демонични началства и власти…

Дойде времето, когато и невярващите трябва да потръпнат от потресаващите научни доказателства, “уловили” и “заснели” тайнствените така наречени “черни астрали”, които пряко въздействат върху човешката популация. Ние, вярващите, определено може да предефинираме научната идентификация на черните астрали, невинно определени като “низши духове”.
Зад научната дефиниция “черни астарали” се крие ужасната същност на демоните от падналата армия на Луцифер. Така че, когато четете по-долу представения материал, замествайте израза “черни астрали” с демони, за да разберете истинската същност на научното откритие. Извинeте библейското невежество на учените, които и този път без да подозират потвърдиха още една истина от Божието писание за тъмните сили, управляващи нашия свят…

Сензационното съобщение е от списание «SA Scientific Journal», което публикува изумителното откритие на учени от университета в Кейптаун, свързано с управлението на човешкото съзнание от астрални същности (ще оставя тези техни термини, моя вметка). Тези данни са потвърдени чрез изследване на аурата.

Проведените изследвания са били засекретени, а освен това e имало опити за изземване на информация от вече публикувани материали. Методът на съпрузите Кирлиaн, който позволява да се правят снимки на аурата – поле, което окръжава биологични обекти, е вече добре известен. Снимки на такива полета, създадени по подобрен метод на Кирлиан, дават възможност да се наблюдава динамиката на тези полета, и те могат да бъдат намерени в много източници. В допълнение, има голям брой сериозни произведения, които потвърждават динамичните отношения на полето с психо-физиологичното състояние на човека.

Изследователи от университета на Кейп Таун, Южна Африка, в които са включени учени с дългогодишни изследвания на паранормалното и за определяне на аура, водени от доктора по философия Тобаго, са направили революция в разбиранията за значението на тези полета за хората. Изследователският метод, разработен от учените, и изобретеното устройство, за което е издаден патент в САЩ № US 525 3984 B1, позволява да се регистрира динамиката на аурата на биологични обекти.

Експерименталните резултати довели до откритие, сензационно за световната общност. Изследвания все още не са готови, обаче, повечето от тях са класифицирани, тъй като резултатите от проучвания дават възможност да се правят изводи, отнасящи се до оценката на поведението на хората.

Въпреки това, част резултатите от научните изследвания не са могли да бъдат скрити. В ранните етапи на изследванията за проверка на методите са участвали голям брой хора, от които резултатите от експериментите е било невъзможно да се скрият.

В резултат на тези изследвания е доказана пряка връзка на хората с астралите.

Паранормалните изследователи не веднъж са се опитвали да регистрират призраци, полтъргайсти и други така наречени астрални същества на филм. Независимо от факта, че някои от тези опити са били много успешни, официалната науката все още поставя реалността на тези изображения под съмнение.

Екип от учени от Университета на Кейптаун са доказали реалната възможност за получаването на тези изображения, както се потвърждава и от патента в САЩ. В резултат на подобрения метод на Кирлиан, те не са само са получили ясно фиксирани астрални обекти, но и са изследвали техните динамични характеристики, като динамиката на спектъра на излъчване и техните съставни полета.

В резултат на проучванията са получени доказателства, които потвърждават директното взаимодействие на астралните същества и човешката аура, и са разкрити някои закономерности в поведението на астралните същества. Получени са фотографии, които позволяват да се види как тези астрали “проникват” в аурата на човека.

За да се гарантира чистотата на експеримента и да не предизвикват подозрения, снимките са правени в лаборатория, която е била прикрита като фото студио, на известно студио за дизайн.

Изследванията са установили, че полетата от астрала има променлива интензивност. Първоначално те са приети за статистически колебания. Въпреки това по-подробните изследвания са показали, че тези колебания са взаимносвързани с хармонични компоненти на модулиран сигнал и анализът им показва, че те взаимодействат с биоелектромагнитната дейност на човешкия мозък и му влияят.

Учените са успели да определят етапите на “проникване” на астралните същества в човешката аура. В ранните етапи на “проникване” тече синхронизиране с вътрешните ритми на астрала с ритмите на “жертвите”, в резултат на което астралът получава достъп до аурата на “жертвата”. След като астралът проникне, под неговото влияние се променят вътрешните ритми на “жертвата”.

В резултат на задълбочени изследвания проведени в сътрудничество с психолози и психоаналитици, е показана ясна връзка между тези колебания и психо-физиологичната реакция на хората, които са участвали в експериментите.Въпреки че повечето от резултатите от проучването са класифицирани, информацията, която е получена в ранните етапи на научните изследвания, води до някои изводи.

Астралите могат да бъдат разделени на два типа: “черни” (демони, моя вметка) и “чисти”(Божиите ангели – ангелите хранители, моя вметка), които се различават с интензитета на излъчване в спектралния състав на емисиите и динамичните си характеристики. В действителност върху хората тези същества действат по различен начин. “Черните” непрекъснато се опитват да проникнат в човешката аура. “Чистите” такава дейност обикновено не показват.

Получената връзка между психо-физиологичното състояние на лицето и активността на “черните”, също се различава от въздействието на “чистите” по степента на въздействие върху човека. Най-често въздействието на “черните” предизвиква неоправдана агресия, която не е адекватна на ситуацията.
Експериментите показват, че под постоянно влияние на такива същества се намират голям брой хора.

Редица психологически и медицински тестове, изучаване на реакциите на хората, участвали в експериментите в някои специално създадени ситуации, позволили да се изследва стабилността на психо-физиологичното състояние. Била е доказана връзката между психо-физиологичното състояние на човека и “чистотата” на неговата аура, нейната податливост към “проникване”.

За да се потвърдят тези констатациите, са провеждани статистически проучвания на големи групи от хора, които се състоят от представители на различните категории: от затворници, държани в затвори, до бизнесмени и политици, събрали се за да обсъдят различни въпроси.

За да се гарантира чистотата на експеримента, участниците са държани в неведение, а изследователите се представяли за репортери, взимащи интервюта. За да получат подходящи поведенчески реакции, задаващите въпросите са били специално обучени от психолози.

Изследвания са правени и на срещата на върха в Йоханесбург през 2002 година. Заключението било зашеметяващо:

“Почти всички бизнесмени и политици, които са били на срещата на върха в Йоханесбург, са били “заразени” от “астрални същества”. Тези резултати шокирали учените!

Установено е, че най-голям брой “черни” астрали изцяло или частично са проникнали в аурата на политици и бизнесмени, като броят им е много пъти по-голям от броя на “заразените” затворници. “Заразени” с астрали били много световни политици с най-висок ранг.

По този начин, в резултат на статистическите изследвания са се потвърдили констатациите на учените, че голям брой хора постоянно са подложени на въздействието на “черни” астрали, които контролират ума и поведението им. Най-често това се отбелязва у политици и бизнесмени…”

Коментарът е излишен, особено за последния абзац. Едва ли е необходимо да подчертавам колко демонизирано е днешното общество и колко незавидно е духовното му състояние. Сега може и научно да си обясним и неприемливото поведение на родните ни политици и пословичната им безпардонност и безотговорност към гласувалите им доверие…

Но нека да не бъдем съдници – никой няма да убегне от Небесния съд!
Всъщност идеята ми е да насоча както моето, така и вашето внимание върху силите, които управляват духовната ни същност. Замисляме ли се, че макар определящи себе си като вярващи е възможно да сме под влияние на някакъв “невинен” грях, който пречи да даваме “стократен” плод, както Исус желае това от нас?
Затова е нужно ежедневно да се себеизследваме с Божието слово – то е огледалото, което ще ни покаже и очисти от всеки грях. Проверете дали някъде във вас тайничко не се е вгнездило семето на гордост, себеправедност, ненаситност, амбиция, преследваща лични интереси, влечение към удоволствията, жажда за пари, скъперничество, греховни развлечения, неморални мисли, порнография, практикуване на окултизъм, разврат, прелюбодейство, хомосексуализъм, съблазнително поведение, допускане на компромиси, съмнителни упражнения и практики, непростителност, склонност към осъждане, критикуване, гняв, омраза, негодувание, липса на любов, липса на милосърдие, липса на грижа към бедните, липса на гостоприемство, зависимост, независимост, робуване на навици, злоупотреба с алкохол и наркотици, идолопоклонство, лъжа, неспазване на обещания, неверие, съмнение, цинизъм, самосъжаление, липса на молитвен живот, разединение, завист алчност, непочитане на родителите, самоосъждение, страх, нетърпение, нетърпимост, самонадеяност, непокорство….и още и още – сами можете да допълните този списък.
Всяко невинно плевелно семенце на грях, може да бъде “поливано” и “подхранвано” от демоните - знаем от личен опит, че по-трудно се вадят горчиви корени и унищожават закоравели навици, затова трябва да сме нащрек и да молим да бъдем освободени от всяко дело на сатана в живота ни, да бъдат разчупени веригите на всяко демонично робство и влияние в битието ни, в тялото ни и семейството ни. Осъзнавайки, че не принадлежим на себе си, защото за нас бе заплатена велика цена – пролятата Христова кръв, е нужно да е отречем от греха, сатана и всички негови зли и себични дела. Така единствено може да стоим твърдо в свободата си и да живеем в Христовата победа завинаги…

неделя, 9 юни 2013 г.

УНИВЕРСАЛНА РЕЦЕПТА НА ПРОФ. МЕРМЕРСКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК И ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ


Рецепта, която доказано лекува от ракови и туморни заболявания до хормонални проблеми, имунни сривове, гуша и какво ли още не. Рецептата е на проф. Мермерски, доказал се в нетрадиционното лечение през годините.

Необходими продукти:
* 15 средно големи, но съвсем свежи с лъскава кора лимона
* 12 глави свеж чесън
* 1 кг чист мед
* 400 грама покълнали пшенични семена
* 400 гр. пресни орехови ядки.

Как да покълнат семената при домашни условия? Вземете 400 гр. негрухана пшеница и я поставете в чист стъклен буркан. Залейте я с вода около 10-12 часа. След това покрийте буркана с тензух. Изцедете водата и промийте добре зърната. След около едно денонощие ще се получат кълнове с големина 1-2 милиметра.

Смиламе чесновите скилидки заедно с ореховите ядки. След това смиламе 5 лимона с кората и ги смесваме в емайлирана тенджера. От останалите 10 лимона вземаме само сока и ги прибавяме към хомогенната смес. Прибавяме меда и разбъркваме продължително. Сипва се в буркани от по 1-2 литра. Съхранява се в хладилника.

След 3 дни може да се използва.

С тази храна се лекува целият организъм и то от всички заболявания, които са се вселили в него:

- лечение на сърцето и очистване на кръвоносните съдове от натрупаните плаки;

- подобряване и буквално обновяване на имунната система;

- почистване на черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система;

- прочистване на храносмилателната система от патогенна микрофлора;

- подобряване дейността на мозъка и паметта;

- забавяне развитието на атеросклерозата;

- предпазва от инфаркт, инсулт и оздравява хора, прекарали тези заболявания;

- средство против подагра;

- отлично средство за възстановяване след операции;

- най-доброто лекарство срещу рак на гърдата и други видове рак;

- запазва свежестта на тялото, красотата, младостта и енергията , защото съдържа всички необходими витамини, минерални соли, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати, растителни мазнини.

С тази рецепта ще поддържате дейността на всички органи, системи и ще подобрите хормоналната дейност на всички жлези с вътрешна секреция, които поддържат тялото жизнено и здраво.

Рецептата гарантира здраве и дълголетие.

Има два варианта на прием на рецептата:

Първият – 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане по 1-2 с.л.

Вторият – При сериозни заболявания – ракови – рецептата се приема на всеки 2 часа по 1-2 с.л.