неделя, 14 юли 2013 г.

Сноудън притежава информация за извънземни, живеещи във вътрешността на Земята?!!!

Ако следите международните новини, то със сигурност знаете кой е Едуард Сноудън. Бившият сътрудник на ЦРУ и Агенцията за национална сигурност на САЩ, който разкрива тайната правителствена програма за подслушване на американските граждани. Последно, той поиска политическо убежище от Венецуела, а САЩ настояват да им бъде предаден, за да го съдят.
Не очаквах, че името му ще бъде замесено и в теориите на конспирациите, занимаващите се с НЛО и извънземни, но според материали в интернет, веднъж пристигнал на безопасно място, Сноудън е готов да сподели със света шокираща информация.
Според тези материали, бившият американски агент има информация, че властите в САЩ знаят за същества, които живеят във вътрешността на Земята. Освен това са засекретени редица случаи на наблюдавани високотехнологични апарати край геотермални извори на дъното на океана, както и край Слънцето.

Ето един цитат:
"Президентът получава ежедневни брифинги за тяхната дейност. Анализаторите смятат, че тяхната технология е далеч напред спрямо нашата и ние имаме малки шансове за оцеляване в евентуална война. Общото мнение е, че ние сме просто мравки от тяхна гледна точка, и че има малък шанс те да са съпричастни с нас или да искат да общуват с нас. Текущият план (на земните власти) в случай на извънредна ситуация е да се детонира ядрено оръжие в дълбоките пещери за да се "удари" врага, тъй като ние нямаме никаква надежда да ги победим."
Доколко това е истина /или поредната манипулация-не ми се вярва много-много да го държат жив, ако ги заплашва с нещо. По-скоро е марионетка на уж бившите си работодатели и е част от плана Син Лъч/ и доколко е поредната интернет измишльотина не мога да гадая.

Няма коментари:

Публикуване на коментар