петък, 14 октомври 2011 г.

Антигерои на седмицата:Анонимните- Поредната фалшива революция!!!!


В интернет манипулирано се пускат клипове на т.нар. група "Анонимните" и много умело и първосигнално насочват масите към бунтарство!Дори и у нас се появиха некви фракцийки, които не знаят за какво става въпрос..вчерашни уж събудили се, но нямащи усета и интуицията за това какво им се случва и какво ще им се случи наистина.....Поредният копипейстър в нета, пусна и това:
Ето малко реални факти:
Групата Aнонимните, на пръв поглед се бори за свобода на словото и информацията. Да, обаче още веднага прозира, че нещата са съшити с бели конци,да не кажа слепени с лепило Шипка.. Защо? Очевидно е:
Първо: Те защитават Уикилийкс и основателят му, а естеството в този блог и замисълът зад него го обясних вече в предни статии..
Явно това е лицето на новото фалшиво бунтарство и фалшива алтернативна журналистика.
Второ:За символ на групировката Anonymous се използва маска тип Guy Fawkes. Тя е популяризирана във филма V for Vendetta.
Какво е V for Vendetta?
Първоначално това е комикс на Aлан Муур, който съвсем "случайно" е... сатанист. 
Гланият герой в комикса е полу-терорист (защото понякога убива за удоволствие), полу-бунтар, и също така анархист, който е представен като "добрия", защото се бори срещу "тиранията". Реално обаче V е антигерой, нещо като спасител-антихрист или казано по-точно - налице е луциферианско преобръщане на ролите, като лошият е представен като добър.
През 2006 братята Уашовски правят също толкова изкривена екранизация на поначало сбъркания комикс. Кои са братята Уашовски ли..?
Същите тези "хубавци", които създадоха трилогията Матрицата (също толкова манипулативен и луцифериански филм като V for Vendetta).
Та тези хорица са доста зле психически, като единия си направи операция за смяна на пола, така че те вече не са братя, а брат и сестра... Не е смешно, тъжно е...
Във филма V for Vendetta участват:
- Хуго Уивинг Да, същият, който играе ролята на Агент Смит в Матрицата...
- Натали Портман След V for Vendetta толкова се вживя, че си обръсна косата не само във филма, но и в реалния живот. Това момиче все в окултни филми го слагат. Последният ярък пример - Черния Лебед. Трябваха й няколко месеца, за да излезе от роля... 

 
Трето: Датата 5-ти ноември и Гай Фоукс:.
Он е един от участниците в "Барутния заговор", начело на който е Робърт Кетсби, целящ покушение срещу крал Джеймс I и взривяването на камарата на лордовете при откриването на новия заседателния сезон. На 4 срещу 5-ти ноември 1605 г., в полунощ, Гай Фоукс е бил открит да пази експлозивите и е арестуван, а по-късно - осъден. Заговорът е йезуитски...
Заговорниците тогава не са носили маски. Маската всъщност изобразява лицето на Гай Фоукс, която се слага на плашило и се гори на голяма клада на годишното честване на провала на заговора на 5 ноември в Обединено кралство.
Англичаните мразят Гай Фоукс и той е смятан за национален предател.
Какво друго се е случило на тази дата?
- На 5 ноември 2003 г. в целия свят (едновременно) се състоя премиерата на "Матрицата – Революции".
- Според бившето "величие" на БКП Й. Йотов, превратът срещу другаря Тодор Живков е извършен на практика на 5 ноември 1989 г. на вилата на генерал Добри Джуров.
- На 5 ноември 2006 г. осъдиха Саддам Хюсеин на смърт(чрез обесване).
- На 5 ноември 1991 г. убиха (на яхтата му) Робърт Максуел.
- На 5 ноември полицията в Игър (Eager) САЩ 2001 г. уби Бил Купър в ранчото му (човека, който предрече атентатите от 11-ти септември).
- На 5 ноември 1912 Удроу Уилсън е избран за двадесет и осми президент на САЩ, същият, който спомага създаването на Федералния Резерв (за което после съжалява).
- На 5 ноември 1979 Аятоллах Хомейни обявява САЩ за "великия сатана".
- На 5 ноември 2008 Барак Обама става президент на САЩ. (Като цяло изборите за президент в Щатите са ноември месец).

Сега предстои 5ти ноември уж- дето Анонимните твърдят,че ще хакнат Фейсбук...ами те по-добра услуга от това едва ли ще ми направят, но гледайки в глобален мащаб....ако това стане, ще си стане една информационна революцийка...
Сега досетихте ли се най-после кои са тези, които толкова много обичат да боравят с дати, маски, предателства и фалшиви лидери?

П.С.- Погледнете маската....да ви прилича на нещо добро, позитивно или одухотворено?!!!Не, нали? Тази маска лъха на ирония, на садизъм и безчувственост! Пък и е Маска- някой или нещо се крие зад нея.....изводите си ги правете сами....

3 коментара:

  1. хахахха, чуваш ли се какво говориш или ти липсва доста информация ???? Кой ти плаща да пишеш така, за единственото децентрализирано , истинско, народно, всеобхватно, честно и достойно движение в света ????? Приемам обидата лично, защото който и да си, някой стои зад теб! Никой честен човек не би писал това! Никой! Не можеш да кажеш кой са Анонимните, защото не знаеш дали майка ти, дъщеря ти, сина ти или портиерката не са от нас ;) Успех с платената пропаганда, но ...грешна посока си избрал (Y)

    ОтговорИзтриване
  2. Поредният малоумен, който боготвори Анонимните, без дори да си даде сметка, че симпатизира на едно манипулирано "гражданско общество"
    Също, както ти ми казваш, че не се знае кой стои зад каузата на тези Анонимни, аз ти казвам, че това не са хора и организации, които милеят за общочовешкото добро. Всяко нещо, което има международен характер и то с подобна мащабност,повече от 100 процента е манипулирано и работи в интерес на определени икономически групи.Не са заблуждавай, синко!
    Говори си каквото искаш, аз поне имам своя посока, а не вървя сляпо по утъпканите пътеки на смехотворни организации, приели за лице, визията на един средновековен терорист!
    В твоя случай ще кажа: "Пази Боже, Сляпо да прогледне..."
    Казах!

    ОтговорИзтриване
  3. Забравих да спомена: Никой не ми плаща да пиша, особено тук!

    ОтговорИзтриване