вторник, 9 юли 2013 г.

Ние сме българи! За да ни бъде...



Вибрацията на Земята вече е 14,12 Hz, полюсите ще се сменят при 18 Hz
Явлението е циклично. Веднъж на 25 000 години земните полюси се сменят и всичко съществуващо на Земята поема по нова спирала на развитие. Руското издание “Наша планета” публикува задълбочен анализ с цифри и факти. На 21 декември 2012 година, според изданието, вибрацията на Земята е била 13,67 Hz, а днес е 14,12 Hz. Промяната е необратима. Земята пулсира ритмично, танцувайки своя вибрационен танц в когиталността. Движението поражда звук, чиято честота прониква във всичко. Всяка частица, всяка клетка е в синхрон с честотата на Земята и се влияе от нея. Преходът е бавен, а квантовият скок ще стане факт, когато се достигнат 18 Hz. Успешно ще преминат тези, които носят в себе си вярата. Авторите на материала за квантовия скок сравняват времето, в което е живял Исус Христос и сегашната действителност.
Преди две хилядолетия вибрацията на човека е била 7 Hz, (на Земята -7,8 Hz). Апостол Петър е достигнал до 16 Hz, Апостол Павел – до 17,5 Hz, Йоан Кръстител имал 47 Hz, а самият Исус Христос - 105 Hz. Според авторите на хипотезата за квантовия скок, началото на човешкото пробуждане е при 14 Hz, на същинското - 15,5 Hz, а преходът към висше съзнание - 18 Hz. През последните няколко години честотата се повишава много по-бързо и в началото на века е била вече 9,2 Hz.
За да се приспособим успешно към новата реалност, е нужно повишаване на честотата на вибрация до 19 Hz. Ако не се достигнат 15,5 Hz, вероятността да се премине успешно прехода е много малка. Хората, които са с материално съзнание, трептят с по-ниска честота. През януари 2012 г. те са били 78% от населението на Земята. През юли 2012 година – намаляват до 70 %, а през август — 69 %. През прехода (2013 - 2015), те ще са не повече от 10 %, а до 2018 г. – около 3 %.
Космосът е океан от вибрации. За да еволюира съзнанието, съвременният човек е нужно от консуматор да се превърне в творец. Да се откаже от остарелите модели на мислене като преодолее страха и завистта. Генерална стъпка в тази посока може да се окаже Теория на Когиталността…
Друг е въпрпоса, че българите не вярват. По-вярно казано - българите вярват, че не вярват. И толкова силна е вярата им в неверието, че са успели да го слеят със себе си, да го направят своя същност, без да подозират това. Каква силна вяра, нали!? Представете си какво се случва в света, когато българи повярват, че… вярват…
Забравихме ли откъде сме произлезли? Забравихме ли кои сме...?
Като българи, сме наследници на народа ди ли - хора с европейска външност и силно развит индивидуализъм. Първи употребяват плуг за оран на земята, железни и бронзови сърпове за прибиране на реколтата. Те първи стриват зърното във воденици от два кръгли камъка. Воините на този народ са първите, сътворили сечива и оръжия, изработени от метеоритно желязо. Първи налагат търговски мита и такси върху преминаващите през страната чужди стоки. Те са и първите, приели произхода си от единен и върховен бог - бога на живото Небе с неговото проявление - мълниите - Тангра… Предците ни са знаели, че са Един-Е-Ние…
Да си... болъгар?! Старите хора обясняват, че така се казвало, когато ще те бъде!?! Когато си белязан или избран и природните сили и живото Небе са на твоя страна. За да те бъде!
Ние сме българи! За да ни бъде. И сме първи. Не е лесно да те бъде. Но сме избрани!
Болъгар, това е нашият свят - светът на възможностите. Заслушайте се в духът на народа ди ли, в тропота на могъщата конница, в бойните възгласи, и ще прогледнете! Загледайте се в нестинарките, издигнали вярата и себе си над горещите въглени, и ще почувствате. Извисете се с протяжният глас на гайдата към космоса и вече сте... самата Любов, Болъгар!!! Която Е! И ще пребъде! От светлината в очите. От светлината на избраните се ражда светлината на избиращите. И дава възможности. Възможности за живот. Един нов живот, болъгар!

1 коментар:

  1. Много интересно, с какъв уред са засечени честотите на вибрация на Христос и Апостолите. Иначе си прав, че българина вярва, че не вярва.

    ОтговорИзтриване