петък, 5 юли 2013 г.

Джордж Сорос: Новото-старо лице на световния тероризъм



На 1-ви юли 2013 г бе обявено публично следното изявление на Руската федерация и на министър-председателя Владимир Путин – поискана е заповед за арест на Mogul Джордж Сорос, във връзка с финансиране на тероризъм. Руските тайни служби са установили, че Сорос е използвал кръстосано обезпечени шведски и датски деривативни инструменти в чуждестранна валута, с цел атака на руския фондов пазар.

Хората на Костов навремето се съюзиха със сатаниста Джодж Сорос, подписаха плана Ран –ът и чрез фондацията „Отворено общество” организираха най-страшният Геноцид срещу нас- българите!

Но Народа ще има своето възмездие... От народния съд няма спасение. За толкова години разсипаха живота на цяло едно поколение. Но ще се сблъскат и с народния гняв – тези, които продадоха душите си за пари. Народа ще се освободи от Мафията, а те ще гният в Ада!

Ще има възмездие за всяко зло. Казано е, че: ”В Крайните времена всяко добро дело, ще струва колкото сто добрини и всяко зло дело, ще струва колкото сто злини.”

Макар според Едмон Ротшилд и Дьорд Шорош(сорос) и Рокфелер да е заповядано през 2030 г да няма нито българи, нито България.

Кое от двете ще е вярно – от нас зависи...!? Небето ни е дало достатъчно знаци.”Хората имат гробове, но истината няма – нея никой не може да я погребе” и…Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!…

…Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!…/Ванга/

Светът повече, НЯМА да търпи издевателствата на псевдо-елита-цион! Това социално устройство е обречено! Не само Турската, Гръцката, Българската…започва Световната пролет. Дойде времето, света да разбере и отхвьрли властта на Змея, Звяра и Блудницата от Библията!

Няма коментари:

Публикуване на коментар