Виж кой е тук

вторник, 11 октомври 2011 г.

Оправете си живота! Направете си сами Оргонит!

                  Предай статията на повече хора!
Какво е Оргонит?
Това е доказан "уред", чрез който ще изчистите негативната енергия в дома си, в пространството, което обитавате.Оргонитът ще трансформира негативната енергия, вследствие на лоши мисли, лоши хора, нехармонична среда и тнт....и това го прави без захранване, 24 часа, 7 дни в седмицата....
Няколко любопитни факта за Оргонита:
1.Лесен за направа, дори вкъщи.И работи без прекъсване.
2.Енергиен трансформатор във ваша полза
3.Прочиства атмосферата около Ви, премахва отровите от водата, убива мръсотията
4.Помага на растенията да растат без пестициди, както и ускорява растежа им с по-малко количество вода.
5.Редуцира влиянието на електромагнитната радиация около Вас.
6.Обезоръжава и отблъсква ударно всяка хищническа форма на живот/ рептилите най-вече /
7.Вдъхновява и балансира , прави Ви по-щастливи.
8.Лекува безсънието и кошмарите
9.Спомага за събуждане на сетивата Ви на 100 процента.
Как да си направим сами Огронит?
Нужни материали:
1.Метални стружки- стоманени и/или месингови и/или медни /финни частици е най-добре/
2.Парамагнитна скала /вулканичен камък/-от строителните магазини или акваристика
3.Прах от Цитрин -фин-за 2 лв от магазините за кристали
4.Прах от Кварц-фин-от зоомагазините - 6лв/кг.
5.Смола и катализатор-от Мосю Бриколаж-23 лв /епоксидна или ако ще е навън уреда-полиестерна само./
6. Една пластмасова фуния 
7. Стъклено топче /ако ползвате фунията само-за запушване на отвора й/
8. Лубрикант на спрей или в краен случай олио
9. Формичка за кексчета /мъфини/от Метро 
10.Запер 
11. Медна жичка -по дебела -дълга около 20-30 см


Направа:
Поставяте формичката за кексчета или фунията на място, където сте определили за работа/маса, шкаф, работен плот/ и я напръсквате с лубриканта или я намазвате с олио.Спирам се на описанието, свързано с формичката за кексчета....Във всяка дупка на формичката смесвате-металните стружки, праховете от кварц и цитрин, както и вулканичния камък.
Относно медната жичка: навивате я, както на снимката тук:
кроп бобина

Поставя се така, както искаш да тече енергията. Тя по принцип тече от счупeната страна към здравата. Вертикално най добре. Като обърнеш готовия оргонит, кристала да се окаже със здравата нагоре, за да излъчва от Земята към пространството нагоре.
Хубаво би било да се постави и кроп бобина. Тя има за цел да дифузира енергията, защото кристала я "изтрелва право нагоре". Бобината я завихря и разпръсква.


...................всичко това заливате със смолата и изчаквате 24 часа....и готово.


Детайли при направата:


Пропорции:

Стомана:Месинг:Парамагнитна скала:Цитрин:Кварц:Смола:Катализатор
1:0,3:0,3:0,5:1:1,3:10% от смолата

Смесвате фините заедно и ги добавяте към смолата и разбърквате. В съда, в който ще го превите оргонита, поставяте на дъното малко от сместа. След това стоманата (ако е едра, запълвате съда, ако е ситна, я добавяте към основната смес). Поставяте в средата на нивото на съда кварцов кристал или аметист (единично или двойно фасетиран), наливате останалата смес.
Преди това кристала трябва да се изчисти на слънце за цял ден или на течаща вода. Може и с визуализация между двете ръце, като активирате сърдечната чакра с мисли за любов.
Докато втвърдява оргонита /тези 24 часа / зареждате на 15Hz. Това става с тон генератор или запер, също така с молитва или просто на слънчева светлина...

15 HZ- реагира на действията на HAARP!!!!!
                                            Оргонит колиета
Важно:


По принцип трябва да се изработи собственоръчно, защото не е ясно кой с какви мисли и какво настроение го е правил и така може да затвори негативни мисъл форми в него. После оргонитът ще има обратен ефект - ще генерира мислите на човека, който го е направил. Затова препоръчвам да се изработи собственоръчно и то, когато човек е в добро настроение и в спокойна обстановка. С една дума с това небрежност не бива да има.

Продават се оргонити, но те се изработват с комерсиална цел и не по изпитана рецепта. Оргонитния генератор винаги трябва да е 50/50 микс от органична и неорганична материя. Ако напишете в Гугъл "Orgonite", ще излязат всевъзможни варианти, но повечето ще са с арт стойност, отколкото функционална такава - изглеждат полупрозрачни, с участъци само от смола. Това е грешно, ако търсим ефект на работещ оргонит.

Оргонитът не трябва да е с прекалено рехава матрица или пък прекалено гъста, защото в първия случай няма да акумулира в себе си оргон, а във втория няма да може нито да влезе, нито да излезе оргонова енергия през него. 

Оргонита се дели на три групи: Акумулатори (това, което е правил Вилхелм Райх), генератори и трансформатори. Tower Buster са трансформатори или чистачи на смъртоносната оргонова енергия.Рептилите се хранят от негативните мисли и страха. А оргонита ги поглъща и трансформира в положителни енергии - витални енергии. За тях това е отрова.


Честито на сръчните и не толкова сръчните, защото е лесно да се направи!!!!!!
Ето и едно подробно видео, където всичко е показано просто- с фунията

Пояснение: Длъжен съм да благодаря на някой от форума http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3926.msg46594#msg46594 , който е посочил моя блог и по-конкретно тази статия като източник за полезна информация. Благодаря, който/която и да си! И за това, че си дал/а повече и по-обстойна информация за Оргонита, отколкото аз, в тази статия!
Забележка:
Наскоро актуализирах информацията за Оргонитите и написах статия, която не е толкова четена, затова можете да я прочетете тук: http://silnibg.blogspot.com/2013/04/blog-post_2.html


14 коментара:

 1. Tova e super-6te gledam da si kupia neshtata i da go napravia.Da,4uval sam za tova i ti blagodaria,4e spodeli infoto tuk!
  Vladi Espania

  ОтговорИзтриване
 2. Извинявам се, но някой може ли да поясни повече за запера, както и за момента с молитвата дали е алтернатива на запера? Много съм ентусиазиран да произведа множество функционални Оргонитни медалиони, колиета и домашни аксесоари за мен и близките ми, но искам да са перфектни. Относно матрицата на Оргонита, да разбираме хомогенността на цялата смес ли? Благодаря предварително за отзивите на този мой пост! Респект!

  ОтговорИзтриване
 3. Браво и Благодаря за инфромацията! Много полезно! Ще си направя !

  ОтговорИзтриване
 4. Откъде да си набавим кварцови монокристали?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. От къде да си набавя металните стружки ,другото е лесно .

   Изтриване
  2. от някоя стругарска работилница или в краен случай от вторични суровини, но там ги продават :) А откъде мога да си набавя кварц на прах?? Цитрин или друг..

   Изтриване
 5. А можем ли да си купим готова пирамида от оргонит, а не сами да си я правим?

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте, аз лично не се ангажирам да правя, а камо ли да продавам оргонити на други хора...Моля, попитайте в този форум: http://dreamland-bg.com
  Относно металните стружки, отидох до един стругарски цех и си набавих, при всеки е индивидуално търсенето

  ОтговорИзтриване
 7. Ами, много интересно. Подариха ми фин прах от Канада, с който можело да се направи оргонит, но не знам какво съдържа. Затова се заинтересувах. Благодаря за информацията, не всичко ми е ясно. Може ли да се прави в различни форми и какви са подходящите /заоблени, ръбести, пр./? Може ли на пластове? Кристалът в средата ли се слага? Медната жица около него? Питам с оглед да е полезен. Ако направя такъв за близък, който е в тежко положение, но няма да си прави оргонит, ще работи ли? Поздрави, Дани :)

  ОтговорИзтриване
 8. Това са бабини деветини за суеверни членове на простолюдието.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Кой си ти, че да казваш от кого, как и защо искам "да имам дете". След като не искаш да имаш "нещо" тук с тези хора марш в безвремието и пустоща

   Изтриване
 9. Към последния коментиращ: Всеки има право на мнение...явно сте някоя коронована царска особа или някой граф...В едно сте прав обаче: този сайт е направен за обикновените хора, "простолюдието", както ги наричате.Но не виждам защо се дразните- като не Ви допада, не четете...чак пък и коментар сте ми оставили!!!!
  В моите очи сте жалък и злобен човек, който със сигурност се има за нещо повече от останалите хора! Само от едно изречение Ваше, ми става ясно какъв сте/ каква сте!
  Пази Боже, Сляпо да прогледне....
  КАЗАХ!!!

  ОтговорИзтриване
 10. :) все ми се струва, че не е редно да се отговаря на злобата със злоба.. всеки е направил, каквото е решил, всеки е стигнал до там, докъдето е могъл.. благодаря за възможността да ви споделя собствения си опит! това, което може и върши оргонитът, съзнанието постига чрез медитацията, автохипнозата или молитвата, въпрос на вяра и на избор е кой на какво да се спре и да опита. аз си избрах Съзидателната визуализация и медитации, препоръчани от Уилям Хюит в книгата му Развиване на психичните сили и Автохипноза за по-добър живот, а Мелиха Денинг има чудесна книга Съзидателна визуализация.. наръчниците по йога също допълват ефекта на медитациите и животът се изпълва с желаните неща.

  ОтговорИзтриване
 11. Всъщност оргонитът улавя оргонната енергия от пространството /т.нар. етер или енергия от вакуума/ като един вид антена и я канализира към нас. Тази енергия е първичната съставка, от която произхожда животът, и следователно, за да сме в добро здраве, е необходимо балансът й в тялото ни да бъде в оптимално състояние. Ако е в необходимото количество, може да подобри здравословното състояние на човек, да излекува болестите, които ни мъчат.

  ОтговорИзтриване