вторник, 11 октомври 2011 г.

Оправете си живота! Направете си сами Оргонит!

                  Предай статията на повече хора!




Какво е Оргонит?
Това е доказан "уред", чрез който ще изчистите негативната енергия в дома си, в пространството, което обитавате.Оргонитът ще трансформира негативната енергия, вследствие на лоши мисли, лоши хора, нехармонична среда и тнт....и това го прави без захранване, 24 часа, 7 дни в седмицата....
Няколко любопитни факта за Оргонита:
1.Лесен за направа, дори вкъщи.И работи без прекъсване.
2.Енергиен трансформатор във ваша полза
3.Прочиства атмосферата около Ви, премахва отровите от водата, убива мръсотията
4.Помага на растенията да растат без пестициди, както и ускорява растежа им с по-малко количество вода.
5.Редуцира влиянието на електромагнитната радиация около Вас.
6.Обезоръжава и отблъсква ударно всяка хищническа форма на живот/ рептилите най-вече /
7.Вдъхновява и балансира , прави Ви по-щастливи.
8.Лекува безсънието и кошмарите
9.Спомага за събуждане на сетивата Ви на 100 процента.




Как да си направим сами Огронит?
Нужни материали:
1.Метални стружки- стоманени и/или месингови и/или медни /финни частици е най-добре/
2.Парамагнитна скала /вулканичен камък/-от строителните магазини или акваристика
3.Прах от Цитрин -фин-за 2 лв от магазините за кристали
4.Прах от Кварц-фин-от зоомагазините - 6лв/кг.
5.Смола и катализатор-от Мосю Бриколаж-23 лв /епоксидна или ако ще е навън уреда-полиестерна само./
6. Една пластмасова фуния 
7. Стъклено топче /ако ползвате фунията само-за запушване на отвора й/
8. Лубрикант на спрей или в краен случай олио
9. Формичка за кексчета /мъфини/от Метро 
10.Запер 
11. Медна жичка -по дебела -дълга около 20-30 см


Направа:
Поставяте формичката за кексчета или фунията на място, където сте определили за работа/маса, шкаф, работен плот/ и я напръсквате с лубриканта или я намазвате с олио.Спирам се на описанието, свързано с формичката за кексчета....Във всяка дупка на формичката смесвате-металните стружки, праховете от кварц и цитрин, както и вулканичния камък.
Относно медната жичка: навивате я, както на снимката тук:
кроп бобина

Поставя се така, както искаш да тече енергията. Тя по принцип тече от счупeната страна към здравата. Вертикално най добре. Като обърнеш готовия оргонит, кристала да се окаже със здравата нагоре, за да излъчва от Земята към пространството нагоре.
Хубаво би било да се постави и кроп бобина. Тя има за цел да дифузира енергията, защото кристала я "изтрелва право нагоре". Бобината я завихря и разпръсква.


...................всичко това заливате със смолата и изчаквате 24 часа....и готово.


Детайли при направата:


Пропорции:

Стомана:Месинг:Парамагнитна скала:Цитрин:Кварц:Смола:Катализатор
1:0,3:0,3:0,5:1:1,3:10% от смолата

Смесвате фините заедно и ги добавяте към смолата и разбърквате. В съда, в който ще го превите оргонита, поставяте на дъното малко от сместа. След това стоманата (ако е едра, запълвате съда, ако е ситна, я добавяте към основната смес). Поставяте в средата на нивото на съда кварцов кристал или аметист (единично или двойно фасетиран), наливате останалата смес.
Преди това кристала трябва да се изчисти на слънце за цял ден или на течаща вода. Може и с визуализация между двете ръце, като активирате сърдечната чакра с мисли за любов.
Докато втвърдява оргонита /тези 24 часа / зареждате на 15Hz. Това става с тон генератор или запер, също така с молитва или просто на слънчева светлина...

15 HZ- реагира на действията на HAARP!!!!!
                                            Оргонит колиета
Важно:


По принцип трябва да се изработи собственоръчно, защото не е ясно кой с какви мисли и какво настроение го е правил и така може да затвори негативни мисъл форми в него. После оргонитът ще има обратен ефект - ще генерира мислите на човека, който го е направил. Затова препоръчвам да се изработи собственоръчно и то, когато човек е в добро настроение и в спокойна обстановка. С една дума с това небрежност не бива да има.

Продават се оргонити, но те се изработват с комерсиална цел и не по изпитана рецепта. Оргонитния генератор винаги трябва да е 50/50 микс от органична и неорганична материя. Ако напишете в Гугъл "Orgonite", ще излязат всевъзможни варианти, но повечето ще са с арт стойност, отколкото функционална такава - изглеждат полупрозрачни, с участъци само от смола. Това е грешно, ако търсим ефект на работещ оргонит.

Оргонитът не трябва да е с прекалено рехава матрица или пък прекалено гъста, защото в първия случай няма да акумулира в себе си оргон, а във втория няма да може нито да влезе, нито да излезе оргонова енергия през него. 

Оргонита се дели на три групи: Акумулатори (това, което е правил Вилхелм Райх), генератори и трансформатори. Tower Buster са трансформатори или чистачи на смъртоносната оргонова енергия.Рептилите се хранят от негативните мисли и страха. А оргонита ги поглъща и трансформира в положителни енергии - витални енергии. За тях това е отрова.


Честито на сръчните и не толкова сръчните, защото е лесно да се направи!!!!!!
Ето и едно подробно видео, където всичко е показано просто- с фунията

Пояснение: Длъжен съм да благодаря на някой от форума http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3926.msg46594#msg46594 , който е посочил моя блог и по-конкретно тази статия като източник за полезна информация. Благодаря, който/която и да си! И за това, че си дал/а повече и по-обстойна информация за Оргонита, отколкото аз, в тази статия!
Забележка:
Наскоро актуализирах информацията за Оргонитите и написах статия, която не е толкова четена, затова можете да я прочетете тук: http://silnibg.blogspot.com/2013/04/blog-post_2.html


36 коментара:

  1. Tova e super-6te gledam da si kupia neshtata i da go napravia.Da,4uval sam za tova i ti blagodaria,4e spodeli infoto tuk!
    Vladi Espania

    ОтговорИзтриване
  2. Извинявам се, но някой може ли да поясни повече за запера, както и за момента с молитвата дали е алтернатива на запера? Много съм ентусиазиран да произведа множество функционални Оргонитни медалиони, колиета и домашни аксесоари за мен и близките ми, но искам да са перфектни. Относно матрицата на Оргонита, да разбираме хомогенността на цялата смес ли? Благодаря предварително за отзивите на този мой пост! Респект!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво и Благодаря за инфромацията! Много полезно! Ще си направя !

    ОтговорИзтриване
  4. Откъде да си набавим кварцови монокристали?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От къде да си набавя металните стружки ,другото е лесно .

      Изтриване
    2. от някоя стругарска работилница или в краен случай от вторични суровини, но там ги продават :) А откъде мога да си набавя кварц на прах?? Цитрин или друг..

      Изтриване
  5. А можем ли да си купим готова пирамида от оргонит, а не сами да си я правим?

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте, аз лично не се ангажирам да правя, а камо ли да продавам оргонити на други хора...Моля, попитайте в този форум: http://dreamland-bg.com
    Относно металните стружки, отидох до един стругарски цех и си набавих, при всеки е индивидуално търсенето

    ОтговорИзтриване
  7. Ами, много интересно. Подариха ми фин прах от Канада, с който можело да се направи оргонит, но не знам какво съдържа. Затова се заинтересувах. Благодаря за информацията, не всичко ми е ясно. Може ли да се прави в различни форми и какви са подходящите /заоблени, ръбести, пр./? Може ли на пластове? Кристалът в средата ли се слага? Медната жица около него? Питам с оглед да е полезен. Ако направя такъв за близък, който е в тежко положение, но няма да си прави оргонит, ще работи ли? Поздрави, Дани :)

    ОтговорИзтриване
  8. Това са бабини деветини за суеверни членове на простолюдието.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кой си ти, че да казваш от кого, как и защо искам "да имам дете". След като не искаш да имаш "нещо" тук с тези хора марш в безвремието и пустоща

      Изтриване
  9. Към последния коментиращ: Всеки има право на мнение...явно сте някоя коронована царска особа или някой граф...В едно сте прав обаче: този сайт е направен за обикновените хора, "простолюдието", както ги наричате.Но не виждам защо се дразните- като не Ви допада, не четете...чак пък и коментар сте ми оставили!!!!
    В моите очи сте жалък и злобен човек, който със сигурност се има за нещо повече от останалите хора! Само от едно изречение Ваше, ми става ясно какъв сте/ каква сте!
    Пази Боже, Сляпо да прогледне....
    КАЗАХ!!!

    ОтговорИзтриване
  10. :) все ми се струва, че не е редно да се отговаря на злобата със злоба.. всеки е направил, каквото е решил, всеки е стигнал до там, докъдето е могъл.. благодаря за възможността да ви споделя собствения си опит! това, което може и върши оргонитът, съзнанието постига чрез медитацията, автохипнозата или молитвата, въпрос на вяра и на избор е кой на какво да се спре и да опита. аз си избрах Съзидателната визуализация и медитации, препоръчани от Уилям Хюит в книгата му Развиване на психичните сили и Автохипноза за по-добър живот, а Мелиха Денинг има чудесна книга Съзидателна визуализация.. наръчниците по йога също допълват ефекта на медитациите и животът се изпълва с желаните неща.

    ОтговорИзтриване
  11. Всъщност оргонитът улавя оргонната енергия от пространството /т.нар. етер или енергия от вакуума/ като един вид антена и я канализира към нас. Тази енергия е първичната съставка, от която произхожда животът, и следователно, за да сме в добро здраве, е необходимо балансът й в тялото ни да бъде в оптимално състояние. Ако е в необходимото количество, може да подобри здравословното състояние на човек, да излекува болестите, които ни мъчат.

    ОтговорИзтриване
  12. Ако това беше вярно нямаше да има болни и страдащи хора или пък лоши - жалко, че не може наистина с нещо такова да се избавим от лошотията и болестите. Да поставим много от тях там където има епидемии или война например .

    ОтговорИзтриване
  13. Говорите за оргонна енергия и какво ли не като , че това е доказано и описано в учебниците. Основата на цялата теория е в сферата на религиозните фантазии, а вече и уреди правите :)

    ОтговорИзтриване
  14. Към всички, които пишат подобни на последния коментатор:
    - Ще го напиша един път и повече няма да влизам в нелепи полемики, защото нямам време да отговарям на всички, които провокират без да са потърсили повечко информация за оргоновите енергии:
    ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО КАК ДЕЙСТВАТ ОРГОНИТИЕ И СЪГЛАСНО ТЕОРЕТИЧНИТЕ И ПРАКТИЧЕСКИ РАЗБАРОТКИ НА ВИЛХЕЛМ РАЙХ , НИКОЛА ТЕСЛА И КАРЛ ХАНС ВЕЛЦ- ИЗОБРЕТАТЕЛЯ НА НАЙ-МОГЪЩАТА И ЕФЕКТИВНА В СВЕТА БИОЕНЕРГИЙНА/ОРГОННА ЕНЕРГИЯ, СИЛАТА НА МИСЪЛТА И ЖЕЛАНИЕТО Е ТАЗИ ЕНЕРГИЯ, КОЯТО Е НОСИТЕЛ НА ВАШИТЕ РЕШЕНИЯ И СЕ ПОДЧИНЯВА НА ВАШИТЕ КОМАНДИ. ТАЗИ СИЛА СЕ НАРИЧА БИОЕНЕРГИЯ.ЕТО И ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА: РАЗЛИЧНИТЕ НАРОДИ И КУЛУТУРИ СА Я НАРИЧАЛИ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА КАТО "ПРАНА"/ИНДИЯ/, "ЧИ"/КИТАЙ/, "КИ" /ЯПОНИЯ/, "МАНА" /ПОЛИНЕЗИЯ/ И ПРОЧИЕ! СЪВРЕМЕННИЯТ ТЕРМИН ЗА ЕНЕРГИЯТА НА ЖИВОТА И СИЛАТА НА МИСЪЛТА СЕ НАРИЧА "ОРГОН"!
    ЩОМ ПИШЕТЕ НЕВЕЖИ КОМЕНТАРИ И ПРОЯВЯВАТЕ СКЕПТИЦИЗЪМ, ЯВНО НЕ СТЕ НАЯСНО , ЧЕ ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА МИНАЛИЯ ВЕК, ВИЛХЕЛМ РАЙХ ДОКАЗВА, ЧЕ ОРГОНЪТ Е ЕДНА ПЪРВИЧНА КОСМИЧСКА ЕНЕРГИЯ.
    ТЯ Е УНИВЕРСАЛНО ПРИСЪСТВАЩА И МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОКАЗАНА ВИЗУАЛНО, ТЕРМИЧНО, ЕЛЕКТРОСКОПИЧНО И ПОСРЕДСТВОМ ГАЙГЕР-МЮЛЕРОВИ БРОЯЧИ.ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ХОРАТА СА ИЗПОЛЗВАЛИ ТАЗИ ЕНЕРГИЯ ЗА НАЙ-РАЗЛИЧНИ ЦЕЛИ. БИДЕЙКИ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ "ТЕХНОЛОГИИ" НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ТЯ ЕСТЕСТВЕНО Е СТАНАЛА ЧАСТ ОТ СИСТЕМИТЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВЯРВАНИЯ, ПОДОБНО НА УПОТРЕБАТА НА ОГЪНЯ, МЕТАЛУРГИЯТА И ПРИРОДНИТЕ ЯВЛЕНИЯ.
    Коментара продължава...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. знанието е сила,а вие обяснявате на хора,които не са свикнали да раздвижват мозъчните си клетки,камо ли да четат

      Изтриване
  15. И тъй, ясно е, че жизнената енергия е една енергия, която е универсално присъствуваща. Главната й характерна черта е динамичен поток и пулс – нейното движение. В това отношение съществува подобие с електро-магнитната енергия.
    За акумулирането на биоенергия някои материали се оказват много ефективни. Когато преоткрил жизнената енергия за науката преди повече от 200 години, Франц Антон Месмер я нарекъл "животински магнетизъм" ("личен магнетизъм" е думата, която се употребява днес), тъй като той схванал връзката между биоенергията и магнетизма. Основавайки се на това непосредствено познание, той построил първите акумулатори на биоенергия, за които ни е известно: дъбови бъчви, които запълвал със железни стърготини.
    Месмер преоткрил биоенергията и я разглеждал в научен контекст. Така постъпвали и Карл фон Райхенбах, Вилхелм Райх и другите след него.
    Вилхелм Райх бил запознат с трудовете на Месмер, тъй като той изучавал хипнозата, когато бил ученик на Зигмунд Фройд. Всъщност през последните 150 години всеки, който изучава хипноза в германоезичните страни, научава за Месмер като "пионер на хипнозата" в самото начало на своето обучение. Когато "открил" жизнената енергия като лекар и психолог, Райх употребил за нея термина оргон. Той открил, че органичните материали (има се предвид материали, съдържащи въглерод или силикон като хартия, вълна, памук, пясък или стъкло) привличат и задържат жизнената енергия, докато металите притежават характерната черта да я привличат и сетне непосредствено да я отблъскват. Това разбиране било голяма стъпка напред след Месмеровите дъбови бъчви, напълнени със железни стърготини, за да привличат "животинския магнетизъм". Като се основавал на това ново разбиране защо жизнената енергия бива привличана, Райх можал да построи оргонни акумулатори, които били по-ефективни от бъчвите на Месмер и същевременно те се нуждаели от много по-малко материал. Той построил кутии с редуващите слоеве от органична и метална материя. Външността е органично, като най-вътрешният слой е метален. Той установил, че способността да привлича и съхранява биоенергиятя (която той наричал оргон) се увеличава с увеличаването на броя на слоевете. Месмеровите дъбови бъчви с железни стърготини били просто еднослойни оргонни акумулатори.
    Мога да дам и още и още, и още информация за оргонитите ,но мисля, че горенаписаното е достатъчно. И една последна бележка: Уважавам мнението на всеки потребител, публикувам всички коментари, независимо от съдържанието им, но преди да ме обвинявате, че пиша глупости, просто се дефинирайте. Глупави, сепмпли и бедни на съдържание, коментари не заслужават нищо повече, освен присмех, скъпи Невежи, Анонимни, Коментатори!
    И вместо да подобрите живота си в настоящето и бъдещето чрез оргоните, по най-ефективния и прост начин, вземете, че повярвайте, че "чудеса" има...
    КАЗАХ!!!
    Автора на Блога Силни Българи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бихте ли казали повече за ползата и " чудесата " които се случват. Защо след като се знае от толкова години не се използва масово в света? Някак недоказано остава благотворното му влияние. За да повярваме трябва да има неоспорими доказателства, все пак сме мислещи същества :).

      Изтриване
  16. Защо?!!И аз задава този въпрос: "Защо като се знае от толкова години, не се използва"? ! Може би сега хората са "дорасли" да го ползват? Може би и затова само от няколко години насам се говори за оргоновите енергии и респективно уреди.
    Върнете се в началото на статията и "ползите" от Оргоните са изброени (оснавните само, но има и още доста..)Явно нямате оргонит и затова твърдите, че е недоказано влиянието му! Направете си (както е описано в статията)и ще имате доказателства...Стига да ви трябва, защото съм твърдо убеден, че сте тук, за да се заяждате и да спамите!
    Що се отнася "до мислесщите същества", не прочитам да се особено мъдър/мъдра.Имате проблем с възприятията и съм сигурен, че входящата информация при Вас се губи някъде между носоглътката и стъмаха, а изходящата е набор от конформистки изявления и банални фразки! Най-вероятно и Паоло Куелю ви е любим музикант....!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Авитохоле, имаш нужда да се прегледаш :-) Нещо ти се обърква словореда и павописа. СигОрнО имаш завихряне в областта на респекторновратия космопъп :-)

      Изтриване
  17. vuzmojnali e vruska s vas vuv fecebook ?iskam da si napravya orgoniti i se strahuvam da ne oburkam neshto.blagodarya vi

    ОтговорИзтриване
  18. Здравейте,направих си пирамида,но имам проблем с смолите много боклуци продават и на високи цени.Какво да купя?За това дали работи има доста информация клипове и ако не работи в Швейцария няма да се продават по 1500 франка.Ядената енергия е съществувала и в праисторията ,но чак сега се използва защото човека е е бил готов да я овладее.Всичко е около нас и има хора и организации които искат това да продължи.Например за какво ви е 500 коня БМВ като можеш да караш електро кола която в днешните задръствания върви по бързо и от най мощното БМВ,пък се пази и природата.На всеки му се дава толкова колкото може да носи.

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря от цялото си сърце за полезната информация ! Днес от изложението в " Земята и хора "си купих оргонит - тетраедър. Усещам се много щастлива, но още по- щастлива съм, че намерих Вашата информация " как сами да си изработим оргонит". Благодаря ! и желая много топлина, доброта, здраве и много приятели !

    ОтговорИзтриване
  20. Здравейте приятели и хиляди благодарности към информаторите!!! Имам въпрос към всички вас а той е: немога да намеря прах от цитрин и прах от кварц ..... Някой може ли да ме опъти или мога ли да сложа цели камъни цитрин и кварц в оргонита (който мисля да е като медальон) много съм се задълбочил и вдъхновил и искам да направя всичко перфектно ! Вярвам, че това ще е специално нещо и държа да си го направя сам! Взел съм малко парче планински родопски кристал и искам да го сложа и него в медальона (сочейки нагоре увит в медна жичка ако така е правилно) Ще се радвам на компетентен отговор от някой който е испитал уреда . Благодаря ви !!

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте приятели и хиляди благодарности към информаторите!!! Имам въпрос към всички вас а той е: немога да намеря прах от цитрин и прах от кварц ..... Някой може ли да ме опъти или мога ли да сложа цели камъни цитрин и кварц в оргонита (който мисля да е като медальон) много съм се задълбочил и вдъхновил и искам да направя всичко перфектно ! Вярвам, че това ще е специално нещо и държа да си го направя сам! Взел съм малко парче планински родопски кристал и искам да го сложа и него в медальона (сочейки нагоре увит в медна жичка ако така е правилно) Ще се радвам на компетентен отговор от някой който е испитал уреда . Благодаря ви !!

    ОтговорИзтриване
  22. unikalna informacia.blagodaria mnogo.i vse pak bih iskal da popitam kak bih mogal da se svarja s vas i da si zakupia neshto ako e udobno razbirase.ostaviam si telefona 0878670068 blagodaria predvaritelno.

    ОтговорИзтриване
  23. Благодаря за интереса, г-н Арнаудов,
    аз лично не правя оргонити вече-нямам време. Но една дама ги прави уникални и препоръчвам да се свържете с нея: Диана Симеоновa
    +359 898 591 150

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Свързах се с нея и си взех.Благодаря за информацията препоръчвам горещо!!!Може ли да ми дадете съвет как наи лесно да го заредя ако реща да си направя и сам.Набавих си част от задължителните материали но нямам нито запер нито други уреди.Нещо лесно и ефикасно като за начален проект.

      Изтриване
  24. mnogo mnogo blagodaria za chudesnata informacia.pojelavam vi vsichko nai prekrasno.

    ОтговорИзтриване
  25. Всичко ми е ясно за направата на оргонита,но никои не споменава за калъпи пирамиди от къде да намерим в които да излеем оргонита.Някои ако знае ще съм много благодарен saharae@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Само за информация на заинтересованите: цитрините, които са масово разпространени в магазините за минерали в същност са "пържени" аметисти, или по точно аметисти, нагрявани и отгрявани при определени лабораторни условия, при което лилавия цвят преминава в оранжево златист. Ако това влияе на качествата на оргонита, трябва да се вземе пред вид. А прах можете да си направите сами като счукате в метално хаванче каквито искате минерали. Кварците лесно се разтрошават. Мога да предоставя информация за магазини за камъни и минерали в някои градове.

    ОтговорИзтриване
  27. Здравейте, организирате ли работилница, за да си направим лични оргонити с ваши материали, под ваш надзор и със съответното заплащане?

    ОтговорИзтриване
  28. Здравейте, има ли процедура или уред с който можем за измерим и сравним ефекта/силата от направените оргонити? Да ги класифицираме и да изберем най-сполучливите? Също така, ефекта от тях дали е комулативен и ако е такъв, може ли вместо един да използваме 1000 от тях вкъщи? или 100000 в градината? ...А може би един голям, колкото Хеопсовата пирамида :) ...парите за материал не бива да са проблем в сравнение с доброто здраве и настроение, което оргонитите ни дават !

    ОтговорИзтриване
  29. Как да си направим сами Огронит?
    Това описание не е направено точно и ясно, че да може за се изпълни. Какво (Поставя се така, както искаш да тече енергията. Тя по принцип тече от счупeната страна към здравата.) е това със счупена страна и здрава страна?????
    Дайте отговор по ел. Поща bojko1945@gmail.com

    ОтговорИзтриване