неделя, 5 август 2012 г.

Рептилите! Има ли ги в България...???

Най-накрая и аз понапиша нещо. Взех да се "комплексирам" от толкова добри писачи напоследък, че си викам "Хайде, вдигай си дупето от плажа и вземи ти дай принос"!...
Напоследък не ми се пише, напоследък само чета и набавям информация...
Сигурно е заради топлото време, заради настроението ми или защото ме мързи...:)
Едно знам със сигурност обаче- в цялото съдържание на този скромен блог /а въобще и цялостен синтезиран в бг интернета/, няма материал за тази скрита каста в България, която се опитва да ни управлява- Рептилите.
Паметник на "рептили у нас"- гр. Варна

Изчетох и изгледах доста материали и съм убеден, че тези същества живеят сред нас, в непосредствена близост, градят сбъркани ценности у хората, разглобяват на парченца истинското ни съществуване и ни третират като роби....че имат пряка връзка с Ануннаките, че са от памтивека сред нас и тнт.
По естествения път на логиката и воден от любопитството си, у мен се зароди въпроса: "Кои са в България Рептилите?"
Някои пишат/нарочват за представители на този гущероподобен елит- Иван Костов, Премиера ни Тиквеник, Шимон Дянков /този ми прилича на мишка по скоро :)/, Левон Хампарцумян, Цветелина Бориславова, Илия Павлов /бел.авт.-споменете си неговите приказки за гущера и откъсването на опашката/ и много други знайни и незнайни герои на прехода...Дали са Те или са техни марионетки, предполагам, че е интересно за всеки от нас? 
Дейвид Айк, който може да се каже, че е "най-видния познавач" на Рептилите в световен мащаб, също ми мяза на рептил -особено като му гледкам очичките и зъбките, а пък и от моите неведоми канали знам, че е впоследствие "ретърнат" в гущер!

Един от първите българи, който се осмели да говори публично за тях е Еленко Ангелов , макар че описанията на "змея" са  отдавна във фолклора ни..да не кажем, те ни съпътстват още от създаването на първата българска държава. Неслучайно "Халата/Змей" присъства толкова често в българския фолклор. Дори и имената на някои български царе загатват за рептилския ни произход. Калоян- "Хало" Йоан ( а не както повечето хора твърдят "кало" от гръцки- хубавец) , брат му Петър се е наричал "Хало" Петър . Хала=Змей в българският фолклор.
Изображение

На Калояновият пръстен не случайно е изобразен Змей...

Изображение
Едно нещо, което пише Жечко Иванов от Шумен, ме потресе направо: Виж ТУК
А то е ,че всички български владетели с изключение на сваленият след 40 дни на власт хан Токту са доказани рептили!!! Прави и още паралели-например, че Аспарух е белият бог на маите и ацтеките: КЕТЦАЛКОАТЪЛ, който всъщност е  представян като наполовина птица-наполовина влечуго. (т.е Рептил)

Нека сравним изображението на Аспарух от Шуменския патметник с изображение от древна ацтекска летопис.Приликата във формите е поразителна!

Ние българите трябва да Знаем,че нашата държава е единствената създадена от рептилите. Те са избрали това място най-вече заради лечебните минерални води край Мараш и Калугерица и заради песента "Излел е Дельо Хайдутин". Но това не ни прави нас автоматично Рептили, нали? /авторът не споделя тази гледна точка, но в интерес на разглеждането на тематиката от повечето аспекти, я публикува /Още супер-любопитнии неизвестни факти, свързани с Рептилското и България:
Предполагам знаете кой е Конан Варварина? Дори неслучайно, новата версия се снима у нас!Защо ли? Ето Защо:
Всъщност Конан е кимериец, а кимерийците са наследници на древните българи. Борбата между Конан и рептилите е за господство над българите по това време .С други думи, проучването на миналото на нашите предци кимерийците показва , че те са народ не само по-древен от траките, но и известен с патронима си Кимерий още преди Троянската война. При това кимерийците не забравят древните си поселища и през 7 в. пр.н.е. се връщат във Витиния и превземат тези територии от лидийци и йонийци.
Нашите учени все още оставят без внимание въпросът, че именно кимерийците са предци на хуните (Прокопий Кесарийски), а сведенията за „мардуани” в волжко-българският средновековен летопис „Барадж тарих” отново показва, че именно кимерийците са били предци на българите. Това е казано и от Никифор Григора през 14 в. и неслучайно през 19 в. гениалният български революционер и книжовник Г.С.Раковски, на основата на летопис от Атон, твърди, че българите произхождат от „гимери и кимери”.

Кои са днешните Рептили у нас?:
Засега не се наемам да ги определям, защото нямам силни и категорични доказателства за съществуването им./или ги пазя за по-удобен момент..хахахха/
Но пък винаги можем да ги познаем по постъпките им /бел.автора- съветвам Ви да обърнете внимание на клиповете най-отдолу, за да имате позицията по въпроса../
В контекста на писаното, само ще спомена, че аз лично съм имал преки контакти с рептили, най-вече от женски пол, с които във времето съм работил. И това го твърдя най-отговорно, без грам измислица и фалш /дори се чудех, защо тези хора ме отвращаваха с нещо, за което нямах дефиниция.../. Те, Рептилите, обожават да са център на внимание, на заемат ключови, светски позиции, където да налагат своята безнравственост, прикрити зад маската на принципност и любов към другите...И дали са чисти Гущери или Хибриди, няма значение за мен...те всичките работят за нашето робство- физическо и духовно....
По какво ще ги разпознаете: Завземат лакомо територии, бранят ги с цената на живота си, имат много "роби", мачкат ги, проводници са на сексуален импулс, мамят, направо благоговеят за парите и властта, обграждат се само с ласкатели /мразят критиците си, много често ги унищожават/....


Но най-вече ще ги познаете по Очите- гледат през теб, бездушни са, при разговор с вас и ако ги гледате право в очите, те ги отместват нагоре...ядосайте ги, развълнувайте ги и ще видите онази промяна, която не е характерна за човешките същества.... /забравих: много харесват цветните лещи и очилата, тъмните помещения и нощния живот/, обичат влажните и непроветливи жилища, тежките миризми и златото /дяволския метал/...Много е модерно сега сред тях да са духовни водачи, да прокламират "своята духовност", да основават духовни школи и да изпиват енергията на заблудените /които най-често ги боготворят/....
В България ще ги срещнете във всяка една, ключова сфера: Политика, Икономика, Бизнес, Шоубизнес /о, тук са най-много/, Мода, Банков Сектор Духовни и тайни учения и организации, Пи ар и Реклама, Журналистика, Обучение, Медицина и Фармацевтика /училища, ВУЗ-ове и частни институции/...въобще навсякъде!
Един от характерните белези за тях е, че не правят нищо алтруистично без да имат изгода. Дори го налагат като възглед....
Винаги са ни първи приятели, когато забележат, че сме нещастни и от това наше нещастие стават по- дейни, зареждат се. Затова и те не харесват жизнерадостните, смелите, откровените, любящите, здравите семейно, не харесват децата /най-често нямат такива или за параван-осиновяват и ги превръщат в свои подобия/. Рептилите обичат сурово месо /суши, риба, необработени мезета/. Гущерите обичат да се съвукупляват /каква грозна дума, но е точната за тях/ с нас, предпочитат оралната и анална любов, грубия и бърз секс, не харесват ласките, романтиката, любовната игра, чувствата при правенето на любов...
Отидете на гости у някой Рептил или не/осъзнат такъв Хибрид и ще го познаете по притежанието на тези вещи и признаци: Наличие на змийски бижута и аксесоари, Картини или изображения на змийски очи и гущероподобна символика /татуировки, домашни любимци-студенокръвни/, множество египетски символи- пирамиди, сфинксове и йероглифи. Логично са членове на масонска ложа или тайно общество и не го крият. Поогледайте се за пирамидата с окото на Ра, масонския пергел, шахматния под и други /щом го четете, най-вероятно познавате символиката на тайните общества/
Скритият рептил се смее така, сякаш съска, слага ръка на устата си, има лош дъх /но не онзи на развалени зъби или от махмурлук/, а по-скоро с дъх на амоняк или развалено месо....четката и пастата за зъби са само за украса, обожава интригите и черния хумор.
Мъжките рептили, правейки секс, не пазят сексуалните си партньорки и свършват в тях, а женските още от първата среща искат от мъжете-деца! Но те няма да имат отношение към вас като към равноправни партньори , а по-скоро като осеменители и/или биологични родители!
Жени, които са родили от Рептил, след време им се отнемат децата и те полудяват, а мъжете, които са заплодили Рептилка, умират при мистериозни обстоятелства...
Рептилите са ужасно ревниви и не мислете, че го проявяват, защото ВИ ОБИЧАТ. Не, в тях е заложено да "пазят територията си"-така е устроен рептилоидния мозък.
От досега изписаното, някои от читателите, ще видят качествените описания у самите тях /дори и да не го признаят публично/. Това е така, не защото сме рептили, а защото сме повлияни от тяхната ценностна система, която всъщност е ценност на модерното време /за моя огромна жалост.../. При прочитането на горе-написаното, Вие ще забележите много от определенията у своите близки и приятели, но това не значи ,че те са Рептили. 


Най-същественото са Очите, приятели...гледайте Очите и когато видите онази не.човешка зеница, когато забележите необичайно разминаване на зениците от дадена гледна точка, това е знак, че срещу вас не стои човешко същество. Вторични признаци са:
- шейп-шифтърството на тези същества: честата промяна на цвета на кожата, образуване на нехарактерни  за хората, форми по черепа и най-вече в областта около ушите, гушата и челото /подутини, вдлъбнатини, черти, зеленикави петна/
- издължения език: провлачва се по двата краища на устната и често е по-дълъг от човешкия.
- зъбите: заострени и редки, нечовешко извити, плашещи


- крайниците: ръцете са кокалести, издължени, с дълги нокти, променят цвета , когато са развълнувани или при промяна на климатичните условия, а краката рядко са обувани в отворени обувки, дори и в най-топли дни, защото издават рептилското повече от останалите признаци- следете за слепени пръсти и много дълги, грозно неизрязани нокти.
- гръбначния стълб: често сменя вдлъбнатините и се образуват шипове като на влечугите. 
Мики Рурк и ръцете му

Нечовешката ръка на Рупърт Мърдок

- други признаци: често рептилите спят свити на кълбо и с отворени очи.агресивни са, войнствени, със силно изразени собственически претенции..обичат да шушукат, подмолната дейност е в кръвта им,много рядко се изправят честни срещу вас, не разчитайте да ви подкрепят в тежък момент, освен, ако няма да имат изгода от това. Хомосексуалността, травестизма и смяната на пола също са характерни. Имената им са винаги различни от традиционните или пък обичат да си приписват прякори, с които стават публично известни. Много интересен е моментът, в който са пред тв камера или фотоапарат: тогава устройствата ги разобличават и те го знаят. При желанието им за показност, те стават уязвими...

Надявам се, че дотук дадох изчерпателна информация за Гущерите.
Дори и да омекотя мнението, че  рептилите  не са наши врагове, то не са ни и приятели със сигурност. Въпреки, че познавам такива...но те автоматично си стават мелези, незнайно по какъв начин. Дали насила, дали не..

Офтопик:  Индиректна препратка към "българина" Филип Киркоров. Вижте входа на замъка, където живее Алла Пугачова.Сега тя там живее с новия си  домашен любимец- Галкин, но знаем колко години Филя й беше половинката...?! Дали и той е ? Оставям да наблюдавате и него...аз лично съм се срещал с него и твърдя, че е проводник на рептилски ценности
Очите, вижте Очите!!!
Маската на лицето-рептилска символика

Дали това е човешко изражение,а?

Засега спирам да пиша за Рептилите в България, защото събирам доказателства... В годините това ми костваше много нерви: 2 взлома в жилището ми /най-често изчезваше лаптопа ми или персоналния компютър/, прекратяване на професионални кариери, прекратяване на "приятелства", депресивни състояния и финансови проблеми, неочаквани  физиологични проблеми /аз съм физически здрав, спортуващ индивид /, интриги, лицемерие, негативни клюки и злорадство, насочени срещу моята персона и прочие. Не съм жертва и не се изявявам като такава, дори напротив- преливам от сила-духовна и физическа! Не съм Луд и нямам ментални заболявания! Правя разликата, когато видя добър човек и такъв който се преструва, че такъв! Чувствам се  мощен и знам, че съм! Знам, че Ги виждам и знам, че и те ме гледат, но най-вече Знам, че Те не са по-силни от мен и че Техния Крах настъпи!
Казах!!!
Николай Христов

П.С: Темата остава отворена и е възможно да се актуализира допълнително. Ще се радвам, ако ми пращате материали по тази тема, най-вече такива, които засягат нас- българите пряко!
А дотогава изгледайте тези клипове:

В момента в торент пространството е пуснат един документален филм, преведен на български- The Brandon Corey Story/Историята на Брандън Кори, където е заснето как гущерите отвличат хора и колко са организирани, когато трябва да се предпазят от изобличаване. В основата на всичко това е онзи изедник-вицепрезидента от бушовската администрация- Дик Чейни! Изгледайте го и тук, но непреведен:
                                     

123 коментара:

 1. Отговори
  1. Neznam kak da sloja moi komentar zashtoto sum ot telefona i ne mi pokazva opciq zatova e kato otgovor na koment kato princip si pesimistichen kum tochno taq tema no zabelqzah che 90% ot formata na glavite na negrite sa edintichni napulno v profil s dadenata mostra a i kato princip oshte pomnq edna slushka ot maluk na polutumno naselo sushtite golemi sveteshti ochi i glava kak me gledashe togava naproa sa posrah i sum siguren v tova koeto vidqh zashtoto se priblijih da vidq sus sugurnost ot 5 7 metra veshe nqma kak da ne sum siguren interesna tema ima oshte mnogo da se pishe obache nadqvam se da vidq i produljenie

   Изтриване
  2. Продължение ще има, в момента се събират материали...
   Благодарим за интереса към точно тази тематика, има нужда от повече детайли, екипът ни също го осъзнава и работим по въпроса...

   Изтриване
  3. Bravo V nas ima dobro ima i losho no se krie golqma sila !!!!!! Oburnete se kam sebe si mili moi horaa tam e otgovora nikva manipulaciq nemoje da ni spre Bulgarite sme nai drevniq narod i za tova iskat da ni napravqt genocid ima prichina za vsichko sluchvashto se radvam se 4e ima budni hora informiraite se ne spete mechtaite obi4aite silata e v nas

   Изтриване
  4. Повечето неща в статията,са си чисти фантасмагории. Особено за хибридите. Хибридите между рептили и хора,са изключително красиви и нежни. Физически крехки,много привлекателни. Това може да се провери и в легендите за Нага и техните потомци от хората. Змиите са загубили войната и царството им се е пренесло под земята. Те са потомци на динозаврите,не са извънземни. Контрол над човечеството и власт имат тези,които са спечелили войната.Също голяма глупост е навсякъде прокламираната теория, че някои си извънземни искат да унищожат хомосапиенс. Телата ни са уникални по рода си биороботи,чиито гени обединяват цялото биологично разнообразие и превъзхождат физически всички останали хуманоидни раси. Змиите,наги или рептили, в древните текстове са се явявали учители и мъдреци,даващи знание на хората.Пазители на тайната за сътворението на света и човечеството. Те превъзхождат човешката раса със своите знания магични и психични способности. Почитат богинята-майка Земя-Змията,докато другите почитат мъжкото начало,бога Слънце,Орела. Орела и Змията,сключват съюз,който е изобразен от Траки и Прабългари върху намерени накити, монети и предмети от техни светилища. Българите са потомци на този съюз,който явно е бил временен. Считайки,че сегашните религии,в частност християнството, анатемосва змията и изобразява триумфа над нея в икони и текстове. Герба на Орела е окичен над много държави,а Змията е превърната в символ на зло,който убиват.Дали Нага са създали човека или пришълци,залагам на второто. Но е логично, че създавайки ни,са използвали ДНК и от вече съществуващите евоюлирали рептилии. Може би точно тези гени са провалили идеята на експеримента и първите хора, в частност Лилит е излязла извън контрол. Същия ген може би се е проявил отново и при Ева и те са били оставени на произвола от създателите си на Земята, и са взети под опеката на земните рептилии,за което има много доказателства от древните цивилизации.Знаем,че рептилските гени се предават по майчина линия. Това е просто предположение. Но този Айк,умишлено създава погрешна представа за рептилите,служейки на срещуположните интереси. В Гръцката митология сина на небесния бог Зевс убива Хидра,Персей-Горгона. Триумфа над Змията е описан многократно. Ацтеките,докато почитат богинята змия,човешките жертвопринушения са забранени. Когато след война,се възкачва в култ пернатия бог,те отново се започват. Колко свещени войни,кръстоносни походи, джихад и пролята кръв в името на Бога?Не е ли същото? Колко жени са обявени за вещици, /въз основа на проявени рептилски черти/ и изгорени на клади? Как са убивали учените и изобретателите,маговете, мъдрите и знаещите,като от древността Нага са покровителствали знанието и просвещението .Образованието на жените е било ограничено, както и свободата им.Замислете се в чии и колко военни и религиозни знаци,съществува Орела и все още ли мислите,че Рептилиите са бича на човечеството? Рептилите и извънземните сменят мандатите си за власт и променят хода на историята и цивилизациите, на религиите от хилядолетия. Но ако предполижим,че първите хора,са прокудени от създателите си,заради доминиращ рептилски ген,даващ им възможност да различат добро и зло или иначе казано,даващо им правото на свобода и избор,коя от двете раси е по-благосклонна към човечеството и по -близка до нас? Всеки сам може да се замисли и да търси информация.

   Изтриване
  5. И защо не се показват?! Ами ни управляват както те си знаят.

   Изтриване
  6. Аз не мисля, че едно влечуго може да гледа с любов! Да не говорим, че пропускаш много важен елемент в човека и това е духа (божествената частица в човека). 2 съгласен съм, че има преувеличения в статията, но това е защото в България на рептилите в момента ще им се пръснат мозъците заради ниските вибрации!

   Изтриване
 2. spored men tva sa slujiteli na satanata i simvolite im go pokazvat i studenokravniq harakter i tva 4e iskat da sa centar na vnimanie oste v BIBLIQTA go pishe 4e te padnalite angeli sa se shushavali s 4oveshkite dasteri ot tam BOG se qdosal i za tva na zemqta e imalo tolkova mnogo potopi gledal sam ne edin i dvama u4eni kadeto go tvardqt

  ОтговорИзтриване
 3. Съгласен съм, техния крах настъпи,достатачно поразий направиха на земята.
  Добра и поучителна статия за истинския човек неоткрил себе си.

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен4 юли 2013 г., 7:11

  Страхотна статия!

  ОтговорИзтриване
 5. ne viqdh,obache,da se spomenava,che sashtestvuvat i NE-zli reptili:))

  ОтговорИзтриване
 6. Прилична статия. Гледах филма на Брандън Кори и виждам, че доста неща си попил от там. Нагледал съм се на доста неща и вече допускам всичко в живота. Ясно ми е каква дезинформация цари, какви заблуди и какви манипулации, за това само факта, че на повечето хора ще им се стори налудничава историята с рептилите не значи, че всъщност това не е така. Просто ние живеем в тоя свят, в който те искат ние да живеем. Едно е сигурно - контрол има, всичко е дирижирано. Крайно умело ни държат, контролират всички медии и следователно могат абсолютно безпроблемно да си избират колко точно ние да научаеаме и съответно да ни ограничават мирогледа. Но това, че днешните схващания за нормално и ненорнално са такива не значи, че те са верни. Както Дейвид Айк казваше и в самия филм на Брандън Кори "това е един фантастичен защитен механизъм". Все пак дори някой да получи информация, че едикойси е рептил, та кой би му повярвал? Тук нашето ограничено (от тях) разбиране за света само ни дърпа назад. Малцина са тези, които са способни да разчупят черупката и поне да си позволят да допускат неща, които не са видяли или не разбират и им се струват невъзможни. На мен лично също ми се струва абсурдно да си представя как накой пред очите ми си смени формата (а дори никъде до сега не срещнах информация за това до каква степен се трансформират), все пак не мога да си обясня как някой ще промени кожата си, очите, половите органи(?!) и евентуално как ще му порастне опашка, а как след това по обратния път ще му изчезне опашката, люспите ще паднат, а отдолу ще е човешка кожа и изведнъж отново ще му порастне пишка, да кажем, защото едва ли в рептилска форма имат такива органи, все пак знаем как се размножават те :) наистина звучи като серия от спайдърмен с онзи професор, който се превръщаше в гущер по подобен начин (което може и да е скрита символика), но все пак аз допускам възможността това да е възможно. Колкото и невероятно да звучи дадено нещо, факта, че не съм го виждал с очите си не значи, че то не е възможно или не съществува. Както казах в началото вече какви ли не абсурди осъзнах и видях, та всичко го допускам за възможно. Единствено имам да добавя, че лично на мен тия снимки, дадени за пример към статията не показват нищо, даже малко изсмукано от пръстите изглежда, особено тези с Алла, Киркоров и снимката на кралицата, на която тя е просто намусена. Поне аз нищо странно и 100% рептилско не виждам в тях. Пък и не знам от къде се сдоби с тази информация за тях какви места обичат, промени в цвета на кожата и т.н. В никакъв случай не искам да звуча заядливо, напротив оценявам труда по статията и ми е интересно, защото темата ме вълнува, но просто гледам да остана максимално обективен, все пак да не отиваме в другата крайност :) поздравления!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Защо не се показват? Защо не искат да има мир? А ни правят на луди? Знам, че управляват..

   Изтриване
 7. ВИЕ СТЕ КРЪГЛИ ИДИОТИ!!!

  Не би трябвало да имате право да гласувате за държавно управление, както и да се репродуцирате!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А ти отивай да гласуваш...ВЕДНАГАААА, после пий две ракии, набий жена си и чакай нещата да се "оправят"......

   Изтриване
  2. Зомби имам да ти покажа нещо. Ще ти отворя наистина черепната кутия символично с депрограмиращ ритуал и ще ти почистя софтуера за налаиз на видяното, а после ще си говорим пак има ли го или го няма това което се обсъжда тук.

   Изтриване
 8. Симеоне, отдавна ние не гласуваме ,а колкото се отнася да репродуцирането, правим го само като репетиция и за удоволствие.
  Иначе до квалификацията ви "Кръгли Идиоти", ние ни най-малко не се обиждаме, защото всъщност сме такива!
  Бъди Жив и Здрав и по-малко идиот!

  ОтговорИзтриване
 9. Привет,
  Рептилите са много интелигентни паразити. Хранят се с нашата жизнена енергия провокирайки в нас всички наши отрицателни емоции на стрес: гняв, мъка, злоба, болка и др. Рептилите са узорпирали управлението на планетата Земя от хилядолетия поради тази причина са всички световни кризи, световни войни, мизерия и глад просто колкото повече стрес и мъка толкова повече енергия за тях (всички главни ключови позиции на управници и банкери са рептили)!
  Добрата новина е че взеха да прекаляват и затова започват постепенно но сигурно да губят Земята.

  ОтговорИзтриване
 10. Колкото до камуфлажа на гущероподоните...........Едно е сигурно те ревностно пазят истинската си самоличност. Човек вярва само на 5 те си сетива а те лесно могат да бъдат заблудени! :) Като най прост и елементарен пример вижте хамелеона който ловко се слива с околната среда, а какво да кажем за един много интелигентен и приспособим извънземен вид? Най-големият майтап е че все повече млади хора ги виждат (е хората си траят от страх да не би да полудяват или ако споделят на другите то да не би да ги вземат за луди)! :) :)

  ОтговорИзтриване
 11. Хората ще се отърват от рептилите само когато заменят негативизма и въобще всички отрицателни емоции със искрените положителните емоции като: добронамереност, любов, позитивна нагласа към света, вяра в себе си и в Бог, щастие, стремеж да си полезен не само на себе си (Всяка наша положителна мисъл е ценна!). Такава една положителна и одухотворена Земя за рептилите би била не ползотворна и те сами ще ни напуснат. :) ОБРАТНОТО СЪЩО ВАЖИ! Ако им се противопоставяме чрез насилие и гняв, омраза само ще ги зарадваме и подсилим с отрицателните си емоции.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А, не може ли да ги отстрелваме с голяма радост в сърцата си и на майтап...

   Изтриване
 12. В интернет има една статия преведа доста добре на български.Самата статия се нарича интервю с рептил можете да напишете това и веднага ще я намерите.В тази статия са описани доста неща които когато се зачетеш ти става доста интересно макар и да не вярваш.Както и да е само да споделя едни неща които си противоречат.там уж рептила от женски произход казва че те владеят как се нарича това владеена на ума на друг вид...телекенезис или нещо такова.Та когато са сред хора те просто чрез мисълта си проникват до съзнанието на заобикалящите ги хора и ги карат да ги възприемаме или да ги виждаме като обикновени хора като нас,но ако случайно ги заснемете с камера на снимката или видео материала ще си проличи че не са хора.Така ,да но масово се говори че всъщност рептилите променят своето ДНК и се преобразуват /шейпшифтинг май му викат/ в хора и да ги снимате и да не ги снимате те са си все хора.Доста противоречия има относно тези същества едни казват едно,друго се пише явно още не сме наясно имали ги,какво представляват и всичко относно за тях.И още едно нещо да споделя което не се връзва.Бивш министър на отбраната на Канада не се сещам за името му но вие можете да проверите,та този човек заявява че американското правителство отдавна работи съвместно с извънземни форми на живот и ако не се лъжа това са така наречените сивите.Също така има изявление на Медведев за американското правителство да си признае за съществуването на извънземни иначе Русия щяла в най-скоро време да каже истината на света.Така до тука разбираме че висши служители казват ,че извънземните помагат на правителството на САЩ чрез технологи,оръжия и тнк.Да ама пък други отново висши представители както и масово хората казват че на властта това са всъщност гореспоменатите рептили в човешко тяло и какво излиза ,че сивите извънземни помагат с разработването на модерна технология и оръжия на правителствата ,които всъщност са рептили.Та ако се зачете ще видите колко информация има обаче тя си противоречи.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сивите са също извънземни които се делят на малки и големи,те са по млад вид от рептилите и са коренно различни от тях.Те са гаден вид който никога не е работел с американското правителство.Те са тук да правят някакви гадни опити с нас като с опитни мишки като за целта отвличат хора.Докато рептилите са високи към 2,5м със светъл отрнък на кожата и са на земята от милиарди години.Изживяват се като божества и са безцеремонни когато става въпрос за имане и пари.Тяхната цел е да приспособят земята и нейните обитатели към техните нужди а именно понеже оригиналните рептили и техните висшестоящи са с много бледа кожа която се лющи при директен слънчев достъп и със сигурност нашата природа не им понася те живеят под земята буквално от памтивека и техните хибриди които се явяват шейпшифтърите работят за допринасянето на каузата а именно да превърнат хората в роби които си плащат и за въздуха който дишат.И сега ще обясня....наскоро гледах един клип в който се оказа че ни ръсят с една субстанция от 5год.Ето ви линка: https://www.youtube.com/watch?v=zWHjxE_8cYw
   И след всичкото това унищожение ще бъдем принудени за да ядем да купуваме ГМО семена устойчиви на тези тежки метали,друг е въпроса колко хора ще оцелеят ще ммогат ли да се репродуцират.Но едно е сигурно за рептилите ще бъде възможно да излязат от дупките си.Ще ви сложа още два линка това са два филма с интервю на последния зулу шаман.Където се надявам да си намерите информацията.Човека в първата част говори с много притчи,но все пак ако сте способни да класифицирате инфото е много полезно.
   1ва част...https://www.youtube.com/watch?v=s7WvSLcd9_4
   2ра част...https://www.youtube.com/watch?v=SayCMdQc6ls

   Изтриване
  2. Тези, които наричате Сиви са всъщност поне няколко коренно различни цивилизации, които имат тотално различни схващания и нужди.
   Въпросните отвличания се извършват с медицинска цел, за тяхна и наша облага. Голяма част от напредъка на медицината се крие от човечеството, благодарение на човешки същества, които предпочитат да правят много пари, вместо да помагат...

   Сивите , които правят отвличанията, допринесоха много за вашата медицина, но хора са виновни много от тези открития да стоят в тайна. Сивите помогнаха за технологичното ви развитие, а то е важна стъпка от еволюцията на всеки вид. Друга раса, която отговаря на описанието ви за Сивите пък ви спаси от извънземна инвазия, поне няколко пъти до ден днешен.

   Защо сте толкова невежи, търсите виновника извън вас... Колко велики учители още трябва да се родят в човешка форма, за да може да прогледнете. Извънземния проблем не е с органични същества. Органично погледнато нас ни пазят ден и нощ, иначе досега да сме унищожени. Енергийно погледнато, нещата са малко по-сложни...

   Затова Буда е казал, че във всеки от нас живее светеца и разбойника.
   Исус е казал, обичайте враговете си. и т.н. и т.н. Всеки велик учител остави основните заръки за спасението на човешкия род... не са виновни тези, които ви пускат медийте и лошите храни, виновни са тия къде дават пари за да ги гледат и ядат... Знаете тази поговорка за баницата нали. Само, че тук е обратното. Не е виновен тоя къде я дава, виновен е тоя къде я яде... защото баницата е отровна и за да се случи вредата и, някой трябва да се изкуши и да си отхапе ;)

   Змията в Библията не е рептил, който подлъгва Ева и Адам. За Съжалание книги като Библията са твърде метафорични и абсктратни, за да бъдат лесно разбрани от невежия читател. Сама по себе си тази книга не може да просветли човек, но просветлен човек, може да научи много от Библията...


   Изтриване
 13. Няма да е лошо да допуснете и варианта, че контрольорите или така наречените ментал манипулатори с безбройните си техники, развиват рептилската част на мозъка у хората и това съответно ги прави по-малко или повече рептили дори и по външен вид. Не бързайте да лапате всякакви кукички на въдичарите, които ръшкат из интернета и са слугиняри на байш-майсторите зидари.
  enkade.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 14. Главния проблем е ,че всеки в днешно време е заслепен от скъпи коли ,дрехи,техника,заведения,леки жени.Никой не проумява истинския смисъл на живота
  и точно това искат да правим.
  ДО КОГА ...КОГА ЩЕ СЕ НАДИГНЕ ТАЗИ РАСА КОЯТО Е ТОЛКО РАЗДЕЛЕНА .... ТРЯБВА ХОРАТА ДА МРАЗИМ ТЯХ ,А НЕ ДА СЕ МРАЗИМ ПОМЕЖДУ СИ
  САМО ТОГАВА ЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕМ СВОБОДНИ И ЧИСТИ
  МНОГО СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА ДОЖИВЕЯ ТОЗИ ДЕН В КОЙТО ЩЕ ВИДЯ
  ЧОВЕК С ЧИСТ ДУХ БЕЗ ОМРАЗЯ .... И ЖИВОТ В ЕДИН ПО ХУБАВ И ИНТЕЛИГЕНТЕН СВЯТ ...БЕЗ ВОЙНИ .... БЕЗ БОЛКА ... БЕЗ УБИЙСТВА...
  СВЯТ В КОЙТО ВСИЧКИ ХОРА ДА ЖИВЕЯТ ЩАСТЛИВО.... СВЯТ НА ХОРА
  .... НЕ НА ГУЩЕРИ !!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. О, Боже... един като тебе имаше преди 50 години и половината свят му се поклони и му повярва, само за да може по-късно същия този да бъде наричан чудовище... Сещаш ли се за името?

   Той беше изпратен между другото, заедно с неговия опонент, за да ви дадат урок, колко разрушителни са идейте ви свързани с расовата чистота.

   Аре без междугалактически фашизъм, ако може... ;)

   Изтриване
 15. Казвам се милен стоянов блогър в блог.бг - budha.blog.bg

  призовавам всички будни и осъзнати българи да направим организация или общество на българите против извънземните и земни рептили на планетата земя както и представители на други раси като Ащар команд отцепници и сивите от Сириус и Орион. skype green_budha Milen Stoyanov - Съединението прави Силата!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сириус и Орион са във война от хилядолетия. Човешкия род не е готов да избере страна... които спечели войната, той ще поеме грижата за Земята.
   Като гледам скайп ти, Зеления-Буда, изглежда не си разбрал основното послание на Буда... че във всеки от нас живее Божествения Огън. Докога вие населници на Земята ще си придавате гордост, че сте с нещо по-различни от населниците на другите планети и светове?
   Всичко е създадено от ЕДНА СИЛА и всичко се движи по ЕДИН ЗАКОН.

   Вие не сте различни, нито богопомазани... Дори обратното, прецакани сте. Ето затова много от нас избират да се раждат тук, не само за да ви помогнат, ами и за да помогнат на себе си. Няма нищо по-ценно за душевната еволюция от една енергийно негостоприемна среда като това, в което живеем всички ние, които сме тук ...

   Изтриване
  2. izvynzvidaemnite sa 2 vida.telesni i beztelesni.ot svoia strana te syshto sa 2 vida.dobri i loshi.dobrite sa svetlite-telesni i beztelesni. loshite sa tymnite-telesni i beztelesni.

   Изтриване
  3. Svetiat duh-ozna4ava mnogo svetli dobribeztelesni,sinkavi po cviat,kato malki kylbovidni mylnii izvynzemni-sybrani plytno edno do edno.

   Изтриване
 16. O KLETA MAJKA BALGARIQ, IDVA I TVOQ ZVEZDEN 4AS 11111

  ОтговорИзтриване
 17. Рептилите желаят да живеят на земята с хората (земните рептили)-до тук добре, но желаят и да превъзхождат хората - "Не са ни приятели, не са ни врагове"

  Но ние не сме готови те да ни се разкрият, не бихме ги приели - видът им, извънземните също не ни се разкриват, защото не бихме ги приели, та ние не приемаме - негрите опс - афроамериканците - та какво остава за зелени човечета !

  гатанка:

  Объвка която си върви с чанта - що е то?
  -Рептил! :D

  ОтговорИзтриване
 18. а може ли да ме командват чрез телепатия защото нещо става с мен и най вече забелязвам че които са около мен контактуват с пипане по лицата или движения така всички около мен контактуват постоянно някой ми се рови в мислите -например който е около мен или до мен знае какво мисля

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ето някой , който разбира какво става... Но не се хващай на тия глупости тука, търси още и ще откриеш кой бърка в мозъка ти!!!

   спокойно, всички сме в кюпа...
   Успех!

   Изтриване
 19. МИСЛЯ ЧЕ СЪМ РЕПТИЛ. РАЗЛИЧЕН СЪМ. ИСКАМ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН. С.П.

  ОтговорИзтриване
 20. кое е това торент пространството, в арена и эамунда го няма

  ОтговорИзтриване
 21. ъъъъъ, вие сериозно ли?
  Описаните по горе черти, характери и поведение... ми много еврейски ми звучи. Лидери във всички сфери на обществото...с големи амбиции. Или е по лесно да се обяснят с "рептили"? Всички евреи ли са "рептили". че са толкова оправни и амбициозни.
  Това е манипулация. От ХОРА ЗА ХОРА. Ние сме консуматорско общество (превърнати сме в такива) и не трябва да търсим причина и следствие в някви си гущери. Единствения контрольор е КАПИТАЛА.
  Ето какво казва първия директор на ЦРУ през 1947г. друг е въпроса че това е обхванало целия свят.

  Както и да е, темата е увлекателна.

  "Нашите мисли пораждат нашата действителност"

  ""Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

  ОтговорИзтриване
 22. Здравейте и поздрави на всички почитатели на темата.Като се поразходи човек в мрежата може да се натъкне на хиляди интересни неща едно от тях е тази тема та да попитам ....Защо тези които ни пазят съгласно материалите че имало и други светли същества които прогонвали или убивали рептилите не са ги премахнали ? Следва въпроса защо са оставени да си правяткаквото си искат с нас безащитни и израстващи като раса - това е според тема в мрежата? Можем да зададем хиляди подобни въпроси.Но никой няма да ни отговори поне аз мисля така или има знание което ни е недостъпно или поради нашата глупост/да не кажа простотия/ не ни е достъпно.Може би Бог иска да ни поизтреби и без това сме много пак това от мрежата. Та къде е истината ,,Мълдър" някъде там или ?
  Поздрави на всички и очаквам повече статии по темата.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Въпросите ти са доста актуални. Уверявам ви, че не сте беззащитни. Вече разполагате с технологии, но повечето са скрити от вас, докато вие се радвате на трохите... въпросните чипове, които позволиха да имате компютри с размера на телефон примерно. Това е технология, която е на земята от поне половин век, не знам с точност. Представете си сега какви технологии имате.
   Не сте беззащитни, тоест ние не сме. Защото вече сме едно !

   Забравяте основната работа ... че дуализма е причина за страданието. Дуализма, да делиш добро от лошо е причината Адам и Ева да бъдат прогонени от Райската Градина. Дуализма е това, което говори за сигурна еволюционна недоравитост в един индивид. Ние сме тук, както и вие сте тук. Това е... и престанете с тия глупости за "шейпшифтърите" - няма такова нещо. Разликата между рептили, маймуни, птици и риби в края на еволюционния им цикъл е невидима разлика... тя се открива в ДНК-а, а не по външния вид. И едните и другите завършват физическата си еволюция като хуманоиди... със еднаква анатомия. Разликата между видовече хуманоиди е във невронното устройство на мозъка... разлика, която вашата медицина е още непосилна да открие !!!

   Изтриване
  2. ти май не се смяташ за човек а? ебаси палячото! хаххаха

   Изтриване
 23. Много хубава статия-благодаря на автора,който я е написал!Имам обаче едно предложение към пишещите коментари тук:хора,пишете на кирилица,на български език!
  Каквито и умности да пишете,ако са написани на шльокавица много хора не ги четат.Аз пък въобще...

  ОтговорИзтриване
 24. Към автора : добре си изучил и копирал David Icke глупако !

  ОтговорИзтриване
 25. Може да сме гущери,но идваме с мир.

  ОтговорИзтриване
 26. Тези, които са направили този сайт са идиоти.
  Тези, които четат и вярват на тъпотиите тук също са идиоти.

  ОтговорИзтриване
 27. Рептили, шейпшифтъри, манипулация, капитали, масони, илюминати, стратегия, комуникации, контрол...... и още много, много неща. Темата е интересна и безкрайна. Интересувам се от много години. Това което се доказа - материализирането на мисълта, паметта на водата, безкрая на честотния резонанс / генератор-модулирането/, нано и пико технологиите, силовите полета,..... и не на последно място, опитите и реализираните идеи на Никола Тесла - ме убеди, че живеем в паралел. Не искам да ангажирам никого, с моите убеждения, но ми се ще да споделя, че както всички усещаме алфа и бета ритъма - ежедневието и състоянието на покой /сън/ в които, понятието време се размива - съществуват още безброй форми на ритъм.
  Връзката е, че енергията непрекъснато се трансформира по пътя към баланс. Едно идва, друго си отива.Със сигурност сме част от Енергията. От години се питам, дали не живеем в нещо като аквариум-развъдник. Предполага се, че друга по-добра, структурно изградена - трансформирана енергия, влияе на по-просто съставните хармоници. Давам пример - едно дистанционно управление, винаги в реално време, чрез конкретен бутон, може да ни отърве от досаден канал, било то по телевизията или радиото - само чрез един единствен ултразвуков импулс.
  Ако човешкия мозък, би имал тази способност, щяхме да си щъкаме от паралел в паралел, като ''Отче наш''. Така наречените рептили или каквито и да са там, е твърде вероятно да са с далеч по-добри способности от нас, в това отношение. Проследявайки статистиките, от човешката история, забелязвам, че нон стоп воюваме помежду си. Едва от средата на 50-те години, на миналия век, се забелязва и едно паралелно реализиране на Адреналина - енергийния мобилизатор на всеки от нас, чрез масови прояви - концерти, спортни форуми и какви ли не още форми на масово концентриране. Когато хиляди концентрират вниманието и енергията си върху един единствен източник, ефекта е поразителен. Давам пример - резонанса/честотното трептение на 1000 човека, при улавянето му и съответното му модулиране в игловиден поток/лъч - както става със звездата на смъртта от Междузвездни войни - е с еквивалент 100 килотона взрив. Математически е изчислено, за единица време 0,3 секунди. Какво бихме могли да си представим от 40 000 души на концерта на AC/DC в София през 2010г. или на 200 000 хиляди на концерта на KISS в Рио през 1979г.
  За себе си, съм повече от убеден, че сме развъждани. Според Алекс Колиер / с когото съм съгласен донякъде/, освен наложения енергиен вампиризъм, основния ни ресурс е кръвната ни плазма и вкусовото ни качество - като на сочна вратна пържола.Или иначе казано - разнообразен интернет, в който сърфира стабилен браузър.Набелязва, търси, намира и доставя.И разбира се - обновяване, приложения, настройки и резултати.

  ОтговорИзтриване
 28. Те за завзели всички ключови места в живота ни......

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За ваше добро... защото бяхте тръгнали към самоунищожение.
   Рептилите са тези, които спряха третата световна война и работят до ден днешен за да предотвратят подобна катастрофа !
   Вие маймуните обезумяхте... дойдоха едни и ви подлудиха. Нашия прагматизъм опази живота ви и ви върна към реалността, че човек трябва да цени живота си... а не да убива в името на Бог, който междувременно казва "не убивай" ...

   Рептилите се отличават с това, че владеят умело рационалния си ум, (лявата част от мозъка). Тази умелост позволи да опазим човечността си, дори и когато рационалния ум на хуманоидите беше тотално превзет от друга раса, която няма нищо общо с всеобщата представа за извънземни...

   Това е толкова древна история, че надали жив човек на Земята знае точно кога и какво се е случило... но много от нас, знаем, че това е факт. Дори го виждаме ...

   Не знам как попаднах на този сайт, но съм огорчен от погрешните ви схващания. Вие не разбирате нищо за това, което се случва на вашата планета. Въпросните злодей, които искат да унищожат човешкия род, не са нещо по-различно от хора... те са просто душевно болни. Това няма нищо общо с органичната материя - уверявам ви...

   причината за тази душевна болест е различна и не бих искал да говоря повече за това, тъй като информацията е шокираща. Ние не сме сами, дами и господа... нито за един миг от живота си, не сме сами. Над всеки от нас тегне прокоба като демон надвиснал над главите ни... Това е причината за страданията , които си причинихме сами на себе си... Нито една хуманоидна раса не иска унищожението на друга хуманоидна раса. Хуманоида е краен етап в биологичната еволюция, организъм развит до степен в която може да оцелява без да се налага да убива... Преди появата на "проклятието" хора и зверове живееха в мир... човека вземаше колкото му е нужно.
   А сега когато всички полудяхме, започнахме да търсим врага извън нас.
   Това е част от агендата на истинския ни поробител. Той иска да ни убеди, че врага е извън нас, за да може истинския ни враг, да остане скрит...

   гениална стратегия на която ставаме ежедневно жертва...

   ние сме тук за да помогнем... един на друг. Не за да си пречим !

   Изтриване
  2. Привет ;)
   "Рептилите са тези, които спряха третата световна война и работят до ден днешен за да предотвратят подобна катастрофа !" - Адмирации! "те са просто душевно болни" - те са дегенерати предимно ционисти /родени от кръвосмешения/; с физически недъзи, с психически разстройства, сексуално извратени или 3 в 1. Може също да спрете и действията радикалните сунити, създадени от ЦРУ, Пентагона, МОСАД, МИ-6, разузнаванията на СА и Пакистан - Ислямска държава, както терористичната организация Ал-Кайда и всичките останали нейни фракции /муджихадини и джихадисти/. Благодаря!

   Изтриване
 29. Анонимен2 май 2015 г., 21:42

  слава на Аллах господаря на Вселената
  това са глупости не вярваите на такива неща
  няма рептили, няма извънземни има само Бог в него е силата и моща
  Мир на всички обичаите се

  ОтговорИзтриване
 30. Септември 23 2015

  ОтговорИзтриване
 31. Г-н Христов, може ли едно лично обръщение към вас.

  Подозирам, че имате някакво психическо разстройство вследствие на стреса, който сте натрупал от тази криворазбрана информация, която събирате. Никой не ви преследва за това, което излагате като информация, тъй като тази информация е напълно погрешна с едно малко изключение - ние наистина сме тук и не всички от вас знаят произхода си. С какво сте сигурен, г-н Христов, че вие самият не сте от нас?

  Основния закон на сътворението гласи, че човек (рептил,маймуна,птица или риба) без значение от произхода си, всеки хуманоид има пряко въздействие върху реалността. Интересно ми е ако някак си успеете да се препрограмирате и да си внушите, че рептилите ви помагат и че вие не водите война с тях... дали тогава живота и здравето ви няма да се обърнат в по-добра насока?

  Разберете ме правилно, не казвам да спрете с действията и търсенето, напротив, това е хубаво, което правите... просто спрете с притесненията си, г-н Христов и ще видите как всичко е било плод на вашата лична сила, която сте обърнали срещу себе си, внушавайки си, че имате някакъв враг в лицето на извънземна раса.

  Вижте, ще го кажа пак, самочувствието ви и чувството ви за значимост са твърде силни, много отговаряте на характеристиката на рептилите... нима наистина вярвате, че ви г-н Христов сте толкова важен, че някой ще си прави труда да ви съсипва живота? :)

  Нека ви припомня, че гордостта е единствения грях на Луцифер... и все пак този грях се оказа достатъчен. ;)

  ОтговорИзтриване
 32. Между другото знаете ли, че националния символ на Воложка България е Змея, което си е влечуго както и да го погледнеш...

  Интересно, че блог с претенции за патриотичност говори срещу рептилите ;)

  Сами си правете изводите... но се страхувам, че не познавате себе си, а се опитвате да опознаете другите.

  ОтговорИзтриване
 33. Благодаря на г-н Привет за съветите и общата му информация.
  На предположенията Ви, че имам психическо разстройство няма да отговарям директно тук,защото смятам, че сте настроен заядливо и няма да падам до вашата честота мистър Привет
  Със сигурност не се смятам за важен и значим/освен за хората, които обичам и са ми близки/-тук сте на грешна основа в изказването си...
  Само едно не мога да разбера, Привет?! Вие трол на рептилите ли сте или просто поредния многознайко?! Откъде имате доказателства, че рептилите ни пазят от унищожение? То е пределно ясно, че ние като раса сме им нужни-и като физическо присъствие, и като енергийно.Ние сме техни роби, а робите са нужни...аз лично не се имам за раб и затова поствам информация, която смятам, че е достоверна и е пре-проверена, преди да бъде публикувана тук
  Обръщението "Вие маймуните" не ми харесва, ама никак-било то към мен или към потребител на блога. Това обръщение какво значи?!Че вие, г-н Привет сте друга фарма на живот ли, моля пояснете, че ми стана любопитно!
  От писанията разбрах едно- да има прокоба над вас и тя е демонична такава, над мен със сигурност не е прокоба и не е демон!
  Тъй като такива като ТЕБ ме уморяват и усещам ,че струиш от негативна енергия, ще спра дотук и само ще ти кажа да си ходиш в другия паралел, който обитаваш, ДЕМОНЕ ПРИВЕТ!
  А, ако имаш нещо лично към мен, отворен съм за лична среща-тъкмо да избия малко то стреса върху ТЕБ...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Искате да се срещнем? С каква цел?
   Нямам нищо по-лично към вас освен обръщението ми в рамките на този разговор.

   Но ако не сте роб, защо е този стрес, които ви е споходил... Свободните хора не страдат от такива дози стрес, които се нуждаят от "избиване".

   Ако искате да се бием, страхувам се, че ще ви разочаровам. Ние не притежаваме от вашето безумно чувство за чест и при евентуален физически сблъсък най-вероятно ще бъдете неутрализиран по крайно недостоен начин... Живеем в епоха в която физическата сила не е фактор, така че колкот и да сте натрениран и уверен в способностите ви, това няма да ви помогне, ако тръгнете срещу някой от нас...

   Ако не съм ви разбрал правилно и не сте варварин, в такъв случай е много възможно да се срещнем и да поговорим... но кому е нужна тази загуба на време?

   Не съм нает като трол. Нашата раса не се вълнува от подобно блогове и публикации за да търси начин да ги съботира. Всъщност вие не представлявате заплаха за нас и никой не желае да си губи времето в глупости. Всичко, което написах е по мое усмотрение. А колкото до доказателствата... Първо вие представете неопровержими доказателства за нашето съществуване, после настоявайте от мен доказателства за каквото и да било... Мисля, че всичко, което обсъждаме тук е в сферата на хипотезите и теорията, базирайки се върху простичкия факт, че вие също нямате доказателства за нито едно от твърденията си...

   Вие маймуните е подходящо обръщение. Вашата раса е произлязла от бозайници... нашата от влечуги.

   Колкото до другите ви изказвания... нека ви припомня цитат на един от нашите най-велики представители - Гьоте. Той е казал така:

   "Няма по-безнадеждно поробени от тези, които се мислят за свободни..."

   Изтриване
  2. Уморяваш се, защото си подлвастен на манипулациите ни.
   Има стрес за избиване, защото си енергийно обвързан с нашата агенда.
   Да, аз съм различна форма на живот, но при евентуална среща ще видиш просто човешко същество...

   Демон? Обиждате ме... Демоните работят за такива като мен.
   Мисля, че не сте добре запознат с йерархията в нашите среди и все пак си позволявате да говорите за нас. Това пък мен би обидило, ако бях способен да изпитвам обида...

   Помни това, че съм тук за да ти помогна. Но това не означава, че ще си губя времето с теб. Ще ти повторя изречението, с което ще ти помогна.

   Следващото изречение заслужава да бъде повторено, защото това е всичко, което трябва да знаеш... и ти и всички читатели на блога ти:

   "Няма по-безнадеждно поробени от тези, които се мислят за свободни..."
   Гьоте
   :)

   Изтриване
  3. Ако бях трол, щях да редактирам текста в коментарите си, преди да го постна, за да не допускам елементарни правописни грешки... Така действам, когато написаното от мен е важно за мен. Както виждате, това тук не е важно - За никого освен за автора на блога...
   Имате честа да разговаряте с едно малко по-различно същество. Проявете уважение и може да научите много... но вече проявихте неуважение и ще получите единствено забрава.

   Успех все пак...


   Изтриване
  4. Знаеш ли защо се опитвам да ти помогна? Защото знам, че това е невъзможно и искрено се забавлявам всеки път когато срещна поредната маймуна, наивно повярвала в Дон Кихотксата си свобода... :)))

   Ще бъдеш свободен само когато първо осъзнаеш естеството на робството си... и когато второ - положиш неумоверни усилия да строшиш здраво затегналите се окови над душата ти.

   Ти какво реши, че ще прочетеш няколко книжки и ще разбереш всичко.
   И дори да си разбрал всичко, да не мислиш, че осъзнаването на оковите е достатъчно да се освободиш от тях.

   Кажи ми... гледаш ли порно? Маструбираш ли? Ядеш ли от онези храни с всевъзможни добавки? И т.н.
   Да кажем, че знаеш тези неща... браво тогава! На прав път си...

   Но пропускаш нещо. Целия ефир е опасан с електромагнитни вълни и каквато и чистота на поведението и храненето да спазваш, все още си подлвасте на нашите манипулации...

   Има какво да се направи. НО по последния въпрос за противодействието на електромагнитните излъчвания , ще оставя честа на теб, сам да откриеш как може да се освободиш и от това...

   Освен тези неща, както и много други, има едно основно нещо, което е как да кажа... ядрото на вашето робство:

   Лявата част на мозъка е приспана от механизъм, който е отвъд този свят, докато дясната е изцяло под контрола на този същия механизъм... Вие използвате само половината си мозък и тази половина е изцяло под влиянието на чужда намеса...

   Ако намериш начин да отстраниш този паразитен механизъм - е тогава вече ще си наистина свободен... Само за протокола, ще ти кажа, че през вековете успяха само единици... и около тези хора ние построихме религиозни учения, за да може да подведем масите и да замажем чудото на свободата с една измислена свобода. Вашето спасение е просто внушение, което ние умело заложихме във всяко религиозно учение... защото трябва ли да го повторя пак, че да бъде разбрано правилно?
   "няма по-безнадеждно поробени от тези, които се мислят за свободни"

   Искрено ти желая успех. Някой от вас са ужасно силни и те заслужават свободата си.
   Но никой не я е получил даром или с лекота...

   Свободата е нещо, което се заплаща с неумоверни усилия... усилия граничещи между живота и смъртта.

   Успех , маймуни ;)

   Изтриване
  5. Опа, грешка.... Ето, че трябва да редкатирам, преди да постна. :)

   Поправка:
   Дясната част на мозъка е приспана, докато лявата е под контрола на паразитен механизъм...

   Но тези подробности, дали е ляво, дали е дясно, какво ли значение има това когато половината ви мозък е като атрофирал мускул... докато другата половина е като компютър, който се управлява от чужда форма на живот...

   Изтриване
  6. Забеляза ли, че копирах маневрата ти да говориш едновремено на Вие и на ти ;)

   Не се уморявай... нещата са по-сложни отколкото мислиш...
   И в същото време толкова простички ;)

   Изтриване
 34. П.С.

  Простете, че не написах всичко в един коментар, точно и ясно.
  Само ще добавя, г-н Христов, че не съм настроен заядливо. Наистина вярвам, че сте си вкарали излишен стрес в съзнанието, борейки се вятърни мелници, докато истинския враг буквално ви диша във врата...

  Ще сваля картите. Аз съм Рептил, също като майка ми и нейния род. Ние не сме случайни хора. Всички сме изключително интелигентни и успели, популярни личности...
  Е, аз правя малко изключение от към успеха в обществото, но това е защото не търся това от живота...

  Някой рептили не желаят да учавстват в този парад на суетата.

  Моята работа се занимава с изучаването на енергийния свят и тези, които го населяват. Това, което наричате демони, са група същества, които са подлвастни на нашата раса. Ние, също както и вие, не съществуваме само на материално ниво.

  Има организация в енергийния свят, която работи по вашето освобождаване. Вие ги наричате Ангели или Богове...
  В действителност тези думи не дават правилна представа за естеството на живота в енерийния свят. Това са просто религиозни термини, които носят смътна и крайно погрешна представа за естеството на едните и другите.

  Но не се притеснявайте толкова... бъдещето ще бъде добро за хуманоидите на тази планета. Може би не в това поколение... пророчества не мога да правя. Космоса не е точен календар... някой неща стават с точност, други са изменчиви и зависят от променливи фактори. Но има светлина в тунела..

  И ви уверявам , че моята негативна енергия е далеч по-малко отколкото ми приписвате. Вие отразявате, г-н Христов... и дори сте готов да търсите саморазправа, без дори да подозирате с кого си имате работа.

  Пазете си живота, това е моя съвет... Бъдете по-разумен и по-малко емоционален.

  И помислете върху това, което казах, защото повече нямам какво да кажа.
  Не и пред широката аудитория на вашия блог. Може би на вас лично бих обяснил повече... но все още не сте ми достатъчно симпатичен и мисля, че бях повече от добронамерен да споделя и малкото, което казах...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Един риторичен въпрос? ЗАЩО РЕПТИЛИТЕ СИ ПРОМЕНЯТ ФОРМАТА И КАКТО ТИ ПИШЕШ, ЧЕ АКО ТЕ СРЕЩНА,НЯМА ДА ТЕ ПОЗНАЯ, ЧЕ СИ РЕПТИЛОИД?
   Знай, който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата. И това, ако не е вид заболяване- липса на контрол върху ДНК структурата и мутатации. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането ви за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.Мисля, че и аз съм в позицията да те посъветвам да си пазиш здравето, Репти. ..

   Изтриване
 35. Брей, имам си почитател на блога-рептил!
  Нещо не сте/ си ме разбрал г-н Привет, поисках среща с Теб/Вас, за да дам автограф....Доста време ти отне да ми отговориш, да не се беше изгубил в тунелите някъде?
  Саморазправа ли ???Грешиш, Репти /харесва ми това обръщение/
  Та така ,Репти...Не ми се хвали какво можеш на думи...покажи ми, приеми , че съм любопитен кадър -представител на човешката раса и съм първият, който иска лична среща със съседите от долната земя...може и обща фирмичка да си отворим , след като се запознаем
  За едно си прав- че имам повечко стрес, имам и 100% съм подвластен на някяква негативна енергия, да храня се, правя секс, пия и пуша...човек съм, не маймуна, както определяте расата ни...Все едно на Рептилите някой да вика смокове...същото е мисля?
  Виж, който и да си и какъвто и да си, не ти мисля злото! Ако си толкова печен и усещам, че не аз, а ти искаш среща с мен, ще ми намериш координетите и ще се свържеш с мен.Иначе, аз да те търся, не е правилно-ти започна тази дискусия....


  ОтговорИзтриване
 36. Простете, не съм изтълкувал правилно думите ви "тъкмо да избия малко то стреса върху ТЕБ..." Явно сте цивилизован човек... това е добре.
  Значи може да спорим без риск за здравето :)

  Виж, вярно е, че на няколко пъти мой приятели са ми виждали очите по този начин, който е показан и в тези материали. Но това не значи, че ако ме разрежеш, ще откриеш люспи... Пък знам ли, никога не са ми правили операции :))) Шегувам се, разбира се… няма люспи, няма шейпшифтъри.
  А може и да има, света е голям, но истинските рептили завършили еволюцията си, изглеждат досущ като вас…както по фасадата си, така и отвътре. Е малко по трудно регулираме топлината си, това е вярно както и други дребни разлики има, които са незначителни… тези разлики не се виждат с просто око.

  И да си маймуна не е обидно. Не го тълкувате правилно. Маймуните са изключителни същества, дарени с огромна емоционалност, на която често завиждам, защото е хубаво да чувстваш нещо... нашата раса трудно има достъп до тези емоции. Ние също имам симпатия, любов, но при нас тези чувства са второстепенни, докато при вас е обратното... при вас те са водещи.

  Може да се срещнем да поговорим, ако пишете книга или търсите публичност с тези знания, мога да ви услужа с това, което и аз знам. Тъй като по редица причини аз не желая публично да говоря за тези неща.

  Но сега нямам време да ви търся. Прекарвам доста време извън цивилизацията... моята работа изисква изолация от хора и от медии и тези мои периоди стават все по-дълги.

  Не знам с какво съм се похвалил. А, това, че сме "изключително интелигентни" ли? ... е това не е кой знае какво. Със сигурност не съм следващия Айнщайн...

  Да правите секс няма лошо. Лошото е когато мислите за секс. Порното и мастурбирането е различно от сексуалния акт между мъж и жена. (за хомосексуалните връзки не знам, тъй като съм хетеро, но наблюдавам сериозни нервни разстройства при тези, които правят секс със същия пол, така че подозирам някой неща…но това са само мой предположения. )

  Ще говоря само за това, в което съм сигурен.
  Проблема не е в правенето на секс, а в мисленето за секс. Когато мислите за секс, енергията, която излъчвате отива на точно определено място(извън вас)... от там ви закачат и ако не извършите определено усилие, ще продължавате да мислите все повече за секс и да губите все повече енергия... По време на секс също е възможно да се случи това, но ако се обичате с приятелката си, то най-вероятно секса ви е чист, каквото и да става под юргана... ;) Но ако няма любов, а секса е продукт на чисто похотливи импулси, тогава енергията и на двамата партньори пак бива изконсумирана от трето лице (е не е точно лице, но за протокола така да го кажем ;) )

  Пиенето и пушенето не биха били проблем, ако всеки път преди да пиете и пушите вземате съзнателно решение за това. Ако сте подвластен на навик-пристрастяване, тогава енергията ви отново бива изконсумирана от друга сила...

  Естествено, че се храните, иначе ще умрете ;) много ме забавлявават тези идиоти, които се правят, че се хранят със слънцето - това са шарлатани, но е вярно, че няколко единици в историята на човечеството, успяха да постигнат това. Но те са единици... Имало е няколко такива хора за цялата история на човечеството и те са били наистина специални... свободни по рождение хора, неподвластни на никаква сила, освен на Съзидателната, първородната сила, която вие наричате Бог... (макар, че вашата представа за Бог е просто поредната манипулация да бъде крадена енергия от вас)

  Хубаво е, че не мислите злото на някой, тъй като това ви прави подвластен.
  Може да се гневите, това всъщност е хубава емоция. Но когато тази емоция прерасне в ярост или бъде насочена към друго същество, тогава се превръща в негативна сила... иначе гнева е позитивна емоция, тя е една от най-големите сили на всички хуманоиди, заедно с тъгата... Гнева може да ви освободи, ако знаете какво да правите с него.

  ОтговорИзтриване
 37. До голяма степен всеки от вас носи малко или много рептилоидна днк-а, тъй като нашата раса е дошла тук още преди хиляди години и умешването е в степен отвъд всички представи...

  Гледали сте филма "V", за инвазията на рептилите. Уверявам ви, че това са пълни глупости. Всъщност тези информации са пуснати умишлено, за да ви заблудят за естеството на нашата раса. Ние не носим човешка кожа... ние сме в човешки организъм. Просто неврологичното устройство на мозъка ни е различно.

  Ние сме изключително аналитични същества, лишени от дълбоки емоции.
  Вие сте изключителни емоционални същества, лишени от дълбока аналитичност. Хибрида между вас и нас е създал същество, способно на чудеса… Затова Земята се пази от извънземни инвазии. Няма да повярвате кой ни пази. Най-високо развитата цивилизация в цялата Галактика бди над Земята ден и нощ. Защото тук наблюдаваме уникален хибрид, какъвто няма на никоя друга планета… Хибрид, които е станал по случайност и не може да бъде пресъздаден. Ако хората на тази планета бъдат унищожени, това ще е огромна загуба за Селекционерите… защото както знаете, най-гениалните открития са станали вследствие на случайна грешка, която не може да бъде повторена или пресъздадена… ;)

  Освен маймуните и гущерите, има още два вида хуманоиди на вашата планета.
  Това са птиците, т.н. деца индиго... и рибите, т.н. деца кристали.
  Всичките сме хора, уверявам ви в това. Теорията на Дарвин долу горе се доближава до истината, но тя има много пропуски. Рибите, птиците, влечугите и бозайниците не са различни еволюционни стъпала. Те са различни еволюционни вериги, всяка от които минава през стъпалата на еволюцията преди да стане хуманоид.


  Рибите, Птиците, Влечугите и Бозайниците завършват еволюционния си цикъл в хуманоид. Сигурно вие мислите, че човека е определен ботанически вид, но това не е вярно. Човекът е крайната еволюционна форма на даден ботанически вид.
  Човекът може да произлезе от маймуна, от влечуго, от риба или от птица...
  Крайната форма е една и съща, затова умешването е огромно, тъй като дори самия вие не можете да ми докажете, че сте чистокръвен бозайник, нито аз мога да докажа, че съм чистокръвен рептил... а дори да бяхме чистокръвни, пак не бихте могли да направите разликата. Връзките между нас и вас са често срещано явление. В повечето случай и двете страни не подозират, че са създали семейство с различно същество от тях самите...

  Нашата раса е подведена, също като вашата. Рептилите, които ви управляват, са черни магьосници…Те освен вас, управляват и група неорганични същества… как ги наричате вие - “демони” ?…
  Но в енергийния свят има йерархия. Освен “демони” има и “дяволи”, както освен “ангели” има и “богове”. Черните магьосници не са дяволи, тоест те не са всемогъщи тъмни сили… те са просто роби, като всички останали. Те вършат тази работа, която неорганичните не могат да направят – физическите предпоставки за уязвяването на човешкия род.

  Черните магьосници, които управляват политическото устройство в този свят, не подозират, че след смъртта си ще бъдат превърнати в слуги, макар и приживе да са били господари… Когато умрат, тях ги отвличат и ги превръщат в слуги… кой ги отвлича ще попитате? :)

  На този въпрос е трудно да се отговори, зависи от дейността на черния магьосник. Една от расите, които познавате като Сиви, разработи уникална и крайно пагубна технология. Казвам технология, но всъщност това е изцяло енергийна работа. Когато умрете, душата може да бъде отвлечена в техен контейнер и така да се наруши естествения цикъл…

  Целта на това е, че въпросната раса на Сивите (има много сиви, говорим за едни конкретни)… Те са напълно лишени от емоции. При тях е още по-зле, отколкото при нашата раса. Ние все пак изпитваме някакви чувства, докато те са напълно бездушни и това ги измъчва. Когато вие сте тъжни или изплашени, проклинате емоционалността си, но когато сте лишени от всякакви чувства, тогава дори тъгата и страха се превръщат в блян…
  Ужасно е да не чувстваш нищо.

  ОтговорИзтриване
 38. Дали Сивите са успели да внедрят тия души в техните редици? НЕ, не могат… Те са прокълната раса, но са толкова древни, че имат невероятни технологии, както на физическо, така и на енергийно ниво. Те имат метафизични технологии… с които могат да се месят в кармичния цикъл.
  Те отвориха портал между светове, които не би трябвало да взаимодействат. Така започна падението на човешката раса…

  Контейнерите в които се намираме сега, са разработени от т.н. Богове…
  Контейнерите в които ви отвличат Сивите са нещо друго, създадено с една единствена цел – агонията на душата.

  Вие, маймуните, бяхте разработени за да служите на нашата раса, но в целия процес нещо се обърка, оказа се, че вие сте повече от животни. Оказа се, че сме създали такъв контейнер, които може да допринесе за еволюцията на душата. Тогава нашият Владетел свика съвет на Старейшините и те решиха, че вие сте достойни да носите дара на свободната воля… Така спечелихте свободата си… Нашият Владетел, които ви създаде за роби, после ви освободи от това робство, защото видя във вас огромен потенциал. Но след това бяхте заробени отново от друга сила… Вие(ние) сме изключително ценен материал, тъй като нашата воля е променлива… Например т.н. Тъмни Същества, които вие познавате като демони и дяволи, те не могат да изберат светлината, по същия начин Светлите Същества, които познавате като ангели и богове, не могат да изберат тъмнината. Докато човекът може да избира… това е уникалното на този вид. Такъв вид е като огромен диамант – всеки го иска.

  Понеже Старейшините ви разрешиха да бъдете пълноправни членове на Галактиката, то сегашното ви робство е изкуствено създадено, чрез манипулация на свободната ви воля. Това робство не е разрешено от Главнокомандващите… Защото законът гласи, че роби могат да бъдат само определени видове… Звучи ви нехуманно предполагам, но ви уверявам, че закона е добре направен. Разрешените роби не страдат от съдбата си, тъй като те са бездушни същества, които не правят разлика между свобода и робство. Те са просто биологични машини, без душа… Човекът на земята има душа, защото това му беше дадено. По някакво стечение на обстоятелствата, вашият Селекционер създаде страхотен биоробот, които се оказа достоен да бъде контейнер за еволюцията на душите… Старейшините се съгласиха с това и така бе създаден човекът, какъвто го познавате днес. Разумно, емоционално и свободомислещо същество…

  Не, не казвам, че сме света вода ненапита. Именно в това, че сме предразположени с еднаква сила към святост и греховност, именно в това се крие нашата сила и уникалност. Както е казал Буда “във всеки живее светецът и разбойникът”. Това е уникално… много малко видове са такива.
  Аз лично не знам за друг такъв вид, но сигурно има, Вселената е твърде голяма за да кажем, че има несъществуващи неща… Всичко съществува. На едно или друго ниво… Всичко е вярно, по един или друг начин. Но не всичко е разрешено…

  Проблема е, че след като се сдобие един вид със свободна воля, той вече е неподвластен на нищо друго, освен на съдбата, която сам избира.
  И когато вие избирате ежеминутно да сте роби, то вашите пазители не могат да направят нищо за да ви освободят, тъй като те нямат право да се месят във вашия доброволен избор да бъдете роби… Да, уви не е нужно да осъзнавате робството си, за да го изберете съзнателно… Вие мислите, че това е вашата воля, че сте свободни… и в това се корени цялата заблуда.

  И все пак има огромна организация, която работи активно за да може все повече хора да осъзнаят какво става и да се освободи цялата планета, а не само някой индивиди самостоятелно, както е било през вековете…

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, аз наистина бих искала да те видя:)

   Изтриване
  2. "нещо се обърка" - разбира се. Не сте ни унифицирали. Прекалено първични и посредствени същества живеят, пардон, съществуват /като статистика/ и им липсва стимул, импулс, амбиция за постигане на по-добри резултати /познания, менталност, интелигентност, усет и пр./. Ще цитирам един мой коментар: /"Прогресът и регресът са пряко свързани с нивото на човешката цивилизация, т.е. колкото е по-първично човешкото съществувание /съчетание с нисък интелект/, толкова ще е по-трудно да се използват по предназначение съответните блага и обратното - при достатъчно развита цивилизация се наблюдава паралелен прогрес на благата и съществуването на нашата планета."/. Предполагам, че прекрасно ме разбираш. И да, бозойник съм и НЕ съм маймуноподобно същество. "балг" "ариите" сме друга раса. В България си съжителствам с всякакви мелеси с български имена, които в кръвта им НЕ тече българска кръв и тяхното ДНК е лошо. Всякакви мелеси, дегенерати, евреи и подобни са с лошо ДНК и техните болести са безкрайни. Но не сме им нужни само за тази цел (подобряване на тяхното ДНК... Думи като феминизъм, независимост, свобода са ТЕХНИ и благодарение на тях огромна част от скотовете човешки същества се хващат и хоп, copy-paste. Не слагай човешките същества под общ знаменател - не падай чак толкова ниско! Не бъди твърде многословен! Контактувай с тези, които те възприемат и с които взаимно ще се прогресира (не толкова технически, колкото духовно).

   Изтриване
 39. Освобождението на планетата не се знае кога ще се случи. Някой се беше разфунтял, че ще е 2012та година, защото погрешно разчетоха едни камъни в Южна Америка.
  За съжаление не може да се каже точна дата, тъй като бъдещето е низ от променливи, а не константи… Най-големите пророци правят точни предсказания на базата на това, което е очевидно.. но дори и те грешат понякога, защото нишките на времето се изменят.
  Това което е видял един пророк преди век е било вярно тогава, но след 50 години става нещо, нишките на времето се изменят и неговото пророчество се оказва погрешно... защото времето ускорява своя ход все повече и повече и предсказанията вече са почти невъзможни. Всичко се изменя твърде бързо. Не знам какъв гениален пророк трябва да си, за да може да предскажеш бъдещето след 100 години… Едно време е било по-лесно, когато времето е било в относителен застой.

  Ако искате да се освободите, трябва да хванете нишките на времето и да започнете да ги манипулирате… Вие имате тази сила и това право. Но сте сетивно притъпени и дори не предполагате, че времето всъщност не е това, което изглежда.

  Те се движат както “напред” така и “назад”. Движението напред, наричате бъдеще, движението назад, наричате минало… Докато в действителност времето не съществува. Ако погледнете енергийната конфигурация на съществото си, ще видите, че то стои в едно пространство и движението напред и назад създава усещането за време… Най-простичко казано, ако земята спре да се върти около слънцето, а телата ви спрат да остаряват, ако махалото на часовника спре, то и времето ще изчезне..

  Чрез тези нишки вие сте свързани с определени локации, които наричате минало… и сте обусловени да се придвижвате към определени локации, които наричате бъдеще. Чрез тези нишки, става отвличането на душата по време на Смъртта…

  Ако Вашето съзнание(душа) е обвързано с определени нишки, то по време на смъртта, съзнанието бива притеглено по същия начин както тялото ни ще бъде притеглено от гравитацията, ако скочим от високо… може да сме много силни, но гравитационните сили са по-силни от нас. А тези сили съществуват както в материалния, така и в енергийния свят… в енергийния свят, гравитацията е още по-силна от тази тук. Невъзможно е да се противодейства, освен ако не се използва хитрост.

  Каква хитрост? За енергийния свят е трудно да се обясни, но мога да дам пример с гравитацията тук. Освен гравитация, има атмосфера и чрез хитростта на аеродинамиката може да се направи така, че след скока от високо да не се падне право на долу и да не се падне със заплашителна скорост… Подобни неща съществуват и в енергийния свят.
  Работата е там, че когато умрете, вие губите контейнера и душата ви полита безпомощно… ако притегателните сили издърпат душата в друг контейнер, вие няма да можете да спрете това.

  Нека кажа повече за контейнера. Той може да бъде биологичен или не-органичен, тоест може да е клетъчен организъм или изцяло енергиен, квантов организъм. В такива контейнери ви отвличат посмъртно… и не знам точно какво ви правят, само съм го виждал. Ужасът е неописуем. Всъщност това е дало повод за религиозните ви митове, които говорят за Ад. Тези отвличания след смъртта се случват от хилядолетия, това не е нещо ново…

  В действителност Ад и Рай няма… има различни полета на осъзнаването и различни нива на съществуване. Всички са хубави и в известна степен приятни, но ако човек е бил приживе подвластен на тъмната сила, независимо дали като господар или роб, посмъртно той остава подвластен… Тази посмъртна подлвастност се нарича Ад. Друг Ад няма…

  ОтговорИзтриване
 40. Ние рептилите сме дошли тук за да създадем хибрид, а не за да ви поробим. Плана е бил друг. Вие трябваше да копаете минерали на Земята, а ние да си стоим на нашата планета… всъщност вие и ние не сме различни. Същото, което се е случило с вас, се случи и с нас. Бяха създадени контейнери в които нашите души бяха поканени за да се развиват… Ние дойдохме на вашата планета СЛЕД като вие бяхте превърнати в пълноправни членове на Галактиката. Дойдохме тук с уважение към вас, за да ви помогнем да научите нови неща. Ние ви дадохме символите, научихме ви да правите сечива… като видяхме, че се справяте добре, ви дадохме технологии. Рибите и Птиците дойдоха тук за да ви учат на духовното знание… а ние – на технологичното и аналитичното мислене. Ние дойдохме тук за да ви направим това, което сте днес...
  Експеримента Земя е доста ново явление в Космоса, вие сте едни от последно създадените свободни същества в Галактиката. Вие сте толкова млади, че буквално всеки друг подобен вид ви превъзхожда със технологичното си или метафизичното си знание. Вие сте като бебета, сравнени с другите раси в тази Галактика… Затова още нямате официална информация за нас. Вие все още спорите дали има извънземни ;) това е толкова забавно… На всички други планети, тези неща се знаят официално от цялото население. Единствено на вашата планета цари подобно информационно затъмнение, което ви кара да мислете наивно, че сте сами във Слънчевата Система. Лъжат ви… има живот, на всяка планета. Дори на най-негостоприемните небесни тела, има цивилизации. Къде под земята, къде в атмосферата, къде по повърхността… различно е, зависи от условията.

  Уверявам ви, че сред главнокомандващите господари на човешкия род има както рептили, така и маймуни… Не знам защо ви дразни тази дума. Маймуните са прекрасни същества… аз лично ви завиждам и тайно се надявам да нося повече от вашето днк-а. Всички сме хибриди… просто при някой преобладава едно , при други – друго днк-а.

  Да се върнем на темата за господарите. Има физически, такива които работят за материалния аспект на робството. Има и енергийни, тези които всъщност дърпат конците. Енергийните вземат вашата енергия, докато физическите господари правят така, че да сте податливи към енергийни манипулации… Не е лесно. Човешкия организъм има не само физиологична имунна система. Затова е нужно този организъм да бъде уязвен на всички възможни нива, преди да може да се краде енергия от него…

  Съгласен съм, че някой физически отвличания може да са били с нечиста цел, а не с медицинска такава…
  Защото съм изумен какви интересни субстанции разработиха последно време. Това са вещества доказано безвредни за тялото, но при натрупване в организма имат пряко въздействие върху съзнанието… тези вещества ги има в почти всеки хранителен продукт. Когато се натрупат в тялото ви, тяхната честота на вибрация, резонира пряко с дадена енерго-информационна структура… тоест вие искате или не искате, ще мислите и чувствате определени неща, само защото сте натъпкали организма си с определени химични съединения.

  Обикновено човек има избор, но малко са обучени как да управляват съзнанието си. Когато се появи дадена мисъл или чувство във вас, има един кратък миг, в който вие вземате решение дали да допуснете мисълта-чувство.
  Този миг е толкова кратък, че повечето хора не си дават сметка за неговото съществуване. Ако изберете да не мислите и да не чувствате това, което ви пуска импулса… тогава този импулс ще продължи още малко като ехо и ще изчезне (обикновено три дни). НО след известно време ще има нова провокация и пак ще трябва да търпите три дни… и така с всеки следващ път ще става все по-слабо и все по-рядко…

  Колко ще са силни тези импулси, колко често ще се появяват, зависи от това към какви енерго-информационни структури сте прикачени и какво противодействие оказвате.
  Абсолютно откачане от тези структури е невъзможно да се постигне, защото освен вещества, има и лъчения във ефира, които имат същата цел… да предизвикват непреодолими импулси.

  ОтговорИзтриване
 41. С правилно обучение, с добра хигиена на физическо и мисловно ниво, човек може да направи така, че непреодолимите импулси за мисли и чувства да станат преодолими. Това се нарича свобода… когато човек сам избира мислите и чувствата си.

  Просветлението е нещо повече. Това е целта на вашата свобода.
  Защото свободата е цел, само за този, които е поробен. Когато се освободиш ти вече имаш друга цел…

  Когато човек успее да укрепи биомагнитното си поле, тогава по време на смъртта това поле остава около съзнанието му. Тези хора губят физическия контейнер, като всички други… но запазват енергийния. Тоест такива хора след смъртта си не губят контрол върху съзнанието си и все още могат да управляват посоката на пътуването. Всички останали, когато умрат, губят контейнера и душата им се превръща като перце понесено във вихъра на космическите бури…

  Това, което в момента притежаваме е продукт на физиологията ни.
  Тялото е подобно на акумулатор, които произвежда електричество. Това електричество излъчва магнетизъм, който опасва цялото ни тяло. Този магнетизъм се нарича мисловна енергия… това е силата, която ви позволява да контролирате преживяванията и реакциите си.

  Когато тялото умре, спира да произвежда електричество и в рамките на определено време, магнетизма се разпада… Да, известено време след смъртта, всеки един от вас ще запази способност за самоконтрол… Уви, повечето хора дори не разбират, че са умрели и пропиляват последния си шанс за освобождение… Времето в което ще останете живи след смъртта, може да са 40дни, както казват. Може и да са 4 минути. А може да са и 4 хиляди години… зависи изцяло от личната сила на всеки индивид. (тази сила няма нищо общо с физическата. Тя е въпрос на енергийно възпитание.)

  Организацията на т.н. Ангели и Богове, разработи едно затворено поле на мисловна енергия. Ако душата попадне там, тя ще бъде добре. Вярвам, това се нарича Рай от религията… но уви законите на това поле са твърде строги и никой няма да бъде допуснат там, ако не отговаря на критериите.
  Защото дори само едно погрешно съзнание да влезе в полето, то може да сътвори непоправим хаос в иначе перфектния ред… Затова “вратите на рая” се пазят строго. Стрелят без предупреждение ;)

  Основния критерии е нещо, което може да се нарече смиреност, но все пак е трудно да се обясни каква точно е тази смиреност. Ако човек прави разлика между себе си и другите същества – това е липса на смиреност.
  Ако човек се състезава или сравнява със себеподобните си – това е пак липса на тази смиреност, която е първото и основно качество на душите допускани във Светлината …

  ОтговорИзтриване
 42. Основния критерии е нещо, което може да се нарече смиреност, но все пак е трудно да се обясни каква точно е тази смиреност. Ако човек прави разлика между себе си и другите същества – това е липса на смиреност.
  Ако човек се състезава или сравнява със себеподобните си – това е пак липса на тази смиреност, която е първото и основно качество на душите допускани във Светлината …

  Другите качества не е нужно да бъдат обяснявани. Ако се постигне тази смиреност, тогава сърцето ви ще се отвори и вие ще започнете да комуникирате със тези, които ще ви помогнат в процеса…
  Сърцето ви излъчва импулс с радиус 400,000км… Тоест ако отворите сърцето си, ще можете да разговаряте с тези, които обикалят над Земята и ви пазят от инвазии… Сърцето не е мускул. Това е мозък… Ако проучите неврологията, ще видите, че сърцето е единствения орган, който подава повече информация към мозъка, отколкото получава… Всеки друг орган подава към мозъка по-малко импулси, отколкото получава. Единствено сърцето прави разлика… Сърцето не само слуша мозъка, но и мозъка слуша сърцето… Сърцето отговаря за информационния код на любовта. Когато този код бъда активиран, мозъка става хипер-активен и на човек му се изясняват много неща. Това наричаме Светлина…

  Но тези думи са слаби за да опишат нещата. Любовта и Светлината сами по себе си са нестабилни в организма на човек, затова е нужна Благодарността… тя е като здрава основа, върху която човек може да изгради по-силна светлина и по-могъща любов. Любовта е мултиизмерна, това което се случва между двама влюбени е просто като троха от цял самун хляб, като само една капка от световния океан…

  Освен това Любовта е жива… тя не е емоция. Това е дух, съзнание, нещо отвъд всичките ви представи. Това е Бог… Силата, която е родила душите.
  Онова, което вие наричате Бог е вашия пряк създател, той е просто Селекционер, същество като вас… но достатъчно старо и мъдро, за да ви превъзхожда хилядократно. Вашият Селекционер, вашият пряк създател е рептил. Съжалявам, ако това ви разочарова… Но това не означава, че той е лош за вас. Напротив… той ви издейства свободата, след като ви създаде за роби. Но когато онези другите отвориха портала, тогава вашият Бог избяга от тук, за да се предпази… Защото стана страшно. Да, вашият Бог е физически неуязвим за болести и старост, но все пак е смъртен и може да бъде убит. Затова той, жена му и всичките им помощници, които вие наричате ангели се наложи да напуснат Земята преди повече от десет хиляди години…

  Бог не е нито Господ, нито Аллах, нито Йехова. Това са изкуствено създадени образи, които не съществуват извън вашето въображение. Но когато се кланите на тези образи, енергията ви отива… познайте къде ;)

  Това не означава, че молитвата е лошо нещо. Просто трябва да знаете на кого да се молите. Истинския Бог, създател на Космоса не е същество.
  Той е безлична сила, която не приема молитви лишени от любов и благодарност. От друга страна, ако човек има любов и благодарност, няма нужда да се моли за да влезе в комуникация със Първородната Сила – Висшият Разум.

  Има разлика между това, което си представяте като Бог и това, което ви е пряк създател. Както и има разлика между прекия ви Създател, които е просто същество и Висшият Разум, които е създал Космоса с всичките му нива и същества… Всъщност Висшия Разум не е създал нищо, той просто го съдържа в себе си. Висшият Разум, Първородната Съзидателна Сила опасва цялото поле на съществуването. Ние живеем в Него…
  Докато нашият пряк Създател, Селекционера е същество с определено местонахождение в това сътворение на Висшият Разум. Селекционера е създал само био-робота, душите ви идват от Висшият Разум. Не би било правилно да се каже, че Висшият Разум създава душата, по-правилно е да кажем, че всички души в Сътворението са като отделни клетки съставящи организма на Висшият Разум.

  ОтговорИзтриване
 43. Много рептили се борят за освобождението на планетата, както и много маймуни се борят за поробването на планетата. Не мислите, че характера на дадено същество зависи от вида му. Това просто не е вярно. Вида е като зодията, той дава някаква обусловеност, някакво предразположение към определени качества и слабости… Но това какво ще правиш с душата си, зависи единствено от твоето лично решение… Говорим за видовете със свободна воля. Има много видове без душа и без воля.. те са закони роби.
  Ние сме незаконни роби… това е разликата.

  Свободната воля е нещо, което лесно се манипулира. Избора лесно се манипулира… особено ако се атакува контейнера на физическо и на енергийно ниво едновременно. Тогава душата е толкова обстреляна от сетивна информация, че тя се обърква и вместо съзнанието да контролира контейнера, става обратното… контейнера контролира съзнанието.


  Не мога да завърша тази “лекция” давайки панацеята за всички тези ужаси, които очакват човешкия род… но има системи, разработени още преди хилядолетия. Системи от упражнения и принципи. Много от тях са били унищожени от различни движения като инквизицията и джихада… Повечето хора на знанието бяха избити, цели цивилизации бяха унищожени, само защото знаеха прекалено много… и все пак остана нещо. Остана Йога… това е единствената система за развитие достатъчно съхранена до ден днешен, че да говорим за нейната ефективност.

  Но има една малка уловка. До преди половин век такива неща бяха още тайна… знаеше се това онова, но не точно всичко. Сега вече цялата информация е дадена на човека, даден е достъп до информационните полета, майсторите-пазители на знанието вече не се крият по пещерите,а са тук сред нас… и все пак, мотото на вашите господари е следното:

  ”ако не можем да скрием нещо, нека го направим за присмех”

  Те създадоха секти, криворазбрани учения, фалшиви учители…
  Те направиха същото и с религията. Взеха нещо истинско и го омаскариха.
  Когато не може да го скрият, правят така, че хората да се присмиват на това, а тези които го вземат на сериозно да се лутат цял живот, сменяйки една заблуда с друга…

  Затова е трудно. Но не е невъзможно… Живеем в особени времена, когато всеки от нас може да получи достъп до информацията, която му е нужна за неговото лично освобождение… Но е нужно да се търси, не само да се чете. Да се търсят хора, които знаят… Само жив човек може да ви даде това знание. То не се учи от книги или филми. Защото не работи така просто. За да има ефект, трябва да ви го даде жив човек, които го е получил от жив човек и така назад с хилядолетия.
  Тези приемствени линии съществуват и противно на общоприетите схващания, не е нужно да ходите в Хималайте или по джунгли и пустини.
  Дори в България има такива хора, които са наследили хилядолетни традиции от живите приемствени линии… хора, които могат да ви обучат на истинската работа по вашето освобождение…

  Не мога да рекламирам никого, дори не исках да казвам думата Йога, защото това е криворазбрана дума. Онова, което хората разбират под думата Йога е само 6% от цялото учение (физическите упражнения са просто първото стъпало в системата на йога) Защото ако гръбначният стълб е изкривен и дишането е повърхностно, не може да говорим за другите стъпки… затова се започва от тялото, след това ума и накрая душата… Това е пътят към свободата ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. РЕПТИЛИИ - http://stoinews24.com/?p=21486

   Изтриване
  2. Tamara, това е доста старо и доста спорно като правдоподобна информация.Точно това интервю с Ласерта съм го чел преди 10-ина години. Нямам идея защо ми го давате като линк, обаче?
   Благодаря все пак!
   Авторът на блога

   Изтриване
 44. П.С. Има и още един съхранен метод за освобождение, тъй като той се пази не от хора, а от самата природа. Но за това не искам да говоря, защото мога да подведа някой. Този метод е изключително опасен, тъй като до него може да има достъп всеки и ако го изпълни без подходящо обучение, рискува да се зароби още повече… рискува дори да умре или полудее.

  Затова системата на Йога е най-подходяща, тъй като следвайки тази система вие няма да влезете в енергийния свят, преди да сте станали готови за това. Тоест медитация означава, когато човек влезе със съзнанието си в енергийния свят. Когато човек умре, без да губи физическото си тяло. Наричат го духовна смърт, защото става същото като да умреш, само че не умираш и след преживяването пак се връщаш в тялото си и продължаваш живота си, но с ново разбиране… Едно подобно преживяване като информация, не може да се сравни дори с прочита на цели библиотеки.

  По пътя на Йога това се случва след години работа, когато организма е укрепнал, а психиката е нетренирана да се справя с определени вибрации и провокации… преди това обучение, влизането в медитация е изключително опасно.

  И не се подвеждайте от ония къде сядат със кръстосани крака, виждат някакви картинки, става им готино и казват медитирам. Това не е медитация, а най-обикновена халюцинация…

  Медитацията е нещо отвъд най-смелите ви представи…
  Това което правят в повечето школи по йога са просто мисловни техники, познати като концентрация… Тези неща тренират умът, за да може като се стигне до истинската медитация, човек да не полудее и да не умре… погрешно в повечето западни школи, наричат мисловните техники медитация. Медитацията не е техника… това е състояние на съзнанието, подобно на това да сънуваш най-мощния и реален сън, който си имал някога.

  ОтговорИзтриване
 45. Необходимо е да изчистите организма си от нано-чиповете. Не се плашете, организма е толкова мощен, че може да резорбира всичко, стига само да му се даде тази възможност… Също така е необходимо да оправите гръбначните си изкривявания и да освободите стреса натрупан в диафрагмения мускул.

  Когато био-робота започне да работи правилно, тогава магнетизма започва сам да се подрежда така, че да съхрани самоконтрола ви след смъртта и да ви предпази приживе…

  Всичко, което трябва да знаете и направите е заложено като информация във всяка клетка на вашето тяло. ДНК-а не е просто биологичен код.
  Единственото, което трябва да се направи е да се спре чуждото въздействие върху нас… после всички друго става от само себе си.
  Някъде бях чел тази метафора, че ние сме като млади дървета. Ако спреш да подкастряш дървото, то ще израсте от само себе си…

  Ще завърша използвайки същата метафора за душата като дърво.
  Има народна мъдрост, която гласи, че дървото се оформя докато е младо.
  Докато сме живи дървото е младо и може да се променя формата му. Смъртта представлява нещо като остаряването на дървото. Когато клоните му стават твърди и вече не могат да се огъват… Тоест ако дървото израсне на криво, то остава криво… там не знам вече. Не знам всичко, разбира се…

  Знам само, че докато сме живи има надежда… но трябва ДА СЕ РАБОТИ.
  Ето как религията бе създадена с цел да ви подведе.
  Религията ви учи, че посмъртно ще бъдете спасени. А то е точно обратното.
  Спасението може да дойде само приживе и то с много, много работа…

  Това не го казвам аз, това ми беше казано… ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може ли малко повече инфо за това как да изчистим организма си от нано-чиповете?

   Изтриване
 46. Трябваше да разбия всичко на малки коментари, така че се извинявам ако нещо е пропуснато или ако без да искам съм повторил някой абзац...

  Желая ви всичко добро !

  ОтговорИзтриване
 47. Блогът ви е хубав, затова си заслужаваше да отделя 2 часа от времето за да нахвърлям общите неща, които научих от работата си и от хората, с които имах честта да се срещна...

  Не бих могъл да добавя нищо повече към казаното до тук. Затова ви желая успех, продължавайте в този дух и ще откриете невероятни неща...

  Реалността, в която живеем е чудо и чудесата са реалност !

  Успех! ;)
  и с уважение към всичко живо - това е пътят !

  ОтговорИзтриване
 48. БЛАГОДАРНОСТИ ВА Г-Н ПРИВЕТ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА. КАКТО ТОЙ САМ НАПИСА- ВСЕКИ ИМА ИЗБОР ДА МУ ВЯРВА ИЛИ НЕ? ДАЛИ Е ПОВЕЧЕ РЕПИЛ И ПО-МАЛКО ЧОВЕК ИЛИ ОБРАТНОТО, ТОВА СА САМО ДУМИ НА НЯКОЙ, КОЙТО ИМА ГОЛЕМИ ПОЗНАНИЯ...КОИТО АЗ ИЛИ ВИЕ НЯМАМЕ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ...
  ИЗБОРЪТ Е ГОЛЯМ ПРОВОДНИК НА ТОВА КАК ЩЕ "ДЕКОРИРАМЕ" ЖИВОТА СИ..ПИСАЛ СЪМ ДОСТА ЗА ТОВА.
  А МОЯТ ИЗБОР Е ТОЗИ- ДО Г-Н ПРИВЕТ/ РЕПТИ (ЧУВСТВАМ ТЕ БЛИЗЪК ВЕЧЕ :-) ) :
  - Моят мейл е silnibg@abv.bg и ще се радвам, ако изгубиш още малко от ценното си време- лично за мен, за да ти задам около 150-ина въпроса :-), на които търся отговорите, лично за себе си. Ти си моят "Тензинг Норгей"...
  С уважение:
  Николай Христов aka АВИ-ТОХ-ОЛ

  ОтговорИзтриване
 49. Защо не напишеш върпосите си тук, в коментар и аз да ти отговоря с коментар.
  Пак ти казвам, че нямам лично отношение към теб, а към блога ти.
  Странно е, че човек с преобладващ интерес във културизма, има отношение по тези въпроси. Това ме впечатли от блога ти... Защото нещата имат връзка, но малко хора го разбират !

  Казват, че най-лошият съвет е да те посъветва някой.. ;)
  И все пак моя съвет е да правиш повече кардио. На принципа на това, че след всяка серия за гръб, преса, ръце или крака... да правиш 30 секунди кардио. След това пак серията и пак 30сек кардио. Като почиваш не повече от 1 мин и 30 секунди и то почиваш в права стойка... Общо колко ще тренираш и с кво и как, ти си знаеш.
  Аз ти казвам само принцип, които може да се приложи към всяка тренировъчна система. Може да знаеш, това е културизма по принцип, но сега тази велика наука за тренировка на тялото се превърна в допотопен метод за издуване на мускули... и така в комерсиалното пространство се е загубил класическия културизъм.
  Същото важи за Йога.... Същото важи и за Бойните Изкуства, където вече те учат предимно как да убиваш.. но не и защо да не го правиш.
  Да бе, всеки добър треньор по бойни техники ти бута няква философия...
  Но тя не е доминираща. Акцента е върху боя, а не върху философия.
  Същото е в културизма, акцента е върху взривната сила, а не върху общото здраве на оргнанизма.
  Едно време култиризма е имал друга цел, и са тренирали по-равно и двата типа мускулни влакна. Тоест колкото вдигат и да помпат, толкова и кардио правят.
  Модерния фитнесджия има сила само в едните си мускулни влакна, докато другите му никви ги няма. Разбира се тия неща се знаят от най-добрите в играта.
  Аз само говоря за комерсиалното разпространение на някой важни науки и изкуства, които са стъпълцата по пътя към освобождението.

  Необходимо е да се натренират и 5-те аспекта на мускулите.
  Сила, Гъвкавост, Бързина, Пластичност, Рефлекс...
  Тогава тялото е оптимално развито и функционира добре.
  Не е важно колко си силен, а е важно дали и твоята сила е в синхрон с твоята гъвкавост.
  От енергийна гледна точка, това е целта на физическите тренировки.
  Защото някой са много гъвакви, другите много силни... всяко за сметка на другото.
  Или сила за сметка на гъвкавостта или обратното.
  Това е дисбаланс, който влияе върху енергетиката ви. Когато енергетиката на организма е в дисбаланс, ставате уязвими на радио и микро вълните в ефира на Земята. По другите планети комуникацията се извършва предимно по телепатичен път и ефира им е далеч по-малко информационно замърсен от този тук.

  Тук трябва човек да е силен, да държи на радиация... както има някой хора, не ги лови тока. Организма има пълния капацитет да противодейства на дори смъртоностни енергии. Но е необходимо да се тренира по специален начин за да се постигне това...
  При някой хора е придобито на случаен принцип, но там е без контрол... това не ги прави по-силни, те просто могат нещо специфично. Това са определени сили, които човека може да придобие, но те нямат нищо общото със свободата.
  Свободата е в придобиването на абсолютна сила, по-равно балансирана със самоконтрола на тази сила...
  Иначе може да се полудее. Ако разширите съзнанието си твърде бързо и нямате контрол върху сетивата си, тогава ви очакват неврози.. и ще се откажете от това.
  затова трябва да се действа бавно, но методично и търпеливо...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. "Privet" dokato chetqh komentarite vi timusyt mi zapochna da si tancuva s dosta vesel ritum...ot nqkolko chasa bqh zapochnala da se rovq v nai-razlichni..dosta strah nabivashti temi za reptilite (za tqh nqma da izkazvam mnenie,zashoto za men nqmo dobro ili losho syshtestvo..smqtam che vsichki sme ravni i sme syzdadeni ot unconditional love) ot koito timusyt mi se beshe posvil, ne otgovarqshe na vibraciite koito luhaha ot vyprosnite statii... mnogo bih jelal da spodelite glednata si tochka za twin flames, plamennite bliznaci..

   Изтриване
 50. Изключително интересна информация за принципа на трениране-това с кардиото ще го пробвам наистина!
  Аз имам идея какви въпроси да задам вече, но няма да е честно спрямо останалите потребители, а и мисля, че и те могат да допринесат за по-пълна комуникация, ако също дадат теми и въпроси, на които да отговориш.
  Моите въпроси за лично за мен, но нямам нищо против да ги задам тук.
  Предлагам нещо: Да се разберем до понеделник-включително, да анонсирам тук в блога, че ще има двустранна дискусия за Рептилите и да могат да ми пратят въпросите на моя мел и аз да ги синтезирам с моите.Едно, за да няма повторения, друго, за да ги подредя логически и трето- да е удобно за всички ни!
  Пък, ако няма въпроси от други потребители, ще задам публично моите и така пак ще има за какво да си "говорим"!
  Съгласен ли си?!
  Предварително благодаря!

  ОтговорИзтриване
 51. До г-н Привет:
  Готово! В прикачен файл към сайта за споделяне dox съм публикувал немалко въпроси към теб!
  Ще те помоля след като си готов с отговорите, да ми ги пратиш на мейла silnibg@abv.bg или да ги прикачиш, както аз съм го направил.
  Желанието ми е да ги прегледам и да ги публикувам като отделна статия, а не да стоят като коментари- за да е в интерес на потберителите все пак!
  Благодаря предварително!
  Ето го и линка:
  http://dox.bg/files/dw?a=70928aff78

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте,

   И аз попаднах тук случайно, но темата е невероятно интригуваща. За съжаление не откривам продължението с въпроси и отговори след 1 юни. Моля Ви, помогнете ми да стигна до тях. БЛАГОДАРЯ Ви предварително!!!!!!

   Изтриване
  2. Здравейте, разискваната тематика е интересна и най-вече написаното от вашия гост в блога Привет. Бихте ли ни казали какво се случва с отговорите на вашите допълнителни въпроси към Привет подадени с горепосочения линк. Бяхте написал, че ще има отделна статия с тях. Бихте ли дали информация за нея (линк)? Благодаря.

   Изтриване
  3. Здравейте, няма продължение с комуникацията с т.нар Привет, затова и не съм публикувал нищо като продължение. Както се появи, така и си отиде- внезапно...
   Благодаря, че четете блога и коментирате!

   Изтриване
 52. Има ли продължение на темата?

  ОтговорИзтриване
 53. Привет. Случайно попаднах тук и при първи впечатления си помислих, че много хора имат мишки в главата, но след задълбочен прочит си казах брей има нещо гнило в Дания...Поздрави за блога. Имам два въпроса. Първият е , дали автора и снейка са все още на планетата земя? Вторият е , ако да, то могат ли да ми дадат становище дали им е познат случай когато човек вижда на чести интервали числата 11:11 ? И когато би трябвало да значи това. Мерси предварително.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Щом коментара ви е пуснат, значи съм още тук..хахахха
   За т.нар "снейк" нямам идея, но усещането ми е, че е и той на Земята.
   А за вашия приятел смятам две неща:
   Че е обсебен от конспирации или е безработен счетоводител...

   Изтриване
 54. Това е хубаво, че все още сте тука на този свят :) Имам следния въпрос... към админа. Имаш ли повече информация България каква роля играе при гущерите и защо, щом са я създали и е единствената държава създадена от гущери се опитват да я унищожат ? Кой си унищожава творението...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На въпроса ти:"Кой си унищожава творението"? ще отговоря така: честа практика е при будистите, а и в много други религии...
   На другите ти въпроси засега не съм готов да отговарям, защото нямам ни най- малка представа с кой си пиша и не те познавам, но и да те познавах, едва ли бих дал повече инфо от това в статията. И не защото съм грубиян, а защото нямам усещане за теб!
   КАЗАХ

   Изтриване
 55. ок ок , мерси за отговорите, а на теб успех в търсенето...

  ОтговорИзтриване
 56. На този Дейвид Айк не може да му се има 100% доверие.
  А и авторе какво стана с теб занимаваш ли се още с рептили ?.
  Има ли нещо ново ?

  ОтговорИзтриване
 57. Авторе какво стана с теб ?
  има ли нещо нова за рептилите ?

  ОтговорИзтриване
 58. До г-н Привет , може ли да ме насочи към някои определени книги в които има информация , за трениране на силата на съзнанието и духа. И как да разбера че един Йога учител е достатъчно добър и има знанията необходими за преподаване на такава тренировка или техника на медитация и узнаване от идивида силата на съзнанието си.

  ОтговорИзтриване
 59. Интересно... Специално ли си селектирате коментарите?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не, тук в този блог не се селектират коментари...колкото и да ми се е искало да го направя.Няма да е коректно към потребителите.

   Изтриване
 60. Ей Привет, или както там се зовеш, ти или си пълен кретен, или си студент по психология, или си просто човек - като нас... Ако наистина сте рептили покажете се, не се крийте. Така де, хората не се крием от прасетата, които ще заколим. Не замъглявай душата на жертвата си пикльо. Четох глупостите ти, и се убедих, че не сте по- напреднала раса, а само по-развита. Същите идиоти сте, просто малко по-еволюирали. Не ми отговаряй глупако!!!! "Биороботът" ти може да е по-добър, ама душата ми е на бая цикли.

  ОтговорИзтриване
 61. Изключително интересна дискусия, продължаваща в „Лекция“, както я и нарича Привет. Докато я четях, всичко написано ми звучеше като ехо от добре позната ми, любима мелодия. С тази разлика, че тук ехото вече се превърна в добре подредена и резонираща ми музика.
  В началото най-силното чувство, което изпитвах беше скептицизмът, да именно – този човек е попрочел доста книжки, защото има познания, но нещо май му има, щом се смята за рептилоид. Но след като изчетох всичко, вече няма значение дали е или не е и въобще какъв е. За мен е същност, която пише разбираемо за „материи“ толкова фини и трудни понякога за обяснение. Помогна ми и да разбера, че съм далеч от смиреността. Не, защото се смятам за нещо повече от другите или нямам уважение към всичко живо – даже напротив. Именно това мислене ме накара да се откажа от животните като храна преди години. Но не вярвах, че в интернет пространството, колкото и да е високо нивото на блога (поздравления, за което към админа) мога да открия подобна „лекция“, която да ми помогне да избистря мътилката в главата си по някои въпроси. Ето я липсата на смиреност.
  Ще съжалявам много, ако Привет повече не се появи, но мисля, а и от това, което той написа между редовете, че ще се намери начин нашите мисловни енергийни полета да достигнат до него. А може и да се появи, когато нещо го заинтригува.
  Няма и да влизам в играта с постепенното преминаване към ТИ формата, а ще използвам направо него.
  Привет, привет :) Като говореше за Висше съзнание, бих искала да те попитам дали в нашата наука „Квантова физика“, но в нейните бих ги нарекла „апокрифни“ теории и уравнения не се крие тайната на Вселената и нейните закони? И дали изхождайки от принципът на неопределеността, според който няма как да се определи точната посока и траектория на квантите, поради наличието на наблюдател, не можем да търсим в него проявлението на този Висш разум. И това ли е свободната воля в действителност? Както когато в момента на наблюдение, частицата решава дали да бъде частица или вълна и въобще какво поведение да има. И произлизат още въпроси...ако този наблюдател има користни подбуди, то тогава може ли да въздейства на квантите, и ако може – каква свободна воля има материята?
  С две думи като се замисли човек, ако приемем, че ние сме наблюдателите на нашите кванти, то ние ли решаваме какво ще е поведението на материята? Излиза, че да. И в такъв случай всичко, което може да ни се струва фантастично – че можем да управляваме материята си и не само нея със силата на мисълта е истина. Само да знаем как.
  Впечатли ме много и информацията ти за техонологиите, с които се крадат „контейнерите“. Мислех да те попитам как можем да се предпазим от това, но по-надолу ти даде обяснението, което и очаквах. Всичко е вътре в нас и сами можем да активираме съзнанието си за Свободата да избираме мислите и чувствата си. Разбира се имаме още много работа, защото едно е осъзнаването, друго е вече практическото му приложение. Излиза, че много от хората с тази заблуда за „успешен живот“ в чисто материален план ще попаднат в капан. Най-тъжното е, че според закона за ненамесата нямаме право да даваме непоискана помощ, а дори да успеем да я дадем, може да останем неразбрани. А и кой има право да заявява, че знае Истината и всички трябва да го слушат.

  Последно, но не под формата на въпрос, а по-скоро твърдение: Благдарение на силата на благодарността, която излъчвах от областта на сърцето с практика, която наричам за себе си осъзнато мислене, успях да стана сведетел на „чудо“...Любимо мое същество, животинка – пълноправен член на нашето семейство оздравя въпреки, че вече почти нямаше живот в нея и ветеринарите я бяха отписали. Антибиотиците също не помогнаха, което надявам се читателите на този блог вече са разбрали от личен опит. Разбира се, чисто физическото подсилване на имунитета в последствие, само с натурални средства също помогна, но вече я бяхме върнали от портата към „отвъдното“. Така, че силата на мисълта и словото са огромни и могат да въздействат.
  Успехи в мисиите ти Привет, Ави-то-хол и всички читатели.
  Калина

  ОтговорИзтриване
 62. PRIVET KAK MOGA DA TRENIRAM MITICHNIYA ORGAN TRETO OKO

  ОтговорИзтриване
 63. Земляните са негри. Моето АЗ е бяло. Мразя се, че участвам в тая гадост. Африка е майка на Земляните. Бели, жълти сме друга раса. Затова негрите са най добрия биоробот. Щото са родени тук. Затова Африка е най бедна. А негрите роби. Рептил ли съм сив ли съм все тая .... Писна ми на кура... И тая ли планета ще съсипем. Както Марс и Фаетон. .

  ОтговорИзтриване
 64. И в крайна сметка кой ни направи и какъв е смисълът на живота.Аз лично не виждам смисъл в този напълно фантастичен свят наречен от много Гурута Мая.Нереален,неистински,Илюзия,Фалшиф,тогава въпросът ми е какъв е смисълът в този материален свят????

  ОтговорИзтриване
 65. И аз имам един въпрос към Привет;), ако все още посещава този блог. От прочетеното ми стана инересно това, че загатваш че хората са контролирани много финно от определен вид същества, като биват използвани един вид за консумация. Въпросът ми е, дали тези същества се доближават до описаните от Карлос Кастанеда т.н. "летачи", или написаното от него е по-скоро измислица?

  ОтговорИзтриване
 66. РЕПТИЛИИ - http://stoinews24.com/?p=21486

  ОтговорИзтриване
 67. Супер интересно попадане тук. Благо-даря!!!

  ОтговорИзтриване
 68. Анонимен19 май 2016 г., 1:24

  Благодаря Ви!Научих много нови неща!

  ОтговорИзтриване
 69. Бих искал да знам,дали темата ще има продължение или трябва да използвам други методи за връзка.Това е тема без край,имайки предвид различното ниво на развитие на всеки индивид откъм психическа гледна точка и за всеки има по нещо.Въпросът е да се изчисти плявата от зърното и да се дадат точни насоки за действие,за които се надявам да помогна и аз.Пожелай,за да ти се даде,но предварително изчисти съзнанието си и знай какво точно искаш.Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 70. Преди време прочетох статията от тогава насам прочетох много други свързани с темата ,и не само,.Хипотези , теории даващи обяснение за произхода ни за това как сме възникнали. От всичко което прочетох досега научих че има още много какво да науча , прочета , видя а и че, можеби всичко което ни итересува за света за нас самите като информация, то е около нас то е вътре в нас просто всеки трябва да си зададе правилните въпроси пред себе си и да погледне вътре в себе си, за да е готов да погледне навън осъзнателно .

  ОтговорИзтриване
 71. Прочела съм много неща и ме е яд най-много на това че никога не казват 100% истината. Казвам го защото има едно много интересно интервю с един посветен (незнам дали посветен е в кавички или не затова реших да е без :) )Та там той говори като нашия тук ''Привет''.Има доста неща за които да се помисли и да се съглася,Но има и много уловки.И все пак и 10 пъти да го прочете всеки път ще научавате нещо ново http://bultimes.com/razkritiyata-na-edin-posveten/

  ОтговорИзтриване
 72. Интересен факт е, че хората преследващи Рептили действат твърде механично. Без да влагат особен интелект. Много често се случва да се опитват да разпознават Рептил по белези зададени по таблици като тези които се намират почти навсякъде в интернет. Хора със сини очи, проницателен поглед, интересуващи се от космоса, от технологии, от изобретения. Абе въобще науката като вид Рептилщина. Добре, че Математиката не е в списъка, че съвсем ще се забатачим. Типично в стил "Светата инквизиция". Унищожете науката и произлизащите от нея научни методи, унищожете технологията и произлизащите от нея удобства и край с нешето съществуване.

  ОтговорИзтриване
 73. Eволюционно бебе16 април 2017 г., 9:04

  Здравей, Привет ! Знам, че имаш работа, и едва ли ще дойдеш пак в блога, но се обръщам към теб, защото ние хората имаме отчайваща нужда от комуникация с други същества !
  Уважавам, и съм силно впечатлена от споделеното от теб. Смятам го за напълно достатъчно, предвид примитивизма на човешкото знание и самоосъзнаване.
  Имам въпрос, който смятам за ключов, и за разковничето във всичките ти споделяния. Би ли обяснил изказването ти: "Затова е нужно този организъм да бъде уязвен на всички възможни нива, преди да може да се краде енергия от него… " - а това не се ли случва вече ? Или може би има разлика между уязвяване и крадене ? Защо по дяволите трябва да го узявявате ? Защото това е важно еволюционно ? Тоест, в страданието човек расте, а в прекалените добрини се разнежва и стои в застой ? По принцип е така. Искам да разбера нещата през твоите очи.

  Казвате, че сте наши помощници /повечето/, че сте добри, като същевременно ни взимате от енергията ? Не знам как го приемате това от ваша страна, като работа и задължение, но от наша страна, всеки който ни ощетява, независимо съзнателно или не - става враг, най-малко неприятен. За това е и цялото отношение към вас. За това ви възприемаме така.
  Всичко при нас, както виждаш, е дуално - добро и зло, правилно и неправилно, болест и здраве, честно и нечестно. Знам, че такова възприемане е незряло и е в наш ущърб, но повечето хора не могат да достигнат до друго знание, а и не им позволяват. Трудно е да слеем нещата в едно, при условие, че сме останали само с една работеща половина. Всеки чувства, че нещо не е наред, но и не може да си помогне. Не и на ниво чувства.
  Както ти казваш - като бебета сме, и се сърдим лесно, и търсим всеки да ни е приятел. А ако не играе с нас - го отбягваме. Да, наистина това е детско, но още нямаме друго решение.

  Бих искала да споделя още нещо. Ти казваш, че хуманоид е последната фаза на развитие, еднакво за всички. Аз винаги съм смятала, че Любовта е виша форма на всичко, че тя е крайна фаза в едно развитие. И именно тези които чувстват, са най-близо до нея - хората. Смятам, че като човек, имам потенциал да достигна тази безусловна Любов, този трепет в сърцето, и че няма повече от това. Едно "умиране" и сливане с всичко наоколо, един вътрешен мир, една тишийна .... Е, може би плюс малко телекинеза, малко телепатия и щипка технологични умения е венеца на едно развитие, но ти ще кажеш :)

  ОтговорИзтриване
 74. Защо просто не се престорим... Да се престорим, че има друга възможност... Да се престорим, че Ти си този, който пресъздава Вселената от момент към момент... Да се престорим, че тази физическа обстановка, в която откриваш материалното си тяло, е просто илюзия. Илюзия, която е толкова пластична и приспособима за игра, колкото детско "Лего".

  Осмелявате ли се да се престорите, че това е вярно?

  Само за момент. За секунда. И да почувствате ветровете на промяната, докато преминават през вас. Време-пространство превръщащо се в подвижна картина... Бързо отмината... Все по-бързо и по-бързо. Толкова бързо, че се превръща в чиста светлина.

  Осмелявате ли се да изберете да не бъдете отделно същество? Да не бъдете монологът на мисли, мечти, важности, привързаности, проблеми, страхове, удоволствия, любови и опити." Това не е моя мисъл но ми хареса и исках да споделя с вас, тези които следят като мен за нещо интересно , за нещо ново.

  ОтговорИзтриване
 75. На мен внезапно почнаха да ми растат женски гърди.
  Може би и аз започвам да се превръщам в рептил?

  ОтговорИзтриване
 76. Искам Привет отново да се включи в този сайт

  ОтговорИзтриване
 77. "Рани върху татуировки" ще се окаже истина. ако съдя по писаното в книгата тя и господин Привет са рептилчета. Като човек, който след прочита на книгите започна да дири информация, мненията им се допълват. четейки блога съм изненадан-тя е допълнила неизказаното от него и той премълчаното от нея. Трябва да задействаме да ги запознаем (освен ако вече не се познават ;), но като гледам нито тя ми пише(казва, че историята е само фентъзи и спря да ми отговаря,когато я питам дали е рептил), нито гн привет е активен тук. Така че остава да си гадая. жалко, че чак сега попаднах тук. ще съм благодарен, ако г-н привет ни подскаже дали се познават. в общи линии подозирам и виждам някаква връзка, заради явното й защитаване на рептили в книгите както и сходни мнения с Привет - и двамата говорят за едно и също, но по различен начин... Пример: той говори с някои недомлъвки, тя описва как са се озовали тук и какво е станало. Или господин Привет всъщност е...авторката на книгите?

  ОтговорИзтриване
 78. Здравейте на всички!Има ли продължение с Привет? Стана ми интересен разговора. Защо се крие?

  ОтговорИзтриване
 79. Дали има някакъв шанс Привет да се "върне" в коментарите? Вие какво мислите?

  ОтговорИзтриване
 80. Силно въздействащо! Благодаря ви!

  ОтговорИзтриване
 81. Мисля, че религиите са създадени за да ни контролират в добрия смисъл. Не съм съгласен с казаното от Привет, че те ни обещават Спасение след смъртта. Това е подвеждащо и повърхностно обяснение. Религията ни дава същите насоки, които и Привет, и е непонятно защо той ги принизява. А именно, с тяхна помощ, човек има здрава опора, и добродетели към които да се стреми. С цел да не дава воля на тъмната си страна и да не позволява да го обземат демоните му. С цел да му помогнат да направи правилните избори в живота си, да помага на другите, да не бъде агресивен, а добър и благороден, да се смири и да бъде умерен. И само на тези, Господ обещава Спасение. Така че религията се вписва във всички останали завети на Привет, с изключение на пасажа, в който, незнайно защо той ги принизява. Може би не се е изразил правилно или аз не съм го разбрал правилно...Но не отричайте религиите, а разберете защо ги има. Също така, благодарение на емоционалността си, аз усетих и в него такава, на моменти гордост, че знае повече от останалите, на моменти лека обида. Разбира се, той бързо успя да се овладее, но написаното остана. Това не го казвам с цел заяждане, а с цел да разберете че той е също човек, което призна и той самия, и не е безгрешен. Просто знае повече...Аз лично съм много доволен, че прочетох всичко, което е написал, и успях да го напасна с това, което усещам и съм разбрал за живота досега. Пречупвайте всичко през вътрешното си Аз.

  ОтговорИзтриване