четвъртък, 9 февруари 2012 г.

MMS= Хлорен Диоксид= Излекувайте се Веднага!!!!!!!


Здравейте Приятели,
днес ще обърна малко внимание на един "чудодеен" разтвор, с който можете да лекувате 80-90 процента от болестите в тялото ви. Звучи ви като научна фантастика ли? И на мен така ми прозвуча първия път, когато научих за него, но след 2-3 процедура с MMS, аз се чувствах 200 пъти по-силен, по-здрав и най-важното беше, че депресията ми изчезна, казах СБОГОМ НА НАСТИНКИ, ГРИПОВЕ, ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ, тренировките ми видимо имат резултат върху тялото, а от цялото ми същество се излъчва сила и енергия!!! Да, MMS  лекува не само физиологията, но и духа....!!!И аз съм живото доказателство за това.

Време беше да информирам малко за физиологията, защото досега се занимавах с духа по-скоро- затова и няма какво повече да пиша, а искам да ви покажа за какво става въпрос:


За всички, които желаят да притежават книгата на Джим Хъмбъл, където всичко е описано по-подробно, моля пишете, за да я получите БЕЗПЛАТНО. НОВО ДОПЪЛНЕНИЕ ТУК: Ето и още един филм, качен, благодарение на ММS BULGARIA , където допълнително ще можете да се осведомите за любопитните и недотам свойства на чудодейния разтвор:
Част 1
Част 2
ПРЕПОРЪЧВАЙТЕ ГО НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ, ПРАВЕТЕ СИ РАЗТВОРА И СЪМ СИГУРЕН, , ЧЕ МОМЕНТАЛНО ЩЕ УСЕТИТЕ ПРОМЯНАТА!
ТРЯБВА ДА СМЕ СИЛНИ-ДУХОМ И ФИЗИЧЕСКИ, ЗА ДА УСТОИМ...И ЗА ДА НЕ НИ СЕ НАЛАГА ДА СМЕ РОБИ !
ОЧАКВАМ МНЕНИЯ ЗА РЕЗУЛТАТИ,ПРИЯТЕЛИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ПАЗЕТЕ ДУХА СИ СИЛЕН И ДОБЪР!!!

АЗ СЪМ С ВАС!
КАЗАХ!!!!
Ники Христов
А за по-любопитните, предлагам материал по темата:
Откриването на MMS, the Miracle Mineral Supplement-Чудотворният Минерален Разтвор.
Джим Хъмбъл, химик и металург, случайно открива ММS като използва цяла бутилка стабилизирани кислородни електролити (S.E.O.) и напълно излекува свой спътник от малария, по време на експедиция в джунглата. S.E.O. съдържа около 3% натриев хлорит.
Хъмбъл постепенно разбира, че S.E.O. е прекалено слабо и действието му не се дължи на освобождаването на кислород, а на подкиселяването му и освобождаването на хлорен диоксид. Това е начинът, по който той се използва за болнична дезинфекция. Проблемът бил да се намери безопасна дозировка и процедура така, че този мощен дезинфектант да може да се изпозлва от хора. Хъмбъл достига до 28% разтвор, който поради близо 20% съдържание на натриев хлорид (сол) всъщност съдържа само 22.4% натриев хлорит. Поради своя почти чудотворен ефект в подкрепянето на имунната система срещу микроби и паразити Хъмбъл дава на натриевия хлорит името „Чудотворна Минерална Добавка”, но тъй като хранителните добавки изискват специално одобрение от здравните служби всички го наричат Чудотворен Минерален Разтвор, тъй като изпозлването на този разтвор за третиране на вода не изисква никакви регистрации и разрешителни.
Хъмбъл изпозлва разтвора в максимална доза от 3 пъти по 15 капки. Той пише: „ ММS води до едни от най-бързите резултати, които съм виждал, включително и за рак, диабет, артрит, херпес, брадавици, които се втвърдяват и падат и много други.” Също така пациенти със СПИН в много отслабено състояние, можаха дасе върнат на работа без повече опалквания или признаци за заболяването .
Всички заболялвания свързани с микроби и имунни реакции се повлияват изключително добре, като това включва не само инфекции и автоимунни реакции, но повечето заболявания. Хлорният диоксид се изпозлва за унищожване на Антракс по време на атаките в САЩ през 2001. Дори болести, които не смятаме, че се дължат на микроби и иммуни реакции се подобряват от ММS. .
Пример за неочакван резултат пи употреба на ММS Хъмбъл разказва следната случка: на младо момиче, с наднормено тегло, депресия и с неразвиващ се бюст е даден ММS. Още от следващият ден гърдите и започват да се развиват. След още една доза, 4 дни по-късно тя получава първата си менструация от 6 месеца, гърдите и са напълно развити, депресята и изчезва и започва да отслабва . Моята интерпретация на това е, че проблемите с абили причинени от Кандида.
Поради силната си окислителна способност, хлорният диоксид изглежда инактивира повечето отрови, може да помогне при зъбобол и прави натрупани в тялото тежки метали разтворими така че по-лесно да бъдат отделени. Друго преимущество на хлорният диоксид в сравение с хлора е, че не реагира с органична материя, като храна, клетки на тялото или полезната чревна флора, а специфично унищожава патогенните микроби. Обаче ММS реагира с витамин С и вероятно с други антиоксиданти.
Ако този продкут получи широка известност това би било съкрушително з а медицинско-фармацевтичната индустрия. FDA има дълга история на вкарване в затвора или „неутрализиране” по различни други начини на изобретатели на ефективни естествени лекарства и терапии, които вредят на фармацевтичната индустрия и Хъмбъл, бидейки американец се предпазва като се крие в Африка или Централна Америка.
Инструкции за употреба
Трябва да се наблегне на това, че МMS не се изпозлва за лечение на хора, а за пречистване на вода. След като я пречистим ние можем да я изпием и по този начин да стимулираме имунната си система. Обичайната препоръка е да се започне от 1-2 капки МMS и постепенно да се увеличи до 15 капки три пъти на ден. Смесете МMS с киселинният активатор. Препоръчва се 10% разтвор на лимонена киселина във вода, която можете да направите сами, като разтворите 1 лъжица лимонена киселина в 9 лъжици вода. Лимонената киселина се продава по магазините като продукт за домашно приготване на сладкиши. Киселинната реакция предизвиква отделяне на хлорен диоксид.
Лимоновият сок или оцет също са използвани за активатори, преди да бъде открито, че 10% разтвор на лимонена киселина е много по-ефективен. Ябълковитя оцет може да утежни проблеми с гъбични инфекции, но бял оцет може да се използва. Обичайната препоръка е да се използва 5 пъти повече киселина отколкото МMS. Ако ползвате стандартен капкомер умножете броя на капките по 1.5 за да се получи количество равно на капките от стандартно шише МMS. Различните видове капкомери дават различен размер капки и е добре да стандартизирате своя капкомер като преброите колко капки са нужни за да се напълни чаена лъжичка с капкомер и от шише с МMS. Един милилитър съдържа 17 капки. Една равна чаена лъжичка МMS и 10% разтвор лимомена киселина съдържа около 80 капки, т.е четвърт чаена лъчичка съдържа около 20 капки.
За по-лесна употреба, капките киселина няма нужда да бъдат броени, ако се убедите, че сте сложили малко повече киселина от точната пропорция. Когато взимате 15 капки МMS можете да го смесите с цяла чаена лъжичка киселина, а когато взимате 6-7 капки МMS, смесете го с половин чаена лъжичка. Освен това, 10% разтвор на лимонена киселина е по-силен от другите киселини като оцета например. Затова, за да постигнете същите резултати можете да използвате по-голямо количество от другите киселини, ако позлвате тях. Миризмата на хлорният диоксид е много по-силна ако подкиселите с 10% разтвор на лимонена киселина, отколкото с оцет и антимикробният и антипаразитен ефект е много по-силен.Поради това, трудни случаи, като Лаймската болест, се подобряват от 15 капки МMS подкиселен 10% лимонена киселина, но не се повлиява когато са използвани други киселини.
Не се тревожете твърде за броя на капките. Идеята е да увеличите количеството МMS постепенно, докато преодолеете проблема си.
Три минути след като сте добавили киселината разредете с половин чаша вода, и ако желаете добавете билков чай или сок без добавен витамин С, например ябълков или гроздов, но не и портокалов. Малко канела с мед разбъркана във водата помага да се преодолее неприятният вкус. Първоначалната силна миризма постепенно намалява тъй като хлорният диоксид е разтворен във водата, вместо да се изпарява във въздуха. Не дръжте антиоксидантни хранителни добавки в близост до МMS. Ако вкусът е твърде киселинен за Вас, неутрализирайте течността със сода за хляб преди да я изпиете.
Изпийте разредения МMS наведнъж или разделен на глътки за около един-два часа за да избегнете силното гадене. Най-добре действа на празен стомах, но тогава е по-вероятно да имате гадене. Като алтернатива можете да вземете една доза от да кажем 6 капки и един час по-късно още 6 капки. Такава двойна доза изглежда действа по-ефективно отколкото единична доза два или три пъти през деня. Най високата двойна доза е от двукратно взети 15 капки, но малко хора са способни да я поемат без да предизвика повръщане.
Най-добре е да се вземе МMS точно преди да си легнете. Разтвора действа много бързо и много често след изпиването му се появява сънливост. Освен това е по-лесно да се справите с гаденето ако успеете да заспите. Ако взимате МMS два пъти на ден вземете едната доза вечерта преди да си легнете. Имайте предвид, че някои хора изпитват обратен ефект и не успяват да заспят ако са взели МMS преди лягане.
Алтернативен метод за интензифициране на антимикробната програма е да взимате 3-4 капки разтвор на всеки час и половина за няколко дни. Временно намалете дозата ако получите гадене.
Хъмбъл смята, че е безопасно да се дава МMS на деца за инфекции. Максималната доза за деца, както и за хора с поднормено или наднормено тегло е 3 капки на всеки 11.4 кг телесно тегло. Аз бих изпозлвал 2-3 капки за 12 кг тегло като максимална доза.
Джим Хъмбъл смята, че за повечето заболявания, интензивната фаза на лечението е приключила когато сте взимали 15 капки два или три пъти на ден за една седмица. Ако не можете да достигнете това ниво останете малко по-дълго на най-високата доза, която можете да понесете. След това Хъмбъл препоръчва поддржащ прием от 6 капки на ден за по-възрастни хора или от 6 капки два пъти седмично за по-млади хора.
Моите лични предпочитания са са по-висок прием за няколко седмици, два пъти в годината или при нужда ако се развива някаква инфекция, без поддържащ прием през останалото време.Това обаче зависи и от състоянието на организма. Например ако ви умъртвят зъб или имате някакви възпаления, които не могат да бъдат премахнати веднага, бих препоръчал няколко капки МMS дневно, докато не се премахне състоянието. Също така ако не може да достигне достатъчно висока доза, която да унищожи микробите, препоръчително е да се остане по-дълго на по-ниска доза, която не причинява дискомфорт.
Състояния
В случай на сериозни остри инфекции или отравяния, като малария, Хъмбъл препоръчва да се приемат веднага 15 капки, последвани от 15 капки един час по-късно. Повечето състояния се подобряват от средно-висока доза взимана за продължителен период, някои паразитни или вирусни състояния имат нужда от поне една двойна висока доза за да се получи резултат. При животозастрашаващи остри състояния, висока двойна доза се поняся по-леко отколкото при хронични заболявания.
За хронични заболявания винаги увеличавайте дозата много бавно за няколко седмици. Най-добре е да увеличавате с 1 капка на ден, докато усетите гадене. На следващия ден намалете отново с 2 капки и останете на това ниво за няколко дни преди да започнете да увеличавате отново с по 1 капка на ден. По този начин постепенно се увеличава количеството, и се държи под контрол гаденето. Можете да намалите проблемите като разделите дозата за деня на сутришна и вечерна, но постепенно увеличавайте докато не се стигне до гадене. Ако гаденето отказва да изчезне, стойте на по-ниската доза по-дълго време. В края на краищата може да се стигне до гадене, повръщане или диария, но е по-добре ако това е при по-висока доза МMS.
При остри инфекции можете да започнете с 3-4 капки и да увеличите бързо, дори това да причини гадене, повръщане и диария. При остър проблем с паразити като малария или при отравяне и ухапвания от змия висока двойна доза МMS често би помогнала.
За абсцес на зъб, инфектирани венци и парадонтоза изпозлвайте разтвор на 6 капки МMS за изплакване и жабурете няколко минути, а за възпелно гърло си правете гаргара с разтвора. Можете сами да определите колко вода, сок или чай да добавите към разтвора.
При синузит смесете капка МMS с киселината и няколко пъти вдишайте през носа изпаряващият се хлорен диоксид-първо през едната ноздра, после през другата. Имайте предвид, че това е дразнещо за лигавиците и го правете много внимателно.
За инфекционзи и инфектирани кожни заболявания можете да се изкъпете или измиете поразеният участък с подходящо разреден разтвор.
Беше ми споделен случай, в който псориазис е изчезнал след няколко седмици локалко лечение. Изпозлвайте го също така и вътрешно за всиччки автоимунни заболявания, включително склеродерма, левкодерма/витилиго и алопеция.
За изгаряния Хъмбъл съветва да напръскате изгорения участък с неразреден МMS направо от бутилката без да се смесва с киселина. Съвсем леко с върховете на пръстите разнесете по изгореното. Оставете го за около 30 секунди до 1 минута. Киселинните химикали в изгореното неутрализират алкалният разтвор на МMS и болката спира за секунди. Измийте с вода. Абсолютно е необходимо да измиете разтвора от изгореното в противен случай изгарянето ще се влоши. Ако направите тази процедура правилно, изгарянето ще се излекува за около ¼ от обичайното време. За слънчеви изгаряния Хъмбъл съветва да оставите разтвора за 15 до 30 секунди и да изплакнете с вода.
За да намалите гаденето, а също при рак на червата или при възпалаителни състояния на червата, можете да го използвате активиран в половин литър вода като клизма. Използвайте обикновена клизма преди това за да почистите червата или изполвайте лаксатив. При рак на матката, цервикса или яйниците може да вкарате активиран разтвор в недразнеща концентрация.
При настинки МMS унищожава вируса но не предотварятва отделянето на секрет. То може да бъде спряно със „Захарно Лечение”: сложете чаена лъжичка захар в устата си докато се разтвори и я изплюйте и вземете още една. Продължете така около 1-2 часа и повторете на следващия ден или по-дълго ако има нужда. Захарта изтегля слуз и лимфа от лимфните възли и постепенно прочиства синусите.
При грип препоръчвам няколко високи дози МMS за един-два дни и след това взимане на високи дози натриев аскорбат (вещество, което когато реагира със слюнката в устата се превърща във витамин С; б.пр.)--половин чаена лъжичка във някаква течност на всеки два часа, докато не се почувствате по-добре.
Странични ефекти и проблеми
Някои хора се затрудняват да завършат лечението си с МMS поради често гадене. Това е по-чест проблем при напреднал рак и други хронични заболявания. Поради това препорчъвам програма за изчистване на червата и антимикробна терапия с по-меки вещества преди започване на терапията с МMS. Това ще премахне голяма част от токсините с по-малко дискомфорт, отколкото това би станало с разтвора. Като част от тази предварителна програма пепоръчвам 3 седмичен курс с разтора на Lugol или воден разтвор на йод и накрая курс със вода пречистена с MMS. За инструкции за Тоталното Пречситване (Ultimate Cleanse: www.health-science-spirit.com/ultimatecleanse.html ).
Някои хора с напреднали дегенративни заболявания изпитват голяма слабост, когато взимат MMS. Смятам, че това се дължи на липса на антиоксиданти и по-специално на глутатион.В този случай се взима по 1 грам N-Acetyl Cysteine на ден за да стимулира продукцията на глутатион. Това помага за изхрълянето на токсичните минерали.
Рано или късно се получава гадене, повръщане и диария.Това е благоприятно за изчистване на организма от токсините. Понякога се появяват и други реакции, като например възпаления. За да спрете гаденето вземете 1 грам витамин С, но имайте предвид, че това спира и антимикробното действие на лекарството. Други методи за спиране на гаденето с а приемане на витамин Б6, джинджифил, притискане на 2- см под китката-по средата на вътрешната страна на ръката и също рефлексология:притискане на зоната на стомаха на ходилото-точно под ставата на големия пръст-стъпете на ъгъл, камък или ръб на мебел.
Опитът ми показва, че голяма част от гаденето може д абъде премахнато като се изчистват червата преди да се вземат капките или веднага щом започне гаденето. Това може да се направи с клизма или колоникс (дълбока клизма, б.пр.) или чрез приемане на лаксатив преди да започне гаденето. При рак на червата или възпалителни състояния на червата можете да използвате активиран MMS в половин литър вода като клизма, като задържите водата. Направете друга клизма преди тази с MMS за да почисти червата ви.
При рак на матката, цервикса яйчниците можете да вкарате разтвор в концентрация, която не е дразнеща.
При сърдечно-съдови заболявания и артерио-склероза има данни, че е възможно прекалено бързо премахване на холестеролните плаки и да доведе до отслабване на засегнатите съдове.За да се избегне проблемът Д-р Матиас Рат препоръчва взимане на високи дози витамин С-до 10 грама дневно, разеелено на дози, за няколко седмици, преди започване на MMS терапията. Целта на това е да укрепи кръвоносните съдове и да ги наптави по-еластични. Други средства за повишаване на еластичността на съдовете са сок от лимон, сокове от зелени растения, меден салицилат, магензиев хлорид, MSM, и N-Acetylglucosamine. В случай на рак, също препоръчвам изпозлване на допълнителни терапии, според препоръчките на терапевтите, като например програмата от 8 части: www.health-science-spirit.com/diseases.html
Оксиданти и антиоксиданти
Освен гадене, като страничен ефект от терапията могат да се появат възпаления. За да разберем тази реакция трябва да излседваме функцията на възпалението и ролята на оксидантите и антиоксидантите в процеса. Възпалението повишава кръвоснабдяването и снабдяването с ханителни вещества към областта, в която се намира и е нужно за да може имунната система да функционира и за оздравяването на увредените органи и тъкани. Ако имунната система не е достатъчно силна да премахне микробите, които нападат организма и болните клетки, възпалителните процеси, които имат за цел да лекуват се превърщат в разрушителни хронични възпаления, които са симптом на съвременната епидемия от хронични болести.
Оксидантите подкрепят имунната система като унищожават микробите директно и като дават повече сила на имунната система. В резултат на това когато се приемат силни оксиданти като хлорният диоксид могат да се очаква появяане на възпаления. При всяко реално подобряване на здравословното състояние се получават различни лечебни кризи, включително временни възпаления.Това е благоприятно за излекуването, макар д а е неприятно. За по-подробно обяснение на този процес-лечебната криза, вижте www.health-science-spirit.com/healingcrisis.html.
Обратното на този процес, подтискането на възпалението може да бъде видян в официалният медицински подход за изпозлване на противовъзпалителни стероиди в лечението на автоимунни заболявания. Според моя опит тези заболявания могат да бъдат преодолени в рамките на дни или месеци с естествени подходи, но ако се прави лечение със стероиди в същото време, е много по-трудно да се постигне напредък. В този случай всяка повишена имунна активност, изразяваща се в чести възпаления е блокирана от стероидите. Важно е да се има предвид, че не е препоръчително да се намаляват силно противовъзпалителните лекарства, докато червата и зъбите са прочистени от инфекции и антимикробна терапия е била направена.
Антиоксидантите имат обратна роля на оксидантите. Те предпазват телесните клетки и функции от оксидиране. Оксидацията трябва да се случва само по определни точно установни пътища за да произвежда енергия или да елиминира нападения и вредни вещества. Ако повишим употребата на оксиданти, трябва също да повишим употребата на антиоксиданти, в противен случай може да получим ненужни възпаления, поради дразнене в тъканите и други дегенративни изменения. Пример за това е отслабване на зрението, което може да се получи при приемане на високи дози MMS за повече от няколко дни.
Липсата на антиоксиданти е честа при хорничните заболявания и напредването на възрастта. Прием на висока доза MMS или прием за продължително време влошават пложението. Оксидантите и антиоксидантите трябва да се приемат отделно в различно време иначе се неутрализират взаимно. Например ако изпозлвате MMS преди закуска и преди лягане, а антиоксиданти от предиобяд до късен следобед.
Това се отнася не само до хранителните добавни, като витамин С, Е, Б комплекс и коензим Q10 или екстракт от гроздови семки, но също и храни с високо съдържание на антиоксиданти, като горски плодове, сокове, пресни плодове, полиненаситени мазнини, куркума, черен или зелен чай, какао и други. Тъй като хлорният диоксид реагира много добре с витамин С, препоръчително е да се взима по 1 грам или повече от него, когато се приема MMS за повече от няколко дни за да предпазите чувствителните към оксидиране структиру като сърцето, мозъка и очите.
Свръхдоза натриев хлорит
Всеки който е консумирал повече от ½ чаена лъжичка MMS трябва веднага да зпочне да пие колкото се може повече вода. Най-добре е да се добави ½ лъжичка сода бикарбонат и натриев аскорбат към всяка чаша вода.След като изпиете много вода, опитайте се да предизвикате повръщане.
Пазете MMS ПРЕДПАЗЕН ОТ ДИРЕКТНА СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА!
Забележка: Авторът носи отговорност за горенаписаното до рамките на личния опит с този препарат! Но авторът, сиреч Аз, не носи отговорност за влиянието на MMS /и другите производни препарати/ на други хора! Това не е статия, която подтиква към безусловно приемане на MMS, а просто любопитен материал по темата за алтернативната медицина!
Използването на препарата е само на Ваша отговорност и Личен Избор!
Моля, всички, които имат питания, коментари или просто се заяждат тенденциозно, да ги отправят към създателя на разтвора, а не към мен! Нямам намерение да се товаря с лични пристрастия, платени писачи на фармакологията и комерсиалната медицина!
КАЗАХ!!!

49 коментара:

  1. определението е master mineral solution = MMS и не съм чувал за mineral miracle solution
    Mога да Ви пратя линк до пречетете

    ОтговорИзтриване
  2. Вижте...името не е от толкова голямо значение....и аз мога да ви пратя линкове, на които се изписва Miracle Mineral Supplement...
    Дано не долавям нотка за заяждане!?

    ОтговорИзтриване
  3. много се извинявам но доктор ХЪМБЪЛ подчертава че витамин С и ММС са не съвместими тоест витамин С не отрализира ммс така че инфото ви е не правилно

    ОтговорИзтриване
  4. Извинението се приема...:) Ще се консултирам относно витамин С и ако съм направил грешка, моля аз за извинение.

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте. Откъде мога да се снабдя нс ММС?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. i az tova pitam, ot kade da e nabda mms

      Изтриване
    2. телефоните на Светолав Стаматов не отговарят, помогнете да се снабдя с хлорния диоксит

      Изтриване
  6. Благодаря за питането:
    СВЕТОСЛАВ СТАМАТОВ
    Тел - 0889/395 350; 0877/395 350
    Mail - info.mmsbulgaria@gmail.com
    Skype - mms.bulgaria

    ОтговорИзтриване
  7. Привет...може ли да сложа твоя блог като бутон с директна връзка към моя блог?
    http://mojo-bulgaria.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  8. Няма проблем, за мен е чест. Хайде и аз да сложа твоя блог на моя.За целта е нужно да ми пратиш снимка, лого или каквото прецениш, за да го направя на банер и готово...Прати ми го на: silnibg@abv.bg
    Благодаря!
    Николай

    ОтговорИзтриване
  9. Човекът има право като ти подсказва за Мирекъл и Мастер Солюшън....понеже ако чукнеш в Ютуб Мирекъл ще ти излезе един много добре сглобен и платен от FDA филм от който ще избягаш на 100 метра от ММС :)
    не разбирам от лога,снимки....не можеш ли да погледнеш блога ми и да измислиш нещо?

    ОтговорИзтриване
  10. Най-нови статии относно ММС,гонитбата за ММС от страна на властите,арести,петиции и научни доказателства за ММС(на Английски)
    В блога ми моля хората като видят в раздел(Статии-преведени)някой непреведен линк да преведат по нещичко(познайте с какви мъки се случва това)...та там има доста от тези статии преведени(копирай ако искаш от блога ми и слагай тук)
    Here are some good links
    MMS video testimonials:
    http://www.youtube.com/MMStestimonials

    MMS written testimonials:
    • http://genesis2church.org/testimonials.html
    • http://jimhumble.biz/testimonials.html?view=display
    • http://curezone.com/faq/p/e2.asp?a=28,571&s=59&u=1&o=31253
    • http://genesis2forum.org/index.php?option=com_kunena&func=listcat&Itemid=67
    • www.natmedtalk.com/f50/2115-mms-testimonials-only.html
    • www.healthsalon.org/mms-testimonials/
    • www.google.co.uk/search?hl=en&output...p;q=mms+testimonials
    NEWS-MEDIA-FACTS
    FDA Target Family Man to Stop MMS - read this!!!
    http://www.usobserver.com/archive/june-12/fda-targets-family-man.htm
    US Observer Answers Worldwide Call to Help Daniel Smith and MMS
    http://www.usobserver.com/archive/june-12/daniel-worldwide-call.htm
    FDA: Agency that Has Lost Its Way
    http://www.usobserver.com/archive/june-12/fda-lost-way-adam-abraham.htm
    Humble on "Bleach" Accusations
    http://www.usobserver.com/archive/june-12/humble-on-mms.htm
    Racketeering Love Triangle: Monsanto, FDA, Big Pharma
    http://www.usobserver.com/archive/june-12/racketeering-fda-monsanto-pharma.htm
    We Three Thieves: Government Theft and Misconduct in Daniel Smith’s MMS Case
    http://usobserver.com/archive/aug-12/daniel-mms-govt-theft.htm

    http://www.factsheetproject.org/MMSFactsSheet.pdf Kim MMS Facts Sheet
    http://factsheetproject.org/
    http://jimhumble.biz/basic-science-of-mms-chlorine-dioxide.html Jim Basic Science of MMS
    http://jimhumble.biz/helpful-links-mms.html Helpful Links page, very good

    ОтговорИзтриване
  11. Огромно благодаря за корекцията! Хубаво е ,че има хора като теб и другия потребител, които да ме вкарат в правата линия...Извинявам се, ако съм поднесъл неправилна информация, но това не е специалността ми...просто направих услуга на един познат, който искаше да постна информация тук!

    ОтговорИзтриване
  12. Взимам четвърти ден ММС/ЦДС. Е това чудо, само на мене ли не действа не мога да повярвам. Ще ми се пръсне главата, врата, гърлото, ставите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Намали дозата веднага
      Главоболието е токсини в кръвообръщението
      Следи се сам как си и действай бавно
      Ако трябва не вдигай дозата със дни или седмица
      Умират много патогени и не сварваш да ги изхвърлиш
      Това е

      Изтриване
    2. всичко тва е щото пиеш вещество, което се ползва като белина в промишлеността. умира цялото ти тяло. ако то е "патоген", евалата.

      Изтриване
    3. Как може да се лекувате с разредена белина за почистване на тоалетни🤔 Ползвай кислол.... По-бързо ще гътясаш 😉

      Изтриване
  13. Хм, обърнете се към Светослав Стаматов, който е вещ по темата: http://www.mmsbulgaria.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. kak go otkriwate g-n Stamatow, tezi telefoni w Internet ne sa werni

      Изтриване
  14. Ас съм лаик по тези въпроси и не съм запознат с ползата .Незнам и от къде се набавя този продукт?! Мога ли да си набавя от книгите които предлагате?
    Благодаря stodorov@yahoo.com skype:stanislav5695

    ОтговорИзтриване
  15. Опитах ! Действа бързо и ефективно! Засега без странични ефекти! Подкрепям !

    ОтговорИзтриване
  16. na nqkoi koito mue pomaglano tova lekarstvo ba6tami e bolen ot rak 3 stepen molq skaip ili telefon za vrazka

    ОтговорИзтриване
  17. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  18. Най-лесния,пълния и достъпен начин да разберете всичко за ММС е ако изгледате конференцията в София,където се каза всичко от А до Я:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2MKWRPWo5l0

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZnpLvm1_FlQ

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-7yh8FI2Np4

    https://www.youtube.com/watch?v=V6X3sOY_ENM&feature=player_embedded

    https://www.youtube.com/watch?v=X3BnJ0e91RA&feature=player_embedded

    ОтговорИзтриване
  19. Най-лесния,пълния и достъпен начин да разберете всичко за ММС е ако изгледате конференцията в София,където се каза всичко от А до Я:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2MKWRPWo5l0

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZnpLvm1_FlQ

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-7yh8FI2Np4

    https://www.youtube.com/watch?v=V6X3sOY_ENM&feature=player_embedded

    https://www.youtube.com/watch?v=X3BnJ0e91RA&feature=player_embedded

    ОтговорИзтриване
  20. The MMS is basically Sodium Chlorite which reacts with a weak acid and then forms Chlorine Dioxide which kills pathogens. It has the unwanted side effect of producing 'oxidative stress' in the body which is the underlying problem that can lead to CANCER. One cannot use it for long terms.

    ОтговорИзтриване
  21. This article is really more about how stupid people are, rather than about those who sell junk at high prices. P.T Barnum said there was a sucker born every minute, and he was right.
    Every week someone writes in asking about Jim Humble's Miracle Mineral Solution. This is just a wood pulp, textile, and paper bleach and floor disinfectant! MMS is a 22.4% solution of sodium chlorite (NaClO2), which is used for bleaching and disinfecting wood pulp, textiles, and paper. There are other industrial uses. This converts to chlorine dioxide (ClO2) in the body. Jim calls this "stabilized oxygen". The bottle it comes in literally costs more than the sodium chlorite. There isn't 10 cents worth of wood bleach in every bottle of this stuff. Go ahead and Google "sodium chlorite" and see for yourself. He says he cured himself of malaria in Guyana in a matter of hours. He started selling MMS in 1997. He says 75,000 malaria victims have been treated with MMS, and many of them were cured in only four hours. He wants to eradicate malaria from the entire continent of Africa with his Wonder Mineral. He says AIDS can be cured in two weeks. He says you can cure everything from most cancers, dandruff, emphysema, herpes, candida yeast, Lyme disease, tuberculosis, multiple sclerosis, asthma, Epstein-Barr, to snake bites with MMS. He says it does not hurt the friendly bacteria, only the bad bacteria. He claims there are 160 scientific papers and over 100,000 scientific tests to back up his claims.
    There have always been scumbags like Jim Humble, and there have always been an endless number of stupid people who listen to them. He became a multi-millionaire in a few years selling this by making extravagant claims. People are always looking for Magic Supplements, and he fills their need for that. Just tell people you have a Magic Supplement to cure all their ills, and they will beat a path to your door. The FDA banned this in July of 2010 for very good reasons. It has been sold as "not for human use", and is still being sold that way. Australia, Canada and other countries banned it a long time ago. He can no longer list American suppliers on his website.
    Jim is fat, sickly, unhealthy, out of shape, and looks like he isn't going to be around very long. MMS doesn't seem to be doing much for him. He claims he is a humanitarian who is here to save mankind from disease by selling them extortionately priced wood bleach solutions, overpriced ($21.95) books, and overpriced ($29.95) DVDs. Be sure to buy his book Miracle Mineral Supplement of the 20th Century. You can even donate money to his humanitarian foundation at www.jimhumblefoundation.org. You can donate money to Jim so he can help the world cure disease with wood bleach. Jim Humble- the Savior of Mankind. Yes, he wants you to donate money! He gets $17.99 for a 4 oz. bottle of "Premium" MMS, and claims he sells 20,000 a month with his 4,000 affiliates. He claims Bill Gates personally refused to fund his "save the world with wood bleach" campaign. Folks, you don't need funding when you have something that really works. One man plus truth is an army. He says the FDA is blocking his Wonder Cure to save the world. He claims he needs $100 million to get FDA approval. The FDA is not going to approve wood bleach for human use under any circumstances!
    The great unwashed masses are always looking for a Magic Supplement to cure their ills. The last thing most people want to do is give up their "favorite foods". You can only cure yourself with DIET and LIFESTYLE. Read my book Zen Macrobiotics for Americans. Then read the article Seven Steps to Natural Health at www.youngagain.org. Then read my booklet The Supplements You Need. There are about twenty (20) proven supplements for people over 40, plus the hormones they need. Supplements are only one of the Seven Steps to Natural Health.
    There are no Magic Supplements, just criminals who sell junk to fools.

    ОтговорИзтриване
  22. Г-н Христов, двата английски текста, които преди няколко минути исках да публикувам са мненията на двама световно известни лекари, които въпреки опитите за убийства срещу тях от десетилетия се борят с рак и спин и разработват успешно и предлагат медикаменти против тези болести. С две думи според Вашата реакция и евентуалното буликуване на двата текста ще преценим какво е Вашето отношение и място в тази история.
    Ако не публикувате текстовете ще направим всичко възможно всички да научат за случая с непубликуването. Това, че не сте информиран за нещо не Ви оправдава при разпростаняването на лъжлива и опасна за здравето на хората информация.

    ОтговорИзтриване
  23. Г-не/Г-жо Анонимен /естествено ще се криете, докато аз заставам с името си/, от тона на обръщението ви и въобще от целия коментар, се вижда, че сте обикновен провокатор, предполагам и някой платен писач. Нямам намерение да не публикувам коментар тук, за да сте предумишлено заплашващ ме... Сигурно не сте ме срещал и не ме познавате, иначе няма да си позволите да ми "говорите" с такъв тон..?!!Това, което мога да кажа, на Вас и на всички, които ще прочетат този материал е, че имам живи свидетели, които са се излекували от този препарат, а те са много и продължават да се множат. Така че пишете си каквото искате, грам не ми пука за вашето мнение или изразни средства. Дето се казва: Вие имате проблем с мен, не аз с вас!
    А доколко е истинна вашата информация и колко "известни" са лекарите, за които пишете, нека да оставим на потребителите тук, да преценят! Имайки предвид и вашата неграмотност, със сигурност не сте журналист, нито медик, а просто сте злобен, малък и сив човек, който търси конфронтация на низко ниво.Аз не мога да вибрирам на вашата честота и затова спирам дотук!КАЗАХ

    ОтговорИзтриване
  24. за радост на болните и ужас на тарикатите хлорният диоксид помага и то много повече отколкото може да си представи човек изпаднал в беда

    ОтговорИзтриване
  25. Благодаря за коментара, но може ли да споделите как сте приемали хлорния диоксид, срещу какво заболяване и какви са резултатите?!! Ще бъдем благодарни, ако споделите повече детайли.

    ОтговорИзтриване
  26. Здарвейте!!Аз съм с две ръце за ммс!Имам миома с първоначални размери 6,2 на 5мм,след прием от два месеца е 4.6 на 4.5мм.Приема е по портокол от Светослав.Продължавам напред,до пълно излекуване.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЗДРАВЕЙТЕ,ЖАЛКО,ЧЕ СТЕ АНОНИМЕН!АЗ СЪЩО СЪМ ТРЪГНАЛ КЪМ МИОМАТА И ТЪРСЯ НЯКАКВО СПАСЕНИЕ!
      АКО НАИСТИНА СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПОДОБРЕНИЕ И ИСКАТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ
      ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН!
      kmarinski@yahoo.com

      Изтриване
  27. Zdraveiteini mili hora :) ot 3 godini se borq za da si vurna nai- estestvenoto pravo za edna jena - da bude maika! Molq, ako nqkoi moje da mi pomogne da se snabdq s mms, da mi pi6e na koni_k@abv.bg. Blagodarq vi !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От сайта на MMS България:
      http://www.mmsbulgaria.com/p/blog-page_6.html


      Светослав Стаматов
      Тел - 0889/395 350; 0877/395 350
      Mail - info.mmsbulgaria@gmail.com
      Skype - mms.bulgaria

      Изтриване
  28. здравеите може ли някои да ми каже от къде мога да поръчам ММС .. МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

    ОтговорИзтриване
  29. Над коментара ви има друг такъв, в който са посочени телефони, мейл и скайп
    ето:
    Светослав Стаматов
    Тел - 0889/395 350; 0877/395 350
    Mail - info.mmsbulgaria@gmail.com
    Skype - mms.bulgaria

    ОтговорИзтриване
  30. Здравейте,
    Искам накратко да споделя моя опит. Аз посещавам почти редовно Африка и маларийни зони от 2006г. През 2011 за първи път научих за MMS и си го поръчах за предстоящото тогава пътуване. Вземах го 21 дни по 3 капки три пъти на ден, профилактично. На месния гид подарих блистерите лариам (антималарийни продукти), а аз си пих "белината". Не съм получавала никакви странични ефекти, освен неприятен вкус в устата. Като се прибрах за пръв път си направих пълни изследвания в центъра по паразитология (една торба пари). Нямах и помен от паразити. Разбира се, не мога да твърдя, че съм се изчистила от нещо, просто защото никога преди не си бях правила такива изследвания. Но вероятността да съм "пипнала" някоя гадинка в Африка, принципно винаги е била голяма, колкото и човек да се пази, винаги си е малко опасно. 80% от болестите там се разпространяват от и във водата. Ще добавя само, че аз имам 1 функциониращ бъбрек и както казах не получих никакви странични ефекти. Освен това прератът го използвам и за дезинфекция на вода. Не твърдя, че е панацея, но моят личен опит е положителен. От 3 години вече не ползвам фармацевтичните отрови, след няколко дни отново заминавам за Африка и отново ще си нося само MMS срещу маларията. Който не вярва в действието на препарата да не го ползва, но не е необходимо и да отрича, още по-малко да "плюе". Желая успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  31. MMS можете да си поръчате от "Жизнен свят", София. Кликнете в нет-а, ще излезе сайта на тази фирма, отваряте и поръчвате.Мн. са коректни и изпълняват поръчките с доставка до адрес.

    ОтговорИзтриване
  32. ММС наистина е супер!!!Действа, хора! Не ставайте слуги и постоянни пациенти на ФАРМАФИЯТА! Вземете здравето в свои ръце!

    ОтговорИзтриване
  33. Смаян съм ! Радвам се , че има такива ХОРА , които помагат на болни .... изстрадали Хора !!!

    ОтговорИзтриване
  34. ако е така отдавна да не съм между живите.пия ммс от 2 години и мога да кажа че живея втори живот.не съм се чувствала по -добре дори и като по-млада.чудесно е да си здрав и независим!не се страхувайте!наистина е чудо!

    ОтговорИзтриване
  35. OTROVATA SI TI ....ZAVIST I ZLOBA ....PROVOKATOR

    ОтговорИзтриване
  36. NE SE ZAYJDAITE TOVA NOSI OBRATNA NEGATIVNA ENERGIY SRECHTU VAS ISKATE DA SE LEKUVATE ....A ZLOBEETE ? ILI ISKATE DA PRE4ETE NA DRUGITE DA SE LEKUVAT....TOVA E: ZAVIS I ZLOBA ILI TERORIZQM

    ОтговорИзтриване
  37. NE SE ZAYJDAITE ! TOVA NOSI LOCHA ENERGIY KQM VAS !ISKATE DA SE LEKUVATE ?...A ZLOBEETE ? PRE4ITE NA DRUGITE...ILI TOVA VIE ZELTA ....TERORIZQM ...OTROVATA STE VIE !

    ОтговорИзтриване
  38. Рекламииии рекламиии пак реклами, а всичко е в главата и храната....

    ОтговорИзтриване