неделя, 9 юни 2013 г.

УНИВЕРСАЛНА РЕЦЕПТА НА ПРОФ. МЕРМЕРСКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК И ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ


Рецепта, която доказано лекува от ракови и туморни заболявания до хормонални проблеми, имунни сривове, гуша и какво ли още не. Рецептата е на проф. Мермерски, доказал се в нетрадиционното лечение през годините.

Необходими продукти:
* 15 средно големи, но съвсем свежи с лъскава кора лимона
* 12 глави свеж чесън
* 1 кг чист мед
* 400 грама покълнали пшенични семена
* 400 гр. пресни орехови ядки.

Как да покълнат семената при домашни условия? Вземете 400 гр. негрухана пшеница и я поставете в чист стъклен буркан. Залейте я с вода около 10-12 часа. След това покрийте буркана с тензух. Изцедете водата и промийте добре зърната. След около едно денонощие ще се получат кълнове с големина 1-2 милиметра.

Смиламе чесновите скилидки заедно с ореховите ядки. След това смиламе 5 лимона с кората и ги смесваме в емайлирана тенджера. От останалите 10 лимона вземаме само сока и ги прибавяме към хомогенната смес. Прибавяме меда и разбъркваме продължително. Сипва се в буркани от по 1-2 литра. Съхранява се в хладилника.

След 3 дни може да се използва.

С тази храна се лекува целият организъм и то от всички заболявания, които са се вселили в него:

- лечение на сърцето и очистване на кръвоносните съдове от натрупаните плаки;

- подобряване и буквално обновяване на имунната система;

- почистване на черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система;

- прочистване на храносмилателната система от патогенна микрофлора;

- подобряване дейността на мозъка и паметта;

- забавяне развитието на атеросклерозата;

- предпазва от инфаркт, инсулт и оздравява хора, прекарали тези заболявания;

- средство против подагра;

- отлично средство за възстановяване след операции;

- най-доброто лекарство срещу рак на гърдата и други видове рак;

- запазва свежестта на тялото, красотата, младостта и енергията , защото съдържа всички необходими витамини, минерални соли, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати, растителни мазнини.

С тази рецепта ще поддържате дейността на всички органи, системи и ще подобрите хормоналната дейност на всички жлези с вътрешна секреция, които поддържат тялото жизнено и здраво.

Рецептата гарантира здраве и дълголетие.

Има два варианта на прием на рецептата:

Първият – 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане по 1-2 с.л.

Вторият – При сериозни заболявания – ракови – рецептата се приема на всеки 2 часа по 1-2 с.л.

9 коментара:

  1. А покълналите семена кога се прибавят?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Смилат се заедно с орехите, чесъна и лимона.

      Изтриване
  2. кой го е доказал,нека се вкючат хора,които са използвали рецептата и коментират как се чувстват

    ОтговорИзтриване
  3. Направих половин доза. Получи се доста гъста каша с приятен вкус ( е, миризмата на чесъна е силна). В началото - нищо. Но през последната седмица констатирам, че се чувствам много добре: не кашлям, дишам по-дълбоко, умората изчезна, синузита също се успокои, наспивам се по-бързо. Като че ли наистина действа :) Няма как, та това са лимони, мед, чесън ... Ще я направя още веднъж!

    ОтговорИзтриване
  4. Всяко съмнение убива ефекта, народната медицина е като религия...

    ОтговорИзтриване
  5. правя подобна рецепта без чесъна, а с 20 бадеми, 15листа индрише, капки валериана,глог, мента, литър мед, 4 лимона, 20 ореха действа много добре на имунитета и сърцето... така, че и тази рецепта ще добра....

    ОтговорИзтриване
  6. страхотна рецепта, но този чесън....

    ОтговорИзтриване
  7. Чест на проф. Мермерски,но....За никое заболяване не може да има универсално лекарство по простата причина,че човек с човека не си приличат.Наистина, при група индивиди дадено лекарство/макар и с природни съставки /може да действа твърде сходно и това е така, понеже душите на тези индивиди произлизат от една МОНАДА. В този ред на мисли ще кажа, че ако "имате силна вяра"/Ис.Хр/може да се излекувате и с грахово зърно,примерно.Но това все пак е доста дълъг разговор.

    ОтговорИзтриване