сряда, 2 април 2014 г.

Кислородната вода и метода на Неумивакин



Според професор Неумивакин кислородната вода е едно уникално средство за лечение на много болести включително и за рак

Професор Иван Павлович Неумивакин е руски учен и доктор на медицинските науки. Заедно с други професионалисти в различни области е създал система за лечение с използването и на кислородна вода. По този ефективен метод на лечение може не само да си помогнем да се излекуваме от много болести, но и да се предпазим от тях. Към тези, за които е полезна кислородната вода спадат и видовете рак.

Един уникален метод на лечение на много болести и рак с кислородна вода, пазен в тайна


В какво се състои ефектът за здравето на кислородната вода? Според проф. Неумивакин в организма на човека се намира една система свързана с един много важен за живота елемент – кислорода. Тази система е кислородната вода. Образува се от озона във въздуха и от клетките на имунната система. При своето разлагане тя се разпада на вода и атомарен кислород, който е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за компенсиране на кислородния глад в клетките и убива патогенната микрофлора в това число вируси, бактерии, гъбички и други. Справя се успешно и със свободните радикали и както казва професорът с техния излишък. С това е ефикасен както всички антиоксиданти – да забави процесът на стареене и да се бори с много болести и със смъртоносния рак. Всички плодове, които имат голямо количество антиоксиданти са полезни за рак и други тежки болести. В други статии сме писали за ефекта от витамин С, един силен антиоксидант, за ролята му в борбата с туморите, приложен в дози от 10 000 мг на ден с него се лекуват ракови тумори, туберкулоза и други болести. За атомарният кислород се счита, че е един от най-мощните антиоксиданти и нашият организъм си го набавя от кислородната вода, която се отделя от клетките на имунната ни система и от озона.

Проф. Неумивакин пише в книгата си, че е неоспорим факт, ако се поставитумор в алкална среда, че той ще загине. Според него кислородната вода се доближава до универсалното средство за лечение на болести, особено в съчетание с апарата за ултравиолетовото облъчване на кръвта, но от неговата модификация, така както той го е направил. В действителност ултравиолетовите лъчи предизвикват рак на кожата, затова той подчертава за неговия апарат, а не с друг за неговото лечение. Той пише в книгата си, че в действителност няма такова универсално за лечение на всички болести средство, защото ние сме различни, един има нужда от едно средство или начин на лечение, а друг друго. Това е неговият отговор на читателите, които му опонират. Затова, ако го прилагате този негов метод на лечение бъдете внимателни и наблюдавайте тялото си как реагира на кислородната вода, особено тези от Вас, които шофират или работят с режещи инструменти, където се изисква добра концентрация и бърза реакция. Първо обърнете внимание, дали не Ви влияе кислородната вода в това отношение, когато започвате да я пиете. Имайте си го в пред вид. Това не го пише в книгата.

Ако този начин на лечение се възприемеше от официалната медицина то много от болестите щяха да се лекуват с него и нямаше да има големи доходи от продажбата на лекарства за големите им производители. По подобен начин стои въпроса и с други природни методи на лечение на рак и други болести, като например с витамин В17, с растението гравиола, с ударни дози витамин С, с кленов сироп, сода, здравословното хранене и зеленчуковите сокове и други. Големите производители на лекарства са заинтересувани подобна информация да не се разпространява, защото ще загубят печалбите си, пише проф. Неумивакин, а те повечето са собственост на световния елит и на известните фамилии Ротшилд, Рокфелер и други.

11 коментара:

  1. ИЗПРОБВАХ ГО - ПЕРФЕКТНО Е !!!
    - пичистване на лицето
    - гаргарене на гърлото
    - почистване и заздравяване на носа (при синузит)
    - жабурене на устната кохина
    - киснене на краката в леген
    - вана с кислородна вода и обикновена вода
    (пия по 2 капки на ден, но постепенно - на някой може да му прилошее, затова внимателно)
    - пия и Витамин C, за да работи по-добре

    (От вчера и днес)

    Вчера:
    Преди малко си промих носът с вода + кислородна вода (там 10 капки на 2-3 с.л. вода). След това жабуркане на гърлото и гаргара на гърлото.
    Изплювам. Чакам 10 минути и след това гаргарам и промивам само с вода, за да се изчисти всичко, което е останало.
    Паралелно си намазах лицето с кислородна вода чрез едно памуче. Ти разбираш ли, че гледах как от гладка кожа без пъпки, започнаха да излизат САМИ гнойните бели като какавидки мръстоии !!!!!! Сами ! Това е Чудо ! (едновременно си правя вятър на лицето, за да не влезнат изпаренията в очите ми!) След 10 минути измиване с вода и мазане с хума, за да изтегли и тя всичко, което не е изтеглила кислородната вода.
    Ти разбираш ли, че аз от 11-ти клас не съм се чувствал толкова чист !!! Направо ми диша кожата ! В-Е-Л-И-К-О ! И ецепторите ми за вкус на езика са чисти сега от токсините и усещам всяко парченце шоколад (без консерванти!), всяка трохичка от него, по целия си език - страхотно усещане !

    Вчера:
    Иначе капките вода за пиене не усетих разлика! Само ме заболя главата от тях. Сигурно се пият чак, след като се е очистил човек. Засега 1-во са ваната и клизмата, а след това чак капките (и то по 1 капка 3 пъти на ден в продължение на 10 дни, а не както тия правят по 1 до 10 капки) - тия с пиенето ще видя бавно как ми действат и тогава.

    Днес:
    Натопих си сутринта краката в лиген с вода и кислородна вода - аз толкова сетивно не съм си усещал кожата от години! Тука мия със сапун, с препарати - няма такова действие великолепно като кислородната вода! Днес ще купя 10 шишенца и се топвам във ваната (за нея ми трябват 5-6).
    "За една топла вана да се вземат 5-6 шишенца кислородна вода (по 40 мл). Времето за ваната е 30-40 минути, след това в тази вода да се добави топла вода и да се измие тялото. Само помнете, че шампоани, сапуни, особено вносните, съдържат в състава си основи и, измивайки от повърхността на кожата киселия защитен слой, ви правят действително „голички" и така през кожата проникнат различни инфекции. Курсът: 5-7 вани през ден, след половин месец може да се повтори."

    Днес:
    Определено почиства тялото по-добре от сапуна и от морската сол. Кожата си я чувствам супер чиста :)
    Измих си и зъбите - 1-во жабурене с кислородна вода, след това търкане с четката (за зъби), поръсена със сол + сода. Никога досега не са ми лъщяли толкова силно на светлината зъбите!!!

    Днес:
    След това намажи с хума, за да доидърпа и тя останалото (хумата, като я намажеш върху пъпка от комар, и на сутринта има петно - отровата, която е изсмукана - т.е. хумата също изсмуква). Мажеш там и чакаш - ще видиш в огледалото как САМИ излизат гнойните какавидки от порите !!! =) Някои пъпки ми останаха наполовина излезнали - т.е. дебела пъпка - затова намазах и с хумата за през нощта - на сутринта всичко беше гладко. Всяка вечер ще се мажа така с кислородна вода - да изсмуче всичко, което не е видимо, но го има в кожата ми - наистина издърпва това, което е под повърхността !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Какъв трябва да е процента на разтвора!?!

    ОтговорИзтриване
  3. виж етикета на снимката 3%

    ОтговорИзтриване
  4. хмм не бих рискувал да пия кислородна вода...
    Веднъж си сложих на зъбите, топнах четката в шишенцето и разтрих по предните зъби, в следващия момент почна да шупти, да излизат малки балончета, да се пени нз как да се изразя, аз се стреснах и веднага почнах да жабуркам с вода и да плюя, резултата беше че ми се отдръпнаха венците.. никога вече няма да си вкарам това в устата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ako се жабуриш трябва да я разредиш в 50гр. вода се слага чаена лъжичка кис. вода.Иначе ще си изгориш устата,опитай ще усетиш разликата.

      Изтриване
  5. Странно,този проф. НЕумивакин не ви ли звучи малко НЕчистоплътно:)а иначе всеки сам си носи кръста,но моля,потопете си и мозъците в кислородната вода,дано им се понагършат гънките:))))))

    ОтговорИзтриване
  6. Започнах да пия по схемата.....бавно и полека,засега не съм усетил някакво вредно действие...

    ОтговорИзтриване
  7. В края на 2015 г. започнах да вдигам кръвно доста често, въпреки че си пия лекарствата. Дори и на работа. Веднъж шефа ми казва да пробвам да пия кислородна вода по схемата на Неумивакин. Негов роднина пиел кисл. вода от 6 години и е спрял всякакви лекарства за сърце и кръвно налягане. Доста четох в интернет и започнах да пия по върпосната схема започвайки с по 1 капка 3% кисл. вода от аптеката и стигнах до 10 капрки. След няколко дена проблемите с кръвното изчезнаха. След месец правих и диета с чай и плодове общо 24 дни със захранването. В началото на диетата спрях лекарствата за кръвно и вече 3 месеца не съм ги пил.
    Така че всеки сам си решава, но риск аз не виждам. Продължавам да пия по 10 капки от време на време и особено ако усещам че ще се разболявам.

    ОтговорИзтриване
  8. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  9. Имам два байпаса и 5 стента,диабетик съм тип2,мога ли да пия кислородна вода?

    ОтговорИзтриване
  10. Днес съм на 6 капки , но някакси ми дразни на гърлото. Някой усещтал ли го е това ?

    ОтговорИзтриване