неделя, 21 август 2011 г.

Лекове срещу Ракът

Всички знаем,че болестта Рак е повод за трансфер на огромни парични потоци по цял свят- като започнем от лечението на болните, минем през милиардите, давани за борба с тази уж страшна болест и се стигне до болката на всички, които са изгубили близък с тази диагноза.
За Ракът можем да говорим много, но се оказва,че по-скоро тази болест е един от най-печелившите "продукти" на фармацевтичните компании, организации и здравни институции, навсякъде по света. В България също не правим изключение...
Както ще прочетете по-надолу, ще забележите, че има ИЗЦЯЛО ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ, КОИТО ЛЕКУВАТ РАКЪТ......но горепосочените компании нямат интерес да ги знаем, защото всичко идва от Природата, а тя не струва пари.....както лекарствата-отрови, които се произвеждат!
Ще представя 6 природни продукта, чрез които можем да спрем развитието или изцяло да унищожим болестта РАК. Защото ние, хората, заслужаваме да знаем Истината и е време да се пробудим от този сън, в който най-нагло ни набутват в устата най-токсичните лекарства, храни и питиета, тровят ни с замърсен въздух и вода от небето и почвата, продават ни "полезни" шампоани, гелове, кремове и прочие-все причинители на страшни болести , А НИЕ ИМ ВЯРВАМЕ СЛЯПО, САМО ЗАЩОТО СМЕ ГО ВИДЕЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ИЛИ ЗАЩОТО ШИБАНАТА МАГЬОСНИЦА МАДОНА ГО РЕКЛАМИРА.....
ВЪРНЕТЕ ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ ПРИРОДАТА, ЗАЩОТО ТЯ Е ТАЗИ, КОЯТО ЩЕ НИ ПАЗИ И ЛЕКУВА.....


ПЪРВИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:
1. MMS -Miracle Mineral Solution или Чудотворно Минерално Решение
ММС е натриев хлорит, който при активация с киселина(лимонтузу, лимон, оцет) образува Хлорен Доиксид.
Той е най-мощният убиец на патогени познат на човечеството. Хлор диоксида, разрушава анаеробните и аеробните микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кослорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен.
Има доказателства, че той помага при образуването на миелопероксидаза - химикал, използван от тялото за производство на хипохлорна киселина, която след това бива използвана от имунната система за убиване на патогени, клетки-убийци и други неща. Хлор диоксидът е единственият известен химикал, който притежава тези качества и който може да прави такива неща в тялото, без да причинява странични ефекти. ММС действа като компресор на имунната система!
Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да се справи успешно с болести като -  Малария, Артрит, Хепарит - А,Б,Ц ; Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет,  Е.коли, Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много много още! Това са само малка част!MMS за първи път се употребява за лечение на малария в Африка, където за по-малко от ден има повече от 75 000 излекувани или обще 98 процента от третираните с този препарат.
Този продукт успешно може да се използва за лечението на СПИН, пневмония, всички видове РАК, Канида,  грипни инфекции /включително птичи грип/, хепатит, менингит и много други /нямам толкова място и време за изброяване /... 
ПП: Има го в България.Просто напишете MMS България в чичкото Гугъл и ще намерите вносители.


ВТОРИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:
2. Масло от Канабис или т.нар. Конопено масло: Също толкова ефективно, колкото и MMS.Добива се от индийския коноп или Канабиса /Трева, Джойнт, Мери Джейн и прочие/.Тук ще се отплесна малко повече в обяснението, защото смятам,че неправилно и неслучайно това магическо растение е криминализирано в обществото и че от него се печелят, престъпни кръгове, защото е дефинирано редом с наркотиците, като самото не е такова, дори напротив....О това растение може да се шият дрехи /копени влакна/, да се прави гориво и най-важното в случая-да се лекуват страшни болести.....
С използването на този продукт, може да излекувате:РАК, ДИАБЕТ, АСТМА, ГЛАУКОМА, АРТРИТ, кожни инфекции, хронични болки, изгаряния, брадавици и бенки, каквито и да е състояния,,включващи мутирали клетки, мигренозно главоболие, безсъние, депресивнир разстройства, регулиране на телесната маса, белези, възстановяване на жизненоважни органи!


ТРЕТИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:
3. Кайсиевите Ядки-В книгата си "Силата на кайсиите-как лаетрила излекува моя рак", авторката Хелън Кюран("APRICOT POWER: How Laetrile Cured My Cancer" Helen M Curran) разказва своята история.Тя е имала меланома с разсейки в черния дроб и според прогнозата й е оставало да живее не повече от 2-3 месеца.Тя се подлага на т.н. "метаболитна програма" за лечение, в която главно място заема приемането на лаетрил-вещество добивано от кайсиеви ядки.Лаетрила е търговското название на амигдалина известен още като витамин В -17.Съдържа две молекули глюкоза-едната се нарича бензалдехид, а другата е хидроген цианид.Втората съставка е отровна и именно на нея се дължи антиканцерогенното действие на лаетрила.Единствено и само в раковите клетки се съдържа ензима бета-глюкозидаза, който и разцепва молекулата на двете й съставни части-бензалдехид и цианид.Така цианида се освобождава и въздейства директно на тумора.В здравите клетки има друг ензим-роданезе, който неутрализира лаетрила, като превръща свободния цианид в тиоцианад, който вече не е отровно вещество. 
Тъй като в България лаетрил не може да се намери(таков може да се закупи в страни като Мексико, Австралия и др., но не и в САЩ където официално е забранена неговата продажба) то може да използвате кайсиеви ядки.Кайсиевите ядки е добре да са горчиви(горчивия вкус се дължи на съдържащия се в тях цианид) и да се приемат по следния начин:
започва се с малко количество-например 2-3 ядки на ден и постепенно се увеличава.За възрастен човек с тегло около 70-80 кг. дневната норма е около 15 ядки.Максималното количество, което може да се приеме дневно е 30 ядки, но само ако не възникнат отрицателни реакции в организма.Много важно е да не се поглъщат наведнъж, а да се приемат на 3 пъти-сутрин , обед и вечер.Добре е по същото време стомаха да е пълен, като заедно с ядките се приемат и храни съдържащи нитрилосиди-кайсии, праскови, сливи, нектарини, ябълки, круши, череши.Смята се,че в кората на тези плодове се съдържат вещества неутрализиращи гаденето и неприятните усещания наблюдаващи се при някои хора при приемането на кайсиеви ядки.
Лаетрил/амигдалин се съдържа в много други продукти-например освен в семките и ядките на гореспоменатите плодове, той се намира и в горчивите бадеми, а също и в просото.
Много важен момент е , че кайсиевите ядки трябва да се приемат сурови.Ядките могат да се приемат както цели -като се дъвчат, така и да се смелят на машинка и след това да се консумират като например се посипе салатата с тях.Турция е най-големия производител в света на кайсии и кайсиеви ядки, така че ако такива не намерите в България, трябва да потърсите в южната ни съседка. 

ЧЕТВЪРТИ ПРОДУКТ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ РАК:
4.Хлорела. Това водно растение има мощно детоксикиращо действие срещу тежки метали и други пестициди. Много изследователски проекти в САЩ и Европа сочат, че тези микроводорасли могат също да помогнат при борбата на организма с устойчиви въглеводороди и метални токсини като живак, кадмий и олово, както паралелно с това засилва имунната система.За естествените защитни функции на организма е необходима чиста кръвоносна система с изобилие от червени кръвни телца, които да пренасят кислорода. Прочистващият ефект, който ХЛОРЕЛА има върху червата и черния дроб, помага на кръвта да се освободи от токсините. Чистата кръв гарантира, че метаболитните отпадъци ще се държат настрана от тъканите.
Името на хлорела идва от голямото количество хлорифил, което съдържа – много повече от което и да било друго растение. Хлорофилът е едно от най-добрите хранителни вещества, което действа прочистващо на червата, черния дроб и кръвта.
Хемоглобинът е протеинът в нашите червени кръвни телца. Клетките на хлорофила са почти идентични с тези на хемоглобина с едно изключение : хлорофилът съдържа магнезий, а хемоглобинът – желязо. Това е важно, защото магнезият е ключов фактор за правилното функциониране на сърцето. За всеки удар на човешкото сърце е необходим магнезий.

Хлорофилът е ефективен в борбата с анемията и стимулира производството на червени кръвни телца. Може да не лекува РАК, но предпазва организма ни от появата на ракови клетки и  подпомага оросяването на мозъка и затова често е наричан “храна за мозъка”.

ПЕТИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:
5.Витамrн C.
На всички нас е известно основното влияние на витамина върху съпротивителните сили на организма.
На първо място той подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и изяждат вирусите, бактериите и раковите клетки.
Белите кръвни телца на хора, които приемат витамин С в порядъка на 2 до 3 гр дневно се отличават със значително по-голяма активност.
Витамин С е изключително важен оксидант. От своя страна той усилва действието на други антиоксиданти като всеизвестните ни витамини А и Е.
Може да се твърди, че тези три витамина са жизненоважни един за друг (имат синергична връзка), понеже всеки от тях има свойството да усилва и подпомага значително действието на другите два.
Много важна роля има по отношение на мозъка. Той го поддържа, като го предпазва от кислородна недостатъчност.
След изследвания най-високи концентрации на витамин С в човешкото тяло са били откривани в нервната тъкан, което показва, че тази част на тялото има най-голяма нужда от него.
Преди години са били проведени опити, които са разкрили, че витамин СА и селен са в състояние да предотвратят развитието на ракови клетки.
Като такива могат да се посочат нитритите, които се намират най-вече в плодовете и зеленчуците, вследствие на торенето им с азотни торове, които ние по лошо стечение на обстоятелствата няма как да избегнем и поглъщаме повече или по-малко.Доказано е, че големи количества на витамин С блокират процеса на превръщане на нитратите и нитритите в нитрозамини.
В частност сам по себе си витамин С пречи значително на преобразуването на някои вещества в ракообразуващи.
ШЕСТИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:
6. ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ. Става въпрос за тези зеленчуци, които са отгледани в еко обстановка и които не са отровени от вредна почва и които не са пръскани с химикали.В днешно време е почти невъзможно да намерим чисти зеленчуци и затова съм ги сложил в "класацията" на последно място. И все пак да споменем,че когато човек се подложи на зеленчукова дието за по-дълъг период от време, със сигурност ще пребори повечето болести....Доказан факт е,че повечето вегетарианци се разболяват по-рядко, не чувстват умора и спят по-малко.Това така, защото храната им е богата на алкалини, а Ракът не живее в такава среда......
Има редица много продукти от природата, с които можем да лекуваме най-опасните болести.Аз засега съм синтезирал най-лесно достъпните. Със сигурност ще продължа да търся и да публикувам, за да бъдем информирани и здрави .Не претендирам да съм лечител, също така нямам лекарско образование, нито общувам с такива хора, не съм член на нито една организация, институция или партия. Аз съм просто човек, които чете много, пита много, търси истината и борави с интуицията си.....
С уважение към всички инакомислещи:
Ники Христов
автор на този блог

17 коментара:

  1. конопено масло, материали и пълни научни статии за ефектите на канабиноиди на туморните клетки могат да бъдат намерени на интернет страницата Mediccanna (www.mediccanna.com)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за интересната и полезна статия!Вярвам точно в алтернативното лечение.

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Десислава, без да искам ви изтрих коментара, извинява се, а вие така красиво бяхте написала: "Благодаря"

    ОтговорИзтриване
  5. Загубата на скъпият ми баща ме направи подозрителна към всичко което се продава в аптеките и супермаркета.Смятам че и Алоето заема важно място в борбата срещу рака като предпазно средство.

    ОтговорИзтриване
  6. ниско бъзе /не дървото/
    узряло, да няма зелени зрънца, реди се в буркан ред бъзе, ред захар, докат се напълни
    стои на слънце около 20 дни докато ферментира
    като ферментира се прецежда през тензух
    и се налива сиропа в буркани с винт и се държи в хладилника на 4 градуса
    пие се всяка сутрин по 1 чаена лъжичка
    не бива да се превишава дневната доза
    и се пие докато се излекува
    http://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=1043.0

    ОтговорИзтриване
  7. Wow съм толкова благодарна за добрата Рик Симпсън (rick_simpsonfoudation@outlook.com) е направил за мен и моето семейство за лечение на рак на простатата, на съпруга ми от 3 години.

    Моето име е Елизабет Kruglova от Северна Каролина, САЩ, 02 Юни 2010 съпругът ми е с диагноза рак на простатата и той е направил всички видове лечение (химиотерапия, радио и билкови) и неговият лекар все още не даде надежда за състоянието му, след последния му химио лечение на 09.28.2013 лекарят му казал, че той е имал 8 месеца, за да живеят. Когато чух това бях разочарован, разочарован и изпълнен с болка, че един толкова много обичам да ми и децата ми остави съвсем сама на този свят.

    Един верен ден чичо ми се обади и ми каза за Рик Симпсън канабис масло и как да го излекува 48 години си съсед така аз станах много се интересуват от това лекарство, чичо ми и аз решихме да се направят някои изследвания за Рик Симпсън канабис масло и открих е много интересно, затова реших да закупите на маслото. Обадих се на чичо ми и го попитах за пряк контакт на Рик, за да мога да обсъдя с него.

    Свързах се с Рик Симпсън (rick_simpsonfoudation@outlook.com) той ми каза какво да направя, за да закупите на маслото и как да използваме маслото аз го последвах инструкциите му послушно и сега с гордост може да се каже, че мъжът ми е рак безплатно, благодарение на Рик Симпсън за възстановяване на изгубената ми надежда.

    ОтговорИзтриване
  8. My Mother се diagnossed с четвъртия етап рак на дебелото черво преди една година около, тя е имала изключително трудно пътуване. Тя е имала два кръга на химиотерапия, една кръгла или Y90 радиация и сега преживява дроб faliure. Жълтеница, слаб апетит и депресия са няколко от нейните симптоми. Аз съм се чудеха какво други възможности за лечение тя има (като трансплантация на черен дроб или клинично изпитание), а също и колко дълго тя трябва да живее. Майка ми е най-добрият ми приятел и герой, тя трае толкова, колкото хората, които обичате направя too.but един мой братовчед дойде в нашата спасителна като нареди тази коноп нефт от фундамент в UK, и досега лекарството се оказа effective.now майка ми може да направи неща, които тя никога не може да направи и преди, аз съм толкова щастлив, така че реших да използвам тази среда, за да предупреди всички раково болен, че с добра конопено масло, определено може да победи cancer.if се случи да бъде в нужда от това лекарство , можете да се свържете с фондацията с този имейл: ricksimpsonmedicalservices@gmail.com

    Благодаря

    ОтговорИзтриване
  9. Аз също се свързах на посочените от вас адреси, но след дълго ровене попаднах на информация, че Рик Симпсън не продава от маслото. От различни места се представят за него. На посочените адреси ми отговориха много бързо, че трябва да заплатя такса в размер на 697 долара за 60гр. масло. Моля някой ако е купувал по този начин да сподели.
    Как да съм сигурна, че това е истинското масло от Симпсън и как ще мине границата?
    Благодаря ви много предварително.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече и в България се предлага канабисово масло, без да е нужно да поръчвате от другият край на света. Ако имате интерес, можем да обменим контакти и бих ви разяснил как можете да си го набавите.

      Изтриване
  10. За тези пари си купувате достатъчно количество марихуана и си го направете сама!
    В интернет има достатъчно информация как се прави!
    А рекламите на този Рик Симпсън в коментарите тук са по-скоро спам, отколкото нещо полезно!
    Авторът на Блога Силни Българи

    ОтговорИзтриване
  11. БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЛЕЗНАТА ИНФОРМАЦИЯ,НАЙ-ВЕ4Е ЗА БЕДНИ ХОРА.МОЛЯ ,АКО Е ВЪЗМОЖНО,АВТОРА НА БЛОГА-НИКИ ХРИСТОВ- ДА НАПИ6Е И НА4ИНИТЕ ПО КОИТО СЕ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ОТ НЕГО ПРОДУКТИ,НЯКАКВИ РЕЦЕПТИ.О6ТЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ. ГАБРИЕЛА

    ОтговорИзтриване
  12. Гери
    Съпругът ми е с диагноза рак, назначиха му химиотерапия но той отказва да се лекува по този начин. Аз също съм съгласна с него.Опитвам се да му наложа здравословно хранене, но е трудно изведнъж да започнеш да се храниш с ядки плодове и зеленчуци, след като си похапвал месо редовно.
    Прочетох вашия блог и Ви Благодаря за полезната информация!
    Намерих веднага конопено масло в Био магазин което струва 21 лв. за 250 гр. но дали това ще свърши работа?
    Благодаря Ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече и в България се предлага канабисово масло, без да е нужно да поръчвате от другият край на света. Ако имате интерес, можем да обменим контакти и бих ви разяснил как можете да си го набавите.

      Изтриване
  13. Ще свърши работа, но ако наистина е конопено масло и честно казано в Бг не съм срещал чисто такова. Принципно мои близки имаха проблем с намирането му в БГ и като се поинтересуваха за такова от чужбина, се оказа, че е доста скъпо. Аз лично бих си купил машина-екстрактор за масло, която струва 350 долара, но пък тук стои въпроса с намирането на качествен коноп/ марихуана.
    МОЛЯ,ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ ЗА СТАТИЯТА В БЛОГА МИ: ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТИТЕ С ОТГЛЕЖДАНЕ И КОНСУМИРАНЕ НА ПШЕНИЧНИ ПОНИЦИ- ДАВАМ 100% ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ:
    http://silnibg.blogspot.bg/2014/11/blog-post.html
    http://silnibg.blogspot.bg/2014/09/blog-post_22.html
    НЕ СЪМ ПИСАЛ ЗА ДРУГ ЛЕЧЕБЕН МЕТОД- ПРИЕМАНЕТО НА МУМИЙО. НАМИРА СЕ В БИО-МАГАЗИНИТЕ.
    ОТНОСНО СЪПРУГА ВИ-ЗА ДА ИМАТЕ НАИСТИНА ПОЗИТИВЕН РЕЗУЛТАТ Е НУЖНО ДА ПРОМЕНИ НАЧИНА СИ НА ХРАНЕНЕ НА 360 ГРАДУСА, МНОГО Е ВАЖНО ДА НЕ ИЗПАДА В НЕГАТИВНИ НАСТРОЕНИЯ И ДА Е ОБГРАДЕН ОТ ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ И ДА ВЯРВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ! ИМА МНОГО ФАКТОРИ, КОИТО ЩЕ ВИ БЪДЯТ ПРЕЧКИ И БАРИЕРИ-НАЙ-ВЕЧЕ ЛЕКАРИТЕ ЩЕ ВИ ПАНИКЬОСВАТ И ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ТЪРГОВЦИ И НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!
    ТОВА Е ОТ МЕН! ПОЖЕЛАВАМ СИЛА,СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ

    ОтговорИзтриване
  14. ДО ГАБРИЕЛА:
    БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ЧЕТЕТЕ БЛОГА МИ. ПИСАЛ СЪМ ЗА ДОСТАТЪЧНО МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ЗА РАК И КОИТО НЕ ИЗИСКВАТ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ СРЕДСТВА.МОЛЯ, ПРЕГЛЕДАЙТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО ПО-ДЕТАЙЛНО И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА:
    1. СТАТИЯТА ЗА ММС
    2. СТАТИЯТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТИ С ПОНИЦИ
    3. СТАТИЯТА ЗА КИСЛОРОДНАТА ВОДА И МЕТОДА НА НЕУМИВАКИН
    УСПЕХ!!!

    ОтговорИзтриване
  15. МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ МОЯТА ХИВ лечение
    Аз бях диагностициран на 17 април 2012 г. и разбера, че съм ХИВ позитивна. Бях уплашен, защото няма лечение за ХИВ / СПИН, но днес някои хора все още не вярват, че има лечение за ХИВ, то може да бъде излекувано само чрез корен на африканците И билки, и
    Лекарят ни тук в САЩ, някои от които знаят, че африканското билково лекарство може да излекува ХИВ, но те решат да го скрият от нас, само за да продават ARV DRUGS. Направих проучване за намиране на онлайн начин да се отърва от моята болест, видях коментар за билков лекар в Интернет Име Д-р Мохамед, който е излекувал няколко болести с мощното си билково лекарство, аз се свързах с него на какво-ап, чат с него обясни Моето себе си към него.Той каза, че може да излекува добре ХИВ, той ми даде молбата му, която му изпращам. В рамките на 5 дни ми изпрати билковата медицина чрез куриерска доставка на услугата и ми каза как да взема лекарството в продължение на 3 седмици, за да се излекува, направих го за 3 седмици, през тези 3 седмици забелязах много голяма промяна в здравето ми и Но нещо чудесно се е случило тогава отидох да потвърдя резултата ми беше абсолютно отрицателен.Докторът, който бях хив положителен, ме питаше защо съм отрицателен, какво е необходимо, за да се лекува и са получили това лекарство от И как се отървах от него, му казах всичко за билковото лекарство, което ме изцелява. Представете си лекар да ми каже да не давам на никого да знае за това, аз не бях шокиран, макар че знаех, че знаят за билковото лекарство, но избра да го скрие в други, за да реализира продажби на ARV DRUGS. Не се оставяйте назад, ако четете този контакт Dr Mohammed на herbalcure12@gmail.com или whapsapp / call + 2349036036397.Той също може да излекува много от тази болест, просто се свържете с него

    ОтговорИзтриване