петък, 28 март 2014 г.

БЪЛГАРИ.....!!!



Българи...! Не се срамувайте от рода и кръвта си. Не предавайте хората, които проливаха кръв за вас през вековете, хората които се радваха да умрат за България, защото знаеха, че това е техния дълг към Родината, защото осъзнаваха, че така гарантират съществуването на идните поколения, включително и твоето. Гордейте се с историята ни, с красивата ни природа, обичайте българската жена и създавайте хубави семейства и дарявайте с живот млади българчета, които ще утвърдят безсмъртието на българската кръв, на българския ген и на българския дух. Историята на България не свършва днес! Тя просто продължава. Във всеки от нас спи по един български лъв, по един националист, важното е да му позволим да се въздигне в нас. Бъдете сплотени, бъдете единни и организирани, защото врага е подъл, врага е скрит между нас и ние рано или късно ще отсечем главата му, главата на тази гнусна змия наречена „политическа класа“. И не забравяйте, че трябва да се обединяваме, а не да се караме и делим. Съединението прави силата!

Няма къде да бягаме,злото е едно и само част от народа се опитва да му противодейства!!!
Сефаради и Ашкинази се опитват от векове да изкоренят всичко БолгАрско!!!
Най-малкото което можете да направите, ако ви е страх да се борите открито срещу тях е да спрете да теглите кредити от банките (всички до една са хазарски),бойкотирайте веригите им за хранителни стоки ,те също са хазарски и тн.

Преговорете си историята...и не бързайте да казвате "Абе били сме велики,ама сега за нищо не ставаме",защото ако всички започнем да си помагаме(това е чисто българско поведение в древността) няма да има сила която да посмее да ни мачка!!!


„Това е народът, който преди тебе имаше всичко, което е пожелавал – народ, който е придобивал титли, който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля. Народ, в който бойното поле прославя рода, понеже у тях без колебание се смята за по-благороден оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение. По-рано, те – Българите – вярваха, че светът е открит за тях , сега смятат, че за тях е затворена само онази част от земята, която ти пазиш!“

Патриарх Магнус Феликс Енодий в “ Похвалното си слово за готския крал Теодорих

Няма коментари:

Публикуване на коментар