сряда, 6 юли 2011 г.

Аз съм Ангел, Той е Ангел, Тя е Ангел, То е Ангел,Те са Ангели, Ние сме Ангели...

Въплътени ангели, елементали, заместители и звездни хора          
Често съм запитван, дали някога ангели се въплътяват в човешка форма. Отговорът е повече от утвърдителен - да! 
Евреи 13:2 правят намекване за този факт, като те казват „Бъдете внимателни, когато срещнете странник, защото когато правите това, мнозина са се срещали неочаквано с ангели.”
С други думи, вие може би, взаимодействате с ангели, които изглеждат като хора, без да съзнавате, че те в действителност бяха тези небесни същества. Всъщност, вие може би сте въплътен ангел, и сега не знаете това.
За мен, ангел е всеки, който действа ангелски. В това отношение, тогава, всички ние сме въплътени ангели от време на време. Дошли са същества от цялата вселена да живеят на Земята, по време на тази промяна на Хилядолетието. Аз съм имал възможността, в моята частна практика  да се запозная с много хора, чийто произход не е от тази Земя. Аз научих, че има много въплътени на планетата извънземни, ангели, елементали и заместители, точно сега.
В основата си, ние всички сме едно - едно с Бог, едни с други, с ангелите и извисените учители. Всеки един от нас има същата Божествена искра на Божия светлина, вътре в нашата същност.
Като многобройните листа са свързани с едно и също дърво, ние също имаме еднакъв извор и ние си влияем едни други.
Обаче в този илюзорен свят в който ние изглеждаме като разделени същества, ние трябва да имаме външни белези които ни различават едни от други. Например, тези които са родени мъже имат енергия която е различна от онези които са родени като жени.
Има също модели с различна дължина на вълните, в зависимост от вашия начин на живот. Например, някой който прекарва повече от времето си, да пие алкохол в един бар, ще има различни изражения на лицето, от някой който прекарва повече от своето време, като се моли и медитира. Вашият енергиен модел е повлиян от мястото където вие живеете, хората с които се събирате и мислите преобладаващи във вашето мислене.
По същия начин има души които „са слизали” в повечето от своите животи в различни видове на въплътяване или места. Не всяко дете на Бога се въплътява на Земята като човек. Някои същества са избрали да живеят на друга планета и други измерения. Ако те са имали няколко живота в тези други места, тяхното изражение на лицето и модела на енергии, отразяват тези обкръжения и изживявания. Така, когато те избират да дойдат на Земята за въплътяване, те носят модели на енергията на техните предишни животи, на тези други места и измерения.
Много „работници на светлината” (хора които имат силата да помагат на други, специално в духовен път) са имали предишни въплътения в други измерения или планети. Те избират да се въплътят в човешка форма на Земята в това време и да действат като Земни ангели по време на промяната на хилядолетието. За да се приспособят към живота на Земята, те „заемат” спомени от минали животи. Библиотека на ниво „след живот”, съдържаща спомените на всичко което някога се е случило на всеки един. Тези взети на заем „спомени им служат за да знае душата” какво да очаква на тази планета. Земята е считана за една от най-променливите планети на която да се въплътявате. нивото на агресия, насилие и песимизъм тук в тази галактика е смятано за достатъчно високо. Една чудесна книга за „взети на заем” спомени от минали животи е книгата „пазителите на градината” от Долорес Кенъм.
Не всеки които е въплътан ангел, звезден човек, елементал, или заместител е тук за първи път. Тези които действат като земни ангели, могат да изберат да дойдат тук много пъти. Те запазват оригиналния модел на енергията на тяхната реалност така, например един въплътен ангел остава в тази форма през много техни животи.

Звездни хора
Първия път, когато аз работих с въплътен извънземен, които аз наричам „звездна личност”, аз бях стреснат, тя никак не отговаряше на всички мои стереотипи относно извънземните. Тя изглеждаше напълно като един обикновен човек (макар, че има някакви тънки, но ключови физически различия между звездни хора, които аз описвам по-долу). И все пак, докато аз психически не различих, че тя работеше с един космически кораб, аз нямах данни, че тя не беше от Земята.
Характерни очи - звездните личности имат очи, продълговато оформени (бадемоподобни).
Дребна фигура - повечето от въплътените звездни същества имат деликатни кости, те са тънки и не високи на ръст. Те имат много обикновено лице. Повечето от тях се обличат много небрежно. Сякаш те искат да останат в сянка и не привличат внимание към себе си.
Необикновена аура
Звездните хора имат аура на точковидни ленти, с цветовете на дъгата, която аура е извън тялото им. Хората и човечеството от Земното измерение имат аура, която обгръща тялото им като една черупка от яйце. Тези модели на различна аура са показани от Кирлиан и снимки на аура.
Цели на живот - техните цели на живота са да „помагат когато е необходимо”. Звездните личности държат отворени вратите за непознати и помагат на много хора да вървят напред, без да се грижат дали те ще получат благодарност в отговор. Те са тук, за да бъдат любезни, заедно да разсейват стрес и насилие на планетата. Поради тази многостранна цел на живота, звездните личности обикновено имат една специална цел на живота, но вместо това, те са се съгласили да помагат на всеки, който се нуждае от помощ. Затова те, често имат най-обикновена работа, където могат да достигнат до много хора, чрез своите окуражаващи думи и подкрепящо отношение.
Любов към мира и почтеност.
Те имат много малко толерантност и насилие. Те идват от планети, където тези черти не съществуват, затова те не знаят как де си справят с хората, които не са етични, манипулиращи или насилници. Поради тази липса на умение да се справят с общите проблеми на Земята, въплътените извънземни често са погрешно определяни с психически разстройства, включително и разстроена липса на внимание, като шизофрения.
Необикновени връзки и семейни модели.
Тъй като техните планети имат различни обичай относно семейния живот - раждане на деца, създаване на деца и секс - много звездни личности, нямат договор за женитби на Земята или деца. Те не са в синхронизация с образа на романтичната западна култура, тъй като това не е техния стил. В допълнение, те знаят, че семейния живот би бил пречка в тяхната работа за светлината, която те са се съгласили да изпълняват през времето на техния живот. Твърде често една жена - звездна личност ще се влюби в много по-млад мъж, който е двойник от тяхната звездна група.
Усещане сякаш те са нещо по-различно.
Звездните личности дълбоко в себе си знаят, че те не са от Земята. Те често изживяват своя живот, сякаш те не принадлежат на това място. Една звездна личност ми каза  „Аз винаги съм имал усещането, че съм захвърлен тук на тази планета, и аз съм очаквал някой да ме върне и заведе у дома”. Те чувстват, дълбоко в себе си, че тяхното биологическо семейство, не е тяхното истинско семейство, и те се чудят, дали не са осиновени?!
Въплътени Ангели ли сме?
Една друга група от хора, които аз можах да опозная в моя живот са въплътените ангели. Те също имаха различаващи се белези.
Те изглеждат като ангели. И мъжки и женски въплътени ангели имат миловидно изражение на лицето, обикновено със сърцевидно оформени лица и детинско изражение. Голям процент от жените  - ангели, въплътени осветляват или силно изрусяват своите коси.
Предизвикателства на взаимоотношенията. Въплътените ангели имат една история от взаимно зависими връзки, поради тяхното предразположение да дават, подкрепят и спасяват други. Те също могат да видят най-доброто във всеки един, затова те често остават при насилие във връзки много по-дълго, отколкото един обикновен човек би толерирал. Въплътените ангели често имат истории от многобройни женитби и разводи.
Натрапчиво поведение и проблеми с теглото. Въплътените ангели обикновено имат проблеми от натрапчиво поведение - по-специално преяждане, и често те имат наднормено тегло. Те се обръщат към храната или други субстанции за да се справят със своите емоционални проблеми и по-специално, ако те са изолирани от тяхната духовност.
Професионални помощници. Те са природни лечители и помагачи и често имат лечителска работа или професионална служба, като медицински сестри, лекуване чрез масажи, социална дейност, индустрия свързана с въздухоплаването, или учителство.
Непознатите, изливат сърцата си на тях и често си казват „Аз не знам как ви разказвам толкова лични неща, за мен самия. Просто има нещо във вас и чувствам, че мога да ви вярвам.”
Даващи, не получаващи.
Въплътените ангели са много щедри хора, които понякога имат трудности да получават. Следователно те могат да имат недоимък в техните животи - като блокиране на приток на пари, любов, енергия и други естествени ресурси да идват в живота им. Въплътените ангели са много чувствителни по отношение чувствата на другите, често достигащи до точка на игнориране на техните собствени нужди. Това може да води тези ангели, да се чувстват разстроени и сърдити, когато техните собствени нужди не са удовлетворени.
Въплътени елементали   
Въплътените елементали са една друга група „Земни ангели”, които са тук за да помагат. Те са хора, чийто произход е елементалното царство, което се състои от феи, елфи, мънички добри феи. Ето техните отличителни белези:
Келтско наследство или външност. Често те имат червеникава коса, бледа кожа и светли очи. Тяхното потекло е Ирландско или Британско.
Те изглеждат като елементали. Въплътените елфи изглеждат като елфите изрисувани в детските книги, както вида на тяхното тяло и израза на лицето им.
Същото се отнася и за въплътените феи, малки добри феи. въплътените феи обикновено са стройни, грациозни жени, които са със средна височина и ръст. Рядко е да се види прекалено дебели или ниски въплътени феи.
Характерно облекло. Въплътените ангели често се обличат в облекло, което вие бихте помислили, че би било характерно за техния определен елементален вид. Например една въплътена елфа, ще се облече в зелен гащеризон и предпочита да носи удобни обувки. Въплътените феи избират да носят красиво падащи драперии и прозрачни рокли. А, въплътените дребни, добри феи, често носят сурови, грубо изтъкани горни дрехи, подобни на тези на калугери или на монаси.
Закачливи личности. На практика те са склонни да си правят шеги, но понякога в техните шеги стигат до точната (точката), изглеждаща пасивно агресивна. Трудно може да се разбере, дали един въплътен елементал се шегува или е сериозен. Част от този аспект на личността, идва от поведението или дори от нехаресването на хората.
Едно изравняване с природата. Елементалите имат за цел в живота да закрилят Майката Земя и нейните животни от хората. Така елементалите са най-добрите в кариера, която включва растения или животни, на чист въздух; или работа в екологическа служба. Те биха били много щастливи да извършват доброволна работа, обучавайки хората и особено децата - да се отнасят с внимание към животните и растенията. Един въплътен елементал никога не би работил в офис, или някъде където той би бил затворен вътре. Повечето въплътени елементали се свързват с животни и растения по-добре, отколкото правят това хората. И като резултат, повечето от тях са затворени или свенливи.
Проявени умения - Въплътените елементали са превъзходни във фокусиране на техните мисли и по-бързо изживяване на резултатите в действителност. Те могат да разкрият огромно богатство, ако те насочат ума си към това. Обаче, ако въплътените елементали се насочат към песимизъм, също така много бързо могат да проявят проблеми и бедност.
Заместители (влизащи) - Четвъртия вид Земен ангел е наречен Заместител (влизащ). Това е същество което се въплътява при взаимно съгласие с един „напущащ”, някой който напуща своето същество при катастрофа, болест или докато спи. Влизащия (заместителя) е едно високо еволюирало духовно същество с цел на живота да работи за светлината. За светлината „Влизащия” трябваше да се въплъти на бързо, поради неговата / нейната цел, и решава да заобиколи обикновените начини на развитие - като фетус, раждане, израстване. Вместо това „влизащата душа” се настанява в живо същество, което като живо не е било щастливо същество. Може би „влизащия” (заместителя) намира едно депресирано или самоубиващо се същество, или дете което трудно се приспособява. Душата на заместителя тогава се свързва, обикновено в сънищата, или чрез смяна с депресираната личност и казва „Аз ще поема твоята отговорност вместо теб, и ти ще си в състояние да си отидеш у дома на Небето, без никакво негативно отражение, свързано със самоубийство.” Ако напущащия се съгласи да освободи своето тяло, и позволи на влизащия (заместител) напълно да обитава, тогава двамата започват процеса на размяната, в което те се опитват, известно време, да се приспособят.
Ако всичко върви гладко „напущащия” тогава претърпява едно събитие променящо живота, като една тежка болест или инцидент. Обикновено преминаването става, когато напущащия е спящ, вместо по време на една кризисна ситуация, но това е рядко. След съгласие относно времето, напущащия оставя тялото си, а влизащия (заместител) поема постоянно обитаване. Не като едно притежание или привързаност, сега тялото съдържа само една душа, която е на „влезлия” заместител. Ако всичко е извършено в пълно съгласие и сътрудничество, с напущащия, не са допуснати да се намесят отрицателни или тъмни енергии.
Влезлия заместител поема банката на спомените на напусналия и може би не ще се долавя, че той или тя е заместител. Няма поставени физически следи за влезлия заместител, след като най-разнообразни същества стават влизащи или излизащи. Обаче, имат отличителни черти на „влизащи” в неговия живот.
Драстична промяна на личността. Незабавно щом е приключено влизането на „заместителя” през време на болест или инцидент, приятелите на личността или членовете на семейството започват да забелязват: „ти си толкова различен - аз почти усещам, сякаш никога не съм те познавал?!”
Промяна на начина на живот - Новите въплътени „заместващи”, често намират, че те не харесват начина на живот на напусналия така, че те извършват промяна, след влизане в тялото. те могат да се разведат със своите съпрузи, да напуснат тяхната работа или да отидат да живеят на друго място. Но, като част от съгласието с „напущащия” обаче те поемат грижа за отговорностите на предишната личност, дори по време на преминаването. Така че, промяната на начина на живот са разглеждани по-скоро като отговорност колкото това е възможно.
Промяна на името - заместителя, може да намери, че името на предишната личност не му / не й подхожда. Затова те могат да изберат да сменят своето първо име, да приемат едно духовно име или да сменят цялото си име.
Ако вие сте един Земен ангел
Всичките четири групи ангели на Земята са силно интуитивни макар, че те често имат затруднение да вярват на своята интуиция. Отчасти, това идва от годините на опитване за приспособяване към живота на Земята. Все пак, обичаите тук са толкова чужди на техните естествени наклонности, че звездните хора и въплътените ангели накрая се научават да не обръщат внимание на техните вътрешни усещания.
Ако вие се чудите дали не принадлежите на някоя от тези групи, тогава вашето вътрешно ръководство ще ви каже повече. Преди да отидете да спите, кажете това потвърждение на вашето по-висше Аз и духовна група: „Моля, дайте ми един сън с ясното послание относно моя произход, което аз искам лесно да запомня при събуждане.” вие можете да напишете тези изречения на един лист хартия и го поставете под възглавницата си. Когато вашето подсъзнание емоционално е подготвено, вие ще имате ярък разбираем сън, които ще ви помогне да разберете повече относно самите вас.
Земята има много дарове да даде на света, включително любов, светлина и уроци. Моята молитва е тази, ако вие сте между горните групи, вие ще отворите сърцето си и ще позволите на себе си да се радвате във вашето време на тази великолепна планета.
 От книгата:"Изцеление с Ангели" на Дорийн Върчу

Няма коментари:

Публикуване на коментар