петък, 25 ноември 2011 г.

ВНИМАНИЕ:АПЕЛ



Следният текст ми беше "даден", за да публикувам тук.Нямам идея кой го е писал и ми го е пратил,но смятам, че е Важен и кореспондира с тематиката на блога:


ВНИМАНИЕ

Ние, долуподписаните почетни членове на световното научно общество, предупреждаваме цялото човечество, че е нужна огромна промяна в управлението на Земята и живота на нея, за да бъде продължен човешкия род и в бъдеще.
Какво трябва да направим - пет съществено важни неща: 

Трябва да поставим околните, нанасящи огромни вреди явления под контрол, да възстановим и предпазим цялостната земна система, от която зависим. От полезни изкопаеми трябва да преминем към добиване на по-добри, по-неизчерпателни енергийни ресурси, да прекратим използването на природния газ, да престанем да замърсяваме водата и въздуха. Приоритет трябва да бъде даден на развиващите се страни от третия свят. Трябва да спрем обзлесяването, загубата от агрикултурни земи, загубата на земни и морски животински видове.

Трябва да управляваме ресурсите към решителното благополучие на човечеството и неговия глобален дом. Трябва да даем висок приоритет на ефикасното уползотворяване на енергията, водата и други материали, включващи унищожението или рециклирането на ненужни метали.

Трябва да стабилизираме и популацията. Това ще бъде възможно единствено ако всички нации разберат, че това изисква осъвършенствана икономическа политика, а осъвършенствана икономическа политика може да бъде създадена ако същите тези нации се обединят установят ново земно правителство. 

Трябва да намалим и евентуално елиминираме бедността.

Трябва да осигурим полово равенство между мъжете и жените. Да гарантираме на жените по света правото сами да решават кога и как да се намесват в обществено-политическия живот.

Развитите нации са най-големите замърсители в днешно време. Те трябва да намалят своето свръх – консуматорство, както и своето глобално масово производство, което довежда до сметища равняващи се на височината на един ню-йоркски небостъргач.

Развитите страни трябва да имат задължението да снабдяват развиващите се страни с лекарства и хранителни стоки, защото само развитите страни имат финансовите възможности и техническите умения за подобни задачи.

Това не е алтруизъм, а собствен интерес. Индустриално могъщи или не, ние всички до един имаме само една спасителна лодка. Нито една нация не може да избяга от унищожението, когато земната биологична система е повредена. Нито една нация не би могла да избяга от конфликта за непрекъснато растящата нужда от ресурси.

Развиващите се страни трябва да осъзнаят, че грешка в тяхното управление, ще доведе до превръщането им в безлюдни пустини, а развитите страни ще бъдат преселени и омърсени, което ще означава скорошна смърт.

Спирането на войните и ненужното озлобление между народите ще е благоприятствано. Няма смисъл от такива неща в момент като този, когато в случай на явно “отмъщение” на майка Гея всички ще забравим за ненужната ярост и гнева, и ще се завърнем при семействата си, изчаквайки последните мигове с любимите хора.

Трябва да бъде спряно финансирането от тайните общества за нова глобална война. Сумата от един трилион долара събрана до момента за тази дяволска цел може буквално да прероди Земята и да осигури по-лек и по-спокоен живот.

Всички тайни общества с политически цели Трябва да паднат възможно най-скоро, за да не се допусне те да направят същото, само че с човечеството. Ние учените от световното научно общество приканваме всички будни хора да се вдигнат на бунт и да превземат тайното световно правителство, поставяйки го на колене пред вселенските – божествените закони.

Нужна е нова етика и нов морал. Революция в образованието би била началото, нужно за постигане на нашите цели. Днешното образование е вид манипулация над нашите нищо не подозиращи деца, манипулация която се явява като обръч от дезинформация. Новата етика и морал, новото образование ще стимулира учениците сами да търсят извора на знанието и мъдростта.

Учените създатели на това предупреждение се надяваме, че то ще стигне до всички афектирани хора по света. Нека то ви помогне да се осъзнаете, да прогледнете и видите в какъв свят живеете. Нека то ви помогне да осъзнаете кой ви ръководи, кой управлява вашият живот и кой учи децата ви. Нека всички будни хора по цялото земно кълбо се обединят и обединени да се противопоставят на сегашното “задколисно правителство”. Нека всички заедно живеем наистина обединени под едно общо небе, една обща земя, и нека управляваме тази земя правилно и разумно за нея и за нас. 



Благодарим ти ЧОВЕКО !!!!
1700 световно известни учени, включително и носители на нобелови награди в науката, публикуваха този покъртителен апел към човечеството на 18.Номеври 1992 г.. Повечето от тях днес не са сред нас, други продължават започнатото дело с цел спасяване на хората и на тяхната обител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар