четвъртък, 1 март 2012 г.

За най-касовият филм, правен някога...Името му е GOD!!!



По необясними причини, преди 5 месеца някъде написах този материал, но нещо се случи и не се стигна дотам да го публикувам...Освен него, имам и още "чернови", които ще се заема да редактирам и довърша, за да станат достояние на вас-четящите моя блог!
Днес и първи март и вместо да Честитя Баба Марта, аз се заемам да дефинирам как се правят реални филми и реални мангизи, като разнищя в детайли най-известния сценарий, на който сме попадали някога. Вие, всички сте гледали филма, дори:


Атаката на 11-и септември срещу Америка изглежда много като холивудски екшън филм за катастрофи, на който навсякъде е написано:"Произведено в САЩ". Единствената разлика е, че е използван истински реквизит и истински хора. Имаше тероризирани злодеи, американски пожарникари - герои, огнени експлозии, срутващи се сгради, минувачи, гонени от облаци прах и дори американска патриотична песен "Бог да благослови Америка". Добре разположени камери заснемаха екшън драмата от всеки възможен ъгъл. Никой от нас няма да забрави този ден "Властелинът на пръстените", наречен "Двете кули", беше пророческо и обезпокояващо съвпадение. Приходите от "Двете кули" обаче бяха жълти стотинки в сравнение с тези на катастрофалния риалити филм "9/11" ,който се превърна в най-доходната продукция на всички времена.Единственото нещо, което липсваше, бяха само режисьорът, сценаристът и директорът на продукцията на филма "9/11".

Не е нужен счетоводител на Енрон, за да се пресметне кой е спечелил......
Само през първата седмица продуцентите на 9/11 направиха огромно богатство и то само на фондовата борса. Как ли? Като са знаели предварително, че акциите на авиационните и застрахователни компании, свързани с инцидента, ще се обезценят. Използвайки тази вътрешна информация, те купили контракти на фондовата борса, наречени "пут опции". Пут опцията дава право да се продаде даден актив на предварително фиксирана цена и на по-късна дата. Рискът е много голям, освен ако нямате вътрешна информация, гарантираща успеха. Но това е незаконно, ако бъдете разкрити. Пут опциите, договорени при спада на акциите на свързаните с 9/11 авио и застрахователни компании, се изстреляли нагоре с невероятните 600% точно преди 11-и септември, което значи, че някои са знаели за атаките, преди те да се случат. Кои точно са били тези някои? Мерил Линч и HSBC, Морган Стенли, Банката на Америка, оръжейната компания Рейтион, Лемън брадърс, Дженеръл моторс, презастрахователните компании Swiss RE, Unich RE и АХА Re, която притежава 25% от Америкън еърлайнз. Тези компании купили пут опциите през Дойче банк. По това време се случило бившият изпълнителен директор на ЦРУ Бъзи Кронгард да бъде управител на Дойче банк. Така че спекулантите от 9/11 не са били Осама Бин Ладен или анатемосваните тренирани от САЩ араби. Били са изпечени израелски, американски и британски бизнесмени. Още през първата седмица продуцентите на 9/11 изсмукват в кинокасите 40 млд. долара приходи от американските данъкоплатци, които са хипнотизирани, тероризирани и травматизирани от безкрайното въртене на филма.

Нека направим един "ДА" или "НЕ" тест по теория на конспирацията:
 А: Когато Джордж У. Буш стартира първата си петролна компания, кой му помогнал да я финансира? Братята и баджанаците на Осама Бин Ладен? "ДА" или "НЕ"?
 Б: След терористичния бомбен атентат срещу казармите в Саудитска Арабия, убил 90 американци,кой получил многомилионен договор за възобновяване? Бин Ладеновци? "ДА" или "НЕ"?
 В: Сутринта на 11 септември 2001 г. кои са имали среща в хотел "Рич крол" във Вашингтон? Джордж Буш старши и братът на Осама Бин Ладен? "ДА" или "НЕ"?
Всъщност отговорът на всички въпроси може да е ДА!Защото колкото и да не ви се вярва,
 всяко едно от тези събития: връзката на Бин Ладен с петролната компания на Буш Бин Ладеновият строителен договор след терористичния бомбен атентат и срещата Бин Ладен – Буш на 11-и септември... са истина!

Повечето факти около събитията на 9/11 говорят за заговор. Като например този, че администрацията на Буш пренебрегнала всички предварителни предупреждения за атаките на 9/11. Предупреждения от агенти на ФБР като Колийн Раули и известната "Фениксова записка" били не само пренебрегнати, но и скрити. Заместник директорът на ФБР Джон О'Нийл си подал оставката, когато разследването му за Осама Бин Ладен било спряно. Изданието "Нюзуик" от 24-и септември пише, че висши служители на Пентагона отложили плановете си за пътуване на 11-и септември заради загриженост за сигурността си. Докато американското общество било държано в неведение, всички американски политически, военни и корпоративни VIP персони били на сигурно място. Двама от обвинените похитители мюсюлмани взимали уроци по летене в училището Huffman Aviation на Руди Декърс във Флорида. Името му се свързва с ЦРУ и контрабанда на наркотици с карибската и британската авиация, които делят едно и също летище с Декърс. Медиите съобщиха, че в нощта преди
атаките обвиняемият Мохамед Ата и други двама похитители мохамедани се напили и закачали голи танцьорки в стриптийз клуб във Флорида, наречен "Шакъмс". Там, на бара, забравили тяхна визитка и свещената книга Коран, публично порицавали Америка и шумно се хвалили с предстоящо на другия ден кръвопролитие. Не е ли малко рисковано, тези отдадени на планираната тайна мисия терористи, да привличат толкова излишно внимание? И защо са били във Флорида, вместо в Бостън, вечерта преди самоубийствените атентати? Рано сутринта на 11-и септември 19 мъже мюсюлмани, добре известни на разузнаването на службите за сигурност, някак си преминали през проверките за безопасност на летищата, качили се на четирите пътнически самолета и без никаква трудност ги превърнали в смъртоносни оръжия. В 8:13 ч. сутринта авиодиспечерите временно загубили на радара полет 11 на Американ еърлайнз и съобщили за евентуално отвличане на самолета. Въпреки че военната авиобаза Андрюс е на 10 мин от Вашингтон, на изтребителите им отнело почти час, вместо обичайните 15 мин, за да излетят и започнат да търсят отвлечените самолети. Но вече било твърде късно.

Президентът Буш вече знаел за първия удар, станал в 8:46, докато си бъбрил с децата в началното училище "Букър". Чак в 9:05 ч. му било съобщено, че втори самолет (полет 175) също се разбил в Световния търговски център и че "Америка е под атака". Вместо да мисли за безопасността в този критичен за нацията момент, Буш кимнал и продължил да си бъбри с децата още 20 мин за любимото козленце.
В това време американските граждани горели живи и скачали от димящите кули.
Не е нужно да разбирате от конспиративни теории,за да се досетите какво президентът Буш е знаел за атаката и кога е научил.Според официалната версия на Белия дом, той е научил, че втори самолет е ударил СТЦ и че САЩ са атакувани, в момента, когато е бил в класната стая във Флорида. Но чуйте какво самият Джордж Буш казва почти три месеца след това,когато е попитан за 11-и септември:
 "Докато седях извън класната стая и чаках да вляза видях самолет да се удря в кулата.Телевизорът очевидно беше включен.Аз самият съм летял навремето и си казах: Какъв ужасен пилот и че сигурно е станал ужасен инцидент. Но тогава изключих, защото беше време да помисля за..."
WTF???!!!! Чакайте малко сега. На Джордж Буш му било съобщено за втория самолет, когато бил в класната стая, а вие току-що прочетохте цитата му, където да казва, че е гледал сблъсъка на първия самолет по телевизията този ден. Но това е невъзможно! Никой не е гледал сблъсъка на първия самолет по телевизията на 11-и септември поради причината, че записът е бил излъчен чак на следващия ден.
В 9:55 ч. президентът Джордж У. Буш излетял със самолета си без ескорт или защита от изтребители и кръжал в продължение на час. Защо президентският самолет бил вдигнат без ескорт цял един час когато отвлечени самолети са кръстосвали небето?
Неопитен пилот похитител, който доскоро вземал уроци по летене, направил един, присъщ на изтребител 270 градусов завой, с отвлечения трети самолет(полет 75), прелетял покрай сградата на Обединения комитет на н-к щабовете и се врязал в една незначителна част на Пентагона, която била в реконструкция. Изтребителите най-накрая били вдигнати по тревога, след като четвърти отвлечен самолет (полет 93) се разбил на поле в Пенсилвания в 10:06 ч.
Медиите съобщили, че пасажерите са успели да вземат контрол над похитителите, но живущи в района видели да прелитат изтребители и очевидец съобщил за отломки, падащи от небето. Тези отломки били открити на мили далеч от мястото, което показва, че самолетът е бил свален. В рамките на часове от отвличанията на 9/11 CNN и медиите започнали масирана, обвиняваща мюсюлманите кампания, която продължава и до днес. След по-малко от 48 часа имената и снимките на 19 обвинени мюсюлмани са вече на телевизионните екрани. Ако разследващите не са знаели нищо как толкова бързо са идентифицирали 19 мюсюлмани като похитители от подправени паспорти и без ДНК доказателства? Как паспортът на Мохамед Ата, е оцелял, след като за самия Ата се предполага, че е изгорял в огнената експлозия? Паспортът изхвръкнал от джоба му, излетял от горящия самолет, паднал на земята върху
половин метър отломки и в състояние да бъде разчетен попаднал в ръцете на разследващите. Всичко това в рамките на 48 часа. За какво въобще на тези 19 мъже им били нужни паспорти за пътуване с вътрешни полети? Как са открити паспортите, а не са открити черните кутии на самолетите? За какво на похитителите им били нужни паспорти, които никога няма да използват след самоубийствените полети? И защо 19-те обвинени мюсюлмани ги няма записани на охранителните камери на 11-и септември, след като са били толкова лесни за идентифициране? Куфарът на обвиняемия главатар Мохамед Ата, не бил въобще натоварен на похитения самолет и изведнъж услужливо попаднал точно в ръцете на разследващите. В него имало куп уличаващи доказателства, включително Коран, видео наръчник за управление на пътнически самолет и датчик за гориво. За какво въобще му е на атентатор, отиващ на самоубийствена мисия, да стяга куфар? Изглежда, че Мохамед Ата е бил един много разсеян главатар, за да разнася навсякъде маса свещени книги Коран. Има сведения, че той забравил един Коран в стриптийз клуба във Флорида, друг - в колата, взета под наем и още един - в изгубения му куфар на летището. Още уличаващи доказателства - наръчници за летене на арабски език, са намерени часове след атентатите в паркирана на летището кола под наем. Защо терористите не са взели такси до летището? Могат ли те да бъдат толкова умни и в същото време толкова глупави? Още подхвърлени очебийни улики се появяват три седмици след атаките, когато писма с антракс убиват пет човека, и вината разбира се е хвърлена върху мюсюлманите.По-късно се установило, че антраксът е дошъл от американска военна лаборатория, и че никога не е бил изпращан по пощата от мюсюлмани. Възможно ли е 19-те мюсюлмани да са били умишлено обвинени в отвличанията? Ако е така, кой тогава ги е натопил?
Колаж от снимки на жертвите на 9/11/2011

Веднага след атаките CNN целенасочено и натрапчиво излъчва запис от летищна охранителна камера, показващ Мохамед Ата. Това, което CNN не казва на зрителите си обаче, е фактът, че видеото показва Мохамед Ата да се качва на друг самолет, а не на отвлечения. Няма видеозаписи на никого от 19-те обвинени мюсюлмани да се качват на някой от отвлечените самолети. Веднага след атаките на 11-и септември CNN съобщи, че американското правителство разполага със запис, на който Осама бин Ладен казва на майка си, че нещо "голямо" ще се случи и че няма да се виждат за известно време. По-късно CNN обяви, че съобщението е невярно. Осама бин Ладен категорично отрича да е замесен в атаките на 9/11 и твърди, че зад тях стоят израелски ционисти. Според изявленията на японски, китайски и индийски новинарски емисии, Осама бин Ладен е бил убит в Афганистан през есента на 2001 г. и хората му са го погребали в небелязан гроб.

На Хелоуин 2004 г. точно предr президентските избори на САЩ този човек, облечен както Осама бин Ладен се облича, призна, че е организирал атаките на 9/11, изплаши американските избиратели, и ги подлъга да преизберат Дж. Буш за втори мандат в Белия дом. Ционистите екстремисти вярват, че еврейските юдеи са избрана раса хора и че имат право, дадено им от Бога, над земята Израел. Мюсюлманският свят и милиони европейци, включително и бившият министър на технологиите на Германия Андреас фон Бюло, вярват, че ционистките екстремисти са подготвили атаките срещу Америка, за да запалят войната срещу тероризма. Мишените на тази война са мюсюлманските врагове на Израел, и тя е водена и платена с кръвта, живота и данъците на тероризираните американски граждани.
А какво се случи след това и в Ирак ??? Как ловко изкараха и втора, да не кажа трета част на "Войната в Ирак"...и отново екшън, екшън и пак екшън...холивудска му работа, знайш...


Най-важното нещо, което ще си спомням са очите... очите на жените от Багдад. Очи, обзети от дълбока тъга...Всяка нощ спяха до децата си,
защото искаха да умрат с тях,ако бомбардират домовете им.И всички тези деца в болниците, които бяха загубили ръка или крак, които имаха трета степен изгаряния...Тези жени не пророниха нито една сълза. Никога!


Половината свят повярва, че 9/11 е заговор, осъществен от ислямистки мюсюлмански екстремисти, финансирани от мюсюлмански благотворителни организации. Другата половина вярва, че това е конспирация, зад която стоят юдейски ционисти, финансирани от юдейски благотворителни организации. Има ли някакви доказателства, подкрепящи това убеждение?
След 9/11 директорът на ФБР Мюлер, BBC News и ABC потвърдиха, че 7 от 19-те екстремисти, чиито снимки бяха разпространени по целия свят, не са загинали при атентатите на 9/11. Те са живи и здрави и са жертви на кражба на самоличност. Един от обвиняемите дори е починал една година преди 9/11 да се случи. Кой е откраднал самоличността им и защо ФБР ги търси? Ако похитителите са били наистина мюсюлмани, защо ще крадат и използват документи на събратя мюсюлмани и да ги замесват? Не е ли по-вероятно да откраднат документи на израилтяни и да хвърлят вината върху тях? Ако похитителите са били израилтяни, не е ли вероятно те да откраднат самоличността на мюсюлмани, за да хвърлят вината върху тях? Въпреки че никой не е бил официално държан отговорен или обвинен за атентатите от 9/11 CNN и 5 западни медийни монополисти промиват мозъците на американците с мюсюлмански заговор. За съжаление единствената свидетелка, способна да разпознае похитителите, е загинала на борда на отвлечения самолет. Преди стюардесата Еми Суини да бъде убита на похитения полет 11 съобщила по телефона, че четирима мъже, изглеждащи на вид като от Близкия изток, са отвлекли самолета. Проблемът е там, че израилтяните също са от Близкия изток и изглеждат като хора от Близкия изток. Гласът на единия от терористите, записан на отвлечения самолет,показва, че акцентът му прилича на израелски еврейски акцент. След 9/11 повече от 1000 мюсюлмани, на вид като от Близкия изток, били прибрани от полицията. Медиите обаче премълчават за задържането на 60 мъже израилтяни, изглеждащи като от Близкия Изток, което било държано в строга тайна. На 11-и декември Карл Камерън от Фокс нюз представи първата серия от 4-сериен филм за група израилтяни, които били сред заподозрените от 9/11. Тези задържани израилтяни избегнали наблюденията за действия срещу САЩ и били хванати да заснимат атаките на 9/11 от различни ъгли. Фокс нюз съобщи също, че доказателствата, свързващи тези хора с 9/11, са били засекретени. Доклад дълъг 61 страници на правителствения отдел за борба с наркотиците на САЩ разкрива, че други 120 израилтяни, представящи се за хора на изкуството, също били задържани точно след събитията на 11-и септември. У тях били намерени фалшифицирани визи и зелени карти. Те признали, че служат в израелската армия в части за пиротехника, електронно и военно разузнаване. Дали изглеждащите като от Близкия изток израелци, задържани след 9/11, са откраднали документите на обвинените мюсюлмани? Друг дълъг доклад разкрива, че бивши израелски военни са се представяли за хора на изкуството и са живели на ул. Шеридан в Холивуд, Флорида, на две крачки от апартамента на Мохамед Ата и на трима други обвинени мюсюлмани.На 18-и август, един месец преди атаките на 9/11, статия в Ню Йорк таймс от репортерката Шила Кейн, описва как група от четирима чуждестранни художници се промъкнали в Световния търговски център само месеци преди 9/11. Художниците заели безплатно ателие на 91-ия етаж с други 14 художници заявявайки, че пишат книга на име "The B-Thing". Те също твърдели, че построили временен балкон на 91-ия етаж за шега. По някакъв начин тези, така наречени художници - шегаджии, успели да избегнат вниманието на строгата охрана на сградата. Тъкмо тогава се случило братът на Дж. Буш - Марвин Буш - да бъде шеф на фирмата "Секураком", осигуряваща електронната охрана на Световния търговски център. По някакво мистериозно съвпадение фирмата на Марвин Буш осигурявала и електронната сигурност на 11-и септември на Юнайтед еърлайнз, както и на летище Дълес. Какво ли са правили тези 18 чуждестранни художници, живеещи безплатно в една от сградите с най-високите наеми в света? Много топ инженери и експерти по разрушенията вярват, че в кулите близнаци са били заложени експлозиви, които са причина сградите да имплодират вертикално, както при типичните контролирани разрушения. Според експерти причината срутването на сградите да изглежда като контролирано разрушение е, защото това е било контролирано разрушение. Снимките и видео записите потвърждават, че е имало експлозии в подземията на двете кули, както и в сграда 7, преди те да паднат. На 24-и септември пожарникарят Луи Качиоли казал пред People Weekly: "Ние мислим, че в сградата имаше поставена бомба."
Това твърдение бе потвърдено от много очевидци и от пожарникари, чули взривовете точно преди кула 1, кула 2 и сграда 7 да се срутят. Стоманените кули са проектирани да издържат удара при сблъсък на пътнически реактивен самолет. Все пак официалното обяснение за срутването им е, че горящото самолетно гориво е нагряло поддържащите стоманени греди и причинило тяхното огъване. Независимите експерти изследователи са категорични, че е невъзможно реактивно гориво, горящо в кислородна среда, да разтопи стомана и че повечето гориво е изгоряло извън сградите в ясно видими огнени кълба. Веднага след сблъсъците белият дим става черен, което говори за спад на температурата, а не за повишаване, както се съобщава. Защо компания наречена "Контролирано разрушаване" бързо отнася, претопява и по този начин се отървава от всичките близо 500 хиляди парчета профилна стомана, които биха могли да докажат каква температура е достигнала стоманата, както и използването на експлозиви?
Защо кула 2, която е ударена последна, пада първа - 53 минути след удара, докато кула 1 пада 1 час и 28 мин, след като е ударена? Още по-голяма мистерия е защо сграда 7 на Лари Силверстийн се срутва много по-късно същия ден, въпреки че въобще не е била ударена. Ако тези три сгради са били заредени с експлозиви, кога ли са били поставени те и кой е контролирал достъпа до сградите? 30-годишният Световен търговски център е бил винаги обществено притежание на градската администрация на Ню Йорк и Ню Джърси,докато юдейският бизнесмен Луис Айзенберг не става председател. Айзенберг е деен лидер на юдейски ционистки организации. Той лично спомогнал Световният търговски център от обществено притежание да премине в частни ръце. Тези частни ръце са на двама юдейски проционистки милиардери с имена Лари Силверстийн и Франк Лоуи. Те печелят търговете с по-ниски наддавания от другите. Лоуи е служил в спецчастите на израелската армия, а Силверстийн е бивш председател на юдейската организация United Jewish Appeal. С помощта на Айзенберг двамата вземат СТЦ под наем за 99 години вместо за 8 млрд. долара, на половин цена - за 3.5 млрд. По време на протичащите технически обновявания и смяна на охраната, залагането на експлозиви в сградите не би било никак трудно. Братът на Джорж Буш - Марвин Буш бил не само директор на фирмата за електронна сигурност, но и директор на застрахователната компания при злополуки на СТЦ, наречена Houston Casualty. Тази компания прекратила договора си със СТЦ преди 9/11, точно навреме...
Друга подозрителна компания, заемаща 16 и 17 етаж на северната кула, била компанията Zim-Israeli-American Shipping. Тя изведнъж разваля договора си за наем, плаща 50 хил. долара неустойка и напуска СТЦ броени седмици преди 9/11. Zim-Israeli-American Shipping е собственост на Zim Israeli Navigation, която от своя страна е притежание на правителството на Израел.  Ако новите собственици Силверстийн и Лоуи са знаели предварително за атаките на 9/11, защо са взели обречените сгради под наем за 99 години? Защото владеят простата математика!!!!
Ето какво имам предвид:
Силверстийн купил Световния търговски център на стойност 3.5 млрд. долара, при първоначална вноска от само 15 млн. долара, което е по-малко от половин процент от цялата сума. Той направил максимална застраховка срещу терористичен акт само 6 седмици преди атаките. Разрушаването на сградите на търговския център на 9/11 спестило на Силверстийн 800 млн. долара за модернизация на застаряващите 30-годишни сгради. До завършването на удивителния нов Световен търговски център, разпростиращ се на повече от 1 милион кв. м заемна площ, Силверстийн всеки месец прибира милиарди долари. Междувременно американските данъкоплатци покриват така наречените му загуби. Взема и тлъсти суми от застрахователни полици, сключени за мегатероризъм, които Силверстийн направил само седмици преди 9/11. Силверстийн поискал 200% плащане, предявявайки иск за две отделни 9/11 атаки, вместо за една.Застрахователните компании на Силверстийн Swiss RE и Munich RE са същите, които в момента се разследват, че са имали предварителна информация за 9/11 и за извличане на печалби от 9/11 на фондовата борса. Ако компаниите на Силверстийн са знаели за атаките предварително, защо биха застраховали обречени сгради? Дали тези застрахователни гиганти не са били избрани, за да прикрият резултатите от застрахователното разследване и да пренебрегнат прикриването на доказателствата за 9/11? Впоследствие Силверстийн откупил дяла на Франк Лоуи,  разплатил се с инвеститорите и кредиторите си, поставил ограничения на исковете за обезщетения на жертвите на атентата и направил от публичната собственост на СТЦ най-съмнителната частна сделка с недвижим имот в американската история.

Онзи полу-олигофрен, Джордж У. Буш направил всичко възможно, за да възпрепятства независимото разследване на събитията на 11-и септември. Когато докладът на сенатската комисия за 9/11 бил публикуван, 27 страници, които биха свързали международните банки с 9/11, били цензурирани. На 30 октомври 2003 г. документален филм на телевизия CBC разследва 10-годишното приятелство между семейство Буш, семейство Бин Ладен от Саудитска Арабия и кралската фамилия на Саудитска Арабия. Това приятелство включва незаконно финансиране на президентска кампания и партньорство в петролни и оръжейни компании като The Carlyle Group. След 11-и септември 2 500 роднини на загиналите при инцидента са завели граждански дела за милиони долари срещу 7 международни банки, срещу саудитските приятели на семейство Буш и срещу американското правителство за укриване на информация. На 11-и септември всички полети са преустановени и отчаяните близки на жертвите нямат възможност да летят. Онази сутрин принцът на Саудитска Арабия посетил Белия дом и по-късно същия ден, започнало да става нещо необичайно.Въпреки забраната за летене няколко частни самолета от Лиъджетс до Боинг 747 били свободни да излетят от летищата на няколко американски града с десетки хора от саудитския елит на борда:почти всички от семейство Бин Ладен и саудитското кралско семейство.
Тъй като 15 от 19-те похитители са били обвинени мюсюлмани от Саудитска Арабия, защо Дж. У. Буш не е насочил гнева си към Саудитска Арабия, вместо към богатия на макови полета Афганистан и богатия на петрол Ирак? Преди още първият самолет да удари първата кула на 11-и септември, вече имало масирано струпване на войски близо до Афганистан. Операциите са наречени "Бърза сабя" и "Ярка звезда". 23 хил. британски войници били изпратени в Оманския залив близо до Афганистан и 70 хил. американски войници се присъединили към войските на НАТО в близкия Египет. Всички тези сили са били подготвени за атака на мюсюлманските страни Афганистан и Ирак още преди 9/11.
Патриотичният акт, който има за цел да лиши американските гражданите от техните демократични права и свободи, също бил замислен и написан месеци преди първият самолет да удари Кула 1.....
И така, кои всъщност са продуцентите на този 9/11 катастрофален риалити филм, натрупали милиарди долари от нечисти сделки на фондовата борса, 200 млрд. от тероризираните американски данъкоплатци и още много милиарди долари от петролните полета на Ирак и маковите полета на Афганистан? Противно на общественото мнение продуцентите на 9/11 не са религиозни юдеи, и противно на общественото мнение, продуцентите на 9/11 не са религиозни мюсюлмани!!!!!
За Ирак всички знаем- и този филм гледахме и продължаваме да гледаме...
Същото стана и в Либия, където се съмнявам да има убит диктатор, вместо истинския Кадафи

Сега ни спрягат филма "Сирия", а в постпродукция е "Иран"...
Трябва ли да сме горди, че и нашето правителство участва с осмостепенна роля в последните три-четири убийствени блокбъстъри????!!! Все си мисля, че трябва да се засрамим, че играем гъзоблизци и наемници и да вземем да си замълчим... /всъщност и във филмите, снимани у нас, все избират нашите прехвалени актьорчета за аналогични роли..интересно съвпадение, не мислите ли? /.



А те-продуцентите са тайна мрежа от международни пирати, които нямат националност, национално знаме и установена религия. 
Тяхното знаме е черепът с кръстосаните кости и техният бог (GOD) се нарича: злато, петрол и наркотици (Gold, Oil, Drugs)....
И затова на долара пише: In GOD we trust....
Но пък и ние ви знаем и ви виждаме, дори и да сте скрити зад многохилядни частни армии и корпорации, засега само ви гледаме филмчетата, но е много скоро Денят, в който ще спрем да ходим на кино и ще бутнем всичките ви кина , и ще запюлем актьорите ви, и ще бъдем Хора....
Казах!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар