сряда, 4 април 2012 г.

Тук има всичко, от което се нуждаеш!!!


Всяко живо същество на нашата обичана планета е убедително изразяване на способността на Вселената да бъде в перфектен баланс да прави това което трябва да прави: да ПРОЦЪФТЯВА.

Процъфтяването е естествено протичане на живота, което е считано със сигурност за едно от най-великите чудеса от всички.

Как малка яйцеклетка и един почти нежъзможно за контролиране сперматозоид могат да освободят процес, който в края се появява един като нас същество с необятни способности и неограничен потенциал, с мозък способен на сложни и стремителни размишления. Краката ни карат да танцуваме и тичаме, достатъчно бързи пръсти да плетем кошници, да свирим на цигулка, галим лице. Ако природата ни учеше на всичко, ако животът е устроен така да работи и както всяко живо същество, нашата цел е да процъфтим, ЗАЩО все още за по-голямата част от хората на планетата, животът не е към процъфтяване, а е към ОЦЕЛЯВАНЕ? :(. Просто се опитваме да свържем някак двата края!!! Наистина ли това е най-доброто което можем да направим?

Дали Вселената се е трудила 14 милиарда години единствено да доведе занапред, видове които ще свършат като врагове на самите тях и то в си собствения дом?

Аз не мисля така…..! Остава малко, а толкова хора не са проумели истинската реалност.Събудете ге, нека се преборим заедно за по-добро бъдеще, да разкрием и да си върнем свободната енергия, истинската храна, да няма бедни и гладни, да спрат войните, да няма умиращи и разорени хора, да съградим едно място, което с гордост да наречем "Земя-планетата на Мира"!

Заинтригувахте ли се, приятели!?Ако и вие не мислите така, ще ви поканя да изгледате този филм, който специално за вас прикачих тук:




Ако смятате, че филмът е полезен /А ТОЙ Е/, моля препращайте статията на вашите близки, приятели или хора, на които държите! Дори и на тези, които не са ви близки...
Благодаря!





Няма коментари:

Публикуване на коментар