неделя, 26 август 2012 г.

България Внимание! Какво се случи през Лятото?



...По навик неделята ме провокира да пиша за "нашите" теми и затова сега ще получите отново една интересна доза изречения, които идват от моето съзнание /знам ли, възможно и подсъзнание всъщност..?/. Пък и е нормално в края на този, много интересен за мен, месец Август, да направя нещо като кратък анализ, за това как виждам някои процеси, които дойдоха и си отидоха, но оставиха отпечатъци, които не са за пренебрегване..
Днес няма да има снимки без коментари и няма да ви занимавам със забавните неща от живота и ще Ви обърна внимание за една тревожна тенденция, която, за огромно съжаление, ще се задълбочава все повече- Зомбирането. /напоследък ми е доста любима тази тема и ще продължавам да я транжирам, докато не намеря корените й./
Истина е, че зомбирането в последните 20 години, е тенденция, целяща да насочи мисленето на човек в желана посока, от елита, като се отнеме възможността за самостоятелно и независимо мислене.

Зомбирането на хората цели да ги направи безмозъчни роби, които да се ръководят само и единствено от първосигналната си система, без да включват РАзУМа в своите мисли и действия. За целите на операцията са включени цял арсенал от въздействия, които имат една единствена цел - програмирано поведение чрез контрол над СЪ-ЗНАНИЕТО. Чрез различните видове медии, чрез музикалната индустрия, чрез високите технологии, чрез предизвикване на изкуствени икономически кризи, се осъществява една атака на финно енергиино ниво, която трябва да доведе ИНдивида до степен на тотално объркване и по този начин да му се предостави единственият избор за ситуиране в игралното поле на постоянно губещ в играта.
Зомбирането, като процес в нашата страна, върви цели 20 години. Програмите заложени през тези години, оттук- насетне ще бъдат активирани посредством "ментални спусъци" като старта на тяхното използване бе даден на ХХХ Олимпиада в Лондон. Дните преди откриването на олимпиадата, царемонията по откриването и закриването бяха началните сигнали, чрез които манипулацията на съзнанието трябва да даде своите плодове. Звънтящото шоу, стартирало на 27.07. 2012 година точно в 08.12 часа , реално даде началото. След това последва "удрянето" на хармонично настроена камбана. Към какво беше хармонично настроена тази камбана?
Целият ритуал бе изпъстрен със символика и явни знаци за намеренията на "елита".
Според мен Олимпиадата беше тест. Тест за това как ще реагират хората. Защото, ако те не бяха реагирали и не бяха обърнали внимание и потърсили информация, всички щяха да са в тотално неведение. Най-вероятно щеше да се изпълни варианта с масивен взрив на Олимпийския стадион, последван от Трета световна война. Това обаче не се случи, защото всички конспиратори, най-вече благодарение на Рик Клей  разбраха за това и много изследователи от целия свят също се включиха и информацията стана толкова много, че нямаше как да направят атентата и по този начин хората извоюваха правото си да се спасят.
До известна степен може да се каже, че чрез обявяването на намеренията си илюминатите искаха да изпълнят плана си. Също така обаче, чрез обявяването на намерението си, илюминатите дадоха избор на хората. Интелигентните хора разбраха какво се случва и разпространиха информацията и така предотвратиха един евентуален катаклизъм.
Сигерун съм ,че сте прочели статията тук за Окултните Ритуали по време на ОИ 2102, където  се имаше предвид за евентуален атентат в Лондон, който обаче не се случи, именно благодарение на осъзнатостта на хората....
Останаха много малко варианти пред илюминатите, сред които извънземната инвазия....но пък дали ще успеят, стана ви ясно, че зависи от самите нас...Оказа се, че ние хората можем да променяме събитията. И затова тези, които поднасят алтернативна информация, трябва да продължават да го правят, още по-голям ентусиазъм и мащаб... но да продължа по темата:

"Не се страхувайте! Островът е пълен със звуци и сладкия въздух, който дава наслада и не наранява. Понякога дрънчащите инструменти ще бучат в ушите ми, и понякога дори и гласове, така че след като се събудя след дълъг сън, ще ме накарат да заспя отново. И тогава, в сънищата, ще ми се струва че облаците се отворят и ще ми покажат богатства, готови да се пуснат към мен, така че, когато се събудя, ще плача, защото искам да сънувам пак."

Това бе рецитирано в откриването на Олимпиадата. Казаха го директно- предоставя ви ИЛЮЗИЯ, в която трябва да живеете.. След това от недрата на "дървото на живота" започнаха да излизат всички подземни бесове и да завладяват нашият свят. 7 комина, змиевидният път на огъня представен чрез изливането на метал, огнените кръгове, децата (най-податливи на манипулация и програмиране), демоните, инвалидизираният детски хор, и ред други малки подробности, които ясно показват пътя на желаното развитие.
Но имаше една малка подробност която никой не отрази - Страхът на елита.
Елита наистина се страхува за своите планове. Той винаги се е стхрахувал. И ясно показа от кого се страхува, и че ще направи всичко възможно да сведе възможноста за провал до минимум.За това ще пиша по-надолу...
А това забелязахте ли на ОИ 2012?
На откриването ЕДИНСТВЕНО на Българската делегация, детето което носеше хармонично настроената огнена фуния, бе ИНВАЛИД. Забелязахте ли го..? Дете в инвалидна количка.....
След края на Олимпиадата същата тази, хармонично настроена огнена фуния пристигна в нашата страна, така както и другите фунии бяха отпратени по цялата земя. Но енергията на "олимпийският огън", който след загасването на ЖЕРТВЕНИКА, бе запален вече друг огън, но не и олимпийски, отново пламна. И то тук, в нашата Родина. Точно на 14.08. 2102 година този огън и неговата енергия бе възобновена на връх "Шипка". На 22 (!!!) метров пилон бе издигнат Българският флаг и след това запален огънят . Символично представяне на първата жертва от световното жертвоприношение. Защо точно на 14-ти, когато безсмъртието на героизма бе изкован на 21-23 . 08. 1878.
" Ние запалихме света" - Жак Рох.



И първата жертва на пожара е България !!
Едва ли е съвпадение, че НАЧАЛОТО НА СВЕТОВНОТО ТУРНЕ на "Монарх"-момичето-  Лейди Гага стартира именно от "Арена Армеец" (АА - 1`1). Точно в 8,30 часа Ледито се "роди" от утробата на "Мадам Йехова". Свидетели на това раждане станаха хиляди деца в най-различна възраст, включително деца в "неравностойно положение" от различни социални домове.
И резултатите не закъсняха - "Ботев расист, Левски престъпник"....
Това е ХОР-а, от тук на сетне ще бъдем свидетели на още фрапиращи чудеса...
Да се върнем малко по-назад с горе-долу половин година, нали може? Мисля, че няма да отречете,  че напоследък Майка България е обградена само от неуспехи? И всичко е навързано. Неуспехите, които съпътстват от известно време световният елит, съвсем естественно имат своето отражение и в нашата страна. От 2008 година в управлението на страната застанаха, ако така мога да се изразя - тежката артилерия , на обслужващият персонал (шабас - гоите) на световният елит. За финансов министър бе изпратен, с много ясни инструкции, човек директно от централата на мафията на висшите финансисити (МВФ)-Шимончо Дянков. За външен министър бе поставен отявлен ционист- Николай Младенов
Координатор и отговорник на елита за балканите до 2008 година, бе потомственият аристократ от Италия - Джузепе Мацини. По всичко личи, че господинът нещо не се справил в своята отговорност относно България и поради тази причина нашата страна бе поставена на специален повишен статут на отговорност с отделен отговорник - Уорлик. В началото, американеца, сериозно се бе заел със задачата да се докаже, защото всъщност тази отговорност която му бяха стоварили се счита за голяма чест и възможност при нейното изпълнение за растеж в йерархията на илюминати. Сега силно се съмнявам, че Уорлик се е представил успешно. Мога само да си представя, с нескрито задоволство, какви мисли се въртят в елементарният мозък на американеца. Сигурен съм, че въпросният тип силно съжалява, че няма тази власт, която би му позволила да хвърли най-малкото дузина ядрени глави по тази "дяволска "страна. Ако си бе направил труда да прочете някой факти за Уйнстън Чърчил и неговият крах на кариерата по времето на ПСВ, (крах дължащ се главно заради нас,) би си направил изводите, че се захваща с Мисия Невъзможна.
Трябва да се запитаме - защо е това специално отношение към нашата страна?
За най- правдоподобно обяснение, ще използвам прзнанието на един илюминат, в едно негово откровение под формата на интервю:

"Ние сме Илюминати, но нямаме пълна власт над държавата. Третата Българска държава е мит. Впрочем Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи извесвни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под наш контрол или поне през последните няколко века. Силата ни е на мултинационално ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.
Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово,светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК. Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.

Другият ключов въпрос е: дали съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора ,с опростен начин на мислене и на живот.Но не простите, а само най-добрите. Няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите"


Има една една пре - стара истина - Който е тръгнал против нас се е сривал.
Да припомням ли съдбите на "великите империи"? Същото ще сполети и последните в историята на човечеството - САЩ и ЕС.
Няма кой да чете историята, нямааааа!


И така, след като приложиха пълният арсенал от действия за сриване на българите - похарчване на резерва, БДЖ, Белене, Южен поток, Бургас-Александропулис, се захванаха и с Българската земя. Опитите за налагане на отглеждане на ГМО, разработката на шистов газ и унищожението на горите (уж за развитието на туризма и ски спорта, при полажение, че реално след някоя и друга година тук, на тази ширина "бяла зима" вече няма да има) удариха на камък или по-точно на твърда българска глава. Ние сме народ, който ревниво обича земята си, от която черпим не само храната си, но и онази жизнена енергия, която буквално ни помага винаги да се прераждаме от пепелта си.
Последните събития около анти-Българският закон за горите изкара наяве най-големите кошмари на "елита". След като бе върнат спорният закон под натиска на обществото, "елита" реши да си отмъсти подобаващо, като запали гората....
Витоша избухна в пламъци. Логиката беше елементарна - Което не можем да притежаваме, никой неще го притежава.
Пожарната, водена от баш пожарникаря (който, чудно къде се бе запилял в първите часове на пожара) направи всичко по силите си пожара да обхване колкото се може по-голяма част от планината. Само, че отново обикновенните хора сложиха прът в колелата на "елита". Учудващото отзоваване, на призивите на обикновенни хора, изкара много от "заспалата част от обществото" да защити и спаси собствеността си. Публикациите в интернет, разкриващи безхаберието на "властта" и подопечните му служби, вкара "елита" в задънената улица на неприемливите за нея решения. Тя трябваше да се размърда, поради факта, че ако продължава да се инати, може реално да доведе до непредвидима реакция от страна на обществто. Опасността бе огромна. Щат - нещат, пожарът трябваше да се загаси. Елита претърпя ново поражение, въпреки изказванията и упреците на идиотите Борисов, Цветанов и Георгиева към доброволците, които бяха в основата на потушаването на пожара. Ама не с действия, а с ентусиазъм и най-вече отразяване в интернет на действителното положение, относно бездействието на "властта", за което нито една от измекярските "национални" телевизии не отдели и една секунда време.
Следващото поражение отново стана благодарение на "тълпата". В общината, след поставен ултиматум, се събраха и намериха решение за просеките под лифтовете.
Служителите от парк "Витоша" ще разчистят просеките под лифтовете, а концесионера - "Витоша ски" ще плати сметката. Можеше ли това решение да бъде факт преди една година? Можеше!! Ама не това е целта на "елита".
След това дойде нов удар по "елита" - Варненци си спасиха "Морската градина" Има ли някой който да не е бил в това прекрасно място? Варненци наложиха своята воля, но това е в полза на всички нас ,които с удоволствие изкарваме своята отпуска по морето.
И отново бе нанесен шамар на елита - ВКС спаси Иракли.
След 6 години съдебни разходки, елита "гризна дръвцето" в парка Иракли.
Искаше дърво , "получи го".
За атентата в Бургас толкова се изписа, включително и аз, че няма много за казване, освен, че драконовски мерки за сигурност не се наложиха -пак напук на любителите на събличане на хора по летищата....хахаха
Дълго насажданото мнение, от страна на медии, политици, политолози и соцоилози в продължение на 20 години, че хората са безгласна буква, се срина като пясъчна кула.
Загубите на "елита" вече се случват толкова често, че реално могат да предизвикат объркване у "трезвомислещите". Трябва наистина да приемем факта, както и да го изполваме, че ние наистна можем да оказваме реално влияние върху решенията на "политиците". Ние, вече, можем наистина да управляваме своят собствен живот. Ние можем да налагаме своето виждане как да се случват нещата.
Можем и трябва да се възползваме от тази открита въможнист .
Тук, Сега и Веднага!.
Възможностите на "елита" за манипулация посредством техногенни фактори силно бе ограничена. Не само в световен мащаб , но и у нас се проявиха силни симптоми на пробуждане. Процеса е необратим и "елита" много добре го знае. Но въпреки това няма да се примири със ситуацията. В своята загуба на разсъдък и в името на запазване на статуквото, ( което в никакъв случай не е равитие и еволюция) те ще прибягнат до безумната и отчаяна постъпка - пълномащабна война, която има всички признаци, е възможно да  премине в ядрена....
Но може и да не стане въщност. Зависи от Теб, Мен, от Нас...
КАЗАХ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар