вторник, 30 октомври 2012 г.

Санди=HAARP?





През 2009 г., бившият губернатор на Минесота- Джеси Вентура, зададе въпроси към американското правителство в своето предаване, относно използването на HAARP, за да манипулира времето, както и за това, че радио вълново лъчение се прилага за майнд-контрол масово върху хората..Дори негов екип се опита да влезе и да снима в сградата на HAARP, но не бяха допуснати.Защо? Ами ето затова: Три години по-късно, отговорът е пред нас....


Откакто чета световните, алтернативни източници за информация, темата за  HAARP е винаги много противоречива, един вид мечтаната за всички, които се занимават с конспирации. Проектът е обвит в мистерия в продължение на доста години и ако не сме част от конспиративните теории, сигурно ще си зададете въпроса: "Какво е HAARP?" Според официалните източници, това е абревиатура от английските думи  High Frequency Active Auroral Research Program или по нашенски преведено: "Изследователска Програма за Високо Честотна Активност на Северното Сияние"...да, на български звучи леко безсмислено и затова английската версия се е наложила като популярна..Всъщност това е програма, която повече се занимава с изследване на йоносферата, основана от институциите: американските въздушни сили /U.S. Air Force/, Военно-морските сили /U.S. Navy/, Университета на Аляска / University of Alaska/ и Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)...И точно те всичките са в основата на редица "природни" катастрофи по света....

И ето: това дойде тези дни- по специално след като проследих американските сайтове, който показват активността на HAARP- много интересно явление- ураганът Санди си промени треакторията и удари Източното Крайбрежие на Америка. Сега, някои от вас със сигурност ще си кажат, че е съвпадение, но нека преди това погледнат следните диаграми. Вижте сами:
                                          HAARP Карта- от Сряда 25 окотмври сутринта


                                     Карта на движението на урагана Санди-от Понеделник

Забележете как на двете снимки, активностите на HAARP по североизточното крайбрежие и на  североизток въобще са в седем точки. И то със сигурност са доста силни. Сега вижте диаграмите от вчера, които намерих:
                                          HAARP Карта- четвъртък 26 октомври сутринта

                             Карта на движението на урагана Санди-от четвъртък следобяд




А на горната диаграма-от днес 30 октомври, ще забележите, че е "пипано" май с фотошоп и то доста некадърно- лилавите петна /които показват високата активност на HAARP/ са заменени със сиви...Доста интересно, нали?

И така, предполагам видяхте съвпаденията между активността на HAARP  и посокта, която е зададена на Санди? Тези белези не трябва да бъдят ингорирани. И ако искате можете да ги наблюдавате тук: HAARP Status  

Построен от BAE Advanced Technologies (BAEA),  официалната цел на HAARP е да анализира йоносферата и да проучва потенциална технология, свързана с разузнаването на САЩ, базирана на радио комуникации...Програмата действа от една централна база, намираща се в не толкова населен щат, умишлено- в градчето Гакона, Аляска.  
И според сведения, изграждането на съоръжението започнало през 1993 г., въпреки че слуховете твърдят друго нещо- експериментите  водели началото си десетилетия назад.
Много е изписано за HAARP, няма смисъл да пиша за неговото начало, само искам да задам няколко въпроса, на които имам отговора, но те са за всеки от вас, който не е мислил по тази тема:
1. Оръжие ли е HAARP?
2. Кой натиска "спусъка" на това оръжие?
3. Има ли човек или държава, които са в безопасност от HAARP днес?
4. Трябва ли да се притесняваме, да не би да сме следващите цели ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар