петък, 22 февруари 2013 г.

Сериал "Краят на Ватикана"- еп.1, Финален Сезон


Знак Свише: Мълния удря кубето на  базиликата Свети Петър, по време на буря през нощта, в деня когато папа Бенедикт XVI се отказа от престола!


Здравейте приятели, не се сдържах...обещах да не пиша, за неща, които ме вълнуват, но просто не мога да подмина с лекота темата за ватикана, още повече, че някои факти си станаха официално достояние на хората по света!
и вместо да си губите времето със сериалите по телевизията, просто трябва да осъзнаете, че сме свидетели на финалния сезон на един световен шедьовър, наречен "краят на ватикана". 

приятно гледане:



Папата и кардинали на ключови позиции във Ватикана са били обвинени за възможни престъпления против човечеството и заради това, че години са прикривали вината на католическите проповедници, в международния наказателен съд.

Новината е потвърдена от Дейли Телеграф и се казва, че в Центъра за конституционни права, ситуиран в Ню Йорк / неправителствена организация/ са поискали детайлно разследване от името на "оцелелите жертви" в скандала по обвинение за това, че Католическата църква поддържа "отдавна и широко разпространена система и мрежа за сексуално насилие"!!!!!!
От Ватикана са дълбоко притеснени относно настоящия скандал, но се крият като мишки и засега не коментират нищо конкретно по въпроса. Дори поведението на Ратцингер, който без много обяснения си подаде оставка, остана пълна загадка. Загадка, която прикрива години, да не кажа векове, сексуалната и кабалистична дейност на Католическата Църква. Да, същата тази, заради която векове наред умираха невинни хора и се решаваха съдби в името на една сатаниска доктрина!
Вече е ясно, че папа Бенедикт XVI, като ръководител на Конгрегацията на Ватикана /модифицираното име на Инквизицията/ има пряка вина в покриването на престъпления по служба на кардиналите: кардинал Уилям Левада, който сега ръководи Конгрегацията; кардинал Анджело Содано, държавен секретар на Ватикана при папа Йоан Павел II и кардинал Тарчизио Бертоне, който сега заема този пост.
Адвокатите на жертвите са потресени от лицемерната и престъпна страна на Църквата и в жалбата до съда говорят за системни изнасилвания на малолетни, гей-афери, както и изтезания, свързани с тайни ритуали. Нали се сещате, че тези ритуали не са християнски, а са проводници на масонски, тайни процеси?!!!! Какво повече има да се говори....отдавна се знае, че  в основата на Ватикана, под лустрото, се крият най-отвратителните престъпления срещу човечеството! Сега това става и официално достояние на света....!!!

Не е ли пределно ясно, че ръководителите на този сатанински град-държава, не са хора?!!!Не е ли Оче-вадно, че досега са се извършвали масови престъпления срещу човечеството, както и това, че са старателно прикривани много дълго време!? И тези са ни съдили, били са световен фактор, криели са и продължават да го правят, в своите строго охранявани помещения, важни документи, книги, трудове, произведения на изкуството и прочие, които могат да направят човечеството по-добро в икономически аспект! Пазят ги, за да не се разбере от нас-хората, че те просто са едни паразити, които реално нямат никаква власт, да не говорим за "наместничество, дадено от Господ"!!! А техният бог не е нашият християнския, техният идол е  онзи рогатия, на когото се кланят и за когото убиват, изнасилват и дамгосват деца!
Виждате ли, след обявяването на скандала, хора от целия /Ирландия, Германия, Великобритания, Франция, африканските държави и др./ свят придобиват смелост и дават сигнали за католически служители, които злоупотребяват сексуално със своите миряни и които  са били толерирани от Ватикана и то от най-високо равнище! Някои от жертвите съобщават, че устата име затворена със заплахи за живота им и с пари. И това се вижда от поведението на Ватикана- изплатени са около 3 млрд. долара, а много католически проповедници са местени регулярно по целия свят!

И какво правят мишките, когато виждат, че кораба потъва със страшна сила? Ами бягат! Този плъх- папа ли е, инквизитор ли е, фашист ли е, е първият, който от Средновековието, сам се отказва от "светия престол". Е как така и защо се напуска толкова сладка службица, питам аз?
Бил болен и стресиран!Ха-Ха-Ха! Друг фактор за оставката на Папа Бенедикт XVI на 28.02 е краен резултат от "смъртоносна борба вътре в Църквата между силите на масонството и силите на католическата вяра", каза RT разследващия журналист Даниел Eстулин
Но да го оставим този  прототип на героя от Междузвездни войни- лорд Сидиъс и да се съсредоточим върху пророчествата за Черния папа, който ще доведе Църквата до нейния край....
Кой и какъв е този Черен папа? Черни ще са му дрехите или той ще бъде чернокож?!!!
Най-вероятно и двете, но със сигурност ще бъде с черна душа!!!!
Казано е- ще има един последен папа и след това идва Черния папа. Досега, ако следите текста, ще сте разбрали, че Бенедикт XVI е последния папа.....и след това ще има един който ще бъде папа и един който ще е анти-папа /Черния/. Първият ще бъде официално избран, но ще му се наложи да бяга от Ватикана скоро след това, а анти-папата ще се настани на престола, в следствие на задкулисни игри и покровителството на тайните общества, опасващи лоното на Църквата....

Добреее, нека да видим кои от познайниците във Ватикана сега биха могли да отговарят на описанието за нов папа и антипапа?:
- както се видя досега в епизода, стана ясно, че този ход на Бенедикт позволява на Ватикана за провеждане на конклав още преди Великден, за да изберат нов папа, тъй като традиционното време за траур, което би последвало след смъртта на папа, не трябва да се спазва. и сега става интересно: Сред папските претенденти се откроява фигурата на чернокожия кардинал Питър Кодуо Апиа Турксон. Той е сочен за най- вероятния кандидат за бъдещ папа....Но той ли е Черния??? Не вярвам, тук "сценаристите" вероятно ще си поиграят с нас и ще се опитат да ни заблудят, че с оглед на външния вид, ние ще го приемем за този образ....Според мен, ако се стигне до избор на този кардинал за папа, то той ще бъде прогонения след време. А истинският Черен ще се казва: Педро Романо и засега на това определение най-пасва личността на Тарчизио Бертоне, който в момента държавен секретар на Ватикана!!!!
Интересно ще бъде, дано не греша в предположенията си....
А ето и някои от най-известните пророчества, относно бъдещето на ватиканския трон:

1. Сан Франциско де Асизи:
"Ще има един избран папа по неканоничен начин и той ще създаде един голям разкол."

2. Хуан де Рокапартида, 14 в.:
"Приближавайки се към края на времената, папата и неговите кардинали ще трябва да избягат от Рим и това ще е с трагични последици. Те ще отидат на едно място, където ще останат без да бъдат разпознати от никого.И папата ще бъде застигнат от една ужасна смърт.


3. Николас Флуж, 15 в.:
"Папата , заедно с кардиналите си, ще трябва да избяга от Рим от една ужасяваща ситуация и ще отиде на място, където ще е скрит.Папата ше умре по ужасяващ начин , а мъките на Църквата ще бъдат по големи от всякога."


4. Мария Стейнър /мистик/:
"Светата Църква ще бъде преследвана и Рим ще остане без пастир.Папата няма да може да остане в Рим.Ще бъде преследван и ще трябва да се скрие."


5. София Габриел:
"Ще има двама папи – съперници.Една голяма централна криза в Папството на Ватикана.Църквата ще остане разделена на две части."


6. Лучия дос Сантош:
"Последното пророчество на Фатима гласи, че: Виждам един архиепископ, облечен в бяло, който е вън от Светия престол.Този архиепископ обединява един град, който е в руини, треперещ и несигурно стъпващ.Той е преминал през една голяма болка и през много трупове, които са били на пътя му."


7. Папа Йоан Павел 2, през 1977г. когато е бил все още кардинал, е казал следното в Пенсилвания на един религиозен конгрес:
"Намираме се пред най-голямата конфронтация , която човечеството ще имало.Намираме се пред противоречивия край на Църквата и на Антицърквата, Евангелистите и Антиевангелистите.Този противоречив край е основан на Божествената промисъл.И това е една цел,до която Църквата трябва да отиде."

8. Пророчество на Св. Малахий: Предсказанията са обособени от кратки девизи и лозунги на Св. Maлахий и насочени до всички  бъдещи римски понтифи, които ще се възкачат на папския престол в бъдещето - от Селестин II до края на времето.Според тези пророчества, теоретично последния папа е Папа Бенедикт XVI, след което започват катастрофални събития, възникващи след качването на престола на последния, наречен Педро Романо.

Интересно, много интересно, нали?
Аз  лично не смятам да изпускам нито един епизод от Финалния сезон-предстоят избори, папи, анти-папи, разкол, екшън..и гранде финале....

Няма коментари:

Публикуване на коментар