сряда, 13 ноември 2013 г.

Приятели дайте по един глас за нещо добро



ИЗПОЛЗВАМ ТУК МЯСТОТО, ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА МОЕТО УЧИЛИЩЕ -
95-ТО СОУ "ПРОФ.ИВАН ШИШМАНОВ" В ГР. СОФИЯ, КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ОТ РЕМОНТ НА ДВОРА. ЕДНА ИЗВЕСТНА ВЕРИГА СУПЕРМАРКЕТИ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС И СНИМКАТА НА УЧИЛИЩЕ С НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ, ЩЕ ДОНЕСЕ ПОБЕДА И ЩЕ БЪДЯТ РЕМОНТИРАНИ И ВЪЗСТАНОВЕНИ УЧИЛИЩИТЕ ПРОСТРАНСТВА, А ВСИЧКИ НИЕ ЗНАЕМ КОЛКО МНОГО ЗНАЧАТ ТЕ ЗА ДЕЦАТА НИ...ВИЖТЕ ОТ СНИМКИТЕ КОЛКО Е ТЪЖНО В ДВОРА МУ, А КАКВИ СПОМЕНИ ИМАМ ТАМ....


МОЛЯ, ПОМАГАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ТУК:
https://apps.facebook.com/penny-market-csr/
ДАВАЙТЕ ГЛАСА СИ ЗА 95-ТО СОУ "ПРОФ.ИВАН ШИШМАНОВ" /ПЪРВА РЕДИЦА-ВЛЯВО/
1 МИНУТА ВРЕМЕ  Е!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

НИКОЛАЙ ХРИСТОВ
АВТОР НА БЛОГА

5 коментара:

  1. Гледайки тези снимки определено се вижда че училището има голяма нужда от ремонт и за жалост това не е единственото в това положение.Повече квартални училища изглеждат по този начин.Спомням си моето в което учих педи години където учехме с якета и дори с ръкавици. Беше толкова студено колкото и на вън понеже уплътнението на прозорците вече от години го няма.Дано повече хора се втурнат да ви помагат капка по капка вир става нали така.

    ОтговорИзтриване
  2. Веднага ще гласувам и ще подкана и мой приятели да го направят,понеже се вижда че има нужда, пък и къде другаде ако не училищата или за детските градини да помогнем.Виждаме как раждаемостта намалява, заради това, че няма деткси градини, а искаме деца, е не става така.Дано да съберете нужната сума и да възстановите поне местата където да можете спокойно да играете.Поздравления за инициативата и ако има и други такива то веднага ги споделете с нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Силно се надявам, че вече сте успели да съберат парички за нещо доброи да поправите тази така разрушена площадка, където може спокойно да си играят децата ни.Вярвам, че ако всеки дни дари по един или два лева нещата може малко по малко да се оправят.Ние сме милиони, да сложим по малко от преброените заради малцинствата.Шест милиона да дарят по един лев, това са 6 милиона, достатъчно за да се спасят живота за животоспасяващи операции или да се построят детски градини.Ние няма как да обеднеем с левче по - малко, но пък можем да сторим много.

    ОтговорИзтриване
  4. Какво стана вече.Събрахте ли всичко необходимо за да ремонтирате това прекрасно кътче за игра?Ще се радваме всички ние да качите малко снимки от вече свършилият ремонт. А ако още не е започнал кажете от какво имате нужда, за да ви помогнем това желание и мечта да се сбъдне.Децата ни трябва да имат къде да играят спокойно.Двора е толкова тъжен, че все едно гледаш един изаставен град или село в който няма никой , което е и страшно.

    ОтговорИзтриване
  5. Какво се случи, сладури? Има ли резултат?

    ОтговорИзтриване