вторник, 8 април 2014 г.

Let We Help Destroying The EU или Как да Убием ЕС?


Здравейте Приятели, Добър Ден Неприятели....
още от началото на двуезичното ми заглавие се разбира каква ще е темата на статията днес.За да може и тези, които следят зорко какво пиша тук! За да ги улесня стажантите за източно-европейските страни от Гугъл, които ползват транслейт-а или са следвали славянска филология и сега слухтят за правителствените агенции на NSA.
Сега и само тук ще прочетете няколко основни идеи за действието: Как да убием ЕС?
Но преди това нека да дефинирам в няколко пасажа Защо се налага убийството на "Еврейския Съюз":
1. Защото това е паразитираща, изкуствено наложена система, противоречаща на всякакви човешки норми и правила.
2. Защото не е европейска и не изповядва общоевропейски ценности.
3. Защото не е и "съюз", а събирателно място на БанкСтери, на Ционисти, на Войнолюбци и Паразити от всякакъв вид, скрити зад булото на бюрокрация, наивистични идеи, лъжи и манипулации.
4. Защото 90 процента от малките държави в ЕС работят за другите 10. А това е най-модерната форма на робство.
5. И защото Малка България е на път да бъде въвлечена в една мракобесна ситуация на зависимости- от една страна наложените "правила" /нео-феодални закони/ и от друга-въвличането в евентуални военни конфликти.
6. Защото откакто влязохме в ЕС, ние българите станахме не втора, не трета, а последна стока хора.
7. Защото не желая хубавите ни жени да раждат деца от чужденци, които след това не искат да се нарекат "българи" и да бягат по всички краища на света.
8. Защото не искам да гледам майките ни и бащите ни да ровят в кофите за боклук, да пият до безпаметност, за да убият болката от проваления си живот.
9. Защото не искам земите ни и ключовите ни отрасли в икономиката да се купуват на безценица от чужденците, а продажните ни политици и олигарси да виреят безнаказано.
10...и Защото искам да живея в една малка, но независима България, в която има здравеопазване на ниво, образование на ниво и хора-българи, които няма да имат желание да напускат Родината!

10 причини, заради които си струва убийството на ЕС, не мислите ли?!
10 причини, заради които си струва да се даде поне една капка кръв!
10 причини, които са върха на айсберга
10 причини, които пораждат 10 начина на убийство на ЕС:


1. "Разстрел в упор"- Нарочва се национален референдум за напускане на ЕС. Гражданско обещество се ангажира с организацията на самия референдум.
2. "Удушаване"- Премахване от властта на всеки антинационален елемент и обявяване на Независимост на Балканите.
3. "Източване на кръвта"- Национализация на всички основни отрасли на икономиката: енергийни и телекомуникационни компании, златни концесии и банкови институции.Забрана чужденци да купуват българска земя и предприятия и компании с национално значение!
4. "Групов побой до смърт"- Балканските държави да се обединят в Балкански съюз и да се обособят визи и мита за всички държави в ЕС /изключение може да се направи само за славянските страни/
5. "Отрязване на езика"- Медии, собственост на чужди компании, да се закрият и да се стимулира родното производство на филми, предавания и събития.
6. "Отравяне"- Европейските ценности да се заклеймят като вредни за човешкото здраве и да се пренебрегва говоренето на чужд език в рамките на държавата ни-пример: интервюта за работа, надписи и изрази, ограничаване на социалните мрежи и създаването на аналогични, но български и родни.
7. "Набиване на кол"- Двоен стандарт за българи и чужденците от ЕС, по отношение на цени и привилегии. Трансформиране към безплатно образование, здравеопазване и стабилна социална политика.
8. "Дране на кожа"- съвпада с т.7, но в случая става въпрос за  високи цени за износ на специфични стоки: розово масло, млечни продукти, енергия и  човешки кадри.
9. "Атомна Бомба"- откриване на закритите блокове на АЕЦ
10. "Бомбени Атентати"- Развитие на всички български иновативни проекти и изобретения, които биха ни направили независими в енергиен, икономически и обществен план. Пример: стимулиране на алтернативни източници за горива и енергия, развитие на забравени исторически обекти, стимулиране на туризма и възстановяване на националната гордост.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СТАНЕТЕ "УБИЙЦИ", АЗ ДА..А ВИЕ?

Забележка: За преводачите и стажантите от Гугъл & Co, а и за тези, които няма да схванат смисъла на написаното:
Авторът използва похватите на метафората. Не се проповядват омраза, расизъм и дискриминация, в унисон с политиката на ЕС. А там няма такива неща, нали?!
Авторът, моя милост, не подстрекава към действия в директния смисъл на думите, а по-скоро се опитва да събуди заспалите мозъци чрез експресивността на изразните средства.
Всеки опит на предатели и врагове, които се опитват да го нагрубят или да пишат злобни коментари, ще се посреща с видимо пренебрежение!
КАЗАХ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар