понеделник, 21 май 2018 г.

ИЗУМИТЕЛНО: Изникване на нови зъби

След проблема със зрението, проблемът със зъбите стои на второ място по масовост
(в България особено често виждам хора без зъби)!

Разбира се, както проблема със зрението се решава със слагане на очила, така и проблема със зъбите се решава със слагане на протези. Но нима те заместват едни хубави млади зъби? Естествено, не! Природата ни е дала възможността да сменяме зъбите си един път като деца. Но тя ни е оставила възможност да ги сменяме отново и отново, стига да знаем как да „включим” механизма за обновяване на зъбите. Всичко, което трябва да направите е да знаете кое „копче” да натиснете, за да може тялото ви да разбере какво искате от него. Сега тази функция спи и тя ще продължава да спи, докато самите вие не я включите. Подчинявайки се на определена програма зъбите ви са се сменили един път като деца и после тази „автоматична” програма се изключва и при необходимост трябва да я включите ръчно, самостоятелно чрез своя разум. Преди да ви кажа как става това, да си припомним как изникват млечните зъби и се сменят с постоянни. И така, обикновено зъбите се появяват около 5-7 месец след раждането, но още от 3-4 месец бебето започва да усеща процеса на зараждането на зъбките във венците - то гризе всичко и от време на време плаче. Първи се появяват двата долни централни резци. След известно време пробиват двата горни резци. Обърнете внимание на този важен факт – ще го използваме по-нататък в тази практика.След това през различни интервали израстват страничните резци, после кътниците и накрая кучешките. 

Описание на практиката за израстване на нови зъби:
1. Първото, което трябва да направите е да си припомните колкото можете повече от всички онези усещания съпровождали израстването на зъбите ви като деца. Това не е трудно, тъй като Природата се е постарала и ни е дала спомена за това чрез болката (всички болезнени усещания са най-силните спомени в нас и се запомнят най-дълго). Припомнете си този неприятен сърбеж във венците, как се клатят старите зъби, подпирани отдолу от младите зъби, как стоите пред огледалото с вързан за зъба конец и се опитвате да преодолеете страха си и ад го дръпнете рязко и т.н. Припомнете си тези подробности, защото това е първото копче, което ще включи процеса на израстването на новите ви зъби. 
2. Сега ще ви върна отново към описанието от по-горе, а именно към мястото, където говорех, че първите зъби са долните централни резци и с тях започва целия процес. Това показва, че тук се намира едно от копчетата, които трябва да натиснете, за да включите процеса на регенериране на зъбите си.. 
3. И третото копче се намира, разбира се, в съзнанието ви. Това копче също трябва да го превключите на постоянен режим, тъй като няма да можете постоянно да правите всичко, което ще напиша по-долу. a) И така, сега описвам какво конкретно трябва да направите със съзнанието си. Отделете си всеки ден по 10-30 минути за занимания. Първите 10 минути мислете за пространството под всеки зъб вътре във венеца и под всички зъби едновременно, т.е. представете си под всеки зъб мънички бели зъбчета, като малки кълнчета на семенца. Мислете за тези зъби именно като за семенца, т.е. за нещо, което е посадено и вече запоява да покълва. Припом- нете си сърбежа (от първа точка), който съпровождаше израстването на но- вите ви зъби като деца, как си чешехте венците, колко болезнено беше това и т.н. b) Задръжте тази концентрация през първата една трета от практиката си. c) След това, без да прекратявате гореописаната концентрация (зъбите- семенца, сърбежа във венците), се концентрирайте и върху точката под двата долни резци – тази област е примерно 0,5-0,8см. Според силата на концентрацията си можете ад почувствате натиск в тази област и това е добре. d) Задръжте тази концентрация вторите 10 минути от ежедневната си практика. e) Без да прекратявате двете гореописани концентрации (във венците и в точките под резците), се концентрирайте също в областта между веждите и малко по-навътре (Третото око), изговаряйки мислено примерно следната фраза: «моите зъби се обновяват напълно». При това дръжте мисъл- формата за обновяването на своите зъби, в която лошите зъби падат, а на тяхно място израстват новите ви млади зъби.  f) Трябва да изпълнявате тази практика минимум един месец. Разбира се, на някого може да е нужно и по-малко време, а на някого повече, затова главният критерий тук е способността ви да усещате себе си. Забележка: единствената причина за евентуален неуспех в дадената практика може да е вашият страх да не загубите зъбите си и вкопчването в старите; например мисли от рода: «Ами ако паднат старите, а новите не поникнат?» 
Продължение №1 на практиката: 
Много хора ме молят да дам и практика за смяна не на всички зъби, а само на някои в лошо състояние. Следващата практика удовлетворява това желание. Тя също е предназначена за хора, които имат проблем със силата на визуализацията си, защото съдържа видео-визуализираща практика. 
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ОСНОВНО СЕ СЪСТОИ ОТ ВИДЕОПРОГРАММА, РАЗЯСНЯВАЩА ПО- ПОДРОБНО СЪЩНОСТТА Й И ЗАДЪЛБОЧАВА РАЗБИРАНЕТО ВИ ЗА ТОВА, КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ. 
Описание на практиката:
1. Трябва да почувствате, че в основата на регенериращия се зъб или няколко зъба се поставя семенце с бял цвят. Размерът на семенцето няма голямо значение. Напълно достатъчно е да си го представите колкото просено зрънце, но може и колкото грахово зърно. След малко ще кажа защо в някои случаи раз- мерът може да има значение и да е в помощ.  
2. По-нататък във видеото ще видите как покълват семенцата, каква мощ се съдържа в крехките наглед кълнчета. Вие трябва да почувствате тази сила, силата на покълването. Сега трябва да пренесете тези усещания върху себе си, т.е. върху семената на вашите зъби, които се намират в основата на старите. Вие трябва много добре да почувствате под корена на всеки зъб, който ще сменяте с нов тези бели зъбни семенца, как са пълни със покълващата сила, как набъб- ват от тази сила, как са готови да пробият, за да започнат да растат, да растат с новия си млад живот без никакви прегради, помитайки по пътя си всички препятствия, в случая старите зъби. 
3. Трябва да правите това всеки ден, желателно е дори няколко пъти на ден (например сутрин, обед и вечер). Също желателно е през деня да чувствате тези семенца в основата на регенериращите се зъби, ако не непрекъснато, то поне от време навреме. 
ЕТО КЛИПА ЗА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ:

Забележка: 
1.Най-подходящото време за тази практика е, когато някой от зъбите ви започне да ви наболява. Вече писах в основната практика, че това е мъдростта на Природата, че по този начин тя ни сигнализира да си припомним чрез най-силната програма за запомняне – болката за това как са израствали зъбите ви като дете. В Природата всичко е предвидено именно така – когато някой зъб заболее, той започва да ви праща болез- нени усещания и именно в това време вие можете да включите програмата за неговата замяна с нов. Но това не е задължително, т.е. практиката работи при всички случаи и няма нужда обезателно да чакате да ви заболи зъба. Казвам ви го просто за това, ако ви се появи такава възможност, да не я изпускате. 
2. След като дадох основната практика за регенериране на нови зъби, практикуващите ми писаха за своя опит, че наистина зъбите им израстват. През това време аз дадох практиката „Астрална генетика”. При някои зъбите израснаха само благодарение на нея или съвместно с нея. 
3. Може за някого да е полезно да си представя семената в корена на зъбите малко по-големи, например колкото грахово или бобено зърно или пък да си представят няколко семена колкото просено зърно. Работата е там, че в подсъзнанието на такива хора има програма – колкото е по-голямо дадено нещо, толкова то е по-силно. Затова ако усещате, че ви е нужна корекция на предложената от мен визуализация, то правете си я според себе си. 
4. Както вече писах в основната практика, никой не може да каже с точност кога ще израсне новия зъб при вас. Тук участват много фактори, основният от които може да се крие в подсъзнателна ваша програма, че това е невъз- можно. И отново ще повторя – тази практика не е фантастика, историята познава много такива случаи при възрастни хора, т.е. този процес е реален и възможен и в нашата физиология е категорично предвиден варианта на израстване на нови зъби при нужда, за което съществуват всички физиологични възможности. Това само изглежда фантастика, защото този процес е силно забравен и много дълго никой не го е използвал, като сме се задово- лявали с лъжливото знание, че зъбите се сменят единствено в детството.
Продължение №2 на практиката 
И така, това е вече второ продължение на тази практика, започната през 2008-ма година. Главното допълнение тук е в новата мощна психоактивна програма, която можете да използвате толкова често, колкото ви е възможно. Тя засилва способността на тялото ви да прави природните неща. Просто вие трябва да разберете, че тялото е вашият инструмент и каквото му кажете, това и прави. Ако се закотвите в страха, че старите зъби няма да се сме- нят, то новите няма да се появят. Но аз ви казвам, много сериозно ви казвам, че зъбите могат да растат както ноктите или косата. В това няма нищо сложно или необикновено. Просто те могат да правят това само по ваше желание, а сега вашето желание е заключено от програмата, че това е невъзможно. Направете волево усилие и прекратете програмата. Косата ви също ще престане да расте, ако си внушите, че това е невъзможно. Другият проблем е, че съвременният човек силно вярва на докторите и на медицината, а не иска да вярва на Природата, въпреки че тя е създала тялото ни, а не докторите. Помислете сами – щом тя е създала такъв шедьовър като зъ- бите, нима е планирала, че тяхното възстановяване може да става единствено с помощта на доктор? Разбира се, че не. Тя е дала механизъм как това да става естествено. Но с времето, отдалечавайки се от Природата, хората са започнали да се доверяват на други хора, които самите те също нищо не разбират и не познават този механизъм. Техният принцип е такъв – щом се е счупило нещо, хайде да го махнем или сменим с изкуствено. Но защо да го махаме – то ще се смени само, понякога след седмица, понякога след повече. От нас се иска само да махнем от съзнанието си програмата, заключваща природните сили на тялото ни. Със зъбите е същото. Питат ме – можем ли да подменим само един зъб? А защо? Вие заповядвате ли на пръстите си – нека само на един да расте нокът. Не? И аз мисля, че не го правите. А защо сте решили, че вашето решение и вашата програма и по-мъдра от самата създаваща програма на Природата? Дори все още да имате всички зъби и те не ви болят, защо да не ги смените с нови. Новото винаги върши по-добра работа от старото. Това се отнася и за всички наши органи. Дано не решите, че това вече е прекалено. Какво още да ви кажа? Венците приличат на плодородна почва. Тя винаги е готова за плододаване, единствено семената в нея се слагат по ваше жела- ние. Това е свободният избор на човека и той е длъжен да го използва и за тялото си. Бъдете абсолютно честни и искрени в желанието си да подновите старите си зъби с нови и те ще израснат. Ако не сте честни, те няма да из- раснат. Освен това с развитието на историята зъби не винаги ще са нужни на човека. Имало е времена, в които хората са нямали зъби. Представете си същество, което се захранва от светлина и разговаря с мисли. Защо са му зъби? Зъбите са достатъчно подвижна единица в тялото ни и аз съм убеден, че ако все още считате, че са ви необходими зъби, докато не станете слънцеяди, вие ще можете да си ги получите с помощта на тази практика. А като успеете със зъбите ще усетите, че и регенерацията на всеки друг орган да- леч няма да ви изглежда фантастика. 
ЕТО КЛИПА ЗА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ:

(Във венците ми се зараждат нови млади зъби. Аз съзнателно включвам нов цикъл на растеж на зъбите. Във венците ми се активира нов цикъл на растеж на зъбите. Започват да ми растат нови млади зъби.)

2 коментара:

  1. Много полезна информация, поздравления

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте аз имам въпрос какви храни трябва да ядям за да стимулира е тоест захраниме зародишът на новите зъби??? Предварително Благодаря.

    ОтговорИзтриване