понеделник, 15 август 2011 г.

Към Хората....Добре дошли!




Добре дошъл в реалността, радвам се, че можем да те приемем. Трябва да си отпочинал и свеж, докато маршируваш към месомелачката. За това не забравяй да ядеш и пиеш отровата, която ти даваме. Храната е малко като пластмаса, изкуствена, без вкус, но така или иначе си свикнал да ядеш лайна, няма смисъл да се стараем. Пък и веднага щом успеем да те оплетем още повече в лъжите, ще боготвориш боклуците, с които управляваме живота ти.
Тежък ден в работата, а? Няма лошо, добре си се погрижил като работещия вол, какъвто те създадохме. Става ми смешно като се сетя, че промития ти мозък си мисли, че слага хляб на масата на семейството си, а всъщност храни нашите деца. Толкова сте жалки, нашите роби ... остава малко, докато стане официално. Все пак сами ще поискате да ни почитате, да бъдем вашата нова религия, вашата нова лъжа. Нима не ми вярваш? Куката отдавна е забита в бузата ти и ти сам уви плътта си около нея! Седни, почини си, не забравяй да пуснеш телевизора. Дааа, радвай се на глупостите, които задоволяват първобитното ти мислене. Порнографията отдавна е заела главно място в главата ти, а секса и парите са най-върховното изживяване, точно както го искаме. Бледо лице, разширени зеници и течаща лига. Релаксирай пред най-гениалния механизъм за промиване на мозъци измислян някога в историята на човечеството. Това е красотата му, навсякъде е, няма как да го избегнеш. Дори да се усъмниш в смисъла на съществуването си, то е за малко и ти пак си засмукан в капана. Ако мислиш различно ставаш аутсайдер, а после и луд. Всяка реклама, всяка песен, всяко предаване е различна кука забита в плътта ти, мръднеш ли, къса месо. Няма изход, ти си наш. Така ти храниш нашите деца, докато ние сме създали основата те да управляват твоите. Радвайки се на минимума, който ви даваме, вие ще се задоволите с живота, който ви създадохме. Ще работите като роби за нас, за да може един ден, децата ви да маршируват до края си. Ще се убиват един друг, докато ние гледаме и управляваме касапницата. Нефтът ще свърши, с него и листчетата, които боготворите, а всъщност нямат никаква стойност. Тогава хаоса ще се отприщи и новините ще са официални. Ще намерите обединението, което търсихте, сами ще пропаднете в безкрайната бездна на собственото си невнимание и глупост.


Забележка: Авторът на бога не претендира /ни най-малко дори/, за съпричастност към написаното/преписаното.Авторът няма идея как се е сдобил с този текст, защото му беше изпратен анонимно, което от своя страна не е случайно...!

Няма коментари:

Публикуване на коментар