понеделник, 15 август 2011 г.

Антигерой/и на седмицата

Знаете ли какво ще се пръкне, ако чифтосаме ФЕС и ДОЛНИ ГАЩИ, ТИП БОКСЕРКИ?
На челното място тази седмица слагам двама братя, които досущ ми наподобяват като държание на Волен Сидеров и компания, Но в мюсюлмански вариант. Доскоро си мислех, че само ние българите страдаме от комплекса за недооцененост, за това в името на суетата, да продаваме и честта си, но се оказа, че това е "вирус", който не се предава по етнически модел, а по-скоро по гео-политически, но това е въпрос на друга тема.....
И ето ги сега-на Вашето внимание-новите политически стриптизьори, двамата от Кама Сутра, Братя, но не такива, които размахват оръжие, а долното си бельо.........Брааатя Юзеирооовииии:


"Юзеирови изчезнаха за известно време отмедийното пространство до онзи ден, когато по-големият брат не се яви в ЦИК по долни гащи, за да се регистрират за изборите. На същото това място вчера той бе арестуван от полицията с обвиненията за пране на пари.

През изминалата седмица Али Юзеиров се появи в сутрешния блок на Нова ТВ, за да коментира случващото се. Застана пред кадъра на камерите отново по скандален начин – с фес на главата, който свали, след като бе помолен от водещия да го направи.
Запитан защо постоянно се появяват по подобен начин пред обществото, по-малкият брат отговори, че това е техният начин на протест. Искат да им се обърне внимание, защото мюфтията ги отсвирил, патриархът им казал, защото не са от неговата черга и сега нищо друго не им оставало освен да се жалват на арменския поп и да се показват по този начина, характерен за тях.


iuz Скоро?! Юзеирови се събличат и голи?
Скоро може би ще има комбинация между фес и боксерки
Скоро може би ще има комбинация между фес и боксерки, докато най-накрая ще взривят обществото като се появят и голи.
Да се надяваме, че няма да паднат толкова ниско!
Въпреки всичко те са горди; те са бизнесмени  – така се определят Юзеирови. Според Али за тях 350 бона, или 170 000 евро, не са нищо пари – точно за толкова “смешни средства” е повдигнато обвинение срещу Юзеир Юзеиров, че са присвоени от него.
И за да се придържат към скандалната си политика на действие, са пожелали обвинението да бъде предоставено на брат му на турски език, тъй като това било негово право.
Освен това Али сподели, че ще се кандидатира за президент и неговата предизборна кампания ще е изцяло на турски, като ще привлече и един ромски македонец, който да превежда от турски на ромски.
Зарече се, че ще го направи, а ако тогава властите му се изпречат, ще съди България в Страсбург."


http://vbox7.com/play:607a249684&r=emb

Няма коментари:

Публикуване на коментар