петък, 7 октомври 2011 г.

Донт тъч дис материал....

Негативните мисли.....!


Ако могат да ни държат в страх, което означава да мразим правителството, президента, случващото се с децата ни в училище,икономиката, Федералния резерв... Ако сме ядосани и изпълнени със страх през цялото време, а те ни подадат един малък вирус, познайте какво се случва с нас?  Хващаме вируса. Вирусът е създание на честотна основа. Както някои от вас знаят или са чели някъде , полио, рубеола - всички тези вируси имат геометрична структура, която е тип "вълна-частица". Геометрията може да прескача във времевото поле и да се превръща във вълна.



Руският учен- Казначеев,  доказва, че вълновата структура на една болест е достатъчна да инфектира здрава тъкан в херметично затворен контейнер. Вземаме болест под формата на вълна, изстрелваме я към херметично затворен контейнер и клетките в контейнера хващат болестта. 
Болестта е заболяване на ума, който се явява преносна среда за полето на съзнание. Ето така се разболяваме. Като се отклоним от своята цялостност.
Хранителният компонент тук е второстепенен. В район, където хората са депресирани заради трудните условия на живот, те ще се разболяват повече, защото са негативно настроени.
Питам ви: ако имате самоуважението да не допускате вече тези хора в живота си, ще имаме ли Синдром на стоте маймуни за цялата планета? Разбира се! И точно това се случва сега.
Споменах тук,в този блог, мисля,че  ние сме в момент, в който израснахме. Казаха ми за това преди година.... Споменаваха ми го преди две години. Вече се случва... Израснахме от нуждата да имаме Нов световен ред да ни контролира някой или нещо. КРАЙ. Ще приключи след повече от година. Не се опитвам да се правя на медиум.Не ме разбирайте погрешно...
Говоря с факти. Говоря за простия факт, че не можеш да излъжеш хора, които знаят истината. От какво се нуждае лъжата, за да съществува? Нуждае се от липса на информация. Изисква да не знаем, че е лъжа. Защото ако са ви лъгали и сте го знаели, тогава това не е лъжа. Става очевиден, нелеп гаф, който човекът прави. Става ситуация, в която може да се посмеем, когато човекът се опитва да ни лъже. Защото вече знаете истината. Наблюдаваме разкъсването на системата за деривати, Понци схемата и международните банкери, защото другите страни се умориха да играят играта. Сега те имат повече от старите европейски бели мъже, били начело на новия световен ред и илюминатите. Вече не разполагат с лоста, с който да вършат своите неща. Но аз ще предложа едно по-задълбочено ниво. Изглежда, че всичко, което се случва, е резултат на естествения ход на събитията. Но на друго ниво това е енергиен феномен, програмиран да се появи,поради преместването ни в по-висока енергийна честота. Тя ни прави по-осъзнати. Най-доброто, което можете да направите за планетата, да помогнете на децата, да избегнете болестите, да предпазите себе си и своите финанси и да направите света по-добър за бъдещите поколения, е като останете в състояние на позитивност, мир и признателност.
И не твърдя, че съм човекът, когото да питате за отговори.
Може да ми изпращате електронни писма, с радост ще ги прочета.
Но това е нещо, което прави всеки от нас. Аз само идентифицирам ефект, който се случва на всеки. Ако за момент станем религиозни - Второто пришествие на Христос, или завръщането на Месията, е нещо, което се случва на всеки. Разговарях наскоро с една персона и тя ми каза, че в първоначалните текстове на Стария завет, фигурата на Месията не е една личност. Тя представлява тази промяна в изцяло ново битие. Така че вече ме убеди да потърся сам тази информация.....
Тя има причина да вярва в това и съм сигурен, че е правано трябва сам да открия фактите. Не чакам да се появи някой и да ме научи на нещо. Ако чуя нещо, което ми хареса, търся информацията сам. Бе ми казано - чрез сънища, видения и пророческа информация, че ще се случи голяма промяна
на Земята и Слънчевата система. Не кимнах като някакъв роб на Висша сила, казвайки: "Да, прав сте, обични господарю. Ще направя, каквото ми кажете." 
Отвърнах: "Не го вярвам.Не мога да повярвам, че целият свят ще се промени на енергийно ниво така, че сегашното ни положение да изглежда като най-жалката депресия. Че животът, който имаме сега, ще стане 100 пъти по-хармоничен и неща като мигновена телепатия, левитация, телекинеза, лечение и летене ще са толкова лесни като движенията на диафрагмата при дишане. Няма да изискват допълнителни усилия." Изглежда, че това се случва. Има толкова много хора от различни култури в историята на Земята - включително Исус. И ако не искате да вярвате
в съществуването на Исус, има и други култури, в които ще намерите т.нар. "възнесени учители", имащи тези способности и правещи изумителни неща. Те представляват някой, който е малко по-напред от нас, но не много.
Знаем,чували сме, гледали сме скици с описания, че извънземните, които ни посещават, са почти изцяло човекоподобни. Тези, които най-много не приличат на хора, са т.нар. "сиви". Появяват се все повече свидетели, които ни казват едно и също:
"Извънземните са наше семейство......


Приличат на нас, имат подобен на нашия глас, макар да не го използват, защото телепатията работи много по-добре и по-бързо."
Ако можех да говоря телепатично, а вие просто да изтеглите всичко, щяхте да получите информацията и аз да си замина.
Благодаря ви много, лека вечер....!
И толкова.......
Вече се случва, нали?
Аз ви давам холографски плаки. Какво знаем за тях? Разделяме една на малки парчета, осветяваме с лазер всяко от тях и какво се случва? Виждаме ли само едната част от холограмата? Виждаме я цялата! Може би малко по-бледа. Това, което правя, е да ви давам всички малки парчета, които изглеждат интердисциплинарни.
Говоря за диета, здраве, политика, наука. Но говоря за едно и също нещо. Говоря за вас......

Каква е вашата идентичност? Вашето тяло ли е? Не. Ами тази стая около вас? Тя и вашето тяло са част от нея. Хората, които седят
до вас в момента гледат ни в интернет, компютърният екран, който гледате - това е част от вас. Столът, който докосва задника ви, е част от вас, той е вашата идентичност. Когато вървите по земята, земята и планетата също вървят по вас. Когато излезете навън и видите синьо небе, облаци, птици, дървета, чуете вятъра да духа през дърветата - това сте вие. Това представлявате. Можем енергийно да го докажем. Да докажем, че всички клетки в тялото се променят на всеки седем години. Това, кой сте в момента като тяло - дори да имате неприятна брадавица на лицето - напълно се преработва за период от седем години. Добре. Какво означава това? Означава, че енергията, която ви променя на всеки седем години, протича през вас, но не се задържа. Тя продължава.
Не е ли вярно, че въздухът, който дишаме сега, е споделян с всеки човек в нашата история? Доста гадно, ако сте гермафоб.....
Всеки човек в световната история е дишал въздуха, който дишате сега. Той се върти и върти. Може да се изчисти,
 но цялата енергия е там и може да се проследи назад.
 И това лесно може да се докаже чрез науката. Ами вие? Кой сте вие? Кой сте в действителност? Ако енергийното поле, което създава вашето съзнание, прониква в съзнанията и на други хора - и можем да докажем това - тогава кой сте вие всъщност?
Дали сте просто това его? Или сте тази част от себе си, която усеща, че нещо ви липсва? Защото тялото се нуждае от неща, за да оцелее. Нуждае се от хигиенизиране. Ако не го миете известно време, ще започне да мирише неприятно.
Ако не ходите до тоалетна, ще се разболеете и накрая ще умрете. Ако не ядете нещо, ще умрете от глад. Ако не пиете нещо, ще умрете от дехидратация. Тялото е крехко, може да се нарани, да счупи някоя кост. Може да изгубите косата си, да имате проблеми с кожата. Всичко в тялото би могло да се нарани. Следователно, когато то изпитва болка, вие също изпитвате и изглежда, че идентичността ви е застрашена. Защото тялото е дотолкова отъждествявано с идентичността, че сме го приели за своя идентичност. Но вече имаме научно доказателство, че това не е вярно. Така че в основата си вашата идентичност е Земята - "Хипотезата Гея", Джеймс Лавлок. Вашата идентичност е Слънцето - това, което е създало всички частици и молекули, които ви изграждат. Вашата идентичност е Галактиката. Вашата идентичност е Вселената. Енергията, която създава вселенския ум, сте вие, но в по-бавна форма, парче от холограмата, също както въртенето на призмата и появата на малките дъги. Това е всичко, което сте. Но това е всичко, което ви трябва да бъдете, защото доказва, че вие сте светлината, любовта.
Вие сте единственият безкраен Създател.
Винаги сте били това и винаги ще бъдете.
И това е повече от достатъчно, защото означава, че имате безграничен потенциал. Няма нищо специално в мен. Единственото по-различно е, че съм изключително посветен на това, което правя, и имам връзка с тази част от себе си, която има достъп до по-висшето съзнание, а това ме прави по-силно въплъщение на това, което съм. Колкото повече поддържате връзка с по-висшето си Аз, с вашата истинска космическа идентичност, толкова повече ще бъдете един от гениите на тази планета. Ако имате представа за възможностите на това, което може да бъдете, ако наистина се доберете до своя потенциал, това ще ви събори на пода.
Защото всеки един от нас има потенциала да бъде Месия, да бъде спасителят на света.


Всички имаме този потенциал и го осъществяваме в различни степени,докато се пробуждаме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар