неделя, 27 ноември 2011 г.

От Секретния Архив на ББССР


Забележка: Авторът на Блога не носи отговорност за съдържанието на статиите, а само ги отразява по молба на негов близък!

Какво всъщност се прави нa Антарктида? 
Антарктида континентът, който не е собственост на нито една държава, а представители на колко такива са се заселили там?!
Научни разработки, изследвания, проучвания с цел обогатяване на познанията на човечеството, с цел откриването и разработването на природните ресурси, криещи се под вековния лед на континента.
Всичко това са добри цели и прекрасни стратегии за изваждане на човечеството от енергиината и ресурсна криза.

Прекрасно, но само ако беше истина!
А ето я и нея, истината...
Още от 1958г. се правят съвместни опити нa някои страни да достигнат до залежите на полезни изкопаеми в седмия континент. И всичко това под маската на безобидните научни изследвания на ледниците, на флората и фауната.

Паралелно с това Всяка една от страните присъстващи в Антарктида изгражда "тайно" от другите страни свои бази за експерименти с ядрено оръжие и в последствие цели заводи за производството му. След няколко години са построени десетки ядрени и ракетни установки насочени съответно към страните потенциални врагове на държавата стояща зад изградените центрове за изстрелване на ракети.
Държави достигнали заедно до залежите на нефт, оловно-цинкова, медна,желязна и златна руда, въглища и разделящи си печалбата, а в отделни случаи, като с металните руди се е разделял директно самия метал, насочват една срещу друга ядреното си оръжие. Ракетните установки на Антарктида се намират под прикритието на ледената покривка на континента и остават незабележими за въздушния шпионаж и спътникови санимки.

Въпросното крайно събитие, а именно насочването на ядрено оръжие една към друга на държавите неофициални съюзници в разработването на природните богатства на Антарктида, се случва 20 години по - късно а именно през 1978г.

Днес десетки години след въпросната 1978г. никой не дава дори прогнози за сегашния брой на ракетните установки разположени под леда на седмия континент.

Контрол

Съществуват много начини за контрол върху хода на историята и върху развитието на човечеството, но тъй като ръководителите на този контрол трябва да останат незабелязани за хората той се осъществява по най - елегантните начини, чрез вируси и болестите причинени от тях.
Често тия вируси и болести, които причиняват довеждат до масово, a в някои случаи и до глобално измиране на цели градове, местности, области, провинции заселени гъсто с хора.
Чумата се появява в период, в който човечеството върви напред в науката и развива медицината. Появата на чумата води до смъртта на хора чиято дори приблизителна цифра всява страх.Тя е пренесена от бозайници с цел да зарази бозайници, а именно хората.
Плъховете, мишките и останалите гризачи и бозайници са били умишлено заразени с вируса на чума и пуснати сред останалите им себеподобни, а пренасянето на болестта при хората е било просто въпрос на дни, а масовото заразяване, въпрос на седмици. 
Чумата се разпрострянява основно в Европа мястото където науката е в разцвета си. Това говори само по себе си, че  личностите конролиращи човечеството целят да спрат неговото развитие в насоката, в която то е тръгнало и да пренасочат усислията му в насока свързана с неговото оцеляване и справяне с появилата се смъртоносна болест.

Чумата не е единственият пример в историята когато върху хода на развитие на човешката раса е упражнявано насилие. Появата уж случайно и на други вируси по света върши същата работа. Ебола, Тиф, Холера, Малария дори и Ебола3, разновидност на Ебола, умишлено изменен с цел да не се повлиява от ваксината за първия.
Някои от тия вируси биват пренасяни от животни, а други просто се предават по въздушно капков път, но всеки един от тях в началото е бил почти 100% смъртоносен. 

Част от вирусите причинители на споменатите болести са открити случайно в джунглите като Ебола и Малария и са умишлено разпространени сред хората с подходящо избрани за тях вирусоносители от естествената флора и фауна, която спокойно има допир до човешкия живот и ежедневие.

Тиф и Холера, болести създадени изкуствено за да поразят някои нестабилни системи в човешкия организъм. Това са болести, които отново вземат масово жертви.

Ебола3 е един от ранните примери за изкуствено променяне на вирус с цел трудното откриване на ваксина и вземане на максимален брой жертви.

Вървейки по тоя еволюционен път на усъвършенстване и откриване на нови вируси се достига до СПИН. СПИН е изкуствено създаден вирус, който сам се видоизменя частично и е невъзможно до ден днешен да бъде открита ваксина срещу него.

СПИН е върховото еволюционно откритие на убийците на човечеството. 

СПИН е създаден в лаборатория под надзора на военни специалисти.
Но всъщност те са били само пионки в ръцете на лицата в сянка.

Като основната цел на лицата в сянка винаги е била само една...

За повече информация очаквайте следващото разсекретяване на архива на ББССР (Българско Бюро за Строго Секретни Разследвания).

Няма коментари:

Публикуване на коментар