неделя, 19 февруари 2012 г.

Ем ай ъ Робот ???


Кой е големият въпрос, на който трябва да отговорим..?
Един от онези заблудените: псевдо-учени, който наскоро се изказа по телевизията, сподели, че Големият въпрос е: "Как се е формирала Вселената?" Но това ли е точния въпрос..?
Наистина ли това трябва да търсим като отговор, който трябва да се намери преди всички останали, във време, когато планетата е толкова наранена и цари объркване?
Аз бих казал не.Надявам се,че и други ще заемат моята позиция?  Мисля, че това, как се е формирала Вселената, е крайно интересно, но не и чак толкова важно нещо, което ще ни помогне да намерим пътеката, която ще ни изведе от тази каша. Онова, което наистина трябва да знаем - The Big Question е:  Кои наистина сме ние и какво правим тук в този период на фантастична промяна и трансформация на планетата Земя? 
И ако разберем това, ще получим и всички други отговори - включително как се е формирала Вселената. Без това вникване в истинската природа на живота ние ще продължим да сме хипнотизирани от този материален свят и мощно контролирани от неговите илюзии и от онези погрешно насочени сили, разгледани подробно в този блог, които се опитват да ни превърнат почти в зомбита. С други думи, ще унищожим себе си!!!!!
Иронията е в това, че информацията, от която се нуждаем, вече съществува, но изводите от
това познание са толкова катастрофални за религията, учрежденската наука, образованието
(индоктринирането) и цялата икономическа, политическа, индустриална и военна система, че
тези отговори са били потулени... Когато премълчаването не е било възможно, онези, които дали словесен израз на тези вечни схващания, били изложени на присмех, порицавани и подценявани по всички възможни начини. Ние все още говорим за "Великите мистерии на живота", но те си остават просто "мистерии" заради последиците за системата, в случай, че бъдат разрешени. Тук говорим за най-монументалния контра-трик в историята на човешката раса, ловка измама, в която са въвлечени не само хората, но и други области на Вселената. Това е черна магия, постигнала такъв успех, че умовете на милиарди хора са били програмирани така, че да забравят кои са, откъде са дошли и какво правят тук днес!!!!!
Вярвам, че е настъпил моментът за откровени писания:
Ние сме раса от роботи!!!!! 
Имам предвид, че в главите на повечето хора не се ражда нито една мисъл, която да не е била заложена от някой или от нещо друго. Превърнали сме се в" раса от програмирани умове, които могат да бъдат убедени да вярват и да вършат почти всичко, докато лъжите и дезинформацията продължават капка по капка да ни бомбардират чрез нашите политически системи, медиите, религията, училищата, университетите и чрез проникване в нашето съзнание на други универсални източници, които искат на превърнат планетата Земя в затвор за зомбита. Но - в началото бавно, а сега все по-бързо - роботите се пробуждат. Вместо смирено да приемат всекидневната храна, насочена към контрол над ума, все повече и повече хора започват да виждат света в нова светлина и да задават въпроси, които никога преди не са задавали. Булото бавно се повдига и началото на бунта на роботите е поставено!
В тази статия, а и в 70 процента от написаното в блога,  разкривам  историята на това как сме забравили нашата истинска идентичност  и как силите на контрола се подготвят да навлязат във финалния етап от своя план за превземане на планетата и човешката раса. Човечеството е обхванато от духовна амнезия, която ни е отвела до тъмната и опасна пътека, от която ние сега се опитваме да избягаме или не, в зависимост от избора, който правим. Повечето от онова, което ви предстои да прочетете,прочели сте или не, няма да е ново за вас, приятели!
Вие вече го знаете. Просто сте го забравили. Паметта ви пази нещо от онова, което сте преживели през този физически живот, но човечеството е загубило връзка със своята по-висша памет; онази част от нас, която знае "Големите отговори" на "Големите въпроси". Този блог го направих, за да си помагаме, да възстановим връзките с тази памет и след като това стане, както вече е станало за безброй много хора по целия свят, ние никога няма да бъдем отново същите....Онези, които вече са тръгнали по този път на преоткриване, са водачите на бунта на роботите. От жизненоважно значение за бъдещето на човешката раса е да се събудят колкото се може повече хора и да поемат това пътуване. Само като възстановим отново контакта с висшите нива на битието си и продължим да го разширяваме, ще имаме достъп до информацията и любовта, от която толкова отчаяно се нуждаем, за да се изцелим и така да помогнем за излекуването на тази прекрасна планета, която наричаме Земя. Изправени сме на прага на една неописуема и неразбираема промяна. Не можем да знаем с точност какво ще се разкрие пред нас, защото с всяка изминала минута хората въздействат върху детайлите, но можем да сме сигурни, че нищо и никой няма да остане незасегнат от онова, което става на планетата. Вярвам, че тези промени са предвестници на много, много по-добър свят, онзи, който проучваме сега. 
Волтер беше казал: "Онези, които вярват в абсурдното, вършат варварщини." Човечеството от много векове насам е живото доказателство за това....

Ние сме в период на Пробуждане, когато вярата в абсурдното ще стане част от човешката
история, а не самата основа на човешкия живот.
КАЗАХ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар