петък, 17 февруари 2012 г.

Къде зимуват...извънземните????


Днес съм подготвил една много интересна статия, която ни плъзга по една, привидно доста измислена тематика за повечето "здравомислещи хора".Ама аз поне не се имам за такъв или най-малкото обичам да бъркам в най- скритите кътчета на съзнанието Ви и затова следващите редове ще са наситени с факти, факти и пак факти....
Не съм лекар или микробиолог, но пак на базата на прочетеното инфо, не ми прилича особено на психично заболяване. Как може 2-годишно дете да бъде параноик? Болестта вече е и в България („паразитоложката д-р Ина Бучкова...вече е регистрирала десетки подобни случаи у нас”,http://www.razkritia.com/106407/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0/).
Но ако отидете при личния си лекар с обриви и влакна като тези на снимките, най-вероятно ще ви насочат към някой психиатър и ще ви натъпчат с антидепресанти. Официалната медицина (дерматолозите) у нас няма да ви предложи адекватно лечение. А и в гугъл няма да откриете нищо на български за това как да се лекувате. В Америка засегнатите имат същите затруднения да убедят лекарите, че не са психичноболни, затова група съчувстващи, интелигентни и препатили заинтересовани без медицинско образование предлагат метод за облекчаване на страданията от болестта, който са изложили на сайта си и за който твърдят, че върши работа: http://www.lymephotos.com/.
По-долу ще постна превод на откъси от публикации в англоезичния интернет, с гледни точки и предположения, които не открих в българския. А в рускоезичните сайтове попаднах на съобщения, че хората в Украйна се заразявали чрез закупени дрехи втора употреба, пристигнали от Западна Европа...гадните паразити били доста устойчиви на термична обработка и перилни препарати...
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90052



„Това е инфото, което събрах относно Моргелоновите червеи...те могат да бъдат убити с таблетки чиста сол (не готварска сол) и витамин С...
Съобщава се, че Лаймската болест е често срещана при хора, развили Моргелоновата.
Внимание: памукът разпространява Моргелонови червеи!
Мнозина са запознати с така наречената „болест на фибрите” или Моргелонова болест. Вярвам обаче, че тя е нещо специално, нещо по-голямо от сбора на съставните си части. В търсене на отговори, изследвайки и наблюдавайки, бях воден неотклонно в посока, за която в началото на проучването си дори и не бях подозирал.
Междувременно интензивно я изучавах. Преди няколко месеца поех в нова и тревожна посока.
Ако цялата истина излезе наяве, резултатът ще бъде значителна политическа, социална и икономическа дестабилизация. И така да е. Произходът на тази чума остава загадка. Причинителите се очертават като повече от един. Но както е при всички подобни случаи, веднъж отворена, вратата води до стая с много други врати, за които нямаме ключ.
Заключенията ми са подкрепени от множество медицински примери и доказателства. Това са наблюдения, които лесно може да извърши и читателят на тези редове.
Допускам, че съм открил само един от векторите на създанието. Този вектор сам по себе си обаче е способен да инфектира почти всяко човешко същество на планетата в рамките само на едно десетилетие.
Изглежда, съществуват и много други вектори.
Надявам се, че някой ден моето откритие ще помогне за откриването на „защо”-то на това проклятие, засега отваряме само вратата с надпис „КАК”.

Едно зло е на свобода. То е творение на най-мрачния ред и е паметник на човешката глупост. Сега то е тук, сред нас. Докато пиша тези думи и докато вие ги четете, това черно зло шества. Неканено, невидимо и вездесъщо. И в този момент то ни ограбва. Краде жизнените сили и флуиди от нашите тела, като ни дава в замяна единствено отчаяние, депресия, хронична умора и разбита имунна система.
Добре дошли в света на Фибърната Болест.
Някои я знаят като Моргелонова, но тя не е класическата Моргелонова болест от други времена и пространства. Това е ново, по-ужасно проклятие. Не бъдете така лековерни, че да си мислите, че това не ви касае. Вие и близките ви сте в опасност дори в този момент. Защото...Това е прословутият червей в ябълката, но в случая – още по-коварен.
Представям ви червея в памука.

Сега идва гадната част.
Памукът е наш спътник от люлката до гроба. Той е вездесъщ в живота на почти всеки човек на планетата. Няма къде да се скриеш от памука. Инфектирането на световните запаси от памук с паразитен симбиотичен червей/патоген би осигурило векторна матрица с невиждана ефикасност и невидимост.
Плътоядният червей се разпространява навсякъде – от клечките за уши (б. Пр.: авторът споменава известната в САЩ марка клечки за уши Q-tips) до фланелките. Той е сложен организъм, който често работи в съюз с различни патогени като Лаймската болест. Той е опортюнистичен и често използва защитните механизми на тялото срещу самото него.
Той е шейп-шифтър, променя формата си и имитира телесните секреции и кожата. Може да маскира подписа си по начини, объркващи и най-умелите лаборанти. Функционира на различни нива, както и в различни посредници. И идва онзи стадий, на който въпросният организъм (веднъж укрепил се надеждно в своята жертва) става просто нагъл в своята арогантност.
Плътоядният организъм използва слузната защитна система на самото тяло, за да се капсулира и да спечели контролиращ карт бланш.Тази негова функция преследва редица допълнителни цели, включително вторично външно векторизиране. На повече от един стадий от метаморфозата му, той присъства не само в обонятелната, слуховата и храносмилателната системи, но и в кръвта.
Няколко от стадиите му се манифестират чрез произвеждането на „фибри”. Споменатите съществуват в един куп разновидности. Големите, подобни на „косъм” фибри (предимно черни или тъмнокафяви на цвят) са продукт, произведен от нещо по-малко, което „избива” и нанася поражения от позиция вътре в човешкото тяло. Тези големи фибри често нападат нормалния космен фоликул и понякога могат да бъдат забелязани редом с обикновените косми. Могат да изникнат на мястото на нормалния косъм, след като са го унищожили.
Невероятната скорост, с която израстват тези „космоподобни” фибри е истинско чудо. Оказва се обаче, че ако сме бдителни и ги забележим и отстраним, в крайна сметка можем да постигнем зарастване на лезията или раната. В противен случай възстановителният процес ще бъде блокиран и раната ще остане отворена с месеци.
По-малките червени, сини, зелени и лилави фибри също се срещат навсякъде. Освен в телесните секреции, съм ги отлепвал и изкарвал навън като вълма или паяжини. Лесно се забелязват със силна бижутерска лупа.
Миниатюрната „космоподобна” „змия”, „памучният червей” се среща по-рядко. Среща се както в тялото, така и в своя вектор, памука.

Невероятната скорост, с която израстват тези „космоподобни” фибри е истинско чудо. Оказва се обаче, че ако сме бдителни и ги забележим и отстраним, в крайна сметка можем да постигнем зарастване на лезията или раната. В противен случай възстановителният процес ще бъде блокиран и раната ще остане отворена с месеци.
По-малките червени, сини, зелени и лилави фибри също се срещат навсякъде. Освен в телесните секреции, съм ги отлепвал и изкарвал навън като вълма или паяжини. Лесно се забелязват със силна бижутерска лупа.
Миниатюрната „космоподобна” „змия”, „памучният червей” се среща по-рядко. Среща се както в тялото, така и в своя вектор, памука.
Ако ви притесняват движенията им във въздуха, захлупете ги с буркан.
Не всеки памук е инфектиран, но голяма част е. Измежду последните 5 купени от мен кутии клечки за уши Q-tips 4 бяха пълни с тези паразити. На някои клечки открих по 3 или 4 паразита.
Смятам, че още един от векторите на паразитите са памучните чорапи и бельо, които не са били достатъчно качествено стерилизирани при производствения процес.
А какво можем да наречем „достатъчна стерилизация”? Тези организми са достатъчно устойчиви както на високи, така и на ниски температури. Малко са домакинските препарати, които им въздействат. Виждал съм ги да плуват в алкохол. Обикновено ги ликвидирам или с лакочистител, или с амоняк. Дори тогава те продължават да функционират за кратко след потапянето им в ацетона. Хич не са лесни!
Което е интересно, те могат да плуват в петрол, но явно реагират бурно и негативно на силни солни концентрати. Потта е постоянен стимул за активизацията им. Всяка физическа активност изкарва много от тях, както и твърдите черни „шушулки”, на повърхността на кожата. Не си падат и по амоняка.
Последно. Първият сигнал за инфекция обикновено е обрив, който сърби интензивно. Този обрив кърви при разчесване. Обривът се задържа от няколко дни до няколко седмици. Не се лекува с нищо. Често го взимат за краста. Не е известно лекарство, което да облекчава сърбежа. След известно време обривът изчезва толкова бързо, колкото се е появил. Може евентуално да се завърне за кратко за период, по-кратък от първоначалния. Това може да се случи по всяко време в разстояние на година от момента на първоначалната поява.
След обрива настъпва период на инкубация, който продължава от 3 месеца до 3 години. Тогва червеят излиза на повърхността и започва производството на фибри.
Червеят живее от телесните секрети. Хронична умора, отворени рани и депресия, срив на имунната система, водещ до други усложнения (СПИН по същия начин спомага за разни усложнения) са някои от видимите прояви в този стадий на болестта.
Някои хора, приложили метода на лечение, посочен на сайта http://www.lymephotos.com/, имат положителни резултати в борбата с болестта, други се оплакват от повишено кръвно налягане и диария.
По време на лечението се пие и повечко вода”.

Ако някой има „силна бижутерска лупа”, може да изследва родните памуци...
Други хипотези, които събрах из нета относно причинителя и способстващите за заболяването фактори:
- "Причинител на дискомфорта вероятно е т.н. „агробактерия”, която води до злокачествени образувания в растенията в растителната тъкан чрез имплантиране на целулозни фибри"
- "Според ентомолога Ричард Фагерхунд, причинители на заболяването са т.н. „еко-токсини” или замърсители на околната среда като пестицидите, които предизвикват в хората алергична реакция"
- "Анализът на фибрите показва, че те имат растителна ДНК".
ГМО могат да бъдат свързващото звено с тази растителна ДНК на фибрите, растящи под кожата на човека (http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90034).
- Chemtrails
- Слаба имунна система, диабет, бъбречни заболявания - по-голяма уязвимост
- В кожата има ензим, компрометиран от проблеми като киселините дъждове; отравянето на почвата с токсични метали води до отслабване на имунната защита на кожата
- Недостиг на мелатонин и сбой в циклите на съня ("This then st[r]ains the glutathione, superoxide dimutase, and 2-5A RNase L enzyme cascade linked to mitochondria function") http://www.rumormillnews.com
- Раните на пациентите са определени като „самонаранявания“, които не са предизвикани от външни фактори. Когато изследователите анализират влакната от кожата на пациентите, учените откриват предимно памук и найлон. Това предполага втриване в дрехите.
- Нанотехнологична инвазия в човешката тъкан (потърсете в youtube поредицата MORGELLONS HORROR SHOW): "Не всички фибри при Моргелон са сензори, повечето са бактериални или гъбични, но са открити и сензори, несъмнено направени от хора".
"Хората имат отворени рани по кожата си, от които всеки ден излизат артроподи (мравки, оси, червеи, молци, стоножки и други). Това са видовете, чиято ДНК е била декодирана".

- Паразитите са от извънземен произход

Източници:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90052
http://www.lymephotos.com/
http://www.health.bg/7768/bolestta-na-morgelons
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/90034
www.morgellons.org
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=26656
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=120&aid=3096
http://www.puls.bg/health/mind/news_9432.html
http://www.razkritia.com/106407/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0/
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=JXBWpmFTzDY
Morgellons Worm found in lesion Video Capture w Celestron Handheld Microscope"
„Sort of cute, in a non-existant sort of way…”.
http://www.youtube.com/watch?v=aZA9EPfJo1U&feature=related
ЖЕСТЬ!!!НОВАЯ БОЛЕЗНЬ МАССОВОГО ПОРАЖЕНИЯ

П.С.: По състав Моргелоновите фибри, взети от различни хора, са идентични.


2 коментара:

  1. И моите също заключенията са подкрепени от множество медицински примери и доказателства. Това са наблюдения, които лесно може да извърши и читателят на тези редове. Поздравления за красивата статия и начинът по който пишете, надявам се това да продължава и за на пред.В Америка засегнатите имат същите затруднения да убедят лекарите, че не са психичноболни,но това явно е в целият свят нещо нормално. Но не знам защо някой ако има различно виждане на нещата веднага му слагаме етикет луд.

    ОтговорИзтриване
  2. Статията вие страхотна.Хубаво е да има блогове, където все още да се говорят за по сериозни теми и проблеми,които наедряват в нашето общество.Има много медицински примери и това, че на 2 годишно дете са му сложили подобна диагноза, мен лично не ме учудва.Лично аз вярвам, че всеки един се ражда с конкретни качества, като това дали да е много добър, дали да бъде малко по нахален или по груб. И вече самата среда в която израства възпитават тези негови черти и той развива едни повече, а другите си остават заключени в него завинаги.Но съм виждала деца,при които още от малки агресията и нещо, което е в погледа им ми подсказва, че не е на ред.Но и аз съм против това, че имаш различна гледна точна е е задължително, че си луд...

    ОтговорИзтриване