четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Правилният път:БЪЛГАРИЯ - ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕT




ОТВОРЕНО ПИСМО

До

Президента на Република България

Премиера на Република България

Председателя на 41-во Народно събрание на Република България

Депутатите от 41-во Народно събрание на Република България

Областните управители в Република България

МВР

Посланика на Иран

Посланика на Русия

Посланика на Германия

Посланика на Китай

посланика на сащ

медиите


БѪЛГАРИЯ – ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ

Ние, гражданите на Бѫлгария ,сме обезпокоени от необмислените, варварски и опасни действия от страна на сащ през последните години по отношение на военното нападение над редица държави: Ирак, Афганистан, Либия, под прикритието на така наречената „Световна общност”. В момента сащ трескаво се готви за военно нападение срещу следващия измислен „враг”- Иран. Изказваме нашата категорична позиция,че Бѫлгария заема пълен неутралитет и този път отказва да бъде въвлѣчена в личната завоевателна война на сащ за природните ресурси на поредната държава и следване на личните й геополитически цели, застрашаващи сигурността на Бѫлгария и на цѣлата планета.

Факт е, че Иран има миролюбив народ с хилядолетна история и е в добри отношения със съседни и далечни страни. В настоящия момент Иран няма намерение да воюва с нито една държава, така че са напълно безпочвени твърденията на сащ, че Иран е изключително опасен и трябва да бъде нападнат и превзет ,за да се „спасял световния мир”. Напротив, ако сащ приложи военна сила спрямо Иран, ще постави цѣлия свят в изключително критично състояние, което неочаквано за всички може да доведе до избухване на глобален военен конфликт, с катастрофални последици за цѣлата планета.



При евентуални военни действия от страна на сащ спрямо Иран, заявяваме:

· Бѫлгария ще бъде неутрална в такава война и нито един Бѫлгарски войник няма да вземе участие, под каквато и да е форма.

· На територията на Бѫлгария няма да се ползва нито една американска база за военни действия, нито хуманитарна или каквато и да е друга помощ.

· Над територията на Бѫлгария се забранѣва да прелитат военни американски самолети с цел нападение над Иран.



По отношение на военните действия в Афганистан,заявяваме:

· Незабавно изтегляне на Бѫлгарския военен контингент от Афганистан.

По отношение на американските военни бази в Бѫлгария, изискваме:

· Прекратяване на договора, сключен между Бѫлгария и сащ, защото е изключително неизгоден и застрашаващ сигурността на Бѫлгария и свѣтовния мир.

БѪЛГАРИЯ - ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ

Това е най-доброто, което може да се направи за Бѫлгария и цѣлия свят

Призоваваме всѣка държава да се отнесе изключително сериозно към назрелия проблем и да положи максимални усилия според възможностите, които притежава и да съдейства за вразумяването на сащ, както и прекратяване на изкуствено създадената от сащ, поддържана години на ред илюзия (чрез лъжа, лицемерие и насилие), че Иран е опасен за свѣтовния мир.

Земѣта е за всички да живеѣм в мир! ЗAЕДНО СМЕ СИЛНИ!

П.С: Ако сте забелязали, неслучайно изписвам името на сащ с малки буви.Съветвам и всеки от Вас да го прави, защото това има своята символика и енергетика и по този начин омаловажаваме дейността на страната на сатаната и юдеите....
КАЗАХ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар