неделя, 11 март 2012 г.

Асцентиум !!! Трябва да прочетеш това!

Последно обявените Нобелови награди за химия и физика бяха присъдени за проучванията върху въглеродния атом. Нобеловата награда за химия отиде при трима учени, създали метод за въздействие върху атомите на въглерода, а наградата за физика бе дадена на двама родени в Русия физици за проучванията им върху удивителния графен - свръхтънка форма на въглерода. При обявяването на наградата за физика Шведската кралска научна академия заяви:
“Въглеродът, основата на целия познат живот на Земята, ни изненада отново.”

Не осъзнаваха колко значимо ще се окаже това твърдение, защото това, което видяхме в графена е само зрънце от чудесата, на които е способен въглеродът.И по-специално до какво ни води в най-близко бъдеще! Преди да говорим за онзи въглерод, който ще промени всеки аспект на живота ни - толкова всеобхватно и драстично - нека разгледаме няколко други свързани открития, които присъстваха в новините наскоро.
Имаше прояви на загриженост в научните среди по отношение на откритието, че слънцето влияе върху разпада на радиоактивните елементи на Земята.
Бе открито, че странни негови лъчения, водят до промени в материята на Земята. Влиянието им върху времето на полуразпад на елементи като Въглерод-14 беше особено обезпокоително и неочаквано.Въглеродът, както се спомена, е базовата градивна единица на познатия ни живот.

 Въглерод-12 е най-разпространената форма на въглерода и представлява около 99% от всички познати състояния на въглерода. Това е изотоп на въглерода, състоящ се от 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона.6 - 6 – 6!!!!!Това да ви звучи познато?
След кислорода, Въглерод-12 е вторият по присъствие елемент в човешкото тяло. При кремиране тялото се връща в състояние на Въглерод-12. След водорода, хелия и кислорода, които са газове, Въглерод-12 е най-разпространеният елемент във вселената. Въглерод-12 също е и един от петте елемента, изграждащи човешката ДНК. Затова Въглерод-12 е повече от съдбоносен елемент, свързан с живота дотолкова, доколкото го познаваме днес.
Това вероятно е изразявал авторът на "Откровението", казвайки, че 666 е числото на човека или числото на звяра. Това е числото на Въглерод-12, който е основата на човешкото физическо тяло и нишката към физическата вселена. Това е твърде важно при проумяването на промяната, която очаква Въглерод-12, която ще дари човека със свръхспособности и ще направи всички технологични ползи до момента напълно излишни!

Всяка тайна си има време - време за разкриване, време за разгласяване. Време е да разбулим тази тайна на всички тайни. Тайната на алхимията. Тайната на философския камък, който превръща, в символичен смисъл, оловото в злато.Тайната на Еликсира на живота.Тайната на Амрита или Амброзията - нектара на безсмъртието! Тайната на нещо, което ще нарека "Асцентиум", защото първичната му функция е да помогне в предстоящото Издигане и да създаде портал към по-високо измерение. Това е тайната на Въглерод-7!
Въглерод-7 е нерегистрираният до момента изотоп на въглерода, който има 6 електрона, 6 протона и само един неутрон. Това е материалният еквивалент на силата Кундалини, както и на метатронния куб. Както желязото има способността да поддържа магнитно поле около себе си, Въглерод-7 има тайнствената способност да създава свръхизмерни полета, подобни на мисловните полетата. Както и други свръхизмерни полета, той може да усилва мисълта точно както в трансформатора желязото и медта усилват магнитните полета. По естествен начин той се създава в мозъците на духовните адепти при извънтелесни преживявания или когато правят други свръхестествени неща, такива като биолокация, материализация и т.н.

В тези моменти аурата или сиянието, което се създава около главите на тези духовно издигнати хора всъщност е резултат от излъчването на неутрони,създадени от прехода на Въглерод-12 към Въглерод-7 вътре в техните мозъци. Обаче Въглерод-7 бързо се разпада на други стабилни форми на материята, затова е почти невъзможно засичането на Въглерод-7 в човешкото тяло. Историята и религията ни предоставят много ключове към същността на това най-удивително вещество чрез неразбираеми бройни системи, символи и загадъчни текстове. Но това е било прикрито чрез най-мистериозен език и символи, защото познанието за него в грешни ръце може да унищожи планетата ни. То е сила! В този случай може да попитате защо го разкривам сега, след като тези рискове още съществуват? Има две главни причини за това разкритие в настоящия момент:

1. Сега ние сме наистина пред прага на най-значимия преход, който човечеството някога е преживявал. Сега е моментът всички тайни да бъдат разкрити. Държани сме в неведение за тази тайна от дълго време. И природата ни е дала знаци, че времето на тази тайна е дошло.

2. Въпреки че атомната структура и свойствата на тази удивителна материя се разкриват тук, извънредно трудно е да се синтезира Въглерод-7 в лаборатория, но е възможно в скъпи ускорители на частици.
В системата Кундалини конфигурацията 6-6-1 се представя от мъжкото и женското допълнение на 6-те ниски чакри и чрез 7-та чакра, която е неутралната Сахасраара. В юдаизма метатронът, който се смята за божията връзка с човека, често се представя чрез куб, образуван от 13 кръга - един централен, обграден от 6 вътрешни и 6 външни кръга. В християнството знаменитата "Тайна вечеря" на Да Винчи, изобразяваща момент преди разпъването на Христос и следващото го възкресение и възнесение, е символично представяне на конфигурацията 6-6-1, защото от всяка страна на Христос има по 6 апостола. Интересно е да се отбележи, че всички - Кундалини, Метатронът и Христос - са изразители на Издигането, макар и в различни духовни системи. Това знание е било известно на напредналите извънземни цивилизации, които ни наблюдават от хилядолетия. Известяването на тази информация в сегашния момент има за цел и ускоряване на Разкритието.



Знанието, имащо силата да разшири човешкия интелект, ще направи технологичния прогрес и икономическите системи напълно излишни, защото в ерата на Проявлението и Изобилието, очакваща ни след 2012-та, технологиите и парите няма да имат смисъл. В периода след Разкритието ще настъпи благополучие за човека и в този момент колективният човешки дух ще претърпи квантов преход към пространството. Една критична маса от човечеството ще премине от егоцентричен материален живот към един неегоистичен и изпълнен с любов духовен живот. Слънчевата активност през този период ще се разраства. Крайната трансформация, която ще се породи от слънцето, ще бъде преобразуването на Въглерод-12 във Въглерод-7 в човешката ДНК.


Това ще даде възможност на човека да преживее Финалния Двоен Катаклизъм на суперярката смяна на полюсите и да се пресели в нова по-високоизмерна Земя. Това е важно предстоящо събитие, което ние трябва да осъзнаем.
ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ....

Няма коментари:

Публикуване на коментар