петък, 20 юли 2012 г.

Всичко за Окултният Произход на Олимпийските Игри- Втора Част

Продължение на Първа част:



Преди това обаче ще обърнем много кратък поглед към Олимпийските игри след 2012 г., а именно – тези през 2016-та в Рио де Жанейро, Бразилия (ако дотогава все още имаме нормален свят, че да бъдат проведени такива). Нека видим как ще изглежда олимпийския комплекс, там:

52

Перспективата е обърната наопаки, но всеки от вас може да види, че това е пирамидата с окото на върха... Дали защото през 2016 г. вече ще имаме Нов Световен Ред?
Нека видим имаме ли основание да мислим така, като първо преминем през събитието, което бележи енергетиката на цялата 2012 година и на самите Олимпийски игри в Лондон.



Празника на богинята

Повечето от вас вече знаят основните принципи за създаването на мега-ритуал благодарение на материала за 11 септември. По тази причина вече няма да се спирам на основни концепции, а само ще ги маркирам. Помнете, че колкото повече разнообразен и припокриващ се символизъм и от колкото повече окултни системи и митологии – толкова повече егрегори имаме въвлечени и респективно – привлича се повече енергия. Колкото по-очевиден е този символизъм – толкова по-добре (справка – кацането на извънземни на закриването на летните ОИ в Лос Анджелис през 84 г., което коментирах по-горе). Това е начина по който магията работи – колкото повече истина покажеш, която овцете не разпознават, толкова по-мощна става магията. Това лежи на принципа на филма „Тайната“ – трябва първо да визуализираш нещо, за да се манифестира. Когато обаче „прекараш“ тази визия през хиляди хора, под формата на амалгама от символи, ти го оживяваш, даваш му енергия. Както казах, това е борба за енергия. Както има борба на чисто земен план за енергиен монопол, така има и на нефизически план. Всъщност физическата ситуация нямаше да бъде такава, ако нямахме подобна символична битка на астрално ниво: „каквото горе, такова и долу“.

Подобно на 11.09., събитието в Лондон е толкова блъскано със символизъм, че е невъзможно да се каже всичко, защото аналогиите постоянно изскачат, а дори тези, които вече са открити, са толкова много, че ако бъдат изброени всички, обема ще стане умопомрачаващ. Въпреки това ще кажа популярните неща, колкото да ги има на архив в сайта и тези, за които не се говори никъде, а те са доста и кое от кое по-интересни. Това ще стане в няколко части.
През това време имайте предвид няколко неща: първо, намираме се в 2012 г., което е 11 години след мега-ритуала в Ню Йорк. Второ, самият Лондон е ритуален резонатор, не само защото е столицата на илюминати, но и защото той бе част от пулсацията на трите мега-ритуала за които писах по оста Ню Йорк-Мадрид-Лондон. Самият Лондон има номерологично изражение в числото 74, което разбира се е11 („L-O-N-D-O-N“  12 + 15 + 14 + 4 + 15 + 14 = 74  7 + 4 = 11). Освен това прочетох някъде, че подреждането на планетите за Олимпиадата в Лондон са почти идентични с подреждането им по време на 11.09.01 г. Не съм астролог и не съм проверявал този факт, може да е вярно, може и да не е вярно, но въобще не би ме учудило, ако е така. Това, което със сигурност имахме обаче наскоро в астрологичен план, бе „разходката“ на Венера през слънчевия диск, което е едно от най-редките планетарни подредби. Само 6 подобни са се случвали от изобретяването на телескопа (1631-та, 1639-та, 1761-та, 1769-та, 1874-та и 1882 г.). Преминаването на Венера обикновено подсказва промяна, унищожение и разкрития.
Така че имаме основни окултни предпоставки, върху които можем да положим теза, че това събитие няма да е без значение за елита.
За да стигнем най-накрая до разглеждането на конкретните детайли около игрите обаче, трябва да поставим нещата в по-голямата рамка. Защото има едно събитие, което обуславя тези игри и на практика Олимпиадата в Лондон се прави в чест на това събитие. А то е...


Диамантеният юбилей на Елизабет II
Елизабет Александра Мария Сакскобургготска Мунтбатен (и още много други имена в редицата, които спестявам, за да кажа за по-накратко – Елизабет II) наскоро празнува своята 60 годишнина откакто е на трона и за съжаление милиони хора в страната й и по света празнуваха заедно с нея. Празничните фестивали включваха събития като конни надбягвания в Епсъм, грандиозен концерт в двора на Бъкингамския дворец и преминаване по Темза с фрегата от над 1000 лодки. Времето бе студено и дъждовно, точно каквото е било пред 60 години, на коронясването на главния персонаж. На парада й буквално валяло като из ведро сякаш Планетарния Дух се е опитвал да каже нещо.
Кралица Елизабет II е на 86 години, но няма Алцхаймер, остеопороза или друго гериатрално заболяване, както милиарди хора на нейната възраст. Това навярно се дължи на факта, че яде „био-храна“, ако ме разбирате какво искам да кажа.
Тя е едноличен монарх от така наречената династия Уиндзор, която всъщност е германската аристократска фамилия Сакскобурггота, което име вече би трябвало да ви е познато по причини свързани с националността ни. Сакскобургготите са свързани с Хабсбургите, които също са свързани с 13-те потомствени илюминатски линии. На практика тя е германка, а Германия е страната, която беше изманипулирана от Великобритания да се превърне в двигателя на две Световни войни.
Тя не е кралица само на Англия, но и на 18 Британски републики, покривайки 1/16 от земната площ на планетата. Тайно, тя управлява много повече, включително Ирландия, САЩ, Израел, Зимбабве и Индия. Без никакво съмнение, тя е най-богатия „човек“ на света, или поне сред тези лидери, които са публично достояние за хорските очи.
Нейният доход е неизчислимо огромен. Дори официалния й държавен е такъв – достатъчен да нахрани всеки гладен човек на света десетки пъти, да посади всяко паднало дърво в Амазонка над пет пъти и да осигури на всеки мъж, жена и дете във Великобритания 104 паунда и 47 пенса. Тя притежава 6,6 милиона акра земя, далеч повече от втория най-голям земевладелец на Земята, кралят на Саудитска Арабия Абдула, със своите 5,53 милиона акра. Тя е най-големия земевладелец в САЩ и тази територия е станала нейна собственост по доста странен начин. Чрез трето лице, тя тайно купува земята върху която е построено зловещото летище в Денвър. Това означава, че всеки един пътник, който минава през това огромно летище, несъзнателно плаща аренда на кралицата чрез стойността на самолетния билет. Суровата цена на тази земя според изчисления, които вече са на няколко години е 17,6 милиарда паунда.
Тази жена няма нито една снимка, на която да изглежда кралски или благороднически в смисъла на някаква харизма или осанка. Това е единствения „човек“, който няма нито една усмивка, която да не изглежда зловещо, студено, жестоко и безскрупулно (предизвиквам ви да намерите такава снимка в интернет и да ми я изпратите, с което да докажете обратното), което говори за нейната природа и природата на цялата й фамилия.

53
Снимката не е правена на Photoshop! Тази също не е.


И понеже преди няколко реда казах „био-храна“, миналата година из интернет циркулираше една интересна статия, която сигурно ще ви е интересна и която слагам 1 към 1 (в превод на Janthine). Заглавието й е: „Британски кралски величия вечеряли с човешка плът (но не се тревожете, това е било преди 300 години)“:

Те са известни от дълго време с любовта си към пищни банкети и богати рецепти. Но това, което е малко известно е, че британските благородници са имали и вкус към човешката плът.
Нова книга за лечебния канибализъм разкрива, че в края на 18 век, британските благородници са поглъщали части от човешкото тяло. Авторът добавя, че това не е била практика само на монарсите, а е било широко разпространено явление сред елита на Европа.

   54 55
Кралица Мария ІІ и нейният чичо крал Чарлз ІІ. И двамата имали лекарство от дестилиран човешки череп до леглото си, според д-р Съг.


Дори и след като изобличили варварските канибали на Новия свят, те прилагали върху кожата си, пили или се пудрили с прах от египетска мумия, човешка мас, плът, кости, кръв, мозък и кожа.
Мъх взет от черепите на мъртви войници дори е бил използван като лек срещу кръвотечение от носа, според д-р Ричард Съг от университета в Дърхам.
Д-р Съг казва: „Човешкото тяло е било широко използвано като терапевтичен агент, като най-популярните лечения включвали плът, кости и кръв. Канибализмът се е срещал не само в Новия свят, както често се вярва, но и в Европа. Едно нещо, на което рядко ни учат в училищата, а се доказва от литературни и исторически текстове на даденото време, е това: Джеймс І отказал лекове, извлечени от трупове; Чарлз ІІ сам направил свое лекарство от мъртво тяло; а Чарлз І е бил насилен да приеме подобен тип лекарство. Заедно с Чарлз ІІ, сред забележителните потребители или предписващи такъв тип лечение, са Франсис І, хирургът на Елизабет І Джон Банистър, Елизабет Грей, графиня на Кент, Робърт Бойл, Томас Уилис, Уилям ІІІ и кралица Мария.“

56
Новият свят: изображение на канибализма в бразилското племе тупинамба, описано от Ханс Щаден през 1557 г. Дали е истина или не, митът игнорира факта, че европейците също са консумирали човешка плът.


Според д-р Съг, историята на лечебния канибализъм повдигнала много важни социални въпроси.
Той казва: „Лечебният канибализъм е използвал огромната тежест на европейската наука, печатно дело, търговски мрежи и образователна система. Докато лекарството от трупове понякога е било представяно като средновековна терапия, този тип лечение бил в пика си по време на социалните и научните революции на ранна модерна Британия. Това лечение оцеляло и през 18 век, а по време на бедните години се запазило за дълго и при кралица Виктория. Настрана от въпроса за канибализма, използването на части на човешкото тяло днес ни се струва крайно неетично. В разцвета на лечебния канибализъм, редовно били вземани тела или кости от египетските гробници или от европейски гробища. Още повече, някъде през 18 век една от най-големите вносни стоки от Ирландия в Британия била... човешки черепи. Дали това е било по-лошо от съвременния черен пазар на човешки органи, е трудно да се каже.“

57
Тази картина на екзекуцията на Чарлз І през 1649 г. показва вълна от хора, надигнала се напред да попива кръвта на бившия крал. Смятало се, че тя има лечебни свойства.


Книгата дава множество живи, често притеснителни примери от практиката, обхващащи смъртни наказания в Германия и Скандинавия, през съдилищата и лабораториите на Италия, Франция и Британия, бойните полета на Холандия и Ирландия, до племенните канибали на Америка.
Картина, изобразяваща екзекуцията на Чарлз І през 1649 г., показва хора, които попиват кръвта на краля с носни кърпички.
Д-р Съг казва:

„Това се използвало срещу „злите сили“ – едно обвинение, по-често лекувано от горящата факла на настоящия монарх. В континентална Европа, където секирата падала редовно върху вратовете на престъпници, кръвта била избираното лекарство от много епилептици. В Дания, младият Ханс Кристиян Андерсен видял как родители давали на болното си дете да пие кръв от екзекуцията. Това лечение било толкова популярно, че изпълнителите на смъртни присъди имали асистенти, които събирали кръвта, която се процеждала от вратовете на умиращите престъпници в чаши. В някои случаи пациентът може и да заобиколи тази система. На една ранна екзекуция от 16 век, един скитник сграбчил обезглавеното тяло преди то да е паднало, и изпил кръвта от него...“

Последният записан пример от тази практика датира от 1865 г. в Германия.

58
Авторът д-р Ричард Съг, от университета в Дърхам, задълбава в тъмния свят на лечебния канибализъм в новата си книга „Мумии, канибали и вампири“.


Докато Джеймс І отказал да вземе лекарство от човешки череп, неговият внук Чарлз ІІ харесал идеята толкова много, че си купил рецептата. Плащайки навярно 6 000 лири за това, той често сам дестилирал човешки череп в личната си лаборатория.
„Аналогично познато преди време като „сълзите на краля“, това течно лекарство било използвано срещу епилепсия, конвулсии, болести на главата, а често и като спешна помощ при умиране. Това било първото нещо, което Чарлз ползвал на 2 февруари 1685 г., в началото на последното си боледуване, и то му било предписано не само на смъртното му легло, но и на това на кралица Мария през 1698 г.“.“

Както виждате медията започва да ви подготвя в predictive programming-стил за Новата Световна Религия, която е изцяло ритуална. Започват бавно прокарвайки идеята в съзнанието ви, че такова нещо е имало някога (все още е твърде рано да ви кажат, че го има и до ден днешен и то в много по-брутална от описаната тук форма) и оттук нататък остава само да се гради върху това. Първоначално се влиза меко, с идеята, че това е „лечебен канибализъм“. Какво ПО ДЯВОЛИТЕ като е „лечебен канибализъм“?! Те очакват да го приемете, защото е в името на здравето! И какъв е лайтмотива? Кралските величия го правят – значи няма нищо нередно в това. И скоро ще стане общоприето. Този модел доказано работи и само ако погледнете назад към годините от началото на века – какво се смяташе за странно и неприемливо тогава и какво е отношението към същото нещо днес – ще разберете за какво говоря.
Ето тези хора почита британския народ и под патронажа на тези хора ще преминат Олимпийските игри.
В ритъма на казаното, Диамантеният юбилей тази година хвърли светлина върху истинската природа на стадния манталитет на хората и ефективно показа точно колко опасно може да стане при по-екстремни обстоятелства. Избягвам да наричам хората с термина „овце“, но когато те сляпо следват някой без изобщо да поставят под въпрос нещата, това показва по един много тъжен начин колко далеч е мнозинството от т. нар. „събуждане“.
Ако трябва да бъда искрен с вас, въобще не бях обърнал сериозно внимание на това, че тази година кралицата-гущер има юбилей. След статията ми за Уиндзорската сватба бях изгубил интерес към тази фамилия, защото на практика изясних нещата за себе си и нямах стимул. Споменах го чисто фактологически в допълнителните си бележки към окултния ми анализ на американската поп-култура, защото както съм писал там, убийството на Уитни Хюстън отчасти бе направено в чест на кралицата, но дори тогава мина някак си покрай вниманието ми. Започнах да свързвам нещата (още повече – с настоящата тема) чак след писмото на една читателка на сайта, която живее в Англия. Тя ми обърна внимание на празненствата по повод юбилея. Безкрайно логично беше да има празненства по повода, но не знаех нищо за това, тъй като избягвам медиите. Публикувам писмото й, защото в него има интересни наблюдения:

Намирам се близо до Лондон. Нямах намерение да ви пиша по подобен повод, но не мога да се стърпя, това тук взема чудовищни размери... Днес е 19.05., пореден ден от честванията на 60 години царуване на кралицата им...
Тя излезе от двореца и започна парад в двора. Точно в 11:00 ч., 9 бойни самолети в диамантена конфигурация прелетяха над двореца и камбани отразиха 11 ч. с 11 удара! До 11:11 ч. всички парадни части и нейната охрана се ометоха от двора за 4 мин. до 11:15 ч. Тя се прибра за кратка почивка, а парада продължи по улиците, където около 20 000 човека са се редили от 7 ч. сутринта да блеят и да веят флагчета...
Та целият парад отиде до някакъв площад, със специално изграден декор, приличащ на врати на храм (съжалявам не му направих снимка). Пред декора разположиха войсковите части, пред тях имаше нещо като сцена изградена от 3 кръга един върху друг, подобно на сватбена торта, с трима свещеници от тяхната църква.
Към 12 без нещо (не погледнах точно часовника) кралицата напусна двореца с кола, бурно приветствана от хората по улиците. Тя се настани в ложа точно пред сцената-торта. Така, на сцената-торта имаше изградена пирамидална конфигурация от 9 барабана, върху които знаменосци от 3 войскови части си донесоха знамената. Те бяха поети от тримата свещеници и поставени по определен начин върху барабаните (прикачвам снимка).

59

След като всички запяха песен, заглавието на която беше „всички хора, които на Земята живеят“, аз изфучах, то бива наглост ама... това минава границата. Последваха няколко молитви прочетени от господата, върнаха знамената на знаменосците, върнаха всеки барабан на оркестъра му и дружно запяха някакъв „химн на армията“. Сещате се, че музиката идваше от всичките 9 оркестъра, които пък естествено използваха и барабаните от ритуала преди малко...
Тук се навих да ви пиша... Точно в 12:30 ч. след като прелетяха не-знам-си-колко хеликоптера (около 230 май казаха), се появиха непреброен от мен брой „тайфуни“ – други бойни самолети, които прелетяха в конфигурация – 2 концентрични кръга, единият с една точка вътре (като астрологичния знак на слънцето), другият празен (луната?). Като затворя очи и си го представя, мисля че единият кръг беше от 10 самолета плюс 1 вътре за точката, а другият кръг от още 10. Та 21 общо едновременно задържаха двата кръга един до друг за известно време, а кралицата се усмихна! Върнаха се във втора конфигурация „Е II R“! Сега, на лист разположих по памет точките-самолети – 8 за „Е“, 6 за римското 2 („II“) и още 7 за „R“, което си е чисто 21 както предполагах! Накрая пуснаха 9 самолета да направят трикольора – синьо-бяло-червено и се ометоха.

60

С това парада приключи.
Нещо странно се случи на изпроводяк – снимаха от горният край на стълбите на ложата, докато официалните гости я напускаха. Първа естествено вървеше кралицата, след нея мъжът й, качват се те по стълбите за да излязат, тя минава покрай камерата и не я поглежда, той веднага след нея обаче втренчи поглед и заклевам се картината на телевизора замръзна за няколко секунди! Мисля, че точно в момента, в който Филип реши да погледне в камерата, станах свидетел на първата нередност по трасето на английската телевизия! От 3 години съм тук и смея да твърдя, че по-силен ТВ-сигнал от този тук не съм виждала – безотказен, без значение откъде предават на живо.

Намерих горните наблюдения за много проницателни и меко казано интересни. Нещо повече – дадох си сметка, че това е по-голямо, отколкото изглежда на пръв поглед.
На този етап не бях започнал да формирам материала си за Олимпиадите, но многото 9-ки и 11-ки, които сами видяхте в описанието, сочеха безспорно, че юбилея не само е част от по-голямата картина, ами май е основното събитие...
Имайте предвид, че монограма на Елизабет е „E II R“, което означава „Elizabeth II Regina“, като централното място заема „II“, което разбира се е 11, както и символична репрезентация на колонитеЯхин и Воаз. Това е важно, защото, както ще видите, преекспонирането на двете колони през целия юбилей е очевидно.
Освен всичко друго, момичето ми писа и че е видяло 2 х 11 самолета при формирането на цифрата 60 по време на парада. После бе объркана, когато откри, че на снимките всъщност се виждат 2 х 10 самолета.

61

По нейни думи, тя можеше да се закълне, че ги е преброила и самолетите са били 11. Освен това, говорим за числото „60“, а това, което е видяла тя, определено не е било 60.
Може да изглежда налудничаво, но съм склонен да вярвам на първоначалните й наблюдения, тъй като съм твърде наясно колко важна е конфигурацията „11:11“ за тези хора и как във всичките тези ритуали присъства аспекта време-пространство (както ще видите и по-надолу). Няма изобщо да се учудя ако за миг е зърнала в паралелна реалност (както на мен самия ми се е случвало много пъти в будно състояние) или нещо подобно, защото това е нормално, когато говорим за събития от подобно естество. Аз самият го преживях за себе си, когато изпитах време-пространствената аномалия при моето ОИТ в кулите-близнаци на 11 септември. Всичко това изглежда още по-правдоподобно, ако изтъкнем факта, че в случая имаме „11“ и „самолет“ – два аспекта, които бяха много силно изразени и по време на ритуала в Ню Йорк предвид, че всичко там се въртеше около числото 11 и главните действащи „лица“ бяха двата (II/11) самолета. Т.е. засягаме тема, в която имаме много жив общ архетип. Дори самолетите наистина да са 2 х 10 априори и всичко да е игра на съзнанието, това отново е 20, което е 2 (II), което пък е 11. Така или иначе в края на краищата отваряме една и съща врата.
И разбира се какво имаме в самото лого на диамантения юбилей? Двете колони, чието присъствие няма никакво обяснение в цялостния контекст на сюжета и за които казах, че са повтарящ се мотив в целия юбилей. Рисунката, както личи е детска и е избрана с конкурс. Навярно дирижиран или правено от дете-Монарх, защото това не е случайно лого.

62

В самото лого, както виждате, изпъкват доста шестички. 6 диаманта (общо), 6 кръгчета в хоризонтална равнина и разбира се шестицата в „60“. Нещата отиват към 6-6-6, folks... Дори кръгчетата по короната, взети като елемент сами по себе си са общо 18, което е 3 х 6 или – 666.
Да не забравяме и факта, че на концерта на Мадона на Супербоул бе прожектиран диамант.

63

Жертвоприношението на Уитни Хюстън е последния акт в представлението на Мадона на Супербоул и бе в чест на диамантения юбилей на Елизабет. Между другото, второто име на Уитни Хюстън е „Елизабет“. Интересно, нали?
Разбира се, „М“ в диаманта e обърнато „W“ с алюзия за „Whitney“ или „Windsor“ – символът на тези неща винаги е бинарен.

На практика празненствата по диамантения юбилей на кралицата ще продължат през цялата годинавъв вътрешния свят на илюминати (макар на официално ниво вече да са приключили) и ще преливат от символизъм, като една от връхните точки ще бъдат самите Олимпийски игри, на които съм сигурен, че кралицата ще бъде специално почетена по някакъв начин – пряко или непряко. В крайна сметка, ОИ, както вече казах, в ядрото си винаги са били отдаване на почит на истинската Кралица и нейната земна наместничка на Земята, която в случая е Елизабет II, колкото и на повърхността да изглежда, че те са свързани с възхвала на мъжки божества като Аполон или Зевс (с които почнах в началото). Ето защо е важно първо да разгледаме аспектите около самия диамантен юбилей преди да преминем към самите игри. Защото това са пластове от символизъм и трябва да започнем от външните, преди да стигнем до вътрешните.
Тези, които се интересуват могат да следят събитията около тържествата по дати тук. Това е не само чисто разхищение на парите на народа (което е парадокс само по себе си и еталон за робство – най-богатия човек на света да си спретва безбожно луксозните церемонии от хорските данъци), но и безумие от чисто философска гледна точка. Защо тези хора толерират това? Каква е тази бабичка за тях? Та тя е никоя! Защо са толкова прехласнати и превъзбудени по всичко свързано с нея? В това няма никакъв смисъл за страничния наблюдател. Тези от вас, които са чели материала ми за Уиндзорската сватба, знаят отговора – защото те са обособени на ДНК-ниво, за това! Битката винаги е била за енергия и контрол над съзнанието, а който контролира съзнанието на масите, контролира и тяхното ДНК, защото мисловния модел създава ДНК на физическо ниво. Докато пишех това изскочи още една ДНК-история покрай ОИ (а по-надолу ще прочетете и още по този повод), която само доказва думите ми. Затова ще отворя кратка скоба и после ще продължа с диамантения юбилей.
Излиза, че освен Параолимпийски игри, които са spin-off на истинските Олимпийски игри, от 2010 г. насам има и Олимпийски игри за Младежи от 14 до 18 г. възраст. Те се наричат „YOG“ („Youth OlympicGames“) и тази година ще претърпят първото си зимно издание (а символа им е козел, подобен наБафомет, само посоката на ръцете е различна). На пръв поглед изглежда, че Олимпийските и Параолимпийските игри не носят достатъчно приходи, затова някой е измислил още една тяхна вариация. Каква е една от мантрите на тези игри обаче? „Имате ли YOG-ДНК?
Още първото изречение отбелязва, че „YOG-ДНК“ се прицелва (използваната дума е „targeted“) върху младите хора. Т.е. май на някой му трябват най-добрите в определени области. И сега като се замисля, каква е една от основните операции провеждана на всички ОИ? Да ти вземат кръв, за да те тестват против допинг! Т.е. под някакъв претекст, който изглежда напълно разумен в дадения контекст, те буквално правят ДНК-архив на най-доброто, каквото физическото тяло може да предложи. Те имат ДНК-то на най-добрите атлети в света и могат да го ползват за техните си цели както си поискат! Етимологията на „yog“, също е интересна. От Уикипедия: „Санскритската дума „yoga“ има буквалното значение на „yoke“, от корена „yuj“, който означава „да се присъединиш“, „да се обединиш“ или „да се прикачиш“.
Т.е., въпроса на МОК, всъщност може да се чете като: „Имате ли присъединяващо се ДНК?“, т.е. – имате ли подходящото за нас ДНК? Сещайте се сами.
Това осветлява още един аспект около ОИ.

Сега искам да обърна внимание на две, вече изминали събития от програмата на диамантения юбилей, които заслужават особено внимание.

Концертът
Тъмната страна обича да събира маси от хора на специфични места, където те несъзнателно и лековерно биват карани да боготворят идол.
Типичен пример за това бе концерта по повод юбилея на кралицата в двора на Бъкингамския дворец, на който бяха поканени много световно известни изпълнители.
Като се замисля, обикновено хората присъстват на подобни събития от лоялност и чувство за патриотизъм или дори просто за да видят някоя известна личност, но това, което в действителност става, е нещо доста по-различно. Не само – тълпата наистина вярва, че това е правилното поведение и че те трябва да отдават силата си на някой, който „знае по-добре от тях“, защото „така се прави от хиляди години“.
В древни времена всичко това е протичало 1 към 1. Хората са се събирали масово и са отдавали почитта си към дадено божество. Днес е променена само фасадата. Тъмната страна е намерила начин по който да видоизмени очевидното идолопоклонничество, но да запази самото него, презентирайки го по начин, който да е в крак с времето.
Причината поради която тези събития са дирижирани за масите, е за да се узакони отдаването на свободната човешка воля на кралските потомствени линии, които присъстват показно на събитията. Работата е там, че на тези „пиршества“ ние обикновено виждаме само физическите им домакини, но оставаме слепи какво става на нефизическо ниво. Те искат енергия и чрез вашето позволение пред кралските наследници, които управляват нашия пет сетивен свят – те я получават. Те имат нужда от периодична демонстрация на вашата съпричастност и приемане на тяхната личност. Ако хората продължават да бъдат част от всичко това, те ще трябва да живеят с последствията преутвърждавайки настоящата реалност.
Тези събития, ритуалите тип „правото да управлявам над другите“ се извършват винаги на раждания, сватби и смърт на членове от кралското семейство и разбира се – на юбилеи като сега коментирания. Тези юбилеи са изцяло базирани на „древното право на кралете да управляват народа, защото са от дадено потекло“.
Концертът бе проведен на 5 юни пред един доста интересен монумент. Този монумент е умишленопоставен пред Бъкингамския дворец с идеята да бъде смукач на енергия. Трябва да отбележа, че това е ролята на повечето паметници, но няма да се спирам на това в момента и ще кажа само основните неща, които са важни за нуждите на изследването в момента.
Официалната версия е, че това е монумент на кралица Виктория.

65

Още тук се породи първото ми учудване. Вярно е, че често доспивах в часовете по „история“, но не знаех, че кралица Виктория е имала крила. После се позагледах и видях че кралицата е отдолу, а отгоре има женско същество с крила, точно по рецепта подобна на тази, която съм показал в следговора на „Документите Тера“, където между другото паметника също е на кралица Виктория! Тя има паметник и в Сидни и къде ли още не (допускам, че е била много високо в йерархията, може би пряка наместничка на Кралицата на Орион, както е сега Елизабет II).

66

Нека сега обаче задам един логичен въпрос. Как ако има нещо над нивото на официално представения паметник (както в случая над Виктория има крилата жена) това е паметник на тази статуя, а не на персонажа, който стои НАД нея? Малко съм объркан... Защо ще правиш паметник на кралица и нейното великолепие, ако не я абсолютизираш? Ако има нещо НАД кралицата, то не е ли това паметник на същото това „нещо“ НАД кралицата, а не на самата кралица, която както и да го гледаме е отдолу? Колко ТЪП трябва да си, за да се сетиш, че това не е паметник на Виктория, а паметник на крилата жена? Направено е така, защото те знаят кои са истинските им господари и нямат никакви илюзии за това. Отгоре стои истинската Кралица, а отдолу е нейната земна наместничка. В случая без съмнение това е богинята на победата Нике, но на практика е просто проводник на женски архетип.
Победа е „victory“, тъй че те на практика не ви лъжат, като ви казват, че това е паметника на Виктория, само че не е на тази Виктория за която си мислите, а на тази над нея, която е друга Виктория, защото в древноримската митология аналога на Нике е именно Виктория! Те ви казват истината, просто не цялата истина. Това в действителност е кралица Виктория (Кралицата на победата), но тя е Кралицата на Орион, а не жена живяла и царувала над Великобритания през 19 век.

67 68
Открийте разликите:
отляво – паметника на „кралица Виктория“ в двора на Бъкингамския дворец;
отдясно – статуетка на богинята на победата Нике/Виктория.


Нике, освен богиня на победата в сраженията, е и символ на победата в спортни и артистични изяви. Може би вече започвате да разбирате каква е връзката на този концерт с Олимпийските игри. О, забравих ли да кажа, че според легендите, статуята на Зевс в храма в Олимпия (същият, в който днес се пали огъня за началото на факлоносната щафета) държала в дясната си ръка златна статуя (висока около 5 метра) на богинята на победата Нике (а в лявата си – скиптър)?

16
Същата картинка от по-рано, но сега започвате да правите малко повече връзки предполагам?


Обратно на концерта. В случая, показателно е, че те позиционират статуята да бъде в центъра на сцената, защото буквално и метафорично тя Е централната фигура, а не изпълнителите под нея. Всъщност, още по-подходящо е да се каже, че сцената е изградена около нея, което има буквално и метафорично значение.

69

Мисля че това е очевидно за всеки. Трябва да разберете, че това е умишлено направено. Не случайно и това е богинята Нике, защото така вие празнувате победата над собствената ви воля. Тя буквално е над всички хора.

70

Както казах, богинята Нике е на практика покровителка на всички Олимпийски игри и вече загатнах това по-горе, когато коментирах медалите от Атланта и Сидни. Надявам се вече трайно да виждате взаимовръзката и да разбирате защо коментирам това изобщо.

71
Somewheeeeeere oooooover the raaaaaainboooow… ля-ля-ля :))


Става ли ясна идеята от всички тези картинки? Забележете как под статуята има нещо като обърнат чадър, който играе ролята на сенник срещу евентуален дъжд, но също така е и символично, че хората под него са под защитата на Кралицата, която е над тях. Те са послушните кученца, които служат вярно и те са инструмента, който правят властта възможна. Затова проекти като Монарх са толкова важни, защото те правят властта възможна.
Отново – кой е главният обект тук? Сцената или статуята – кое се извисява над всичко? Те пеятпод нея. Разбирате ли архетипния механизъм на нещата, разбирате ли как мислят тези хора? Не виждате ли колко е просто, колко елементарно е показано?
Това което се опитвам да обясня е тяхното мислене, защото всеки случай е сам за себе си, но ако знаете как мислят вече е много лесно да разкодирате шаблона. Светът се управлява чрез символи и образи, а не чрез конкретни действия и речи. Светът се управлява само ако даваме съгласието си за това, а по начини като този, те легитимно получават вашето съгласие. Защото знанието за което говоря в момента е толкова базово, че по правилата на Играта се смята, че всяко разумно същество с душа би могло да го види. С две думи – всеки имбецил би трябвало да може да види очевидното. И тук е тяхната „вратичка в закона“. Понеже контрола над съзнанието на тази планета е толкова огромен и от толкова отдавна (те са се погрижили за това), ние не можем да вникнем дори зад тази елементарна архетипна символика. Веднъж проумеете ли това, всичко става много прозрачно.
В случая имате идол под формата на статуя и богомолци, които изпадат в екстаз под нея. Какво се е променило от вавилонско време? Само формата и то частично. Ние сме глупави, глупави и пак глупави. Това са елементарни неща! Елементарни!

Вижте главните лица на този концерт (а пълен списък и с второстепенните такива тук) – всички до един с рицарско звание дадено от кралицата, защото те са инструментите, чрез които вашето съгласие и енергия биват събирани.

72

Какъв е механизма на това?
Понеже тяхното звание е ритуално дадено от „тези, които имат законното право да управляват над другите“, то към тях се закачат определени енергийни формации. Трябва да разберете, че тези хора не получават просто къс хартия и земя, което да им дава някакъв имагинерен статус. Отвъд парадите за публична консумация, тези хора биват посвещавани чрез специални окултни ритуали, което ги прави чисто енергийно обусловени за дадени функции. Отделен е въпроса, че повечето от тях са и физически фрагментирани тип Монарх, но те са преди всичко окултно обособени да служат на дадена цел на енергийно ниво. Обикновено тези хора се избират астрологично още от тяхното раждане и са програмирани от малки, каквато и да е официалната им биография на „просто бедни музиканти успели да пробият с упоритост и талант“. Физическото и нефизическото програмиране работят в симбиоза, но могат и да бъдат сами по себе си, защото са две различни неща.
Всяка емоционална енергия или респект отдадена им на концерт/събитие или гледайки ги през телевизора, отиват директно при кралските наместници и оттам по хранителната нефизическа верига над тях. Това е един от главните окултни аспекти на шоу-бизнеса, за който хората не си даватникаква сметка. Това важи за всяка една известна група, повтарям – В-С-Я-К-А ЕДНА, а енергията отива за целите на онези, в зависимост на коя от фамилиите принадлежи съответната група. Сами вижте за какво става въпрос с новото знание, което току-що получихте:


Вече гледате с малко по-различно око на това, какво наистина се случва, yes? :)
Масите не могат да видят крайната дестинация на отдадената от тях енергия и затова не могат да разберат механизма. Това е като да се опитваш да видиш сигнала, който прави възможен пращането на SMS от твоя телефон до този на друг, на 1000 км. Можете да видите GSM-а си, можете да видите клетките на мобилните оператори по покривите около вас, но не можете да видите реалния сигнал и как той стига до вашия приятел. Но въпреки това вие приемате за факт, че този сигнал е там и се препраща от тези мобилни клетки. Те приемат вашия сигнал и го препредават. Тези монументи играят АБСОЛЮТНО СЪЩАТА роля, защото така се прави от началото на времето. Няма никаква разлика между това:

67 и това: 73

И като казвам НИКАКВА разлика, разбирайте НИКАКВА РАЗЛИКА. Технологията може да бъде изградена само върху метафизичен шаблон, който е един за всички реалности на физическата плоскост. Технологията копира съзнанието, никога не може да бъде обратното, защото съзнанието е първично, то е априори. В миналото антените са били статуи, днес антените са си антени и пак се използват със същата цел – mind control. Идеята за мобилните антени се базира на идеята за древните антени, които са представлявали тези монументи. Те са служели като преносители на енергия, информация и честота. Те са представителен образ на астрално божество или извънземно. Респективно хората са отдавали почит към тях и енергията е захранвала тези същества или извънземни чрез самия образ, който резонира с тях, защото образа е тяхно копие или най-малкото – архетип. Такава е функцията им и днес. Днешните антени са създадени на база това окултно знание, без значение какво ви казва официалната версия за тяхното създаване. Тези идеи не могат да бъдат преоткрити, защото те винаги са били; те могат само да бъдат копирани и видоизменени, за да са приемливи за нормата на настоящето време. Това, което казвам и в поредицата „Вибрация-натрупване-контрол“ – технологията днес е изцяло смесица от физика и магия и горния пример е много показателен за това. Тези, които имат очите да видят това започват да напасват много парченца в собствения си пъзел, сигурен съм.
Сега ще видим един 5 минутен клип от предишния юбилей на кралицата отпреди 10 години – златния юбилей от 2002 г., който е пример за това как на масите им се заповядва да ликуват при появата на кралските величия в златната каляска (слънчева ладия в древен ритуал).
Преди да дам клипа отварям скоба, защото точно тук у много читатели може да възникне базовия въпрос: как когато нямаме конкретни действия и ритуални очевидности (например казвам, че каретата е лодка, а тя видно не е лодка) можем да кажем, че става дума за окултизъм и за наличие на ритуал изобщо?
Колкото повече започвате да изследвате и колкото повече започвате да разбирате този тип мислене (а той, както казах и в първата ми голяма статия за ритуалите – не е линеен), толкова повече ще осъзнавате, че тези церемонии не се свеждат до конкретика, а до архетип. Една идея може да бъде манифестирана по много различни начини според времето в което се намираме и вече поясних, че за нуждите на нашето време, то трябва да бъде направено възможно най-визуално безобидно и въпреки това да остане себе си в същността си. Когато знаеш точно какво искаш да постигнеш, ти започваш да прехвърляш наум множество различни пътища, по които можеш да го постигнеш. Ако искаш кола, можеш да си я купиш веднага с твои пари, можеш да я купиш на кредит, можеш да искаш пари от приятел и тогава да си я купиш и т.н. – имаш различни варианти за осъществяването на една и съща крайна цел. Така е и при провеждането на един публичен окултен ритуал. Има множество начини по които може да бъде изразена една идея или архетип и въпреки това да се постигне крайната цел. Физическият аспект в един ритуал е само светофар. Той единствено насочва вниманието/енергията. Физическият аспект не е пътят по който се движи колата. Физическият аспект трябва да съумее да канализира чрез правилната символика енергии към нефизическия аспект. Тук вече зависи какво е естеството на ритуала – дали искат просто да захранят астрала или обратното – чрез привличане на дадени астрални енергии да се стигне до физическа манифестация (друг е въпроса, че след физическата манифестация има йо-йо ефект отново обратно към астрала заради човешкия фактор, който отдава – това е win-win ситуация). И в двата случая ви трябва публика. Ако искатеmind control чрез окултен ритуал, а не чрез технология (така, както се е правило преди хиляди години, когато технологията е била загубена за кратко), то задължително ви трябва публика, която да отрази после обратно към себе си този mindcontrol. Ритуалът НЕ РАБОТИ без публика, която да го захрани с енергия. Затова най-големите им церемонии, които предвещават големи промени на физическо ниво (като 11.09.) са публични, а не при закрити врата. Не можете да направите ритуал в кухнята си и да очаквате стоковата борса да се срине. Трябва ви публика, която да захрани и генерира енергия, че да има условия нещо да се случи въобще. Символите, които присъстват в ритуала имат козметичната функция да насочат/привлекат (в зависимост, както вече допълних, дали правите in-out или out-inритуал) тази енергия. Реалността всъщност работи по много абстрактен начин, който ние тълкуваме твърде конкретно и в избрана от нас посока, което не означава, че това е единствената посока. Хората, които се опитват да разберат как действа един ритуал, трябва да спрат да мислят в конкретика и че дадено нещо значи точно конкретно нещо и нищо повече. Това твърдо не е така. Просто не е така и не може да бъде обяснено с физически примери. Това е разбиране отвъд думите и обектите, което един магьосник трябва да има, ако иска да бъде истински такъв.

Просто гледайте клипа по-долу, проучете думите, които се пеят (химна на коронацията) и наблюдавайте реакциите на публиката, когато кралицата минава покрай монумента. Само за няколко минути. Слушайте и коментара на водещите. Ще видите, че кралицата е буквално боготворена около статуята на Нике и областта около нея. Отново, слушайте химна, чрез който на хората им е заповядано да ликуват при вида й. Това е изпълнение на живо, а не допълнително добавено към видеото. Повечето хора го намират за невинно, но това е чисто изискване на подчинение и трябва да разберете че няма капка преувеличение в това твърдение! Така работят нещата в света на магията. И хората го правят – те буквално изпадат в истерия при вида на своя поробител! Това е като да отиваш на заколение и да си носиш сам брадвата дотам! Това е ОВЧО поведение, защото тези хора са под ритуален mindcontrol-ефект, който във Великобритания, както казах, е набит директно на ДНК-ниво, защото там са програмирани от малки с queen (goddess) worship bullshit!


Както вече обясних, тези ритуали не само дават законно право на кралското потомство да властва над нас и нашите пет сетива, тези ритуали дават правото и на нематериални същества да имат власт над нашия дух и съдба. Всичко това се прави от невежество. Това е истинската ВИКТОРИЯ над нас. Гледайте горния клип, както и много други подобни. Няма да намерите по-добър пример за измама и кражба на енергия, която всъщност е доброволно отдадена в ритуал. Ние сме глупави хора, които боготворят своите поробители... Това е тъжната истина.
Нека сега видим и втория ритуал заслужаващ внимание.

Шествието на Глориана по Темза

Навярно най-доброто място откъдето може да започне обяснението на този ритуал е, както го наричам шеговито за себе си, „масонското изобразително изкуство“ :)

74

Засега просто имайте предвид тази картина.
Едно от централните събития по време на юбилея беше флотилията от над 1000 лодки, която премина по Темза до Тауър Бридж, с участието на специално направената за празненството на кралицата лодка – Глориана, която е покрита със змийска символика. Смята се, че вече не се правят такива лодки и тази е шедьовър, отнел изключително много време на майсторите за направата й, които са я подарили на кралицата. Накрая кучката дори не се качи на нея и се вози на друг кораб („The Spirit of Chartwell“)! Официалните власти казват, че оттук нататък Глориана ще се ползва за церемониалницели от кмета на Лондон. Засега е интересно да кажа, че „Глориана“ е поетичен прякор даден на Елизабет I през 16 век. На по-късен етап, това ще придобие по-голям смисъл за вас.
Апропо, това е най-многобройния съвременен парад по вода. Сравняват го единствено с похода на Агаменон, който тръгнал с над 1000 кораба, за да си върне Елена и да започне Троянската война. Да не би пък някой да се готви за война в Англия и да ни го казва символично?

75
76 77
Глориана и флотилията от над 1000 лодки


78 79
Мотиви от орнаментиката на Глориана. Според официалната информация това е... делфин. На мен ми прилича на морско чудовище, но аз имам мания за конспирации, тъй че мнението ми не важи.


Както виждате по-долу Яхин и Воаз са въплътени от Тауър Бридж. Те изпъкват в картината и Глориана поведе регатата през неговите колони. Този мост, наред с Биг Бен, е един от големите символи на Лондон.

80
81
The Spirit of Chartwell“ с кралицата на борда преминава през Яхин и Воаз


Мостът на Тауър Бридж бе вдигнат така, че беше формирана буквата „W“ когато Глориана премина през „Херкулесовите колони“. Не е случайно, че ритуала изглеждаше невероятно подобно на корицата на „Новата Атлантида“ на Франсис Бейкън.

4

Символично погледнато, Глориана проправяше пътя на Изида (кралица Елизабет II – „женска на трона“ – виж „Документите Тера“) минаваща през двете колони. Според Уикипедия някои официални карти, колкото и да е странно, все още наричат река Темза... „Изида“, което явно е старо име за реката! Т.е. имаме 2 пъти Изида – „Тронът на троновете“, точно като египетския йероглиф за „Изида“.

82

Всичко това се случи пред очите на зомбираното племе, което беше опънало палатки няколко дни преди събитието, за да си намери място на брега на Темза! Илюстрирам докъде е стигнала лудостта, защото трябва да се види (подбрах the best специално за вас):

   83 84
   85 86
87
88 89

Накрая кралицата продължи още малко надолу и дебаркира в Гринуич във военноморския колеж, на нулевия меридиан, където изкачи стълбите на колежа и влезе в него. Виждате ли стълбата към небесата на горната масонска картина? Точно това символизира тя.
Разбира се избора на Гринуич е много важен, защото той е дома на „времето“ – там се измерва времето. Гринуичкия меридиан се нарича „Главен меридиан“ и със сигурност има много добра причина за това. Т.е. Лондон контролира времето в света и диктува случващото се (много вярно). Това е невероятно добра метафора, с която те отново ви казват какво наистина се случва.
Разбира се имаме отново двете колони/кули изразени чрез самия колеж и стълбите пред тях:

90

74

Обърнете внимание, че това е втората препратка в цялата тема до концепцията за времето. Бройте ги. Защото оттук нататък ще става все по-интересно.
За тези, които не са разбрали, ритуалът с Глориана символично ни представя, че ние навлизаме в „Новата Атлантида“ и „новото време“, минавайки през двете колони, т.е. портите на „Новия свят“. Това е много важно, ако искате да разберете какво точно символизират самите Олимпийски игри в Лондон през 2012 г., а именно – „влизане в новото време“. Тяхното време.

Преминаваме окончателно към разглеждането на самите ОИ в Лондон. Имайте предвид, че тези игри са празненство за самата кралица. В тази връзка, намирам за много символично, че Елизабет, чиито доходи според официалната информация бяха намалени заради икономии (ха-ха-ха!), използва Олимпиадата, за да попълни бюджета си, като дава под наем кралски резиденции за светски приеми и парка на замъка Уиндзор за къмпингуващи. Който иска, може да дава 40 лири на вечер, за да опъне палатката си на тревата пред двореца (и не – това не е шега!). Защото тя е готова дори да ви приюти, стига да й отдадете енергията си.



Олимпийските игри в Лондон

Когато говорим за символиката около ОИ в Лондон през 2012 г., не може да не се спомене името на младия Рик Клей, който популяризира всичко, което се случва около тези игри.
Проблемът в това е, че някои хора се фокусират изцяло върху приноса му и по този начин остават затворени за добавки или поправка, но в същото време пък, ако не обърнем внимание на откритията му, в най-добрия случай ще бъдем виновни в интелектуално пренебрежение, а в най-лошия случай – предателство към истината. Истерията по него бе продиктувана от странната му и за съжаление твърде ранна смърт и това е една от причините поради която интернет бе залят от работата му. Няколко месеца след като публикувал своя задълбочен и обстоен анализ за символизма на илюминати и значението, което се възлага на Олимпиадата в Лондон през 2012 г., той бил открит мъртъв. Неговият блог „The Cosmic Mind“, е бил премахнат веднага след трагедията. Официалната информация гласи, че става въпрос за самоубийство. В интернет пространството разбира се има множество коментари, най-вече от хора, които са го познавали, които изразяват своята изненада и учудване, че този млад човек, зареден с голяма доза оптимизъм, духовно и умствено здрав (26 годишен – 1982-2008 г.), е посегнал на своя живот. Повечето хора, изразяват съмнения, около смъртта му и изказват предположения за връзката с направения и огласен от него анализ за Олимпиадата.
Лично аз смятам такава връзка за пресилена, защото тези анализи са безобидни на фона на голямата картина. Не знам какво се е случило с момчето, но тези хора отдавна не процедират така, още повече на фона на цялата информация, която има налична в интернет. Ако някой днес бъде убит, то е по-скоро, за да се създаде изкуствена истерия по информацията на този някой с цел отклоняване на вниманието от нещо друго. Наясно съм с това и в този случай.
В този ред на мисли, на моменти смятам работата на Рик за изкуствено напомпана в дадени посоки, а на моменти изцяло грешна, затова ще се позова само отчасти на откритията му (ползвам по-малко от 20% от нещата му). Хората, които вече са запознати с работата му, са видели, че това е само парченце от цялата картина. Разбира се, не се съмнявам, че ако момчето беше живо и до днес, щеше многократно да е обогатило своите изследвания. Това няма как да стане, но пък много хора наследиха търсенията му.
Да започнем с интересните факти.


X
Има много легенди за това как са започнали Олимпийски игри в древността. Една от най-известните от тях разказва за основателят на игрите Херкулес, който построява стадион и заобикалящи го сгради в чест на баща си Зевс, след като е извършил 12-те си подвига. Олимпиадата имала огромно религиозно значение, като състезанията са се редували с жертвоприношения и церемонии в чест на Зевс. Няма да е грешно, ако кажем, че Олимпийските игри са били езически ритуал в чест на Зевс. В случая, 12-те подвига на Херкулес резонират с 2012 година.
Малко конкретика:
Олимпиадата в Лондон е тридесетата подред (XXX). Вижда се, че и Х-тата, и ХХ-тата Олимпиада са свидетели на забележителни световни събития, които не са се случвали по време на други Олимпиади. Игрите през 1932 г. се провеждат по време на Голямата депресия, а тези през 1972 г. са сцена на първия ритуален „терористичен“ акт в света.
Предвид това, не е нереалистично да считаме, че ХХХ-те ОИ ще ни готвят нещо специално. Отгоре на всичко, това е третият път, в който игрите биват правени в Лондон от началото на модерното им провеждане! Апропо, тази година, на 21 юни (точно преди лятното слънцестоене), беше и 30-я рожден ден на принц Уилям. Той е смятан от много хора за въплъщение на библейския антихрист. Нямам мнение по въпроса, но съвпадението определено е интересно. Събират се доста тройки.
X“ е 24-та буква от английската азбука. 2+4/2+4/2+4 е равно на 666, т.е. XXX може да се тълкува магически като т. нар. число на звяра“. Освен това буквата „Х“ произлиза от гръцката буква „Chi“. Последната е 22-та буква в гръцката азбука или 2 х 11 (11:11). „Chi“ или „X“ са в основата на китайската дума „Chi“, която означава „жизнена енергия“ или енергиен поток. „Chi“ е също така и в основата на японската дума „Ki“ (която е аналога на китайското „Chi“). Буквата „X“ или „Chi“ носи духовност. Тя е неутрална и зависи от полярността в коя посока ще бъде задвижена. Т.е. това е буква, която може да се ползва в тази посока.
В диалога си „Тимей“ Платон описва как двата обръча, които съставляват световната душа, се кръстосват във формата на буквата „Х“. Той свързва буквата Х със световната душа. На латински световна душа е „anima mundi“. И двата термина са свързани с Гея. Гея е богинята-майка, която може да се оприличи с Изида – женското божество в египетската троица. Коментирахме преди няколко месеца с една приятелка, след прочита й на статията ми за големите ритуали по повод „Х“-са. Бях писал, че съборените сгради 1, 2 и 7 на СТЦ, събрани се свеждат до 10, което е римско X. Интересна линия на мисълта е, че „Х“ (възприемайки го като „хикс“ – графичен знак за отбелязване на нещо) бележи позиция. Слагаме „Х“ на карта на съкровище, за да отбележим мястото му. Това, което тя ми подсказа е, че това е и знака на хромозомата, която обособява женския пол. ХХ за момиче, ХYза момче. Това е абсолютно вярно и предвид, че подобни ритуали в повечето случаи са в чест на Кралицата, резонира много добре с цялостната картинка.


Логото и идеята за Цион
Може би най-известната история около тези игри, придобила колосални размери е логото им, което дори доведе до международен скандал (още един пример за това как „мирните“ игри генерират конфликт).
От всички логота на ОИ досега, това може би наистина е най-странното. Имайте предвид, че в момента то е из цял Лондон. Ако човек не знае идеята на самото лого, той едва ли ще може да разпознае, че изписва „2012“.

92

Представянето на логото имаше изразено негативен обществен отзвук дори в зомбираната Англия. Мнозина критикуваха дизайна, който прекалено наподобява графити (някои стигнаха дотам да го сравнят с натрошена хитлеристка свастика) и дори се наложи да спрат рекламното филмче с него, след като се разбра че то предизвиква епилептични припадъци у хора с фотосензитивна епилепсия (защото на практика е блъскано с mind control). Можете да видите клипа по-долу ако проявявате интерес:


За изработването на логото са били платени 400 000 паунда. Моля някой да ми обясни как е възможно този piece of garbage да струва 400 000 паунда! Всичко това предизвика значително недоволство, както поради цената, така и заради безспорно ужасния си дизайн, който лично аз намирам за тъждествен с това:

93
Добър дизайн за фланелка, с която човек да се разходи из Лондон


Създателят на логото на Олимпиадата е консултантската фирма Уолф Олинс, с офиси в Лондон иНю Йорк. Фирмата е разработила марковите стратегии на GE Capital, Sony Ericsson, Unilever и (RED).
Фирмата е основана в Кемдън Таун, Лондон през 1965 г. от дизайнерът Майкъл Уолф и рекламният специалист Уоли Олинс. Уолф напуска фирмата през 1983 г., а Олинс през 2001 г., въпреки че и двамата продължават да работят в тази сфера.
От 1965 г. до началото на 90-те, Уолф Олинс играе важна роля в развитието на корпоративната идентичност в Европа и работи с над 500 организации по целия свят. Сред клиентите им са Audi, Apple records, P&O, Renault, 3i, Pilkington и Volkswagen. Настоящият слънчев дизайн на Shell и BP са също дело на Уолф Олинс. И в двата фирмени знака е налице символиката на илюминатите.
Тази рекламна агенция е доста влиятелна, тъй като разработва корпоративния облик на една от най-големите фирми в Европа от 60-те години до днес.
От двамата основатели на фирмата, Уоли Олинс е по-успелият. Той е всепризнат в света специалист по корпоративен дизайн и идентичност.
Роден е в Лондон на 19 декември 1930 г. Баща му Алфред Олинс и майка му Ракел Мусковиц са родени в Лондон през 1896 г. в семейства на еврейски емигранти от Източна Европа. Баща му развива бизнес в сферата на пътния транспорт. Майка му е имала психическо заболяване, което се е отразило върху семейството. Баща му е настоявал той да стане масон, което впоследствие отваря скрития му потенциал и желание за реализация на мечтите и амбициите му.
Бащата на Уоли разбира се също е бил масон, така че не би трябвало да ни учудва фактът, че виждаме скрити окултни символи на много фирмени логота, разработени от него.
Всички създатели на големите европейски фирмени символи са получили окултно образование. Въпреки че самият Уоли напуска фирмата си през 2001 г., надали оставяйки името си, той не е направил и друг завет, намирайки идеалните последователи, които да продължат делото му, правейки логото на Олимпиадата през 2012 г.
Знаейки, че хората създали логото имат връзка с масоните, самото то вече не изглежда толкова невинно. Дори правителството на Иран миналата година официално бойкотира Олимпиадата заради логото, защото виждат в него думата „ZION“ (Цион) и го смятат за проявление на расизъм. Нека обърна внимание на този факт, защото не съм сигурен, че всички осъзнават какво казвам. Държавен орган на официално ниво, заявява пред света, че логото изписва „ZION“. Разбирате ли колко сериозно е това и колко отвъд всякакви теории на конспирациите е то? Въпреки обществения натиск, МОК непоколебимо и твърдо застана зад запазване на логото. Дори Иран млъкна много бързо по въпроса и проблема просто отшумя. Очевидно за елита е наистина много важно именно това да бъде логото на тазгодишните ОИ.
И въобще, каква е тази точка по средата, каква е функцията й, ако това е „2012“? Има функция ако наистина направим предложения от всички прочит, какъвто според мен е и случая:

94

Точката служи за точка над „1“ формирайки „i“. Логото, наистина изписва „ZION“, а background-a на фирмата-изпълнител би трябвало да премахва всякакви съмнения за това. Предвид, че лично за мен тук вече няма спор, версията, че логото на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. също изписва „ZION“, започва да звучи по-адекватно. Допълнителен аргумент за магическото естество на този сигил е, че той се чете и отзад-напред, което е палиндром. А те обожават подобни заигравки и ги използват в своята религия.

Но какво е Цион и защо това е от значение за Тъмната страна?
Цион не се отнася до еврейски заговор, а до тази фракция от илюминати, която съставя тъй наречената „ционистка конспирация“. Те не са евреи по религия, тяхната религия е много по-древна. Много хора остават на ниво „евреи“, когато започнат да говорят за конспирации, а това е много наивно и повърхностно и е обикновено черта на националистите в различните държави. Обяснявано е множество пъти на този сайт какъв е истинския произход на религията на тази общност. Истинските юдеи не биха участвали в това, защото то противоречи на техните вярвания, които са не по-малко тъмни, но това е друга тема. По-надолу ще дам още малко разяснения около това какво е Цион, защото ще има по-подходящ контекст за това.
Засега ще кажа, че центърът на властта на илюминати винаги е бил в Лондон. В Лондон има площ голяма една кв. миля, на която казват „The City“, откъдето се контролира целия финансов свят. Елитът е този, който с общи усилия направи така, че да докара игрите през 2012 г. точно в Лондон. Тези банкери имат тотален контрол над всичко – от централната банка (която те са създали), до религията и ООН. Тяхната политика включва вярването в ционизма, което е философия, а не национална или кастова принадлежност. Това е причината, поради която логото на игрите в Лондон има такъв дизайн. Защото тези ОИ целят да осъществят мечтата за Цион – Новият Йерусалим. Това е тяхната система от убеждения за това какво трябва да представлява света. Много лидери като Хитлер и Наполеон са се опитвали да установят новия Цион, защото всички те са споделяли общи възгледи, макар на вътрешно ниво да има конфликти между тях. Това вече са различните фракции, за които съм говорил на много места.
Рик Клей прави много добра връзка между всичко това с поемата на Уилям Блейк – „Йерусалим“. Блейк е писател, художник и окултист от 18 век, който е имал връзки с масонството. Тази странна творба прилича много на predictive programming-заявка на НСР, предназначена за всички нас:

И тез нозе в древни времена
сновяха ли из зелените планини на Англия,
и бе ли Божият свети агнец
видян на приятните пасища на Англия?
И Божественият лик
освети ли нашите замъглени хълмове?
И тук ли бе издигнат Йерусалим,
сред тези мрачни сатанински станове?
Донесете ми моят лък от искрящо злато,
Донесете ми моите стрели на желанието,
Донесете ми моето копие: Разтворете се, о небеса!
Донесете ми моята огнена колесница.
Не ще престана умствения бой,
нито мечът ми ще спи в ръката ми,
докато не сме издигнали Йерусалим
в зелената и приятна земя на Англия.

Ще коментирам тези стихове и в друга светлина малко по-надолу, но засега да приключим с дебилното лого и да преминем по-нататък към едно от другите (от десетки) безумия около тези игри.


Талисманите
Единственото по-извратено на тези игри от тяхното лого и кралица, са талисманите й.
Талисманът на дадени Олимпийски игри обикновено е животно, характерно за ареала на страната-домакин. Изборът на Обединеното кралство е... внимание – „капки стомана с камери вместо очи“, за да записвали всичките си приключения. Повтарям – капки стомана с камери вместо очи. Що за ШИБАНО безумие е това? Няма никакво адекватно извинение за този безподобен fail. Това е по-голям позор от Веселин Маринов на концерт, по-голямо падение от Слави Трифонов на концерт и определено по-голямо нещастие от Лили Иванова... където и да е!
Съществата са наречени Уенлок (Wenlock) и Мандевил (Mandeville) – първият на името на английско градче, а вторият – на местна болница. Що за сакат избор на имена са това?!?

95

Капките стомана пък символизирали стоманата, с която бил правен олимпийския стадион. Жалостивата, изсмукана от пръстите история на това можете да видите в този клип:


Както някои от вас са забелязали, начина на създаването и най-вече оживяването на тези същества напомня на правенето на голем.
Камерите разбира се са си камери, това е официално инфо. Защо? Защото Лондон по статистика е града с най-много камери в света – почти всяко ъгълче се наблюдава. Т.е. това е живото въплъщение на Големия брат на Оруел. И в официалната информация за тях по-долу си се казва невинно, че това не са очи, а камери, които им позволяват да записват всичко! Дори не мога да разбера логиката зад това, защо ни е ПО ДЯВОЛИТЕ да записват всичко? В това няма никакъв шибан смисъл! Никой не иска да бъде записван, махнете си шибаните камери, що за извращение?! Това е същата магическа формула – те ви представят една идея под формата на нещо невинно и симпатично (макар на мен талисманите изобщо да не са ми симпатични и не бих ги ползвал дори за тоалетна четка), на което децата се радват особено много, защото са малки, не разбират и истерясват от всичко шарено. По този начин вие просто позволявате на подсъзнателно ниво, живота ви да бъде мониториран! Приемате идеята по повода на ОИ и на сладките талисманчета, които подскачат насам-натам из града и... о... само между другото – те записват всичко. Ето така се прави!
И какво обявиха само преди 2 месеца? Че ще бъдат направени 84 статуи на Уенлок и Мандевил, които ще бъдат разпръснати из целия град. Всяка от тях ще бъде висока 2,3 метра и ще тежи 1 тон. Те са били проектирани от 22 (2 х 11) дизайнера и са част от безсмисленото прахосничество около тези ОИ. Защо искат те да бъдат буквално навсякъде?
И въобще какво означава думата „талисман“, някой замисля ли се? Талисманът е магически амулет, който има определена магическа функция. Т.е. това е магическо устройство с точно определен дизайн, за да изпълни специфична цел. И ние просто приемаме това! Защото това са Олимпийските игри, в тях не може да има нищо окултно, камо ли негативно. Както продължавам да доказвам, ОИ не са нищо друго освен част от множеството окултни практики, с които те легитимно властват над света.
Забележете, че талисманите имат камери, но в същото време са направени да изглеждат като очи! Дори ако гледате анимациите с тях, ще видите, че те мигат с клепач. Никога не съм виждал камера да изглежда по този начин. Последно камера ли е това или око? Ако е око, защо имат само по едно око? Има ли някъде изобщо обяснение на това? Може би смятат, че е оригинално? Не е! Тъпо е. Истината е, че това е отново бинарен символизъм. Те имат само по едно око, което странно напомня на идеята завсевиждащото око на илюминати, което е над всички и наблюдава всички. Те просто ни се подиграват. Един от талисманите дори има стилизиран триъгълник на главата. Това е на практика триъгълник и око, защото под него има око/камера! Виждате сами как те замаскирано пробутват символизма си на множество нива.

96
Според официалната версия триъгълника символизира табелата на прочутите лондонски таксита. Shit man, that makes sense! Символът на Олимпийските игри възхвалява лондонските таксита – разбира се, че е логично, такситата са важни за световния мир и посланието на игрите като цяло...
WTF?!? Те ни взимат за шибани олигофрени!!!

97
И какво имаме в триъгълника? „W“ за „Wenlock“, но може да бъде и за „Windsor“!
На китките им се виждат гривни с цветовете на олимпийските кръгове.


Представям на вниманието ви клипът Rainbow to the Games“, последния от общо 4 промоционални клипа (вече показах първия по-горе), които трябва да създадат hype и симпатия около двата талисмана на игрите, защото са били отхвърлени като глупави от обществеността (каквито са), заедно с логотоZION“. (Между другото, интересно е, че първото сравнение на медиите бе, че двата талисмана имат извънземен вид, сякаш идват от друга планета, което е доста любопитен подбор на думи в доста ключов момент – представянето на символите пред света. Т.е. първото imptint-ващо охарактеризиращо ги послание бе, че те са извънземни. Helloooo?)
Клиповете са наивни, дразнещи и генериращи жал в дъното на гениталиите ми и ми беше безкрайно досадно да ги изгледам. Двете еднооки чучела и тяхното цвърчене (което наистина прилича на извънземен език) са ми неприятни и като цяло не знам кой може да хареса подобно нещо, в каквато и светлина да бъде представено то.


Колкото повече анализирате събитията през цялата година, толкова повече ще се убеждавате, че има връзка между Уенлок и Мандевил и Уитни Хюстън и Мадона. Вече споменах, че „W“ е обърнато „M“, което е близнак или mirroring. Имаме два почти идентични талисмана, на практика близнаци, защото са стоманени капки дошли от общ източник. Знаете, че те са обсебени от близнаците и от удвояването на всичко (2 колони, 2 кули и т.н.).
„M“ от своя страна е може би най-характерната буква за богинята, т.е. разбирайте – за Кралицата.
В горното видео е роден 3-ти талисман, който е тяхно „бебе“. Това символизира раждането на Хор. Той е занесен в храма на слънцето, на стадиона. Вече казах, че стадиона се превръща в храм веднъж щом олимпийския огън е запален в него.
Лайтмотива на това видео обаче (както и другите 3) е дъгата. Те пристигат на стадиона върху двойна дъга.

98

Както съм казвал много пъти, дъгата е символа на движението Ню Ейдж. Основна мантра в медиите е, че „талисманите идват от дъгата и че целият свят щял да ги види в Лондон през 2012“. Какво по дяволите трябва да значи това за обикновения човек? То не значи НИЩО. Ако искаш да сложиш общочовешко послание, го правиш просто, за да стигне до всички – от Стивън Хокинг до циганката Айше в Столипеново! Не се правиш на интересен и не боравиш с метафори, които са меко казано загадъчни и мъгляви. Правиш се на интересен и боравиш със загадъчни и мъгляви метафори само ако не можеш да кажеш това, което искаш да кажеш в прав текст. А не можеш да го кажеш в прав текст, защото ако го кажеш в прав текст, ще има реакция. Затова го казваш по начин, по който то да запази смисъла си, но без да бъде очевидно. КАКЪВТО Е СЛУЧАЯ. Принцип.
Дъгата може да бъде представена и като антакарана (санскритска дума). В превод буквално означава „това, което свързва“. Тя е като духовна нишка от светлина, която е направена както паяка плете своята паяжина, но мрежа, която свързва всички ни до централния Източник на Творението. Тя е моста на вибрациите от физическото към по-високите измерения. Дъгата понякога е смятана и за аналог на ДНК и стълбата на Яков, която води към „небесата“ (вече я видяхте по-горе в масонското изобразително изкуство).
Пътешествието отвъд дъгата е пътешествие към по-високо съзнание. Затова това е главна метафора в историята за Оз (също така знаете, че е и активиращ Монарх-спусък). Мястото, което е истинското „вкъщи“. Цион. Източника на цялата реалност. Където всичко се връща до своята нулева точка. Zer0 point. Нулата, бивайки анихилация и състояние на не-движение след завършване на цикъл. Целият Ню Ейдж свят вярва, че това време идва сега, през 2012 г.
В новия филм „Прометей“ (който се явява предисторията на „Пришълеца“) директно се казва, че ДНК-то на човечеството е създадено чрез генно инженерство от извънземни. По-рано тази година, Мадона пусна своя албум „MDNA“, което вече беше коментирано в темата за ритуала с Уитни. Заглавието съдържа „DNA“ („ДНК“ в превод) в себе си, а за „М“ поясних, че е най-представителната буква за Кралицата на Орион. Скрито послание – ДНК от Кралицата. Активация. Може би Уенлок и Мандевил се отнасят до ДНК и това, което се опитва да се постигне на някакво ниво чрез ритуал. 
(По този повод какво друго imprint-ване имахме наскоро в медиите във връзка с Мадона и ДНК? Тяобяви, че наема специален стерилизиращ екип, който да се грижи за почистването на местата на които ходи (хотели, репетиционни и гримьорни след участия), защото не иска никой да има нейното ДНК! Дали това е една от поредните, характерни за големите звезди прищевки или тя, като една от Висшите жрици в ритуалите на илюминати знае, че ако имаш ДНК на някого имаш контрол над неговата енергетика? Страхува ли се Мадона от магическо въздействие от вражеска фракция на тайните общества?)

Продължавам със следващия странен клип (дължина 47 сек.). Това е представянето на талисманите пред децата през 2010 г.


Видяхте ли няколкото интересни елемента? Пуснете си го пак ако не сте!
На 2 пъти виждаме, как двете плашила специално чакат, за да вземат по едно дете и да го прекарат през шахматния масонски под. Първо се нарежда едното дете (на 28-ма секунда), после другото (на 35-та секунда). Както се вижда много ясно, това е заложено в самата програма на действието, която енеслучаен сценарий:

99 100

За да отидат къде?

101

Под дъгата.
За да направят какво?

102

Забраненият след Втората световна война олимпийски поздрав a la „Heil Hitler“. Забележете много важния детайл на 38-ма секунда, в който едно от децата пита оператора: „Можем ли вече да спрем?“, което означава, че някой им е казал точно какво да правят, по същия начин като в примера даден с Лейди Гага тук. Защото това е постановка с цел imprint на обществеността умишлено направена с деца, защото всичко свързано с тях се приема за невинно. Това видео и снимки после са били на навсякъде, защото са правени от Associated Press. Вестници, телевизии – навсякъде. Отново казвам – така се прави заклинание над масите без те да го разберат.

103
Heil Windsor!


Между другото, не знам дали забелязвате, но всичкия символизъм се върти най-вече около Уенлок, не само защото той е символ на Уиндзор, но и защото другото чучело е на практика символ на Параолимпийските игри (затова е кръстен на болница, duh!), а нека си признаем, че nobody gives aFUCK за Параолимпийските игри (аз включително).
Уенлок е важен и по една друга, много важна окултна причина. Тя е свързана с магьосника Джон Дий.

Джон Дий (13 юли 1527-1608/1609 г.) е бележит математик, астроном, астролог, окултист, навигатор, империалист и консултант на кралица Елизабет I. Той посвещава голяма част от живота си на изучаването на алхимията, гадаенето, херметичната философия и навярно е най-влиятелната фигура в английската история въобще.

104
Джон Дий


Дий обитава световете на науката и магията, точно когато те започват да стават различими. Един от най-учените хора на своята епоха, той бил поканен да изнася лекции върху напреднала алгебра в Парижкия университет докато все още е в ранните си двадесет години. Дий е пламенен поддръжник на математиката и уважаван астроном, както и водещ експерт в навигацията, обучил мнозина от онези, които щели да се отправят на английските откривателски мореплавания. В един от няколкото си трактати, които пише през 80-те години на 16 век, насърчавайки английските изследователски експедиции в търсене на Северозападния морски път, той съчинява (или поне го въвежда в печат) термина „Британска империя“.
Едновременно с тези усилия, Дий се отдава на световете на магията, астрологията и херметизма. Той посвещава много време и усилия през последните тридесет години от живота си на опити да общува с ангели, за да научи универсалния език на творението и да донесе пред-апокалиптично единство на човечеството. Дий не разграничава математическите си изследвания и проучванията на херметичната магия, призоваването на ангели и гадаенето. Той счита всичките си дейности за различни аспекти на същото търсене: търсенето на трансцедентално разбиране на божествените форми, които стоят в основата на видимия свят, които Дий нарича „pure verities“ („чисти истини“).
Когато Елизабет I се възкачва на трона през 1558 г., Дий става неин доверен съветник по астрологични и научни въпроси, избирайки датата на коронацията й. От 50-те до 70-те години на 16 век той служи като съветник на английските откривателски плавания, осигурявайки техническа помощ в навигацията, и идеологична подкрепа за създаването на „Британска империя“, термин, който той пръв употребява. Дий написва писмо до Уилям Сесил, през октомври 1574 г., търсейки подкрепа. Той твърди, че има окултно знание за съкровище в Уелската марка и за древни ценни ръкописи, пазени в замъка Уигмор, знаейки, че предците на Кралския ковчежник са дошли от тази област. През 1577 г. Дий публикува „General and Rare Memorials pertayning to the Perfect Arte of Navigation“, творба, която излага виждането му за морска империя и предявява английски териториални претенции към Новия свят.
А сега следва и това, което ни интересува. През 1564 г., Дий написва херметическата творба „Monas Hieroglyphica“ („Йероглифната монада“) – изчерпателна кабалистична интерпретация на измислен от него сигил, предназначен да изрази мистичното единство на цялото творение. Той отива в Унгария, за да подари копие лично на император Максимилиан II. Тази творба е високо ценена от много от съвременниците на Дий, но загубата на тайната устна традиция от средата на Дий прави творбата трудна за интерпретиране днес. В епизод на популярната телевизионна поредица „QI“, излъчена по BBC1 на 2 април 2010 г., водещият Стивън Фрай заявява, че кодът „007“, използван за Джеймс Бонд, произлиза от този глиф. Това е важно, защото самият Джон Дий е този, който създава първите тайни служби в света изобщо, чийто аналог днес е MI-6 и неговото кодово име било... „Агент 007“. Така, че когато тази година гледате новия Джеймс Бонд, спомнете си, че тази история има много по-дълбок окултен корен, отколкото ще откриете в началните надписи.
Нещата, с които Джон Дий е важен за настоящото изследване са няколко. Първото ще бъде обяснено сега, а другите, малко по-късно, в по-подходящ контекст.
На 21 юни принц Уилям направи 30 години. Точно тогава (20-21 юни) Венера е в „окото“ на Телец или т. нар. „око на бика“. Ето как изглеждат символите на Венера и Телец индивидуално в астрологията:

105 106

Отляво Венера, отдясно Телец


Monas Hieroglyphica“ (още „Hieroglyphic Monad“) е магическия сигил, за който говорих по-горе. Както стана ясно той свежда всички феномени до символ. Нещо като аналога на „key of it all“ на Кроули. „Monas Hieroglyphica“ изглежда по този начин:

107

Според Дий той представлява (отгоре надолу): луната, слънцето, елементите и огъня.

108

Сигилът въплъщава визията на Дий за единството на космоса и е съставен от няколко окултни и астрологични символа. Дий пише кодиран коментар за символа (както правят повечето окултисти), който се превръща в пример за неговата загадъчност. Както казах неяснотата на кодировката му е такава, че пълния смисъл на сигила остава загадка и до днес макар множеството спекулации от всякакви отворковци.
Сега отново вижте астрологичните символи на Венера и Телец и ги наложете един върху друг, поставяйки този на Телец върху този на Венера, така, че кръговете да съвпаднат, а рогата да останат отгоре. Напомня ли на нещо?
Какво да кажем за „Monas Hieroglyphica“ взета сама по себе си? Тя напомня ли ви за нещо? Ммм?

109 110
109 111
Monas Hieroglyphica“ и Уенлок – открийте разликите


Доста близичко, не мислите ли? Единичното око изведнъж придоби изцяло нов смисъл :)
Някои разбира се ще попитат какво означава всичко това. Нека видим какво имаме налице.
От една страна имаме Англия през 16 век, имаме Джон Дий (най-големия английски магьосник, архи идеолог на „Британската империя“), имаме кралица Елизабет I (която ще играе роля и по-надолу, освен че вече беше магически резонатор в ритуала с Глориана); от друга страна имаме отново Англия, но през 21 век, имаме философските наследници на Дий в лицето на окултистите на елита, имаме кралица Елизабет II и имаме Олимпийски игри.
Имаме и принц Уилям, тачен за антихриста, който става на 30 докато Венера е в Телец, чиито астрологични комбинации дават сигил много близък до този на Дий (освен това, напомням още веднъж, че тази година имахме много рядкото явление „разходката на Венера“, а преминаването на Венера подсказва промяна, унищожение и разкрития).
Имаме самия сигил, който явно се явява някакъв своего рода завет на Дий, в който елита се разпознава и който е 1 към 1 с олимпийските талисмани (особено Уенлок), и който очевидно символизира някакъв тип кулминация, крайно осъществяване и алхимично постигане.
За вас остава само да съберете 1 и 1 и ако сте чели правилно досега, ще разберете, че сбора не е 2, а 11 :))
А „11“ е ритуалното число на ритуалните числа и е винаги неизменен аспект във всяко едно окултно събитие. Каквото събитие са Олимпийските игри, чиито аспект са Уенлок и Мандевил като магически сигили (ако застанат един до друг те приличат на „11“) и всичко останало, което представляват и което вече описах. Хм... Да не би пък в крайна сметка да има нещо в дъното на цялата работа? :)



Олимпийското село и стадионът
Местността Стратфорд в Лондон е определена да стане домакин на Олимпийското село. Терминът „село“ не идва от факта, че само селяк може да се интересува от Олимпийските игри (good point though, което обаче ме прави такъв), а поради това, че за провеждането на ОИ е задължително условие построяването на малко село, в което атлетите да живеят и което да помещава в себе си олимпийския комплекс и спортните му съоръжения.
В официалният сайт за Стратфорд се твърди, че това са последните пустеещи земи в Лондон. Или може би това място е било оставено там в продължение на години за тази цел.
И така. Обърнете внимание на мястото на Олимпийското село и улиците с помощта на Google Maps. На пръв поглед изглежда като всяка друга подобна карта, но нека погледнем по-отблизо и да обърнем по-специално внимание на имената на улиците.

112

Олимпийското село се намира между улици Leyton (Лейтън) и Leytonstone (Лейтънстоун). И в двете имена се съдържа терминът „ley“, на който за всички тези години така и не намерих адекватен превод на български с 1 дума. На английски означава (не)линейни обозначения на древни забележителности, простирайки се през повърхността на земята. На практика – термин за енергийните канали на Планетарния Дух, които опасват тялото на Земята. Вече говорихме за това в началото. Древните са знаели, че тези древни пътища, мрежа от земни координати, са енергийни източници и свещени центрове.
Дали има доказателства, че такива енергийни линии пресичат Лейтън и Лейтънстоун? Разбира се... и още как.
В сърцето на Лейтън се намира тисово дърво, обградено с бордюр – малко копие на Стоунхендж, което е маркер. Олимпийското село от своя страна е разположено на място със силна земна енергия. Това поредното съвпадение ли е или е част от генерален план за Олимпиадата, влязъл в действие доста преди официалното стартиране на събитието?
Освен това ще откриете, че Олимпийското село е заобиколено от улици и пътища с библейски и мистични имена. Навярно опит да се създадат по-благоприятни условия за Новия Ерусалим.

113
Това е мястото, избрано за игрите. Олимпийското село е маркирано с розовото поле. То е обградено от улици с библейски препратки. Мястото лежи на два пресичащи се енергийни канала от планетарната решетка.


Улиците са както следва:

1. Ул. „Източен кръст“ (всъщност част от магистрала А12, правейки аналогия с 2012 г.).
Препратка към „Кръста на Изтока“. Кръстът на Изтока (известен също така и като „Crux Orthodoxa“ – руски кръст) може да се счита за изменена версия на патриархалния кръст, с две по-малки отсечки, едната отгоре, другата близо до основата, в допълнение на основната отсечка. Интересно е да се отбележи, че този път е основен, отбелязан с буквата А. Тъй като във Великобритания има стотици пътища клас А, каква е вероятността от всички тях точно А(20)12 да пресича Олимпийското село?
Разбира се, самата форма на буквата А е връхния камък на пирамида, т.е. метафора за всевиждащото око. Доста многозначително е, че единственият главен път, който „кръстосва“ Олимпийското село, е клас А (пирамида) (20)12.

2. „Улицата на дърводелците“.
Препратка към йосиф. Професията на йосиф е описана в евангелията с гръцката дума „τεκτων“, която означава занаятчия, но християнската традиция приема, че той е бил дърводелец.

3. „Големият източен път“.
Препратка към Източната звезда. Орденът на Източната звезда е най-голямата доброволна организация в света, в която могат да членуват и мъже, и жени. Основана е през 1850 г. от Роб Морис – адвокат и енциклопедист, свързан с масоните.

oes-symbol
Емблемата на ордена на Източната звезда


4. Ангелската улица.
Ангели се явяват пред йосиф и мария. Ангелите предвестяват раждането на християнския месия.

5. Ул. „Водениците на тамплиерите“.
Водениците са принадлежели на рицарите тамплиери от ордените „Христовите войни“ и „Храмът на Соломон“.

6. ул. „Църквата“.
Въпреки че не е посочена на картата, улицата на североизток от комплекса носи името на свещеното за всички християни място за молитва – църквата.
Тук е момента да обърнем внимание и на дизайна на медалите на Олимпиадата.

114

На пръв поглед това е безразборна драсканица, която лесно можем да охарактеризираме като поредната проява на лош вкус от страна на организаторите. Малко по-сериозно вглеждане обаче ще ви подскаже, че това са точно ley-линиите и е на практика малка карта. Отправната точка е Темза, която както виждате се вие между Zion-логото „2012“.

115

Ще забележите и ясно изразените масонски квадрат и триъгълник в дизайна, които са най-важните геометрични форми за тях и присъстват в много от картините им. Върха на триъгълника на практика съвпада с местоположението на олимпийския стадион. Долния десен ъгъл съвпада с артилерийско отделение (навярно намек за милитаристична активност), а левия с областта наречена „Queen Road“, което е енергийна връзка с диамантения юбилей. Центърът на триъгълника пада близо до т. нар. „О2 Arena“ (с интересното алтернативно име „North Greenwich Arena“), което е нещо като земеделската зала „Арена Армеец“ в София, само че по-fancy и е кръгла.
Тук е и следващата отбивка в нашата история, защото „О2“ визуално много прилича на „OZ“, а както знаете не съм безразличен към темата.
За тези, които не са чували (като мен допреди 1 ден), „О2“ е била първоначално построена за Милениума, но впоследствие е била трансформирана в един от най-големите развлекателни комплекси в света. Тя ще бъда ползвана интензивно по време на Олимпийските игри и отгоре прилича на много и все интересни неща, които ще разгледаме след малко.

116

Рисунката на НЛО-то по-горе е от издание наречено „Flying Saucer Oz“ и според статия във „Fortean Times“, много от британския интерес към НЛО и извънземните през 60-те години на миналия век, е съсредоточен в Гластанбъри, който ще бъде пресъздаден на церемонията по откриването на игрите (ще пиша подробно за това малко по-долу).
Има много hype в интернет, около връзката между ОИ и някакъв сценарий тип извънземна инвазия. Моите лични подозрения не са свързани с нищо подобно, но под повърхността, наистина има някаква ET-връзка с игрите. Като започнем със закриващата церемония на игрите в Лос Анджелис през 84-та година и стигнем до таз годишните истории покрай един много странен клип за олимпийския стадион с подчертани НЛО-елементи, които несъмнено ще забележите:


МОК разпространи този провокативен клип за построяването на новия олимпийски стадион, в който над Лондон се носят летящи чинии, преплитат се огромни сини енергийни лъчи (намек за активиране на проект „Син Лъч“), кораб-майка кръжи над града и огромни роботи крачат по улиците. На кого би му хрумнало такова нещо?
Обратно на „О2“ или както казах – „North Greenwich Arena“. Както вече знаете, Гринуич е важен в това изследване като препратка към времето като архетип. През 1884 г. Лондон печели надпреварата срещу Париж да се превърне в дома на времето – Главният меридиан. Така, че когато говорим за „О2“, всъщност имаме „време“ като магически резонатор. Забележете, че не влизам в идеологически спор с вас дали подобни връзки имат линейна логика, а директно ви казвам как мислят тези хора.
По-горе споменах, че наблюдавана отгоре залата „О2“ има доста интересен вид и ви предлагам да се убедите сами в това:


Освен очевидната прилика с часовник и респективно време, дванадесетте стълба намекват и за зодиакалното колело. Всичко това е поредната връзка с времето като фактор в този мега-ритуал.

117

Та това е обекта ситуиран в средата на триъгълника на олимпийския медал, който очевидно ни разказва някаква история.

Започва да става ясно, че местонахождението на Олимпиадата е избрано, поради причини далеч по-важни от простото оползотворяване на пустеещата земя.
Както видяхте, пътищата, обграждащи Олимпийското село, съдържат библейски и масонски препратки, останали скрити с години, сякаш чакащи подходящ момент да станат част от величествен ритуал.

Самият стадион в Стратфорд бе официално открит на 5.05. по време на супер луната, 2012 часа преди официалното откриване на игрите. Както виждате тези хора имат изцяло и единствено ритуално поведение. Да не говорим, че самия олимпийски стадион също е почти на нулевия Гринуички меридиан!

Това, което е наистина интересно, е какви думи използваха дадени медии. Например в сайта на Sky News се появи заглавието „Olympic Stadium Opens Its Gates To The Public“.
Това заглавие напълно губи своя смисъл ако се преведе на български и тези, които знаят езика и следят накъде върви смислово текста, ще разберат защо. Затова и не го превеждам. Вече казах, че стадиона е тъждествен на храм. В този контекст, употребата на думата „gates“ има по-скоро значение на „портал“, като „gateway“. Домът на боговете, портите на Олимпия са отворени и на смъртните им е позволено да влязат. Както става ясно от цялата пропаганда около игрите, Олимпия в случая е отъждествена с Цион.
Отварянето на „портите“ в символичния му смисъл беше доста популярно в последните месеци с преминаването на совалките „Discovery“ и „Enterprise“ през „портите“ на Вашингтон и Ню Йорк. „Enterprise“ беше превозена от летище JFK до порт Елизабет.
Месец по-късно имахме и друг „gate“-ритуал, когато кралската фрегата и Глориана преминаха през вдигнатия Tower Bridge.
В тази връзка, говорейки за gate, като похлупак на всичко, имаше грандиозен скандал раздухан от журналисти на в-к „Guardian“, които са изискали документи по Програмата за Свобода на Информацията (FOI), който се състои в откритието им, че има заровени радиоактивни отпадъци на около 250 м. северно от олимпийския стадион. Тъй като има планове след игрите, цялото олимпийско градче да бъде приспособено към инфраструктурата на града (т.е. сградите да се превърнат в болници, училища и т.н.), изследванията показват, че преустройството и копаенето на това място може да бъде много опасно поради нелегално заровените стотици тонове торий и радий през 50-те и 60-те години. Това е не само странно, но и алармиращо за всеки един окултист. Отварям малка скоба, за да обясня.
Много хора не са наясно и не осъзнават енергийната страна на един ядрен взрив, както и на радиоактивните елементи по принцип.
Така например, в края на Втората световна война бил извършен един от трите основни глобални ритуала на миналия век. Това бил атомният взрив, който се случил през 1945 г. на 33-ия паралел като тест за ядрена атака по Япония. Тази експлозия пресъздавала едновременно създаването и разрушението на материята и енергията. В допълнение на това, правителството все още не е дало обяснение как е бил доставен цилиндъра съдържащ материала на мястото на провеждане на тестовете на ядрени експлозии. Този цилиндричен контейнер бил направен от чиста стомана и според слуховете бил със същата форма, описана в Кабала в частта за сътворението на голем. Това е така, защото разделянето на атома при взрива създава междупространствен портал, през който обикновено нахлува нещо от нефизически характер.
От друга страна заравянето на радиоактивни отпадъци е един от начините, по който Тъмната страна директно атакува тялото на Планетарния Дух. Това е като имплантиране на тумор в кората на планетата. Прави се на специфични места по специфични причини. Фактът, че на 250 м. от олимпийския стадион има заровени радиоактивни отпадъци, мястото където според очакванията ще се състои някаква форма на окултен ритуал/атентат само по себе си говори много. Образно казано, всички които отидат на Игрите отиват буквално в някакъв пъклен death hole!
Както виждате има няколко сериозни предпоставки за gate-ритуал и стадиона като мястото на раждането на „антихриста“ според множество изследователи. Не забравяйте, че вниманието към третия талисман в анимацията за Уенлок и Мандевил е насочено именно на стадиона. Това е символичното раждане на Хор. Освен това, самите талисмани са родени от стоманените греди на стадиона, от които капват две капки. Впоследствие тази стомана е оживена от дъгата. Освен, че това напомня на създаването на голем, както вече споменах по-горе, факта ни кара да се запитаме дали самия материал от който е направен стадиона няма специални магически качества бивайки резонатор за нещо. Мястото, на което ще се манифестира новия Хор, антихриста.
Иронично или не, на един от етапите на изграждането на стадиона, той е приличал точно на окото на Хор от въздуха:


Както видяхме, талисманите Уенлок и Мандевил са само поредната очевидна препратка към символизма с окото. Вярвате или не, такъв е и символизма на прожекторите на стадиона – пирамиди с око.

118 119

Не забравяйте, че на този стадион ще бъде донесен ритуалния огън, който преди това ще е преминал през всички ключови енергийни точки по пътя на щафетата и ще превърне тази обител в храм, запалвайки огромното съоръжение-змия до стадиона, където ще гори до самото закриване.

120

За него пък архитекта му Аниш Капур казва:

Исках усещане за неустойчивост, нещо което да е постоянно в движение. Традиционно, една кула е пирамидална по структура, но ние направихме точно обратното, имаме течаща, навиваща се форма, която се променя, ходейки около нея... Това е обект, който не може да бъде възприет като единична картина от всяка перспектива. Трябва да предприемете пътешествие около обекта и през самия него. Точно както при Вавилонската кула, тя иска участие от самата публика.

В тези няколко изречения ни се казват доста неща. Първо ни се казва, че кулата е пирамида, което е тезата на Джейк Коц, върху която е изграден материала ми за 11.09. Че кулите са резонатори с платото в Гиза. Коц ги нарича „pillramids“ – от „pillar“ (колона) и „pyramid“ (пирамида). Това е факт за мен, но да го чуеш от архитект и то очевидно – посветен в тайното им вътрешно знание (ако не беше такъв нямаше да получи този проект въобще) е нещо различно.
Второ, разбираме, че това е специална структура, която е различна от всяка една различна перспектива. Невероятно новаторско. Смятах, че всяка една инсталация е различна от различна перспектива, но явно съм грешал. Това е първата в света. Що за претенциозни простотии без смисъл?! Колко самовлюбен трябва да си, за да правиш подобно твърдение за новаторство без всякакво покритие?
Истинското „второ“ е, че на практика архитекта подканя хората да видят структурата му и да имат някакъв вид контакт с нея. Той ги призовава да отидат да я видят, защото както казах вече сто пъти – те имат нужда от вашето внимание върху дейността им, защото вниманието е енергия. Те не правят паметниците си по средата на Сахара, правят ги в центъра на Лондон, защото там има кой да ги захрани, а в Сахара има само пясък и бавна смърт. Разбирате разликата вярвам.
Което ни води към трето, което е част от второ – че на практика има сравнение между инсталацията и Вавилонската кула, което вече е чисто окултна препратка, която е изпусната нарочно, за да ви каже нещо. Той в пряк текст ви казва, това, което аз ви казах във „второ“. Че точно както Вавилонската кула (която е един от ултимативните символи на илюминати), това има нужда от внимание. Защото ако не сте вие – няма магия. Simple as that.
И така – видяхме много и смея да твърдя – по-важните аспекти на олимпийския стадион и околностите му. T.е. – ритуалната площадка е разнищена.
Да преминем към разглеждането на самите ритуали.


Откриването
За артистичен директор на откриващата церемония в Стратфорд е избран режисьора Дани Бойл, по-известен на широката публика с филмите си „Трейнспотинг“ и взелият в близките години Оскар по загадъчни за мен причини – „Беднякът милионер“. Той е решил откриващата церемоня да се казва „Зелена и хубава земя“.
Стадионът ще бъде покрит и ще наподобява английските околности и като цяло се твърди, че ще бъде празник и глорификация на селските области около страната (?).

121
Бойл показва макет на това как ще изглежда повърхността на стадиона при откриването


Един от най-любопитните факти е, че възвишението в Гластанбъри ще бъде една от основните атракции в този макет. 

122

Легендите и мистиката около това място са толкова много (особено във връзка с крал Артур), че е абсурдно да се впускам в подробности (преди малко споменах за НЛО-активността около Гластанбъри). Наскоро там бе открит мъртъв човека, който е бил дясната ръка на министър-председателя на Англия – Дейвид Камерън. Навярно ритуално убит.
Това, което ви трябва да знаете в момента е, че тази локация е основна пресечна точка в земната решетка.

123
Карта на енергийната решетка на Земята в околностите около Гластанбъри


Представляващото интерес за настоящото изследване е, че една от легендите около мястото е, че исус го е посетил заедно с йосиф ариматейски. Това може да се окаже важно поради опозицията христос/антихрист, на която те обичат да си играят и олелията сред християните, че антихриста може да се появи по време на Олимпиадата. Това е и връзка между концепцията за новия Йерусалим и Цион. Първоначалната духовна концепция за Цион не е тъждествена с Йерусалим, а е метафора за „дом“. От Уикипедия: „В Кабала, най-езотеричната препратка се прави относно Цион, бивайки духовната точка от която произхожда цялата реалност (...)“. Тази концепция беше метафорично imprint-ната отново наскоро с филма „Прометей“, в който хората трябваше да отидат до мястото на произхода, т.е. Цион, „първоначалният дом“. Легендата за Прометей разбира се е основната причина, която постоянно ни се бута в лицето, за да имаме Олимпийски игри в настоящия им вид, което превръща филма в резонатор със самите игри. Нека не забравяме също, че сюжета е с извънземна тематика и главната актриса се казваше „Елизабет“ (накрая те беше единствената, която оцеля).
Намирам за интересен и факта, че за музикалното оформление на откриващата церемония е наета техно-групата „Underworld“ („Подземен свят“), която работи с Дани Бойл още от времето на „Трейнспотинг“.

124 125
Дуото „Underworld“. Monarch symbolism much? Очевидната причина заради която са поканени е името им, което да бъде ползвано за магически резонанс – нищо повече. За тези, които не са направили връзката, в началото казах, че Аполон е едно от божествата, въртящи се около ОИ, а той е ангела на бездната, т.е. на „подземния свят“.


Бойл описва ангажимента на дуото като „последното парченце от пъзела“. Какво има предвид с това – не е ясно.
Включването на Гластанбъри в откриващата церемония дава индикации за някаква ритуална връзка между областите с висок интензитет на земни енергии във Великобритания. Това може да играе ролята на батерия, която да даде енергия на целия ритуал и да захрани портала.
По този повод... в началото обещах, че ще дам друга трактовка на олимпийските рингове.
Нека за миг си представим, че олимпийския символ е всъщност... портал или портали.

8 126
127 128

Горните снимки (и тези които следват) са няколко синхроничности, които ми се случиха по време на писането на този материал. Имаме пряка връзка с ОИ през 2008 г. в Пекин и образуването на портал с огън в „Смърфовете“. Самият „Stargate“също е под формата на ринг.

129
130

Който пък е прекарал седмици в игра на „Sonic“ (като мен :Р), знае, че таралежа минава през рингове и попада в други измерения през тях.

131

Подобен е и случая в някои от по-новите версии на „Super Mario“.

132

Super Mario“ сам по себе си не е за подценяване, защото във филмираната версия на тази игра имаме една от най-известните predictive programming-сцени с разрушените кули-близнаци в Ню Йорк (даже на 2-та секунда от клипа ще видите и светещото кълбо, което се видя на самия 11.09.). Дори не говорим за разрушение, а за частичното им стопяване в друга реалност (каквато е и моята теза).


133

Намираме всички тези тезиси синхронично обединени в играта „Mario & Sonic at The Olympic Games“ и както виждате става дума за игрите в Пекин, където имахме символа с портала и огъня. Sonic и Mario преминават през портали на Олимпийските игри. Разбира се имаме и таз годишната версия:

134

След всички описани съвпадения си зададох въпроса дали потока от съзнание не ме води към дадена идея.
Интуицията определено ми казваше, че съм попаднал на нещо.
Нека видим дали можем да открием други доказателства в подкрепа на концепцията с портала.

В церемонията по откриването на ХХХ-те Олимпийски игри като доброволци ще участват 900 деца (пак 9) на възраст от 7 до 13 г. (забележете възрастта – пред-пубертетна, т.е. – девствена, чиста).
Самото откриване ще се състои на 27 юли (2 + 7 = 9) в 9 часа вечерта. Не забравяйте, че 27 юли е датата на атентата, в който през 1996 г. загиват 2-ма души (II/11) и 111 биват ранени. Вече обясних, че тези игри дават началото на Олимпийските игри като ритуални церемонии на илюминати. Игрите бяха проведени в Атланта, което е резонатор за Атлантида – Новата Атлантида! Този път имамеоткриване на самите игри на 27 юли, в Лондон. Тук пък имаме концепция за Новия ЦионВиждате ли модела?

Откриването в Лондон ще бъде ознаменувано с удар по специално отлята за случая камбана, която по данни се явява и най-голямата действаща такава в Европа в момента и най-голямата правена от 200 години насам (11). Тя тежи 27 тона (2 + 7 = 9), което е точно 2 пъти (11) теглото на тази в Биг Бен (13,5 тона  1 + 3 + 5 = 9), и ще бъде закачена на единия край на стадиона. Камбаната е инкрустирана с реплика от „Бурята“ на Шекспир (която между другото получи нова холивудска екранизация преди 2 години (11) – времетраене – 111 мин.). Фразата е: „Не се страхувай – островът гъмжи от шумове, мелодии и звуци“.
Героят, който изрича този откъс е Калибан, странен хуманоид, който е рептилоидно-рибовидно същество.
Ето пълните реплики на Калибан – Трето действие, втора сцена:

Не се страхувай – островът гъмжи
от шумове, мелодии и звуци,
изпълващи слуха със сънна сладост
и винаги безвредни; много често
безбройни струнни инструменти бръмкат
приятно във ушите ми, а друг път
долавям гласове, които, даже
от дълъг сън току-що да съм станал,
приспиват ме отново; и във дрямка
пред мене облаците се открехват,
разкривайки съкровища, които
така готови са да се изсипят
отгоре ми, че аз през плач се моля
отново да заспя.

В „Бурята“ Калибан е чудовищно същество – полу-човек, полу-риба, полу-рептилия, което е резултат на потомството между неговата майка – вещицата Сикоракс и самия дявол. Изследователите на Шекспир също така твърдят, че „Caliban“ е анаграма за „cannibal“.
Разбирайки важността на камбаната и надписа по нея, започнах да се интересувам от всякакви важни камбани в популярната история на новото време.
Първото на което попаднах, беше „Камбаната на свободата“, която е традиционен символ на американската независимост. Понастоящем се намира във Филаделфия, Пенсилвания, но е направена вЛондон (!!!) през 1752 г. На нея е изписано: „Proclaim LIBERTY throughout all the land unto all theinhabitants thereof“.

135
„Камбаната на свободата“


Пукнатината по нея се появява още след като е бита за първи път и впоследствие е отливана поне още 2 пъти след това. В крайна сметка тя все се е пукала и накрая просто е оставена по този начин като исторически артефакт важен за прехвалената история на САЩ. Това е една от камбаните бита на 8 юли 1776 г. при прочитането на Декларацията на Независимостта, същата година, в която официално е основан ордена на илюминати. Когато открих това ми светна лампичка в главата, защото подписването на Декларацията на Независимостта е било знак за всички Висши Аз, с който се дава началото на Края на Играта. Постулатът, че „всички хора са равни“ маркира последния етап на навлизането на извънземната философия на Земята, която е проектирана като планета за едновременно инкарниращи се Висши Аз с идеята именно да не сме равни, защото именно това създава огромната палитра от преживявания, които не могат да бъдат преживени никъде другаде в галактиката. Това превръща САЩ в машата за разпространяването на тази философия. Ето защо днес САЩ е модел за подражание на почти цялото земно кълбо, защото там се корени зародиша на извънземната визия за тази планета и нейното последователизиране.
На този етап си помислих: „ако камбанен звън е дал началото на всичко това, то е много логично камбанен звън да го завърши или да бележи следващия му етап.
После разбрах за т. нар. руска „Цар камбана“, която се води и до днес, най-голямата в света със своите 200 тона. Тя не е действаща, но е още по-ранна и е излята през 1735 г. по поръчка на императрица Анна и до днес може да се види в Кремъл. Тя се счупва без никога да бъде бита.

136

Тук вече се спрях замалко и си зададох въпроса: каква е функцията на всички тези камбани? 2 важни камбани, които се счупват просто ей така? Предполагам хората, които са ги правили познават занаята си добре и не можем да сведем нещата до обикновена некадърност. Очевидно нещо друго става тук.
Дори самите нацисти са направили специална камбана за емблематичната Олимпиада през 1936 г. за която говорих толкова много в самото начало на този материал!

137

Впоследствие открих, че това е било и логото на самите игри през 1936 г.!

138
Логото с камбаната на 11-те Олимпийски игри в Берлин през 1936 г.


След това пък се сетих, че едно от най-секретните окултни оръжия на нацистите, чието предназначение и до ден днешен не е ясно, се казва „Камбаната“, която също е инкрустирана, доколкото знам с древни религиозни нордически символи.

139

Продължих с преследването на архетипа на камбаната и се сетих, че има филм „Братството на Камбаната“ от 70-та година. Макар във филма да няма нищо заслужаващо вниманието, то той поне ни казва, че тайните общества използват камбаната като част от техните ритуали. Всеки път когато се приеме нов член в ордена, се бие голяма камбана.

140
Кадър от филма


В тази връзка съм много любопитен дали олимпийската камбана ще се пропука при удара си. Поне натам сочи архетипа. Нещо винаги се дъни с този вид камбани. Нацистката камбана-оръжие също не е била завършена докрай, защото съюзниците са нахлули преди да бъде пусната в окончателно действие. Друго общо между тези камбани е, че всички те имат надпис върху тях. Само между другото – думата „bell“ („камбана“) етимологично идва от Beelzebub (Велзевул), който е най-неконтролируемия демон почитан в Близкия Изток. Ring a bell? :))
И така, защо камбаната е толкова важна?
Истината е, че с удрянето на камбаната се създава вибрация, която може да пропука границите на тази реалност и да отвори портал към друга, от която да влезе нещо. Затова и традиционно поставяме камбанка над врата – защото когато звънне, това означава, че нещо е влязло, че нещо е преминало – това са знания от миналото, които са останали в културата ни под формата на архетип. Нека се замислим – защо се бие камбана и кога? Когато има някакво събитие, т.е. – КОГАТО НЕЩО СЕ МАНИФЕСТИРА. Бие се и за да отмерва времето.
О, забравих ли да кажа какво имаше начело на фрегатата от 1000 лодки по Темза на ритуала с Глориана по време на диамантения юбилей? Лодка с камбани, която „проправяше пътя“ на другите лодки зад нея. Тези камбани са били специално излети за случая и най-голямата от тях е кръстена „Елизабет“. Те също са с надписи.

141

142

И откъде премина този честотен създател на портали?

80
През основния портал – Яхин и Воаз


И какво сложиха на Яхин и Воаз непосредствено след преминаването им?

143
5-те ринга, които символизират портал и символично – цветовете на дъгата (макар да не са 1 към 1, това е резонатор), която сама по себе си също е портал. Порталът бива маркиран с дъгата.


И – още веднъж – къде акостираха камбаните заедно с кралицата и Глориана?

90
На стълбите (на Яков) в Гринуич, където се измерва времето


Не знам дали виждате колко уникално свързано е всичко и колко е просто, когато можеш да виждаш. Опитвам се да го направя очевидно за вас.
Както сами видяхте, повече от ясно е, че тази огромна 27 тонна камбана с инкрустираната реплика на Калибан, е от особено значение за тях, най-вече заради вибрацията, която оказва въздействие на физическото тяло чрез ДНК и разбира се – на съзнанието като първоизточник на първото. Нейното биене ще imprint-не и самата фраза в тоналността й. Предполагам, че тази фраза има някакво алхимично значение за елита, но Шекспир е твърде криптиран за моя вкус, за да се занимавам с него. Знам само, че „Бурята“ е пълна с розенкройцерски принципи, което не е изненада предвид кой е бил Шекспир (Франсис Бейкън, който е написа и „Новата Атлантида“). Дани Бойл казва, че иска тази камбана да бъде чута сто години напред във времето, когато бъде бита. Второ неадекватно изказване в списъка на Бойл след превземката за „Underworld“. Това е и още една препратка към фактора „време“, отново намекващо за време-пространствен ритуал.
Разбира се за изработването на такова окултно устройство се искат на практика алхимични знания, точно съотношение на сплави, тяхната чистота и т.н. Дали ще имаме такава камбана на откриването на Олимпийските игри в Лондон? Дали тя ще има свойството да влияе върху ДНК, да отвори някакъв нефизически портал или и двете? Дали символично ще оповести новото време? Според мен е много, много вероятно.

На стадиона ще присъстват 80 000 хиляди зрители, които обаче ще бъдат забавлявани предварително с пред-откриващо шоу, което ще започне... 12 минути след 20 ч. – т.е. в 20:12 ч. Isn’t that just delightful? Много хора ще помислят това за чиста заигравка с годината, без да осъзнават, че това наистина е заигравка, но номерологична и с окултно значение. В комбинация с камбаната, очевидно тези 80 000 зрители ще бъдат главната цел на тези игри (запомнете това, то ще бъде важно след малко в predictive programming-частта на този материал). И в контекста на това, че тези 80 000 ще бъдат основна цел (както и всички пред малкия екран разбира се), нека видим с какво още ще бъде imprint-ната тази публика.

По информация на „The Telegraph, на откриването, в центъра на олимпийския стадион ще стои статуя висока малко над 24 м., която в момента е покрита с черен плащ. Засега изглежда, че статуята държи малък жезъл или пръчица. Организаторите на шоуто отказват да коментират повече, но Дани Бойл вече е казал, че цялото представление е вдъхновено от „Бурята“ на Шекспир, така че няма да е изненадващо ако статуята е на магьосника Просперо, както спекулират и самите медии. И тъй като с това се връщам на темата за „Бурята“, трябва да кажа, че единствената версия, която съм гледал на тази пиеса е под формата на филма на Питър Грийнуей „Книгите на Просперо“. Това е единствениятфилм в живота ми, който гледах в продължение на месец. Гледах по 10 минути през няколко дни, защото просто не можех да поема повече след десетата минута. Филмът протича в поетична форма и е визуална оргия, от която няма да зацепите абсолютно нищо, ако не сте чели самия Шекспир (какъвто е моя случай). Ако не ми вярвате, уверете се сами. С това искам да кажа, че произведението е писано на кодиран език за вътрешните нужди на тайните общества и не означава нищо за човек, който няма това знание. Фактът, че за откриването на Олимпиадата се избира точно този сюжет сам по себе си говори много.

144
Отляво надясно: Калибан, Миранда и Просперо


Предвид, че отсега е обявено, че пресъздаването на Гластанбъри ще има роля в откриването (а както вметнах – мястото е свързано с Крал Артур и компания) е интересно да се разсъждава и в посока на това, че статуята може да е на Мерлин.
Разбира се Мерлин и Просперо са архетип на „Магьосника“, който е първата карта от Голямата аркана в Таро.

145

Както виждате той държи своята магическа пръчица с дясната си ръка. В този ред на мисли ми е интересно какво ще има в ръката на статуята и в коя ръка ще е. Като първообраз на мъжкият принцип, магьосникът представлява този, който може да постига целите си чрез креативността, използвайки всички налични инструменти. Магьосникът символизира началото на нещо ново. Може да е начало на нова връзка, раждането на нова идея или финансова стратегия. Магьосникът е уверена в силите си персона, която знае границите на потенциала си. Магьосникът фокусира цялата си енергия върху задачите, които си е поставил. Всичко това съвпада с идеите за манифестация на НСР на тези игри. Картата понякога бива наричана и „Магът“, което пък е прякор даден на Джон Дий, за който е казано... (изненада-изненада), че е вдъхновил Шекспир за образа на магьосника Просперо в „Бурята“. Колкото повече проучвах въпроса, толкова повече ми ставаше ясно, че всичко това е свързано по някакъв начин с Елизабет I и Джон Дий или поне ще има някакво extract-ване на енергия от онова време. И докато пишех и разсъждавах върху това, от нищото попаднах на новина, че преди месец в Лондон е поставена опера за живота на Джон Дий, който според авторите е бил демонизиран от историята и чрез тази опера искат да отпразнуват личността и приноса му към английската история. Това вече бе твърде много за „просто съвпадение“.
Тези, които са се интересували, знаят че Дий е контактувал с ангел Уриел (поне така се е представило съществото) чрез Едуард Кели през който е канализиран т. нар. „енохов език“ или ангелски език. „Уриел“ определено ми звучи подобно на „Ариел“ – ефирния дух, част от сюжета на „Бурята“. Въобще, взаимовръзките с Дий са едни от най-очевидните намеци, че Олимпийските игри ще имат нещо общо с ритуалната магия, или поне с това, което елита вярва, че е магия, създавайки някакъв вид „буря“ над „острова“ (както казах, Британския остров ще бъде пресъздаден под формата на макет на площта на целия стадион). Предвид, че във всичките анализирани събития има препратки към фактора „време“, няма да се изненадам ако цялото нещо има смисъла и на някакъв окултен time travel-ритуал.
Както виждате всички са се навързали като оплетено кълбо прежда. И връзките продължават.
Ето малко информация от Уикипедия за картата „Магьосника“, която в нашия случай е архетип за Дий: „Някои го асоциират с Хермес, особено Хермес Трисмегист, синкретично египетско-гръцко божество, което е комбинация от Хермес и Тот, бог на Луната, знанието и писмото. В този смисъл „Магьосникът“ води „Глупака“ от първите стъпки извън пещерата на незрелостта в светлината на съзнанието, точно както Хермес води Персефона извън подземния свят всяка година.
Изида и Хермес са много важни в ритуалите на Тъмната страна и присъстват в почти всяка тяхна церемония, както можете да видите и от материала за 11.09.
Астрологичната кореспонденция на картата „Магьосника“ от Таро е с Меркурий. Разбира се аналога на Хермес в римската митология е... Меркурий – крилатия вестоносец на боговете, т.е. разбирайте – на богинята/Кралицата. Това от своя страна няма как да не направи в съзнанието ми директна синхронична връзка с британската група „Queen“ и нейния вокалист, Фреди Меркюри (Меркурий), който разбира се беше Монарх-роб и бе ритуално убит, както правят накрая с всичките си роби, когато станат излишни или неудобни. Ще бъде много забавно ако статуята на стадиона е негова с микрофон в ръка :))
Между другото астрологичния знак за Меркурий изглежда по този начин:

146

Директна, поне символична, кръстоска между Телец и Венера, която вече видяхме въплътена в сигила на Дий „Monas Hieroglypica“, който, както бе анализирано, прилича много на талисманите на самите игри:

111 107

А талисманите вървят по... дъга, което вече видяхте, че е промотирано чрез всякакви възможни клипове, защото явно иска да се набие в съзнанието на хората. Дъгата се асоциира често със stargate и ДНК, което също бе пояснено. Интересното е, че един от най-известните портрети на Елизабет Iсе казва „The Rainbow Portrait“:

147
На левия ръкав на кралицата виждаме образа на нейната господарка


А както бе споменато по-рано, един от прякорите на Елизабет I, е „Глориана“.
Както виждате връзките и синхроничностите с Елизабет и Дий са на множество равнища и могат да продължават до безкрай... Те не са умишлено търсени от мен, аз само ви ги посочвам, защото така се прави дизайна на един мега-ритуал – търсят се точно такива неща. Тези две фигури имат статуса на икони в тайните общества. И ако мислите, че сте чули всичко, подгответе се, защото не подозирате какво следва...


Закриването
Знаем много малко неща за закриването на игрите, защото самите ОИ още дори не са открити, че да има слухове около церемонията по приключването им, но именно с това събитие са свързани моите лични очаквания за някаква манифестация.
Знам само, че ще има някакъв човек, който е работил с Лейди Гага (ritual resonator), композитор писал музика за поредицата Джеймс Бонд (Dee resonator) и група, която се казва „New Order“ (New World Order resonator). Последното е просто in your face.
Най-важният аспект свързан със закриването, е че то ще бъде проведено на 12 август, което просто е последния пирон в аспекта „време“ на този ритуал наречен Олимпийски игри.
12 август е денят, в който биоритмите на Земята са в своята връхна точка. Това е денят, в който са били пиковете на Експеримента „Филаделфия“ и проекта Монтоук. Можете да прочетете повече подробности за това от 95 страница нататък в книгата. Накратко, това е най-магическата известна дата свързана с времето на тази планета изобщо. Ако се прави време-пространствен магически ритуал от някой, то той ще се направи на тази дата. Това подсказва манифестация именно на закриващата церемония, може би когато огъня бъде угасен. Сами видяхте колко архетипни препратки има към времето в тези ритуали. Дори самият Уенлок ни го казва :)

148
„Времето изтича“!


Денят след закриването на игрите (13 август) също е интересен, защото е ритуален ден, в който се почита богинята на магията Хеката, но спирам да спекулирам с това и преминавам по-нататък.
Предстои да разгледаме възможните манифестации на тези ритуали подсказани ни чрез predictive programming в медиите.....
КРАЙ НА ВТОРА ЧАСТ


ПОСЛЕДНАТА ЧАСТ ТУК

1 коментар:

  1. Следвайте ни днес и търсете светлината. Парите, силата, славата и богатството стават титлата в цялото ви поколение и виждат мечтите ви да се сбъднат. Ако се интересувате да се присъедините към световния орден на илюминатите в САЩ, изпратете ни имейл днес:
    Или какво-ап нас .. +19292811087

    За вашето онлайн започване.
    Без значение къде се намирате. Разстоянието не може да повлияе на работата на нашия бафомет.




    Забележка .. Ние не приемаме Whatsap повикване.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ОтговорИзтриване