петък, 6 юли 2012 г.

Няколко прогнозни дати за бъдещата война в Близкия изток

От все сърце се надявам тези прогнози да не излязат верни. Вярвам, че това зависи от всички нас. Най-големият новогодишен подарък за мен ще е да посрещна 2013г. с много червено вино и много коментари от рода „Прогнозите ви не се сбъдват...”










Войната, за която се подготвя светът, няма да избухне на случайна дата. За дългоподготвяното шоу наречено „Войната на Гог и Магог” сатанистите, които дърпат конците на милитаристите и банковите картели, ще подберат дата според своята окултна логика. Както са го правили и преди.
Ето няколко дати, на които вероятно ще започне поредното масово кърваво жертвоприношение на Илюминати:

-21 срещу 22.09.2012г. - „Мейбън дей” - есенно равноденствие – време за прибиране на „жътвата” и отдаване на почести на Ищар-Астарте-Афродита-Венера и пр.
-11:19 часа 29.09.2012г. – „Луната на жертвите” – последна възможност за прибиране на „жътвата”.
-12.10.2012г. - Рожденият ден на видния окултист Алистър Краули.
-29.10.2012г., след 3 часа след полунощ – „Кървавата Луна” - граничен портал на енергиите и символ на умиращата природа.
-31.10.2012г. - Денят на Белтейн – празник на плодородието – отбелязва се с много огън и човешки жертви...
-11.11.2012г. - Денят на ветераните на армията на САЩ – официално празнуват преминалите и оживелите кървавите касапници на стотиците американски войни, а неофициално тези, които са ги пратили...
-28.11.2012г. - „Луната на оплакването” – според старите езически традиции на тази дата започва Новата година. Патрони на празника са цяла плеяда от пацифично и филантропски настроени богини – Изида, Хеката, Астарте, Бастет и др.
И разбира се култовата дата - 21-25.12.2012г. (според различните тълкования) – сигурно е, че толкова реклама в езотеричните книжарници и дори в мейнстрийм медиите няма да отиде навятъра. Да видим само какво ще е – война, извънземни, Христос/Антихриста, Нова световна валута/ правителство, „ХААРП” катаклизъм, световна революция и пр. Или всичко накуп...









Няма коментари:

Публикуване на коментар