петък, 6 юли 2012 г.

Пожар, Гей-Парад, Стачки, но Защо?????



Или с други думи: как се лъже простия български народ и как вниманието му се отклонява от значимите събития по стар римски обичай.
Здравейте, уважаеми читатели, ще плащаме ли данък на народните будители? За тях не знам, но ще плащаме и нашите правнуци ще плащат данък на междурнародните банкери-мародери...
Хубаво ни завбавляваха тези дни – жега, биричка и сеир...
Един спори кой е гей, какво е гей и има ли гей-парадът почва у нас, втори гледа и залага на футболни мачове, трети се чуди дали и София няма да пламне откъм Бистрица, поради това, че Суперменът-Премиер не прелетя лично с две цистерни под мишници да сложи край на заплахата от раз.


А какво ни спестиха медиите или по-скоро го пуснаха елегантно между гръмките заглавия във вечерните емисии? Я помислете къде работи и каква заплата вземаше Хер Флик – министърът на парата, преди да дойде и да започне да ни убеждава, че излизаме от кризата и живеем все по-добре? А, не беше ли в Световната банка? А знаете ли колко хиляди долара заплата взема един банкер в сравнение с левчетата на един български министър? Да не ви мъча повече - ето каква е сметката към края и кой ще я плати:
„Парламентът ратифицира договорите с частни банки във връзка с емитирането на облигации на стойност до 950 млн. евро.
Разбирайте: Събраните под строй от басейните и плажовете гербери ги накараха да натиснат едно копче.
В подкрепа гласуваха 101 народни представители, 34-ма бяха против, а 12 се въздържаха.
Разбирайте: При 241 депуата в залата са били само половинта, а може и по-малко, защото някои обикалят с едни пластики и натискат по няколко пъти онова копче. От опозицията всички вече са на морето и дружно хващат тен.
Документите предвиждат България да емитира държавни ценни книжа на международните пазари в размер до 950 млн. евро."
Разбирайте: Ние(Бг) ще подпишем едни хартийки, а те(даже не казват точно кои са те!) ще ни пратят едни зелени числа на централния компютър в БНБ, след което обаче държавата ще вдигне данъците, за да може да се разплаща съвсем реално с нашите труд, пот и сълзи.
"Парите са за покриване на главницата и последната лихва по сделката с външния дълг, сключена през 2002 г."

Разбирайте: Това е рефинасиране. Всеки, който е рефинансирал дори малък потребителски кредит знае, че това е синоним на пладнешки грабеж, който се състои в това, че с начислените лихви новият заем се увеличава и постепенно те превръща в икономически роб и практически глупак. Този казус е разгледан писмено още във Вавилонския Талмуд(има го преведен на английски език в Интернет) и определен като форма на претъпелние, заедно с кражбата, измамата, злоупотребата с доверие и др.
Реално никакви свежи пари няма да влязат в държавата – само ще покриваме стари дългове, които по стара традиция, илюминатската фамилия на Кобурготите натрупа за пореден път на наш гръб.
"Средствата, получени от пласирането на ценните книжа, ще бъдат от съществено значение при осигуряване на необходимия финансов ресурс за посрещане на предстоящия падеж през 2013 г. на Глобалните облигации на България. „
Тук авторът явно си противоречи, след като само един абзац по-горе е казал, че „Парите са за покриване на главницата и последната лихва по сделката с външния дълг, сключена през 2002 г.”
Идеята явно е да се замажат очите на хората и да ги убедят колко необходим е бил заемът за живота на нациията – всякаш не можем да живеем без няколко зелени числа на един компютър в БНБ, който никога дори не сме виждали.Източник: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4872691


Ако прочете цялата статия, ще видите още много глупости и сложни термни от изказвания на отдавна купени политици, които се опитват да ни хвърлят прах в очите пред факта, че сме неоколониална бананова република даже без банани, която бива изнасилвана редовно чрез дълг и всякакви други заробващи споразумения като ACTA например.
Забележете ратифицирането на договора от Парламента е от 08.06.2012г., но за това пишат само от Vesti.bg
Хер Флик обаче го обявява като мишок на някаква среща в Бургас чак на 2ри юли, защото видиш ли чакал някакви лихвени нива да се напаснат, защото пък му и вярваме, че той договорите за близо 1 млд. евро си ги пуска ей, когато му дойде музата като хартиени корабчета на кея. И това се отразява само в „Капитал”, където до момента около 5 хил. са видяли статията.

Чудно! - само 5 хил. българи знаят колко дълг ще смъкне държавата от гърбовете им през следващите десетилетия, за да го подари на алчните рекетьори от Световната банка и чрез тях на техните основни акционери - световните петролни рекетьори от Федералния резерв.

А сега вие добре се стоплете на безплатния витошки огън, че на зимъска няма да има кеш, дори и за топло, а и гейовете ще се скрият за зимен сън, така че няма да има и кой да напсувате за това, че вчера за пореден път загубихте мача за собствената си свобода...
КАЗАХ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар