петък, 13 юли 2012 г.

БЪЛГАРСКИТЕ ИЛЮМИНАТИ - ДВЕ ИНТЕРВЮТА

Предисловие:

Дадените по – долу две интервюта не са измислени от мен, нито от някой от хората от екипа на този блог.Единственото , което съм направил е малко да редактирам текста, защото бе пълен с граматични грешки, както и с изрази и чуждици, усложняващи разбирането и възприемането на смисъла от обикновения човек.Много от така наречените професионални конспиратори, както и многознайници по подобни теми, си служат със сложни изразни похвати.Те използват създаденото и натрупано с времето и поколенията българско изкривено разбиране, че оня който говори със сложни думи е умен и учен човек.


Политици, както и всякаква неспособна научна паплач в България, използват тази слабост в българите ,за да достигнат реализация на собствени стремежи-известност, власт и материално лично облагодателстване-все неща , чужди на Истинския Български Дух.И тъй като аз уважавам този Български Дух, който живее дълбоко в сърцата на хората, затова се потрудих да елиминирам съответните задръстващи фрази и думи в текста.Имам една молба към уважаемите читатели на този блог:


Моля, ако някой иска да коментира емоционално текстовете, изложени по-долу, то нека не насочва негативизъм към нас, екипа на блога, защото не ние сме авторите на текста.Който иска да пише и да изрази възхита или негодувание, нека пише и коментара ще се публикува.Но нека насочи чувствата си за или против в каква да е посока, но не и към екипа.Ако някой го направи, ще срещне моя милост за събеседник в коментара, било за или против.Източника е даден най-накрая, така че всеки да може да направи справка.Ние запазваме неутралитет по всеки въпрос, касаещ интервютата.Това нека се знае предварително.


Интервю 1: Произход и генетика на Българските Илюминати. Българска и световна история.


Въпрос: Да започнем с това има ли в България илюминати или само техни наместници- слуги?


Илюминат 1:


Първо искам да направим разграничение за понятието Илюминати. То е много по-широко от това, което Ню-Ейдж движението на Запад и любителите на теориите за конспирации в България влагат. Това определено не са група същества с болно съзнание, които пият бебешка кръв и тайно направляват съдбата на света. Разбира
се това не означава, че такива неща не се случват…но това не е същността.
Илюминати се определят по кръвта и по-точно по генетичния код, който са приели от предците си. Това са кръвни линии с висока издържливост към външно влияние и контрол над съзнанието. За това предпочитам вместо Илюминати да използвам понятието Кръвни линии.За да ме разберете, ще използвам една метафора – гените на хората от масите функционират като радио - точка – предават зададена им честота, докато човек от кръвните линии е като широко обхватно радио – насочва съзнанието и дейността към честота, която желае.

Въпрос: Искате да кажете, че вие сте робовладелци по силата на кръвта, а останалите хораса просто роби, които не са имали шанса да получат по наследство определен генетичен код? Не е ли това обикновена расистка теория?


Илюминат 1:
Не, това не е расизъм. Истинските просветени не вярват в расизма, защото знаят,че имам много по-силни връзки от кръвта и външните родови белези. Тези новородените със сребърните лъжици, снежнобялата кожа и синя кръв са просто част от системата, която добре експлоатира расизма. Те обаче много добре знаят, че в тях няма нищо чистокръвно и че де - факто те са едни от най-големите мелези. При това с много лош процент на интегритет в ДНК. Всъщност те са на ръба на оцеляването, а не на върха на пирамидата. Така, че не е допустимо да говорим за расизъм в случая. Ако искате да постигнете нещо в този си живот или най-малко да го разберете до известна степен, трябва да се научите да гледате и осъзнавате по-широко от сегашните си лимити за понятията.Въпрос: Добре тогава кажете накратко какви и кои са българските илюминати или Кръвни линии, като Вие предпочитате да ги наричате?


Илюминат 1:
Трудно ще ме разберете, ако Ви го кажа с две думи. Първо: не е задължително българските илюминати да са в България. Някои предпочетоха друго време-пространство. Не ги обвиняваме. Както казахме има по-силни връзки дори и от време-пространството. Съвременната квантова физика донякъде ги обяснява. И все пак с две думи истинската Българска кръвна линия е много силна и жизнена тройна спойка от три основни ДНК кода :


1. този на расата, която в Стария завет, на езика на народа на Яхве, се нарича „елохим”.

2. този на расата на Сириус 3


3. този на съществата, които са определени от съвременната теория на конспирацията като обществен враг номер – расата на рептилоидите. Съотношението е 33 процента или 1/3 – това примерен вариант – възможни са известни отклонения, но това отключва нестабилност и регресивни мутации.
Въпрос: Казахте рептилоидите – да не би да имате пред вид рептилите – шейпшифтъри?/възможност за трансмутация на физическата обвивка. ТУК можете да видите на видео какво значи това/


Илюминат 1:

Има разлика. „Рептил” е латинското име за влечуго, т.е. нещо, което се влачи поземята с тялото си, за да се придвижва. Рептолоидите са високо еволюирала форма, а рептилите-шепшифтъри, които вие имате предвид, са една издънка с преувеличени и преекспонирани функции и възможности.

Знайте, който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата.Тяхното е болест – липса на контрол върху ДНК структурата и мутации. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.


Въпрос: Т.е да разбираме, че рептили-шейпшифтъри не са част от Илюминати?

Илюминат 1:
Да, така е, те са използвани от Илюминати. Просто са част от плана. Защо освен овце да не можеш да развъждаш и гущери?...

Въпрос: Да, но това не е ли жестоко – според разкази на очевидци тези същности се хранят с човешки бебета и млади девици? Не е ли висока цената на развъждането им?
Илюминат 1:
За да говорите за цена, трябва да сте наясно с истинската стойност на нещо. Нима не е жестоко българите да се хранят с бебета-прасета, особено в един специфичен период, Коледа - отъждествяван като един от най-светлите християнски празници?Въпрос: Да, но все пак те са животни?
Илюминат 1:
А, животни? – Те са вид и вие сте вид и ние сме вид – кой е този, който определя кой е по-добрия – този, който държи ножа ли? Добре дошли сте, но не се оплаквайте от съдбата си.
Освободете се от предразсъдиците си. Осъзнайте, че според Кръвните линии и ДНК сходството, когато за Елизабет-гущера (има се пред вид член на британското кралство семейство) заколят новородено, за да изпие кръвта му, тогава се върши по-малък грях от това, което всеки от вас прави на празника „Коледа”.
Задава ли ли сте си въпрса за учените, които имат все по-големи опити в трансплантации върху хора на тъкани и органи на прасета?... А къде в природата сте виждали такова голямо цветово подобие на човешката кожа в друго животно?...
В много отношения домашните прасета са по-сходни в ДНК кода и по-близки до човека от маймуните. Така че: „Не съди, за да не бъдеш съден”…


Въпрос: Да се върнем към Българските Илюминати. Кои сте вие и кои институции и организации стоят зад вас?
Илюминат 1:
Ние сме Илюминати, но нямаме пълна власт над държавата. Впрочем такава няма. Третата Българска държава е мит. Впрочем Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи извесвни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под наш контрол или поне през последните няколко века. Силата ни е на мултинационално ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.Въпрос: Счита се, че Илюминати са всемогъщи. Какво ви пречи да придобиете абсолютната власт в собствената ви страна?
Илюминат 1:

Пак напомням: няма страна или държава България. Ние също живеем на територията на тази прозводствена корпорация. Името България към момента е географско, а не държавническо понятие.

Все пак сме успели да проникнем в някои производствени сфери и властови структури, но като цяло така наречения български елит няма почти нищо общо с българите или по-специално с Българските кръвни линии.Това са мениджъри –франчайзери(Франчайзингът е вид стратегически съюз, който обикновено се прилага от компании с престижнатърговска марка и утвърден имидж).


Те са привнесени отвън или изкуствено издигнати от смесени и нисши Кръвни линии. Засега ни се налага да ги търпим и да правим бизнес с тях, а понякога и някои наши да служат в контролирани от тях властови структури. Това не ни притеснява – тяхната арогантност и невежество са широко отворена дупка в бронята им, която винаги може да използваме. Не бива обаче да се отрича, че някои от тях имат много гъвкави и приспособими поведенчески инстинкти, както и сериозни международни протекции.


Както и да е – когато му дойде времето и те ще бъдат употребени. Ще научат, че истинската сила е кръвта и нейният код, а не мръсните хартийки и железобетоните хамбари.

Въпрос: Това звучи като закана или заплаха за идващ Апокалипсис?Илюминат 1:
Апокалипсисът вече е в ход – тези, които имат очи и уши за видят и чуят вече го знаят. Другият превод е „Откровение”. Кой ще оцелее в това, което идва, ще се определи от защитите, вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антигравитационни технологии.

Въпрос: Искате да кажете, че всички българи ще бъдат унищожени, освен вас и тези които имата вашата ДНК защита?
Илюминат 1:
Не е задължително. Така или иначе българите умират. До 15-20г. тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито.
Това е тенденция, ако се запазят досегашните темпове, а те съвсем скоро ще бъдат засилени и катализирани. Това не бива да ви тревожи – това е част от плана. За нас това е нормален оздравителен процес. Еволюция. То е свързано с ДНК защитата.
Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово,светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК.Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.
Другият ключов въпрос е: дали съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора ,с опростен начин на мислене и на живот.Но не простите, а само най-добрите. Няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите.
Интервю 2 : Историята, която е няма в учебниците…Въпрос: Наскоро празнувахме националния празник на България – 3 март – каква е оценката на българските илюминати за тази дата и значението за най-новата българска история?Илюминат 2:
Може да Ви прозвучи цинично и дори богохулно, но тази дата за българските илюминати няма това значение, което вие и отдавате. В това обаче няма нищо конспиративно и мистично. Първо тази война, която патетично наричате „освободителна” е търговска война за достъп до проливите на петролни танкери и война за контрол и подсигуряване на петролни залежи.

Въпрос: Петролни танкери и залежи? Не звучи ли това пресилено за тогавашното ниво на развитие на техниката и петролната промишленост?
Илюминат 2:
Вижте, за Илюминати философията, която определя живота е като игра на шах. Колкото повече ходове по-напред от противника си предвидил и анализирал, толкова по-добре.
Петролът като основен ресурс за развитие на съвременната цивилизация не се е появи случайно. Той бе избран от илюминатските фамилии, макар и не единодушно, за да бъде основа за енергийното контролиране на човечеството, дори на ниво тяло и съзнание. Преди да бъде промоциран масово двигателя с вътрешно горене се раздадоха картите, т.е. разпределен бе контрола върху находищата. Като цяло играта с белязани карти е любим способ на Илюминати.

Въпрос: Казахте „на ниво тяло”. Какво имахте предвид?Илюминат 2:

Дрехите съдържащи изкуствени влакна – все деривати на петрола – променят електромагнитното излъчване и дори метаболизма на човека, който ги носи. Да не говорим, че увреждат жестоко психическите способности на човека. Същото важи за pvc-дограмите, стиропорните изолации, пластмасовите бутилки, прибори за хранене и други.Замисляли ли сте се някога, защото всички банки отпускаха нисколихвени кредити за енергийна ефективност, докато постоянно се покачват цените на енергоизточниците?... Защото лихварите са загрижени за топлината и семейния ви уют?...

Няма безплатен обяд. Правилният термин тук е енергийна НЕефектиност. Тялото ви е затруднено в обмяната на енергия с Вселената, когато в непосредствена близост до него има такова насищане с изкуствена въглеводородна тъкан.
Например кой според вас въведе стиропора? Това e световно известната корпорация „BSF”. В публичното пространство често името е предхождана от „германска”, но правилния израз е Илюминатска. Ще се изненадате ли, ако разберете, че тя има дял от близо една четвърт от съществуващия и до днес концерн „IG Farben”. Същият този, който произвеждаше газ за камерите на смъртта на евреите, заедно със задатлантическите си дружки „Standart oil”…Надявам се да сте ме разбрали…Между другото близо век и половина по-късно дъщерната на „Standart oil” – „Корпорация Шеврон” отново има желание да се намеси в региона този път за добив на шистов газ. Както виждате няма вечни приятели, а вечни интереси.

Въпрос: Да се върнем на руско-турската война. Казахте, че картите са били предварително раздадени и все пак е имало война?Илюминат 2:


Правилно за Кръвните линии не беше война, а театър – в някои книги директно го пише – „театър на военните действия”.
Това е част от играта – на преговорите чрез дипломация се определят параметрите. Военните забавления са способ за тяхното доуточняване, както и способ за контрол на популацията от хора и усилване на вътрешната власт. Нека разгледаме какво се случва по време на войната и ще разберете.
В учебниците по история или се пропуска, или се отбелязва с едно изречение, че войната е имала два фронта – европейски и азиатскo-кавказки. Този вторият далеч не е бил с по-малко значение.
Много преди средата на 19 век се знае, че в Кавказ и Каспийско море има големи залежи на петрол. Руснаците или по-скоро набиращите сила международни петролни компания, сред които и споменатата „Standart oil” на Рокфелерови и „Mazut Trading Co” на Ротшийлдови, финансиращи руското кралско семейтво, са хвърлили основния си ресурс в това направления.На този фон, Руско-Турската война на Балканите може да определи като заблуждаваща маневра. На едно по-високо ниво войната е между Ешкенази и Сефаради/еврейски родови линии/ за контрол над кавказките петролни полета. Битката на полумесеца и кръста е само за пред очите на простолюдието. В основата е звездата на Давид. Но да не забравяме, че и под тази основа има друга – още по-дълбока…


Впрочем трите религии фактически са една и съща и преследват една обща цел. Това обаче е друга тема на разговор.Да се върнем към истинските причини за войната. Знаете ли, че през 1877г. от известните братя Нобел е построен първият петролен танкер, наречен „Зороастър”. Целта е да се създаде модел за построяване на флота, която трябва да превозва каспийски петрол през Босфора, което става в годините след войната. През 1877г. е построен и първият в света петролопровод, водещ до рафинерията в Баку. Трябваше само подстъпите към града да бъдат гарантирани и да бъде осигурен свободен достъп през проливите. Оттам нататък може да си обясните направлението на настъпване по двата фронта на руската армия. Тези две ключови събития в зората на петролната промишленост предопределят и финансирането и подготовката на Априлското въстание, както и българското Освобождение.
Друг важен факт, който не се споменава никъде, освен от някои отделни руски автори, е целите, които си поставя руското генерално командване по отношение на Балканския театър на бойните действия. Тяхната програма максимум е била да достигнат до Стара планина и да се създаде едно хилаво марионетно княжество по подобие на Влашко или Молдова, което евентуално в бъдеще да се превърне в плацдарм за наказателни акции към Цариград, в случай че Османската империя не осигурява свободен достъп през проливите. Обаче боевете на Шипка объркват сериозно не само турските, но и руските планове. Руснаците са държели да завоюват Плевен и София. Това направление е било ключово за тях, за да има новата територия обща граница със Сърбия и да стане буферен източен фланг на бъдещата балканска славянска федерация под патронажа на Руската империя.
Кавказкият петрол е бил и основна цел на Хитлер по време на Втората световна война, както и сега е цел на фракцията на Буш. Стартиращата с арабските революции Трета световна война също ще бъде насочена към него. Това е на едно ниво. Трета световна война ще е театър, също както предишните две. Има и нещо друго, но за това в някоя следваща наша среща…


Взето от  http://blogzaserioznihora.blogspot.com/
източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар