вторник, 20 май 2014 г.

Упражнения за Активация на Третото Око



Третото око е много важен орган, затова се и полагат страшни усилия, за да не бъде развит, като се започне от химическата обработка в храната и пастите за зъби и се стигне до психическата с отричането му. 
Третото око е каналът за психична дейност и развивайки го се отварят огромни възможности. Чрез него се осъществява телепатията, както и енергийното творчество. Как да го развием и как да се научим да го ползваме, прилагам няколко прости практики, които за максимално кратко време дават огромни резултати.

1. Трябва първо да пожелаем, третото ни око да започне да функционира и то ще се активира. То е така наречената десятка, вдлъбнатинката между веждите малко над самите тях. Някой ще попита, ама как само с едно пожелаване ще активираме процеса. Много просто, нашият мозък има огромен капацитет и е с функцията на съвършен компютър, каквато команда му зададеш, такава команда ще изпълни, затова внимавайте много какви команди му изпращате. Та пожелаваме си искрено да събудим третото си око, за да можем да започнем да възстановяваме собствения си капацитет за своето благо и за благото на човечеството. Винаги когато искате нещо, искайте го с благородна цел, за да ви се даде. Егоистични желания Вселената не удовлетворява.

2. Как да се научим да използваме телепатията. Звучи като в научно-фантастичен филм, но е реалност. В миналото нашите предци са имали много невероятни за нас днес способности, но някои същества са се постарали ние да ги забравим и да не ги развием. Някой ще попита откъде си толкоз сигурна, а аз ще му отговоря да погледне научните изследвания за човешкия мозък. Според тези изследвания човека използва от капацитета на мозъка си само около 10% от него, а остава една огромна площ от нашия мозък, която просто си седи ей така да си я имаме. В природата няма абсолютно нищо излишно. След като нашия мозък е развит до такъв размер, значи в миналото ние еволюционно сме достигнали до такъв капацитет, а сега просто не знаем как да го събудим и използваме.
Затова на първо време нека се научим как да използваме телепатията. Начинът е много лесен. Когато искаме да кажем нещо на някого казваме му го в третото око. Като начало мислено говорим всичко каквото мислим и искаме на човека в третото око. Това е много подходящо особено когато изпаднем в ситуация, в която или човека е конфликтен, или не можем да му кажем всичко в очите, или просто не успявате с този човек да се разберете правилно. Говорейки му по този начин, той ще приеме информацията и дори ще реши, че сам е стигнал до този извод. Забранява се злоупотребата, като например мислено да манипулирате близките и да им внушавате различни идеи с користни и егоистични цели. Естествено ще има и такива, но всеки сам плаща цената на избора си, а после плаче, че живота му бил лош и трагичен. Каквото направиш на ближния, правиш го на себе си.


3. Когато свикнете с първата практика, можете да преминете към следната тя е съзнателната комуникация, чрез третото око. Тя става с осъзнаването, че го имате. За да си помогнете да го осъзнаете по-лесно съсредоточете се върху него и си представяйте как мига. Когато искате да го използвате се съсредоточавате се върху него и си представяте как от вашето трето око излиза един канал като тръбичка и се свързва с третото око на другия човек и тогава през този канал говорите на човека. Хубаво е да имате приятел, с който заедно да тренирате. Като свикнете да ползвате третото си око, няма да ви се налага да използвате тръбичката, процеса ще стане автоматичен, а говорът се чува в областта на предния мозък към челото и фонтанелата.

4. За да отворим третото око упражнението е много просто, затваряме очи и се стараем да виждаме със затворени очи различни неща и предмети, постепенно ще започнем да виждаме всичко, което желаем.

5. Когато свикнем с мисълта, че имаме трето око и започнем да визуализираме с него и да виждаме, вече можем да го използваме за енергийни операции. Това е със силата на мозъка. Представяме си например съоръжението на ХАРП и си представяме как го блокираме и със силата на мисълта разпръскваме облаците и изгрява слънцето. Това е примерно упражнение, вие можете по този начин да правите всичко, да унищожавате тумори и да си материализирате събития.
Човека има заложбите на Бог -Творец събудете ги и ползвайте благата, които са ви дадени по рождено право.
Успех на желаещите.

5 коментара:

  1. Благодаря за статията. Ето още малко за силата на мисълта: http://www.youtube.com/watch?v=VLPahLakP_Q&list=PLugmNgzVrDYung0ZtR8eczTj3zWQ7jzEU&feature=share&index=5

    ОтговорИзтриване
  2. Много истинско! Благодаря от сърце!

    ОтговорИзтриване
  3. Това бе най-интересната статия,която съм чела,браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте нов съм във форума отскоро правя упражнения за отваряне на третото око.
    Започнаха да изникват доста въпроси на които никъде не намирам отговор . Моля
    ако има някой с отворено трето око който желае да ми пише на скайпа който е cvar4o
    не тук защото по често си влизам в скайпа отколкото в многото форуми .

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина беше интересно и хубаво, но наистина ли можем да унищожаване тумори ако е да то тогава в чудесно

    ОтговорИзтриване