петък, 13 юни 2014 г.

Изключете светлината! Всичко приключи и резултати няма,както си му е редът. От общата демагогия нещата не вървят



Не сме страна от първия, дори от втория свят.

Нашите умове бягат да движат световната наука и спират собствената.Не можем без господар, въпреки че много обичаме свободата.Почитаме светците, а гласуваме за грешниците.

Знаем всичко за космоса, но Земята ни се изплъзва.

И каква е тази страна...?

България е най-противоречивата страна в света. Не е възможно да я разбереш. В нея може само да се живее. Това е родината на стари души осиротели и нови кръвопийци богаташи.

Само у нас стават богати за 1 ден, а живеем в бедност цял живот.Побеждаваме във войните,но губим на футбол.

Не ние вярваме в чудото, а чудото вярва в нас.

Мързелът и отсъствието на национална идея ни убиват, но непресъхващата любов и безкрайната българска душа ни правят безсмъртни.

Изключете светлината!Всичко приключи и резултати няма,както си му е редът. От общата демагогия нещата не вървят.И на всички пак не им е лесно, разбирам това. По-лесно е да си чешем езиците и да живеем в клозет, мечтаем да получим работа в интернет. Стискаме палци яко, дано получим пачки и всички сигурно се надяват на Ганьо Балкански.

Изключете светлината, всичко приключи и резултати няма, както си му е редът....

От общата демагогия нещата не вървят. И на всички пак не им е лесно, разбирам това...Ето го Ганьо лежи и чете пресата, той отдавна има други интереси. Made in China по сандали и нито пасе, не сее, не отглежда, не жъне.Изключете светлината. Всичко приключи и резултати няма,както си му е редът,

От общата демагогия нещата не вървят. И на всички пак не им е лесно, разбирам това.

Понаучихме нови фрази и други форми. Американските думи са толкова много, че станаха норма. Как не ви се повръща от тях, на мен ми се изкълчи езика....

А българския Ганьо отдавна е свикнал....

2 коментара:

  1. Не изключвайте Светлината!

    ОтговорИзтриване
  2. Намерете светлината в себе си и никое човешко същество, не би могло да я изключи!
    Успех!

    ОтговорИзтриване